Angående kommentarfeltet!

Hei, jeg har det siste døgnet fått endel mail fra dere oppmerksomme lesere som sier at det ikke går og kommentere på bloggen min lenger. Og det har dere rett i, fikk nytt design for ca en uke siden og siden da har jeg ikke fått en eneste kommentar. Jeg la merke til dette men trodde ikke det skyldtes at det var noe feil på siden min... vil jo ikke være innbilsk, ha ha ha ! Neida, men dere har rett.. det er noe feil. har sendt mail til hun som laget designet så regner med at det skal gå ann og kommentere som vanlig om en liten stund.

Takk til dere som har sagt ifra både på YouTube og på mail :) Dere er så søte og snille, og ikke minst hjelpsomme. Etter det forige innlegget mitt om imovie fikk jeg så mange mail med tips og råd og nå har jeg endelig fått importert videoen jeg filmet i dag tidlig inn på imovie. Nå gjenstår det bare og redigere :)

Takk igjen for hjelpen.

   

ALA
05.11.2012, 19:13 , URL: http://www.voe.blogg.no
hei kan du lage en video av huset ditt inkudert ute?

Benedicte2
20.12.2012, 22:57
hei jeg ser på vidioene dine på youtube og du har sakt at du er gravid skal du slutte å lage sminke

vidioer?


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits