Dagens innkjøp; MAC og The Body Shop

Dagens fangst. Har kost meg så masse i dag, det var så fantastisk vær kunne gå rundt i t-skjorte. Satt ute i sola og spiste og koste oss.Fikk til og med besøkt søsteren min. Cato hadde en avtale, det var derfor vi dro. Vi gikk nesten en time før vi fant klinikken og jeg har skikkelig gnagsår på hælen.  Jeg måtte jo selvfølgelig innom MAC når jeg først var i Oslo, handler jo stort sett  MAC på nett, men liker og stikke innom butikken når jeg er i nærheten, var på Glasmagasinet. Det var et par ting jeg "måtte" ha. Øyenskyggen Blanc Type som er en favoritt jeg gikk tom for en liten tid tilbake, og en backup av MAC Eye Kohl i fargen Teddy, ( kan ikke risikere og gå tom for den da det er favoritten min )

Jeg kjøpte også øyenskyggen Trax, for den var så vakker også måtte jeg teste ut de nye lipglossene til MAC, Sheen Supreme Lipglass. Makeup artisten sa at de var veldig gode og passet fint til tørre lepper, jeg valgte fargen Fuji Pink, angrer litt på at jeg ikke kjøpte en til for jeg liker konsistensen veldig godt, ikke seig slik andre MAC glosser ofte er. Jeg tok også turen innom The Body Shop for min søster anbefalte meg denne ansiktsmasken, Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask også plukket jeg opp bodylotion og shower creamen fra den ny serien deres, Chocomania.. lukter deilig sjokolade!

MAC Eyeshadow Trax ( velvet ) tv. og MAC Eyeshadow Blanc Type ( Matte2 ) th.

MAC Sheen Supreme Lipglass i fargen Fuji Pink tv. og MAC Eye Kohl i fargen Teddy th.

Fuji Pink er litt sheer, men tror denne blir kjempe fin over en nude leppesift til foreksempel smokey eyes. Ellers passer den fint alene til hverdagsbruk, myk og behagelig på leppene men ikke spesielt long lasting.

Lisa  

ifml
12.03.2012, 18:39 , URL: http://IFML.blogg.no
Fine innkjøp :)

Nina Andresen
12.03.2012, 18:41 , URL: http://www.ninandresen.blogg.no
Åå, har noen av de samme tingene, de er utrolig bra!

Natalieej
12.03.2012, 18:41 , URL: http://natalieej.blogg.no
Er selv MAC-bruker! Elsker det

aslaug ♥
12.03.2012, 18:42 , URL: http://aslaugv.blogg.no
Fine innkjøp :)

PinkLadyXoXo
12.03.2012, 18:45 , URL: http://stordajento91.blogg.no/
Fine innkjøp :)

Susanne
12.03.2012, 18:47 , URL: http://www.susannefashion.blogg.no
så mye fint :) gøy med noe nytt!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits