Omtale: OROFLUIDO Beauty Elixir

Som dere ser utifra bildene så har jeg brukt denne flittig, og når jeg har brukt så mye av et produkt så er det et veldig godt tegn på at jeg liker produktet. Dette er en hårolje, den inneholder de samme ingredienser som foreksempel Moroccain Oil bare at denne er billigere. Den innehodler tre naturlige oljer som ikke tynger ned eller fetter til håret, men absorberes lett og gjør håret blankt, mykt og lett og håndtere. Den inneholder arganolje som er rik på E-vitamin, Cyperus olje som inneholder en høy andel umettede fettsyrer som gir naturlig beskyttelse mot frie radikaler, samtidig som det gir volum. I tilegg inneholder den linfrøolje som skal gi håret en fantastisk glans.

Dette er en tykk olje som erveldig drøy i bruk, den er etter min mening litt tykkere enn Moroccain Oil. den lukter herlig av vanilje og amber, den har en veldig mektig og orientalsk lukt. Jeg liker slike lukter, elsker at håret mitt lukter godt. For deg som ikke liker vanilje kan denne kanskje bli litt overveldende. Jeg påfører denne oljen i vått hår før jeg tørker det, jeg påfører også noen ganger litt i tuppene etter føning eller styling for og glatte ut og temme "frizz" eller "flyaways". Håret blir mykt, glatt og det kjennes veldig sterkt og sunt ut. Som om du akkurat har vært hos frisøren. 

Denne håroljen er for alle hårtyper. Det er det samme med denne som med alle de andre håroljene jeg har prøvd, bruker du for mye blir håret fett. Prøv deg frem, hvor mye du trenger vil jo variere utifra lengden og tykkelsen på håret ditt. Jeg har ganske tynt hår så jeg trenger lite. 

Etter min mening er flakongen veldig luksuriøs, den er av glass med svart skrukork og fin skrift og mønster på fremsiden. Det eneste minuset et at den ikke kommer med pumpe, så du må helle produktet i hendene. Dett kan bli litt grisete og man har etter min mening større sjangs for og sløse med produktet. Hell forsiktig, lite går en lang vei. Jeg føler ikke at dette produktet gjør noe stor forskjell for håret mitt på sikt, den er ikke så pleiende som jeg skulle ønske og det kan komme av at den inneholder silikon som på en måte hindrer de pleiende ingrediensene i og trekke ordentlig inn i håret. Men den er fin og bruke til daglig for å få glatt og mykt hår.

Dette er den håroljen jeg liker best av de jeg har prøvd og jeg har prøvd flere, blandt annet Moroccain Oil,  Macadamia Healing Oil ogLee Stafford Argan Oil men foreløpig er denne min favoritt. Den neste jeg skal teste ut er Caudalie Divine Oil . 

Karakter: 5/6

OROFLUIDO Beauty Elixir 50ml kan kjøpes HER

OROFLUIDO Beauty Elixir 100ml kan kjøpes HER

PS: Om du vil vinne OROFLUIDO Beauty Elixir så følg med på bloggen min fremover :)

 



  

Anonym
11.06.2012, 21:51
Er det ikke mulig og få tak i denne håroljen i Norge?

Lisa Lilleseth
12.06.2012, 08:17 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Du får kanskje tak i den i utvalgte frisørsalonger, men jeg vil tro at de blir veldig mye dyrere der.

Sandra
10.07.2012, 19:59
Hei! Vet du hvordan man minsker oransjfargen i håret når man forsøker å få håret blondt? Tenkte kanskje du hadde et tips eller to ettersom du er så flink med alt innen hud og hår :)

wenche
12.02.2013, 13:35
hei! denne får du kjøpt hos blivakker.no og blush.no en av er det hevertfall, er der jeg har kjøpt min :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:






   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.com







hits