Ny Mailadresse!

Vil bare informere om at jeg ikke lenger svarer på mail som kommer hit makeupfrreak@gmail.com, jeg benytter meg nå av denne mailadressen lisalilleseth@gmail.com som dere kan sende meg spm. osv på :)  

emma
22.03.2012, 16:04
Når du bynner på igjen med å lage videoer, kan du lage fleire sanne vidioer der du viser kva andre har i sminkebeggen sin. Og kva du har i din? <3

Iselin sofie
15.05.2012, 08:29
Jeg vill så jerne vine for det som er premien er nesten alt jeg har ønsket meg.vist jeg ser på meste video og du sier at jeg vinner skal jeg hoppe i taker,håper ikke jeg får kul:)åå jeg har sikret dataen i endene hmmmm dårlig jenomtenkt:/ vel vi får håpe det går bra:) PS.jeg vil viiiiiiiiiiiiine:)

Line
30.06.2012, 01:12
Hei kan du fjerne Mary Kay fra Produkter testet på dyr.

Fordi det ikke er testet på dyr! Mamma er leder for selskapet!

Hilsen Line

Lisa Lilleseth
30.06.2012, 12:31 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Line: Nei det kommer jeg absolutt ikke til og gjøre. Estee Lauder som eier blandt annet Mary Kay og MAC har nylig begynt og teste på dyr. Da bør mamman din følge bedre med!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits