Omtale:NYX Slide on, Glide on, Stay on Waterproof EyelinerDet komplette navnet på disse herlighetene er NYX Slide on, Glide on , Stay on & Definitely a turn on water proof, extreme shine eye liner ( This eye liner is so good, the name had to be this long ) haha.

Jeg har denne lineren i fem forskjellige farger fra venstre: 14 Sunrise Blue, 12 Azure, 05 Golden Olive, 06 Esmeralda og 13 Jewel. Jeg har hatt disse en stund, jeg kjøpe først Azure og Esmeralda og likte de såpass godt at jeg betsilte tre til. I alt finnes disse i 18 forskjellige farger og det er noen til jeg har lyst på. Blandt annet Green Papaya, Glitzy gold og Platinum. 

Dette er blyant- linere, men de er ikke som vanlige blyant- linere. Disse er utrolige myke, kremete og fulle av farge. De glir lett på huden, lette og smudge ut samtidig som disse sitter som støpt. De er vannfaste. De har også shimmer i seg som gir en veldig fin og vibrerende effekt. Nå bruker vanligvis ikke jeg sminke på stranden, men når jeg var i Malta for et par uker siden så måtte jeg bare teste ut hvor vannfaste disse egentlig var, jeg brukte den turkise, Azure som liner på den øvre vippekant, hadde ikke på annen sminke. Jeg dro på stranden i 40 varmegrader, sol, saltvann og svette en hel dag. Jeg badet, dykket og solte meg. Glemte at jeg hadde på meg denne, men når jeg kom tilbake til hotellet x-antall timer senere og skulle dusje, fikk jeg til min store overraskelse se i speilet at jeg fremdeles hadde turkis liner på!

Lineren var riktignok ikke like fin og sterk som når jeg påførte den, men den var der! Sykt. Så ja, disse er vannfaste. De to jeg har brukt mest i sommer er definitivt Azure og Esmeralda, jeg bruker de enten på våtkanten eller som vanlig liner. Gir en frisk og fin pop-of-color i værdagssminken som ser fresht ut. Ellers så liker jeg Sunrise Blue veldig godt også. Alle fargene jeg har har samme kvalitet og er like godt pigmentert. Disse er defintivt vinnere i min sminkesamling og blir ofte brukt. Anbefales!

Swatches: fra venstre; Jewel, Golden olive, Esmeralda, Azure og Sunrise Blue.

Disse minner meg veldig om Urban Decay sine 24/7 Glide On Eye Pencil, disse er en veldig bra dupe til en rimeligere penge. Etter min mening er disse faktisk bedre, kjøp heller disse fra NYX.

Karakter: 6/6 Mine favoritt linere!

NYX Slide on , Glide on, Stay on Waterproof Linere kan du kjøpe HER  Akkurat NÅ er de faktisk også på salg til kun $6.99 som tilvsarer ca 41 NOK Uslålig pris!

Lisa
  

Merethe
08.08.2012, 20:20 , URL: http://merethebr.blogg.no/
Stilige farger! :-)

mel- livet som psykisk syk
08.08.2012, 20:51 , URL: http://melblogg.blogg.no
elsket fargene :D

leneeogkajaa
08.08.2012, 20:57 , URL: http://leneeogkajaa.blogg.no
Fin blogg! Koselig om du kommenterer tilbake! :)

carmenl - foto,design og header
08.08.2012, 20:58 , URL: http://carmenl.blogg.no
Høres bra ut!

Ta gjerne en titt på bloggen min,nye bilder og videoblogg :)

Amalie
08.08.2012, 21:09 , URL: http://www.l0velyu.blogg.no
så fine, og bra omtale!

Michelle
08.08.2012, 23:37
Litt off topic spm, men jeg lurer på hvordan pc du har?

Jeg har sett det er en apple, men strl og navn?

Er den god? veldig lyst på apple pc, jeg sufer for det meste bare på nett, og trenger ikke en klompete diger pc. håper på svar

Lisa Lilleseth
09.08.2012, 08:54 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Michelle: Jeg har en MacBook Pro 16" som holder lenge til mitt bruk. Det er noe helt annet enn en vanlig pc da bare så det er sagt. Alt er annerledes. Men jeg er veldig fornøyd med den, kjempe fin til surfing, bilde og videoredigering :)

June
10.08.2012, 01:35
Ta gjerne turen innom her:

http://epla.no/shops/lashes/

NYX make-up :-)

Monica
11.08.2012, 20:02 , URL: http://monica-solhaug.blogspot.no/
Disse er så gode og fantastiske, selv har jeg fire og har lyst på flere ;)

Lisa Lilleseth
11.08.2012, 20:19 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Monica: hvilke farger har du?


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits