Omtale: Decleor Aroma Night; Night beauty cream, RegeneratingBestilte hjem denne for ca tre uker siden og har brukt den vær eneste natt siden. Kremen skal gi ny energi til alle hudtyper, forbedre hudstrukturen og få huden til og kjennes avslappet og jevnere ut. Den opprettholder fuktighetsbalansen og hjelper huden med og lege de skader som oppstår i løpet av dagen fra forurensing, stress osv. Den inneholder ekstrakter fra søt mandelolje, kirsebær og hvit musk noe som er med på og gi den en behagelig og beroligende duft. 

Aktive ingredienser: Night Energy Solar Complex, Euglena Extract, Evning Primrose Oil, Black Orchid Extract, Skin- Enhancing Peptide, Ruscus Extract, Petitgrain Essensial Oil
Kremen har en tykk konsistens som kan være litt tung og smøre ut, men om jeg varmer den mellom fingrene først blir den lettere og jobbe inn i huden.  Den trekker seg godt inn, samtidig som den etterlater huden gjenfuktet og behagelig. Denne holder huden min godt fuktet hele natten. Jeg har ikke veldig tørr hud, jeg har fet/ kombinasjonshud som i tilegg er litt sensitiv ( jess, lettvint og finne gode produkter :( ) men jeg opplever ofte at produkter rettet mot kombinasjonshud eller fet hud suger all fuktigheten ut av huden min og etterlater den stram, varm og ubehagelig. Derfor liker jeg og bruke en tykkere, mer fuktighetsgivende og gjennoppbyggende krem om natten. Denne er perfekt.

Det er ikke ofte jeg ser forandringer i  huden min av produkter jeg kjøper, ivertfall ikke en forandring til det bedre for huden min. Men, etter jeg begynte og bruke denne kremen om natten så har huden min vært så snill mot meg tilbake! Når jeg våkner om morgenen så er huden min uthvilt og ser sunnere og friskere ut. Jeg vet ikke om dette kommer av kremen, men siden jeg begynte med den har jeg ikke hatt en eneste kvise eller urenhet, og de små røde prikkene/ arrene jeg hadde etter gamle kviser har bitt mindre synligere ( ikke missfortså, jeg sliter ikke mye med uren hud eller acne, men alle får jo små kviser innimellom) . Huden har på en måte blitt jevnere og føles og ser sunnere og fastere ut.  Kremen har en veldig sterk lukt, som samtidig er veldig naturlig i og med at den kun inneholder naturlige ingredienser, jeg tror at du enten hater lukta eller elsker den. Den tok litt tid og bli vant til men nå elsker jeg den, og forbinder den med leggetid, he he. Jeg elsker denne kremen!

Karakter: 6/6

Kremen kan kjøpes flere steder, men jeg kjøpte min her http://www.feelunique.com/p/Decleor-Aroma-Night-Regenerating-Cream-50ml for 366kr for 50ml. Gratis frakt hos feelunique.

10% Rabatt? Se her!

Om om du registrerer deg på siden og trykker på My Account og velger boksen det står "Preferences & VIP Club" på så kan du velge hvilket merke du vil ha 10% rabatt på for resten av livet. Jeg valgte Decleor så nå får jeg 10% rabatt på alt jeg handler fra Decleor på Feelunique.

Jeg har bestilt hjem flere Decleor produkter som jeg gleder meg til og prøve. Har du noen anbefalinger og kommme med fra dette merket?

Lisa

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits