Finish what you started Juni 2012

Jeg ble inspirert til og lage dette innlegget av blandt annet Frøken Lilla og Heidi Øksendal . Jeg finner ivertfall slike innlegg spennende og hjelpsomme og det tror jeg også mange av dere vil. Jeg bruker jo masse forskjellige produkter hele tiden, ikke alle blir tomme, men noen. hehe. Det er på en måte en motivasjon til og gjøre meg ferdig med ett produkt før jeg begyner på et nytt kan du si da, også er det en enkel måte og dele med dere hvilke produkter jeg liker og ikke liker. So here we go...

Dette er de produktene jeg har klart og bruke opp i løpet av Juni 2012. Jeg kommer også til og inkludere sminkeprodukter ettervært som jeg bruker opp.

Joico K- Pak Moisture Intense Hydrator. Denne hårkuren har jeg vært veldig fornøyd med, den er nå tom og jeg har ikke bestilt ny foreløpig med det kan godt hende det skjer på et eller annet tidspunkt for denne er veldig god. Håret blir veldig mykt, smidig og lett og håndtere etter bruk av denne, en av de bedre jeg har prøvd.  Jeg skal først teste ordentlig ut Phyto PhytoKarite Ultra Nourishing Mask som jeg fikk i posten denne uken, også får vi se.

Dove go-fresh cool waterlilly & fresmint scent deodorant.    I hate this one. Ha ha, kommer aldrig til og kjøpe denne igjen av to enkle grunner, for det første er den dyretestet og for det andre har jeg fått utslett/ kløe under armene etter denne. Jeg har tvunget meg selv til og bruke den opp kun fordi at jeg da kan kaste den. Nå er den gudskjelov tom og går rett i søpla uten spesiell ettertanke. Vurderer og bestille noen deoer til testing fra www.iherb.com nå etter anbefaling fra lesere.

Asan Mild Intimvask.   Jeg har brukt denne en god stund, har gått igjennom flerfoldige flasker av denne men kommer ikke til og kjøpe ny fordi denne er testet på dyr. Jeg har også en gigantisk flaske med Lactasyd intimvask stående som jeg jobber med og bli kvitt, etter den er tom vet jeg ikke hva jeg skal kjøpe av intimvask. Det må bli en som ikke er testet på dyr iallefall. Den tid den sorg.

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash:  My first, my last, my everything!!! Ha ha, neida.. eller jo! Jeg elsker denne over alt på denne jord av dusjsåper. Denne er så fantastisk at jeg ikke har ord. Jeg elsker alt ved dette produktet. Ikke testet på dyr, null parabener, sulfater og andre lumskheter. Og den luker himmel på jord. Drøy i bruk er den også, skummer superbra, renser og etterlater huden silkemyk, ren, myk og med en herlig duft. IKKE uttørrende overhodet. Denne kjøpte jeg en backup av før jeg gikk tom for, som jeg tok i bruk i dag da den forige gikk tom i går så denne er en vinner hos meg. Anbefales!! Min favoritt.

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage:  Denne har jeg brukt som kroppsskrubb den siste tiden. Den fungerer helt OK til det. Jeg har som tidligere sagt, ikke like store krav til en kropps-skrubb som jeg har til en ansikts-skrubb. Men denne er bare midt på treet. Den har litt for lite skrubbenden partikler i seg etter min smak. I tilegg er denne testet på dyr så den kommer uansett ikke til og bli kjøpt igjen. "Farvel for alltid! PS: Jeg er hos min søster" LOL Sitat fra Valborg i Olsenbanden.. Ja.. jeg er gammel.  

Phyto Phytobaume Express Conditioner:   Dette er balsamen jeg har brukt den siste tiden. Jeg er veldig glad i Phyto sine produkter, jeg elsker at de er naturlige, ikke dyretestet og frie for slemme kjemikalier osv. Dette er en helt OK balsam, den gir bare ikke tilstrekkelig fukt for mitt hår som er ganske tørt. Har du normalt hår gjør nok denne susen. Den er lett og bruke i og med at den kan skylles ut med en gang og ikke har noen "virketid". Jeg har ikke noe negativt og si om dette produktet, men jeg kommer nok ikke til og kjøpe det igjen. Har forresten begynt med John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler igjen, som balsam. Den fungerer bedre for meg.

Yes To Cucombers Soothing Natural Glow Facial Towlettes:  Det er disse serviettene jeg bruker om kvelden til og fjerne sminke med før jeg bruker Caudalie Gentle Cleanser som fjerner resten. Jeg har lenge brukt Simple wipes til dette formålet, men i og med at de inneholder masse parabener og "alle" anbefalte disse så måtte jeg jo prøve. Og "alle" hadde jo rett. Disse er fantastiske. Jeg har faktisk ingenting og utsette på disse. Pakken inneholder 30 servietter, inneholder ingen parabener osv., de er ikke testet på dyr og de er 98.7% naturlige.. Slå den. De lukter også veldig naturlig og deilig. Jeg fikk gudskjelov min andre pakke med disse i postkassen i dag, hadde bare igjen en så det var i grevens tid. Snakk om bra timing!

Dette er de produktene jeg har brukt opp iløpet av Juni måned. er jeg ikke flink??? Likte dere dette type innlegg og skal jeg fortsette med slike?

Lisa 

   

Gina
02.07.2012, 20:23 , URL: http://gmbj.blogg.no
Fortsett å lage sånne innlegg :)

Emilie :)
02.07.2012, 21:23
Haha, dette innlegget var overraskene morsomt å lese ;)

frøken lilla
02.07.2012, 21:42 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
åååå så gøy :) tusen takk for at du nevnte meg! :) jeg og elsker slike innlegg, og ser alltid på "emties" videoer på youtube :) damen som inspirerte meg er ei ved navn FaithersK på youtube, hun har desverre slettet videoene nå men hun lager innimellom videoer fortsatt :) Så gøy at du og liker "yes to" serviettene, synes de er fantastiske selv :)

håper du fortsetter å lage slike innlegg, og det oppfordrer jeg alle andre til å gjøre og :)

klem :)

Lisa Lilleseth
02.07.2012, 21:59 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
frøken lilla: ja jeg elsker og lese slike innlegg, veldig enkel måte og formidle hvilke produkter man liker og ikke. Også føler man seg litt "bedre" når man endelig har klart og bruke opp en ting! bedre plas til nytt.. haha. Skal sjekke ut hun YouTube dama. Har YouTube rutinen min på morgenen, ser på youtube mens jeg sminker meg og spiser frokost. Kanksje hun blir endel av morgenrutinen mn, hehe.

frøken lilla
02.07.2012, 22:03 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
ja, hun har bare ett par videoer ute nå da, men håper hun vil lage mer igjen :) trenger du ny inspirasjon så kan du bare søke opp meg (anneadeline) og tror du da kan se på hvilke videoer jeg har sett i det siste, selv om youtube har vært klikk i det siste så jeg måtte slette alle abb mine og abb på de på nytt ;/ så listen er ikke komplett, men de viktigste er med :) melmphs synes jeg bla er en morsom dame fra sørstatene, hehe :)

Cecilie - En blogg om meg og hverdagen min:)
03.07.2012, 02:52 , URL: http://www.cecilienguyen.blogg.no
Ja, fortsett med sånne innlegg:)! Om du ikke visste det fra før av så har Iherb Ecotools børstene og Everyday Minerals sminke også:)

Embla
03.07.2012, 08:42
Dette må du fortsette med! :)

Lisa Lilleseth
03.07.2012, 08:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Cecilie: Jeg skal legge inn en bestilling der nå faktisk :) De har jo så stort og spennende utvalg at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne! hehe. Jeg har en liten liste og gå etter da men.. har du noen favorittprodukter fra iherb etter som du har bestilt der før?

Cecilie - En blogg om meg og hverdagen min:)
03.07.2012, 14:14 , URL: http://www.cecilienguyen.blogg.no
Helt enig, begynte selv for ikke så lenge siden så driver å tester diverse produkter derifra nå:) Kan si ifra om jeg finner noen favoritter:) Anbefaler deg å google "Iherb favoritter" så kommer det nok opp masse :) Physician's Formula eyelineren derifra er iallefall veldig god!:)

Julie
03.07.2012, 14:52
du har sikkert sagt det før, men hvor får man kjøpt john masters organics? :)

Therese
03.07.2012, 15:35 , URL: http://cosmeticworld.blogg.no
Hei!

I den første dyretesting videoen din spurte du etter intimvask såper som ikke er testet på dyr. Jeg vet at dr. Greve tester på dyr, men har du prøvd Sebamed?

Jeg er usikker på om de tester på dyr, men det kan du vell sjekke ut :)

Lisa Lilleseth
03.07.2012, 15:55 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Julie: Jeg kjøper hos www.feelunique.com :)

Lisa Lilleseth
03.07.2012, 15:58 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Julie: Om du trykker på produktnavnene så har jeg også lagt inn linker da i dette innlegget da :)

Lisa Lilleseth
03.07.2012, 17:21 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Cecilie: Det skal jeg prøve. Kjøpte tannkrem, et par deoer og litt vaskemiddel i dag. Så er spent på og teste det!

Monica
03.07.2012, 21:03 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Kjempemorsomt innlegg! Jeg vurderer å starte med noe sånt på bloggen min selv jeg :) Gøy å se hva man faktisk bruker opp og ønsker å kjøpe igjen. ;) De Yes To serviettene må jeg få testet ut altså, har ikke hørt om noen som ikke har likt de.

May
03.07.2012, 22:59
RFSU tester ikke på dyr og har imtimvaks og imtimbarberings gele, jeg bruker barberingsgelen under armene og på bena og er veldig fornøyd :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits