Omtale: Gina Tricot Lipgloss ( Tube )

Jeg kjøpte disse tre lipglossene fra Gina Tricot, som nylig har begynt og selge sminke på lik linje som at H&M har sitt eget sminke merke. De har et litet utvalg produkter, Lipgloss, solpudder, pudder, øyenskygger osv. Jeg kjøpte altså disse tre. Dere lesere spør meg ofte om jeg kan teste sminke som man kan få kjøpt i butikk og gjerne billig- merker så jeg tenkte jeg skulle dele mine meninger om disse produktene. 

04 Azalea Pink

Dette er en Baby Rosa gloss som er ganske sheer, dvs. at den  er veldig gjennomsiktig og at den ikke avgir så mye farge på leppene.

09 Bright Rose

Denne er litt mer orange/ rød enn Azela Pink i tuben, men kommer alikevel ut  omtrent likt på leppene som  den over. Kanskje litt mer hint av orange enn den forige. Denne er også veldig sheer.

10 Grape Wine

Denne er den mest pigmenterte av de alle og jeg har absolutt ikke noe og utsette på hvor fargesterk den er. Ser omtrent lik ut på leppene som i tuben, den er kanskje litt mer shimrende på leppene enn hva tuben gjør uttrykk for men den gir på en måte en veldig kul litt 3D look om du liker det. En plommefarget/ lilla gloss.

 

Alt i alt kan jeg ikke kalle meg noen  fan av disse glossene, de er for det første veldig seige og 2 av 3 er veldig dårlig pigmentert. Jeg hadde forventet at de skulle ligne litt mer på måten de fremstod i tuben, enn hva de faktisk gjorde.  Det er jo tross alt det man går etter når man kjøper makeup, og resultatet bør etter min mening ikke avvike så mye fra produktets utseende når du tar det i bruk. Holdbarheten på disse er ikke den dårligste jeg har vært borti, de holder faktisk en stund men det er vel sannsynligvis fordi de er så seige. Ubehagelig seige, etter min mening. I tilegg har alle tre tilnavnet "Strawberry Sensation" fordi glossene lukter bittelitt jordbær, som er godkjent. Jeg har også merket at disse tørker ut leppene, siden de ikke inneholder noen pleiende ingredienser.

De to første, Azalea Pink og Bright Rose kan fint påføres rett i fra tuben fordi de er såpass sheer, trenger liksom ikke speil for og se resultatet. Disse kan være fine over andre leppeprodukter som foreksempel en nude leppestift, fargen kommer litt bedre frem da. Grape Wine derimot, trenger litt mer anstrengelse for å få fin nettopp fordi den er såpass pigmentert. Utifra bildet ser den jo perfekt ut, men jeg var nødt til og bruke mye tid og en lip-pencil for og få et jevnt og fint resultat.  Denne er ikke spesielt brukervennlig etter min mening, jeg tror den er aller finest brukt sammen med en lipliner i samme farge først. Dessuten smitter den av på tennene som "nobody's buisness", irriterende og ikke spesielt pent.  Tror jeg ville fått problemer med og holde denne pen hele dagen, mye "touch- up" som skal til.

Kort oppsummert:

Positivt: Lukter friskt av jordbær, billige, de to øvertse kan fint påføres uten mye jobb, eller speil. Holdbarheten er OK.

Negativt: Veldig seige, tørker ut leppene, de to øvertse er dårlig pigmentert, Grape Wine krever mye arbeid for og få pen, smitter veldig av på tennene.

Konklusjon: Jeg ville ikke kjøpt disse igjen, og jeg kommer nok ikke til og bruke de så mye. Den eneste jeg tror jeg kommer til og bruke er Grape Wine fordi den er så pen på. Dette er alikevel ingen værdagsgloss eller gloss jeg ville brukt på fest. Stoler ikke på den til det, men til makeup- looks blir den kanskje brukt. 

Karakter: 2/6 som akkurat er stå karakter i min bok.

Hvor kan de kjøpes? Hos Gina Tricot for 29kr stk.

Har du testet disse og hva er din mening? Har du prøvd noen av de andre produktene til Gina Tricot?  

paulinekrohn
05.06.2012, 14:00 , URL: http://paulinekrohn.blogg.no
hadde tenkt til å prøve dem ut, men nå er jeg ikke helt sikker. For jeg hater virkelig når lipglosser er seige, det er noe at det verste jeg vet. Tusen takk for omtale :-)

05.06.2012, 15:31
Jeg er egentlig lei av å kjøpe billige lipglosser jeg kanskje bruker en eller to ganger,og legge de i skuffen og aldri bruke de igjen...:P Men greit å vite at det er så å si hm kvalitet på de så slipper jeg å bli fristet :P Men den plumme fargen var veldig fresh og sexy da ;D haha...bra omtale :D gjerne en omtale av beauty elixir sprayen også, har akkurat kjøpt meg en liten flaske av den,da jeg ble litt revet med ;D

Maria<3
05.06.2012, 15:38
Tusen takk for omtale:)

Stine
05.06.2012, 20:01 , URL: http://stiiiinest.blogg.no/
Veldig fine farger :)

Charlotte
05.06.2012, 20:02 , URL: http://mylifeee.blogg.no
Så bra omtale! Da får jeg prøve og kjøpe den neste gang jeg er på Gina! :) Tusen takk for tipset :)

Emilie<3
05.06.2012, 20:17 , URL: http://glitteremmi.blogg.no
Hei

Jeg har Azalea Pink, og jeg syns fargen er utrolig fin, men jeg syns også at den er veldig seig. Den forsvinner ganske fort også. Men den har en fantastisk lukt/ smak og det er jo positivt :)

Elsker bloggen din!<3 Men jeg lurer på om du kan lage en video der du viser alle leppe produktene dine, der du viser swatches, og hvor den er fra og sånn? :)

MKLA - ALT INNEN MOTE
05.06.2012, 20:22 , URL: http://mkla.blogg.no/
utrolig fine farger :)

Lisbeth & Caroline
05.06.2012, 20:32 , URL: http://mcl.blogg.no
hvis det var dine lepper var de helt sykt fine !! fine farger ! :D

Boe
05.06.2012, 20:34 , URL: http://lifeboe.blogg.no
Fine farger ! :)

Lisa Lilleseth
05.06.2012, 21:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Lisbeth & Caroline: Takk for det, er mine lepper ja. Bruker ikke andres bilder :)

Lisa Lilleseth
05.06.2012, 21:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Charlotte: Hvorfor det? Leste du ikke omtalen?

Charlotte
06.06.2012, 15:20 , URL: http://mylifeee.blogg.no
oi, sorry, Jeg misforstod ... Jeg trodde du sa at du ville kjøpe de :) hehe

Men liker bloggen din da! :)

Lisa Lilleseth
06.06.2012, 15:32 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Charlotte: Kjøpe de? Jeg har de jo allerede og la ut tre bilder hvor jeg testet alle tre og skrev hva jeg mente om de. Det er jo det som er en omtale:P

Charlotte
06.06.2012, 18:25 , URL: http://mylifeee.blogg.no
SV: Men jeg misforstod... Sorry :)

Ronja Alexandra
06.06.2012, 19:27 , URL: http://ronjax.blogg.no
Jeg har selv MAC Dazzleglass og syns den er ubehagelig seig, er disse seigere enn den? I så fall må de jo være som lim! :P

Lisa Lilleseth
06.06.2012, 20:46 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ronja Alexandra: Ja disse er seigere :P

Alvilde
11.07.2012, 00:32
Jeg har prøvd mattepudderet deres, og jeg liker den ganske godt. Den har samme kvalitet som et pudder fra Lumene... :) karakter: 4/6

KAFB
01.03.2013, 16:13 , URL: http://kafb.blogg.no
Jeg har Bright Rose. På mine lepper tilsvarer den fargen i tuben ganske godt. Trenger heller ikke speil for å påføre den. Så jeg er personlig egentlig ganske fornøyd!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits