Omtale: Sleek Divine Mineral Based Eyeshadow Palette, Storm 578

Jeg tenkte jeg skulle skrive en omtale av dette palettet for etter jeg viste det frem i min Mars Favoritter 2012 video fikk jeg noen spørsmål om dette. Jeg har hatt det i noen måneder nå og det har blitt ett av mine go-to pallets. Sleek er et sminkemerke som er opptatt av og produsere sminke av høy kvalitet til lave priser og har en rekke andre produkter. De har flere slike i-divine paletter i åtte forskjellige fargesammensetninger, pluss et slik palette med primere i 12 forskjellige farger (du kan se palettene her: http://www.sleekmakeup.com/en/categories/eye-shadow-17.aspx?fdGotoPage_Products17=2 alle koster bare rundt  8 euro. Øyenskyggene er mineralbaserte og veldig creamy, silkemyk konsistens. Det er i alt 12 forskjellige farger og i dette palette som jeg har ( Storm ) er det tre matte farger og resten er shimmer øyenskygger. Shimmerøyenskyggene er EKSTREMT pigmenterte og nydelige, de er faktisk helt fantastiske. De matte er også gode men kanskje ikke like gode som de med shimmer. Jeg liker at det er både matte og shimmerøyenskygger, noe som gjør palettet mer brukervennlig. Slipper og strekke meg etter andre øyenskygger.

Dette er virkelig et palette jeg har fått mye nytte av og brukt mye, det er så mange fine farger i det og du har uendelige muligheter med dette. Kvaliteten på disse skyggene er uklanderlige. Jeg kan faktisk gå så langt som og si at jeg liker de bedre enn mange av MAC øyenskyggene mine. De er lette og påføre, sitter godt, alle palettene ser ut til og ha gode fargekombinasjoner og de sitter hele dagen. Jeg skal definitivt prøve ut flere av disse, sikler blandt annet på Au Naturel I Divine http://www.sleekmakeup.com/en/products/au-naturel-i-divine-498.aspx og Oh So Special http://www.sleekmakeup.com/en/products/oh-so-special-sleek-makeup.-471.aspx.  Her kommer swatches så dere kan se selv!

De fire lyseste fargene, nummer tre her er matt og fin og bruke til og duse ut globalfarger med. Nummer fire her er en favoritt.


Nummer to og tre her er dødsfine, to av mine favoritter fra dette palettet.

Sjekk hvor pigmenterte den grønne og den blå er. Nydelige! De to siste her er matte :)

Karakter 5/6

Anbefales!

Kjøpes her:

Britique - Sminke, hudpleie, hår og duft til taxfree priser!

 til kun 109kr, gratis frakt

( Svarene på spørsmålsrunden del1 kommer i kveld, video )

Lisa
  

♥ ✚ pat, it's some twisted cinderella fetish ✚ ♥
07.04.2012, 18:40 , URL: http://theglitterbox.blogg.no
De var fine ^ u ^

Silje Ravndal
Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Marte
Fine farger da!

Sofia:)
07.04.2012, 19:20
Utrlolig bra omtale om Sleek palette!:)

Natalie kristoffersen
07.04.2012, 19:29 , URL: http://nataliekristoffersen.blogg.no
bra omtale :D

Maria<3
07.04.2012, 20:35
Nydelige farger<3

Det fikk virkelig lust på det palette<3

Du er heldig:)

Jeg er veldig glad for at du blogger og er så takknemlig<3

Chalotte
07.05.2012, 17:50 , URL: http://chalotteolsen.blogg.no
Hvor lang tid går et før du fikk det?

Liksom når du bestilte det og hvor lang tid gikk det før du fikk pakken?

Silje
05.03.2013, 18:19 , URL: http://siljest.blogg.no
Kan du lage en video hvor du lager en look med kun dette palette? :) Veldig fine farger! Vurderer å kjøpe det selv :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits