Finish What You Started Juli 2012

Siden jeg fikk mye positiv respons på mitt forige innlegg så legger jeg ut et til. For de som ikke leste det forige så kan du lese det HER

 Batiste Dry Shampoo Cool & Crisp  Dette er den andre jeg bruker opp og hittil den beste tørrshampon jeg har prøvd. Er det bare jeg som synes disse blir fort tomme? Jeg vasker håret kun vær tredje- fjerde dag og de siste dagene før hårvask er denne en nødvendighet. Gir volum og matter ned håret slik at det ser nesten nyvasket ut. Overdrevent bruk av slike tørrshampoer kan gi tørr hodebunn bare så dere er obs på det. Jeg har kjøpt to nye, denne og Batiste Original. Kjøpt hos KICKS til rundt 50kr. 

Make Up Store Home Spa Brown Sugar polish Citrus/ Lemongrass Denne pakken inneholder 4 poser med kropps-skrubb som lukter fantastisk. Lukten minner meg litt om earl grey tea med sitron i, jeg elsker den. Dette er et slik "skjemme meg bort produkt" som jeg har brukt ved spesielle anledninger. Pakken inneholder 4 poser på 20ml vær, vær pose holder til 2 bruk så ut av denne esken fikk jeg 8 bruk. Jeg kjøpte denne på salg hos Make Up Store til rundt 40kr. Om jeg finner den like billig igjen eller om den ikke har gått ut av produksjon så kommer jeg til og kjøpe denne igjen for dette er et produkt jeg liker godt og som jeg gleder meg til og bruke.

CLEAN Simply Soap Parfyme Dere som leser bloggen min fast vet at jeg elsker CLEAN sine parfymer, jeg har nå 5 forskjellige tror jeg og denne er en av de beste. Denne 30ml flasken er brukt opp og jeg har kjøpt den igjen i 60ml fordi jeg MÅ ha denne i samlingen min. Min mest brukte værdagsparfyme. Var så heldig at jeg fant 60ml på salg hos KICKS til rundt 300kr. Anbefales!!! Jeg kjøper mine hos KICKS

Decleor Aroma Night Regenerating Night Beauty Cream Dette er min andre krukke av denne kremen, noe som i seg selv er et godt bevis på at jeg liker denne godt. Dette er nattkremen jeg har sverget til det siste halve året og ikke uten grunn. Den gir masse fukt og energi/ glød til min fete hudtype. Problemet med fete hudtyper er at de ofte ser gustne/ grålige ut og da liker jeg godt og bruke slike kremer som skal gi energi boost. Denne er kjempe god og definitivt en av de beste nattkremene jeg har prøvd. Du kan lese min omtale på den HER.  Dere som kjenner meg vet at jeg liker og prøve nye ting så nå har jeg tatt i bruk Decleor Aroma Night Neroli Essential Night Balm   som jeg foreløpig liker veldig godt. Jeg hadde iallefall god erfaring med Decleor Aroma Night Angelique Nourishing Night Balm som jeg brukte før jeg begynte med Decleor Aroma Night Regenerating Night Beauty Cream, så vi får se. Liker jeg ikke den kommer jeg mest sannsynlig til og kjøpe men tredje krukke av denne. 

Maybelline XXL Extensions Microfiber Mascara Selv om jeg liker denne maskaraen veldig godt så kommer jeg ikke til og kjøpe denne igjen fordi den er testet på dyr. Jeg har fortsatt igjen to tuber siden jeg kjøpte inn mange av den i og med at de var så billige på ACW for en tid tilbake. Denne maskaraen er en sånn dobbel maskara, hvit primer i den ene enden og svart/brun vanlig i den andre. Denne er i forhold til andre slike doble maskaraer jeg har testet veldig lett og vaske av med vanlig sminkefjerner.

MAC Eye Brows, Fling Denne øyebryns-pennen har jeg brukt en stund nå og den er perfekt farge til meg. Den har en veldig tynn, liten spiss som man må skru opp. Jeg har sett flere gode omtaler på denne, det er to ting som trekker denne ned hos meg som gjør at jeg ikke kommer til og kjøpe den igjen. For det første er den dyretestet så gjenkjøp er uaktuelt og for det andre så er det vanskelig og vite når den er tom i og med at det er slik som du må skru opp istedet for og vesse. Dessuten knakk min flere ganger noe som gjorde at jeg sløste bort mye produkt som kunne vært brukt om den ikke var så skrøpelig. Vet ikke om andre har samme erfaring eller om det bare var at jeg fikk et dårlig eksemplar. Plutselig var denne tom, udrøy etter min mening. Er det noen som har en dupe til dette produktet som IKKE er dyretestet?

Du kan lese min dyretesteliste HER

Jeg oppfordrer dere til og lage slike innlegg også, send meg linken så jeg kan lese om hvilke produkter dere har brukt opp og hva dere synes om de!

   

Charlotte
13.07.2012, 20:45
Har samme problemet selv med tørrshampoo, plutselig er det tomt. Brukt min godt over ett år, og jeg har vært igjen om en del tørrshampoo, så batiste sverger jeg til!! ;))

13.07.2012, 21:32
Hei, jeg har send deg en mail, kan du gå og sjekke? :)

13.07.2012, 21:46
Tester Batiste på dyr?

Lisa Lilleseth
13.07.2012, 21:47 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Nei. Da hadde jeg ikke kjøpt det.

Lisa Lilleseth
13.07.2012, 21:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Om du lesere dyreteste lista mi som jeg linket til i innlegget så ser du det.

Charlotte
13.07.2012, 21:54
Jeg bare lurte på en ting, kommenterer du ofte på andres blogger? Siden noen hadde utgitt seg for å være deg, blei jeg bare litt usikker om det var deg. Er ikke min blogg :)

Lisa Lilleseth
13.07.2012, 22:47 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Charlotte: Nei det er ikke ofte :)

Charlotte
13.07.2012, 22:51
Okei, høres sikkert teit ut. Og ikke at jeg egentelig har noe med det, men er det du som har kommentert på denne bloggen her?http://agneslovise.blogg.no/1340821631_sprsml_til_macbrukere.html#comment :))

frøken lilla
13.07.2012, 22:58 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
flott innlegg :) bruker bastise selv, har bare prøvd den for brunetter men har nå også kjøpt den som heter blush (?) og skal prøve den så snart den andre er tom :) kommer med ett finish what you started innlegg i slutten av mnd :D har masse som kommer til å bli brukt opp :D

Lisa Lilleseth
14.07.2012, 10:06 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Charlotte: Hvorfor i all verden lurer du på det? Ja det er selvfølgelig meg.

jeanett
14.07.2012, 13:28
får man kjøpt mary lou manizer på visage i oslo;) ? trenger svar ;)

Lisa Lilleseth
14.07.2012, 14:23 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
jeanett: Ja, 195 tror jeg den kostet der

Tone
14.07.2012, 14:23
Jeanett det får man!!:)

Maddie
14.07.2012, 20:08 , URL: http://memaddie.blogg.no
kjempebra innlegg!:** digger deg og bloggen din!;))

men får man kjøpt nyx produkter i butikk? i norge lixxm? håper viiirkelig du svarer♥

hilsen en stoor fan!

Lisa Lilleseth
14.07.2012, 20:10 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maddie: Den eneste butikken jeg har sett som selger NYX er Visage i Oslo. Men det er veldig mye dyrere der enn det er og kjøpe på nett.

vmjn
14.07.2012, 20:36 , URL: http://vmjn.blogg.no
heia jeg skulle bare si det at jeg elsker bloggen din og videoene!

og at du har inspirert meg sykt angående sminke! hilsen vmjn.blogg.no

trine jørgensen
15.07.2012, 20:38
Bastiste tester på dyr har jeg hørt :/

Lisa Lilleseth
15.07.2012, 20:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
trine jørgensen: Batiste tester IKKE på dyr. Jeg er en dyrevennelig blogger så du kan være sikker på at de produktene jeg anbefaler IKKE er dyretestet.

trine jørgensen
15.07.2012, 22:18
oki, da har jeg hørt feil og det er bra for jeg bruker batiste mye :D


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits