Hvilke hårprodukter jeg brukerI dusjen: For tiden bruker jeg Shampoo og Balsam fra Tigi Bed Head, serien heter Urban Antidotes, det er kansje ikke den beste sampooen jeg har brukt men den duger. Den lukter iallefall godt :P Den er god men har liksom ingen wow faktor så når disse er tomme kommer jeg nok til og bytte til noe annet. Du kan iallefall få kjøpt settet her http://www.blivakker.no/product/harpleie/tigi/shampoo/3/TIB0161/tigi-bedhead-urban-antidotes-resurrection-shampoo-balsam-2-x-750ml fpr 399 kr, gratis frakt noe siom er ganske rimelig, flaskene er på 750ml vær.

Shampooen og balsamen er for tynt og slitt hår noe som passer til min hårtype. har veldig fint/ tynt hår som fort blir slitt.

Hårkuren jeg bruker er denne fra Loreal Professionnel, fra nature serien deres og heter Masque Cacao " invigorating masque for fine hair". Masken er for tynt hår og har derfor en gele- aktig konsistens som ikke tynger ned håret og gjør det flatt noe jeg ofte opplever med andre hårkurer. Den inneholder kakao og lukter deretter, helt fantastisk. Håret blir mykt og glansfullt uten og bli flatt. Elsker denne og kommer til og kjøpe ny når den er tom, noe den snart er. Bruker denne ca 2 ganger i uka, lar den sitte i i 5-10 minutter før jeg skyller den ut.  Har kjøpt den på blivakker, husker ikke prisen men tror den kostet under 200 kr, det er 200ml i krukken. Finner den ikke på siden lenger ( noe som er typisk når jeg endelig finner noe jeg liker skikkelig ), kun shampooen som jeg har lyst til og prøve.Styling: Jeg bruker lite produkter i håret mitt, og bruker nesten aldri varme på det som rettetang, krølltang osv. Jeg bruker denne kammen fra The Body Shop fordi den er mest skånsom mot håret. Når jeg kommer ut av dusjen har jeg en bitteliten mengde av Macadamia Natural Oil Nourishing Leave- in Cream i håndkle tørret hår, fordeler det ut i lengdene. Den inneholder Macadamia olje som pleier, beskytter og tilfører håret fukt. Håret blir lett og gre ut, mykt og blankt uten og virke fett ( kommer så klart ann på hvor mye produkt du bruker, men til mitt tynne hår holder det med en halv pump . Denne lukter sinnsykt deilig og jeg har kjøpt den på blivakker, men finner heller ikke den der lenger. Om jeg skal føne eller style håret mitt med varme har jeg i litt av Body Shop Coconut Oil Hair Shine i tuppene, det er et hardt/ fast podukt som blir til olje når du varmer det opp mellom hendene, lukter veldig kokos, minner meg om sommer.  Fikk den til Jul, men den er kjøpt hos The Body Shop, selvfølgelig :P Om jeg vil ha litt ekstra volum så bruker jeg litt Osis+ Dust it texture Mattifying Powder 1 i røttene og rufser til, den har jeg kjøpt her http://www.blivakker.no/product/harpleie/osis-/SCH0039/osis-dust-it-mattifying-powder-10g- , de har den på tilbud nå til 89,25 kr, gratis frakt.

Jeg er ingen hårekspert og bruker heller ikke lang tid på og fikse håret mitt om morgenen. Om jeg skal på fest eller noe bruker jeg Extensions som jeg har kjøpt hos http://www.rapunzelofsweden.se/ . Til daglig setter jeg det opp i en rufsete ball midt oppå hodet.. Så vær vennlig og ikke spør om "Hair tutorials! he he... Jeg handler stort sett mine hårprodukter hos www.blivakker.no fordi de har rimeligst produkter, gratis frakt og kjapp levering.

Lisa  

Frutto
16.02.2012, 14:50 , URL: http://frutto.blogg.no
Har du lest Hilde Christina sine innlegg om blivakker?

Lisa Lilleseth
16.02.2012, 14:55 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Frutto: Nei leser ikke den bloggen. Hvordan det?

Frutto
16.02.2012, 16:56 , URL: http://frutto.blogg.no
http://www.hildechristina.com/blivakker-no-trygg-for-nettkj%C3%B8p-del-3

det er 3 deler, men jeg linker det siste fordi der er de to forrige linket

inemelby
16.02.2012, 18:14 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Det har vært sykt mye oppstyr rundt blivakker fordi de tar inn visse produkter fra Kina , noe som vil si at de ikke er lovlige i Norge! Vet iallefall de gjorde det med Dermalogica , derfor er nå alle ekte Dermalogicaprodukter merket med et spesielt sølvmerke på coveret slik at det ikke skal være mulig å jukse med det som er tatt inn fra Kina!

Vet ikke om dette gjelder alle produktene til blivakker, men iallefall Dermalogica! Kan være derfor du ikke er så altfor fornøyd med produktene også , hvis de også er tatt inn fra Kina! Jeg ble fryktelig skuffet over blivakker , for jeg kjøpte også produkter derfra før, men tør ikke lenger :)

mari helene
16.02.2012, 20:48 , URL: http://marihelenei.blogg.no
Jeg handler mye på blivakker, men har mine favoritt produkter, så kommer nok ikke til å slutte å handle der :)

16.02.2012, 21:28
heh, de spørsmålene jeg spørte om kjæresten hadde du ikke svart på det innlegget under ;) Derfro spørte jeg. Hadde spørsmålene mine stått under det innlegget, så hadde jeg vell ikke spørt igjen. eller?

miriam
16.02.2012, 22:10 , URL: http://miriambambiriam.blogg.no
selv bruker jeg bare sjampoo(sebamed ettersom hodebunnen min reagerer på alt mulig) og balsam(bare i lengdene.) også kjøpte jeg Lee Stafford Aragon oil på Vita i Kongsvinger får en ukes tid siden. dem hadde/har ta 3 betal for 2 på alle Lee Stafford produkter :) og jeg bare elsker olja og sprayen :)

marthe
16.02.2012, 22:38
handler mine hårprodukter på feelunique.com, gratis frakt og billig og ikke minst trygt! :)

trenger jeg hårspray så kjøper jeg det på blush.no eller hos frisøren. blivakker holder jeg meg unna pga det jeg anser som dårlig kundebehandling tidligere og til tider umoden oppførsel. (dette var før hildechristina, da jeg ikke stoler på eller synes så mye om denne dama og all "dramaen" hennes...)

Fredagsbarnet
16.02.2012, 23:08 , URL: http://fredagsbarnet.wordpress.com/
De har hvertfall litt av serien på feelunique. Jeg er super fornøyd med den nettsiden!

http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/serie-nature

Ett annet tips er transdesign.com for neglelakk :)

Karoline
17.02.2012, 14:32
Jeg har samme shampo, men jeg liker den heller ikke så godt. :P

Lisa Lilleseth
17.02.2012, 20:32 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Fredagsbarnet: Får prøve den siden neste gang jeg skal ha meg hårprodukter da :) Takk for tipset :)

Malin- Makeup & Mamma til Lucas Matheo
17.02.2012, 20:58 , URL: http://makeupmalin.blogg.no
Alle shampoo go balsamene jeg har prøvd fra Bed head had faktisk vert overraskende dårlige! Men stylingproduktene er jeg stor fan av :) Liker at du har begynt å blogge igjen, forresten! Du var alltid en stor favoritt :)

Elisabeth
18.02.2012, 20:05 , URL: http://novan.blogg.no
heia. jeg bare lurte på om du kanskje kunne ha en omtale på "elf eyebrow lifter and filler", så lurer jeg på hvordan farge du har den i. for skal snart bestille fra elf også.

-Elisabeth

Lisa Lilleseth
23.02.2012, 12:29 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Elisabeth: Den tror jeg ikke at jeg har lenger så jeg husker ikke hvilken farge jeg hadde desverre. Kanksje du finner den om du går tilbake i videoene mine? :)

mra
04.09.2012, 20:14
Men disse merkene tester jo på dyr, trodde du var dyrevennlig blogger :p eller er har du sluttet med disse merkene?

Lisa Lilleseth
04.09.2012, 21:14 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
mra: Se på når innlegget var postet kjære deg.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits