Omtale: Caudali´e Beauty Elixir ( Oppfriskende Ansiktsspray )
I dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere et produkt jeg elsker om dagen, jeg har nevnt det i et par videoer nå så tenkte det var på tide med en omtale :) Jeg hadde sett denne i så mange YouTube videoer at jeg bare måtte prøve den, det er i grunnen slik jeg får alle tipsene mine. Jeg hadde sett denne hos blandt annet hos FleurDeForce som for tiden er en av mine favoritt youtubere.

Dette er et produkt som blandt annet Victoria Beckham sverger ved, og du finner blandt annet denne på Harpers Bazaar sin Beauty Hot100 liste for 2012.  Dette Beauty Elixir'et er en ansiktspray som skal frikse opp huden, trekke sammen porer og gi en "smooth" og glødende hud. Den kan sprayes på huden om morgenen før du påfører din dagkrem, noe jeg gjør og elsker. Jeg bruker denne istedet for en toner. Dessuten er dette en super spray og ha i veska eller i nærheten om du har en litt stressende eller hektisk værdag. Den kjøler og roer ned huden samtidig som den gir ny energi, huden føles våken og frisk etter bruk. Deilig å spraye i ansiktet om du er varm, trøtt eller har sittet lenge foran dataskjermen. Kan sprayes på ansiktet når som helst iløpet av dagen. Den inneholder ekstrakter fra blandt annet drue, rosmarin, appelsinblomst, rose, myrra og mint. Rosmarin er blandt annet kjent for og ha en positiv effekt på urenheter.  Alle luktene du kjenner i denne sprayen er naturlige, den er fri for parabener og er dyrevennlig, altså ikke testet på dyr!

Man kjenner veldig godt at det er mint i denne og jeg tror det er det som er med på og gjøre denne så forfriskende og kjølende. Denne mint- følelesen på huden varer bare i ca 5-10 minutter etter man har sprayet den på. Jeg kjenner også litt av sitrus- lukten som da kommer fra appelsin- blomsten. Deilig!

Nå gir ikke denne sprayen noe særlig med fukt, og den er heller ikke markedsført som en fuktspray så den kan nesten ikke få trekk for det.  I videoen sier damen at du kan bruke den til og sette makeupen med, men jeg kan ikke si at jeg har merket store forskjellen på det området. Se video HER 

Når det kommer til produktets innpakning så liker jeg det godt, flasken er av matt- glass eller frosta glass. Sprayen kan jeg heller ikke klage på, den sprayer jevnt og behagelig og du "skvetter" ikke av sprayen slik jeg ofte opplever med produkter som skal sprayes på huden. Den sprayer en jevn og myk "mist". Den skal ristes før bruk men jeg opplever ofte at om jeg rister den så sprayer den ikke så bra så jeg liker heller å rulle den mellom hendene for og blande sprayen istedet for og riste om noen skjønner hva jeg mener.  Tror denne vil være perfekt for lange flyreiser!

Som dere ser utifra bildene er jeg nesten tom for denne herligheten som jeg har blitt helt avhengig av, jeg har derfor bestilt meg en ny i 100ml :) Dette produktet har blitt en del av min daglige hudpleie rutine. Jeg har også bestilt hjem en haug av andre Caudalie produkter, virkelig et merke jeg har lyst til og teste ordentlig ut. 

 Produktet får toppkarakter hos meg Karakter 6/6 ! 

Caudalie Beauty Elixir 30ml kan kjøpes HER Gratis Frakt

Caudalie Beauty Elixir 100ml kan kjøpes HER Gratis Frakt

Har du testet denne? Har du testet andre produkter fra merket?

   

monia magdalena
10.06.2012, 14:29 , URL: http://moniamagdalena.blogg.no/
nei, det har jeg ikke :)

Linn
10.06.2012, 14:56 , URL: http://Liinnberg.blogg.no
fant bloggen din istad, må si jeg elsker den allerede! :D

Christine
10.06.2012, 15:07
Når kommer videoen på den nye brukeren ??? ca ???

Lisa Lilleseth
10.06.2012, 15:10 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Christine: Driver og eksporterer den nå også må den lastes opp til Youtube som tar ca 30-40min. Så om kanskje 2-3 timer :) Prøvde og laste den opp før i dag men den var for lang så jeg måtte kutte ut et par minutter :)

Christine
10.06.2012, 17:18
oki!

Du er super god i sminke <33

skulle ønske at jeg var så fïnk som deg <33

Hvor er sminkebordet ditt fra ???

Elsker bloggen din <33

Kan du ta en titt på min?

makeupforeever.blogg.no

og si hva du syntes jeg burde fikse på ??? <33

Anonym
10.06.2012, 17:20
Kan du vær så snill lage en oppdatert "Whats in my sister makeupbag" video med Rikke? Pleeeease?

Trine
30.06.2012, 19:04
hei :) vet du om man kan kjøpe den caudalier sprayen i Norske butikker?:) jeg har veldig sensitiv hud. kan jeg bruke den uten reaksjoner? :)

04.07.2012, 01:36
hei :) vet du om man kan kjøpe den caudalier sprayen i Norske butikker?:) jeg har veldig sensitiv hud. kan jeg bruke den uten reaksjoner? :)

Lisa Lilleseth
04.07.2012, 08:49 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Det vet jeg ikke. Har ikke hørt om noen norske butikker som fører merket enda. Isåfall er det nok tre ganger dyrere og kjøpe den i butikk så jeg anbefaler og handle den hos feelunique. Jeg kan ikke love deg at du kan bruke den uten reaksjoner i og med at jeg ikke vet om du har noen slags allergier osv. Men disse produktene skal være for sensitiv hud også :)

05.07.2012, 02:19
okei tusen takk for svaret :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits