Min favoritt, John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en anbefaling til dere. For de av dere som følger med på alt jeg skravler om så husker dere sikkert at jeg nevnte i en video for en liten stund siden, at jeg hadde kjøpt et reisesett ( http://www.f

eelunique.com/p/John-Masters-Organics-Set ) med 4 John Masters Organics produkter. Jeg nevnte i en favoritter video at jeg elsket Body Washen som fulgte med, og nå har jeg kjøpt full size av den. http://www.feelunique.com/p/John-Masters-Organics-Blood-Orange-and-Vanilla-Body-Wash-236ml Den er fantastisk! jeg elsker alt ved denne Body Washen, den lukter himmelsk av Blood Orange and Vanilla. Den er myk og har en kremet, tykk gelekonsistens som skummer lett og etterlater huden ren, myk og velduftende. Den er sulfatfri og tørker ikke ut huden min slik kroppsvasker med god lukt ofte gjør.

Er du på jakt etter en kroppsvask som både lukter deilig, ikke tørker ut huden din, kun inneholder ingredienser som er bra for både deg og miljøet og ikke er testet på dyr??? Da anbefaler jeg denne på det sterkeste. Jeg ELSKER den! Her er noen av ingrediensene i denne kroppsvasken:

Aloe Vera Leaf Juice, VitaminB5, Milk Thistle Extract, Vanilla extract, Calendula flower extract, chamomile flower extract, lavender flower extract, white tea extract, sunflower seed oil, borge seed oil, blood orange peel oil & bourban vanilla oil. I tilegg er den fri for GMO's, parabens, DEAs, MEAs, TEAs, sodium laurel sulfate, artificial color, artificial fragrance, petro- chemicals. Og den er organisk. 

Har du testet noen av John Masters Organics produkter? Hva synes du isåfall om de og kan du anbefale meg noen av de?

Kjøpt hos www.feelunique.com til ca 198kr ( 236ml )

Lisa

PS! husk og delta i konkurransen min hvor du kan vinne Armebånd, NYX sminke og OPI Neglelakk http://lisalilleseth.blogg.no/1336650645_10052012.html

 

   

Mrs L.A - Frisør og mamma.
11.05.2012, 12:28 , URL: http://mrsla.blogg.no
Har aldri prøvd John Masters, men kanskje en dag :)

Sminkeoglittmeg.blogg.no <3
11.05.2012, 16:44
Hei, elsker bloggen din! <3

har noen spm:

hvor mye koster O.P.I neglelakkene?

hvor får man kjøt N.Y.X sminke?

Karianne
11.05.2012, 17:20
Har du testet shampoo og balsam i samme serie?

Synne
11.05.2012, 20:11
Kan du kanskje lage en video/et innlegg om en selvbruning du anbefaler? Har veldig lyst å prøve ut en, men er ikke vits å bruke masse penger på en selvbruning som er dårlig.. :)

Håper du orker! ;D

Maria<3
11.05.2012, 22:43
Åhh jeg fikk virkelig lyst på den<3

Lisa Lilleseth
12.05.2012, 14:14 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Synne: Selvbruner innlegg kommer :)

Lisa Lilleseth
12.05.2012, 14:20 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Karianne: Ja, likte de og men favoritten min var denne av de john masters produktene jeg testet.

Lisa Lilleseth
12.05.2012, 14:22 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Sminkeoglittmeg.blogg.no: Det kommer ann på hvor du kjøper de, i butikk i Norgen koster de mellom 100-170kr, om du bestiller på nett kn de koste så lite som 20 kr. Jeg bestiller fra www.transdesign.com.
NYX sminke handler jeg på nett, www.cherryculture.com, også tror jeg de selger NYX hos Visage ( parfymeri ) i Oslo til en litt dyrere penge :)

Elise-MINI GIVEAWAY
12.05.2012, 19:56
Hei, hei. Jeg har veldig lyst til å vinne fordi jeg er ganske ny med sminke og kan ikke så mye, men jeg har allerede fått et favoritt merke og det er NYX. jeg er også utrolig glad i neglelakker og elsker og gå med det. har det på nesten hver dag. det smykke var utrolig søtt, og jeg er over gjennomsnittlig glad i godteri og da, haha. Jeg hadde blitt syyykt glad om jeg hadde vunnet. jeg tror mamma også hadde blitt glad for hun begynner og bli lei av at jeg skal mase om ny sminke hele tiden, hehehe

PS. jeg digger bloggen din, og jeg har lært mye av å se på videobloggene dine. ooog jeg fikk ikke skrevet under videoen på youtube fordi jeg ikke ha youtube konto ting ( noe som er veldig rart siden halve dagen min er og se på videoer på youtube hahah :D )

Elise-MINI GIVEAWAY
12.05.2012, 19:59
eliseeo1@hotmail.com : D bare sånn hvis det ikke stod e-mail på den andre : D

marte
13.05.2012, 16:42
Mini-Giveaway

Hei Lisa!

Jeg har lyst til å vinne premiene fordi jeg rett og slett bare ha lyst, har ikke noen veldig spesiell grunn egentlig. Jeg elsker bare å holde på med sminke, men har ganske lite utstyr og sånn i og med at jeg begynte å samle for bare ett år siden. Men sminke er faktisk noe som gjør meg glad, hver dag søker jeg rundt på youtube for å se på nye beauty videoer eller finne nye makeupguruer. en dag, for noen måneder siden kom du opp og jeg begynte å se på videoene dine, ette hvert begynte jeg også å bli fast leser av bloggen din! Det er så gøy å se på noen videoer hvor ikke alltid den som snakker er engelsk elelr amerikansk, men faktisk norsk uten å være sånn superfjortizz med helt sykt lite talent for sminke og dårlig kvalitet på kameraet!!

stå på videre!!!

Hilsen marte

martehaugen@hotmail.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits