Omtale: John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment & Volumizer For Thinning Hair

 

Dette produktet kjøpte jeg etter å ha hørt/ lest/ sett masse skryt av diverse bloggere og YouTubere.  John Masters Organics var et merke jeg hadde gode erfaringer med ifra før av så jeg bestemte meg for og gi denne en sjangse.

Dette er et produkt som er tilment folk som lider av hårtap og sliter med hodebunnsproblemer som flass/ tørr og sensitiv hodebunn. Den skal gi volum, roe/ stresse ned hodebunnen og stimulere sunn hårvekst. Produktet inneholder blandt annet hvete proteiner, whitch hazel, kamomille, hvit te, lavendel, vitamen E, papaya, agurk, soya protein, jojoba olje og rosmarin olje. Alle ingrediensene er økologiske. 

Jeg sprayer 3-4 pump direkte på hodebunnen etter jeg har dusjet, mens håret fremdeles er vått og masserer dette godt inn i hodebunnen. Produktet har en tyntflytende- vannaktig konsistens og etterlater ingen merkbare produktrester og tynger derfor ikke ned håret. Produktet kjennes kjølende og litt mint aktig på hodebunnen, noe som er veldig behagelig og oppfriskende. Lukter som en svak blanding av peppermynte og rosmarin, denne lukten henger imidlertidig ikke igjen i håret når det er tørt så fortvil ikke om du ikke liker lukten. Jeg har ikke spesielt tørr hodebunn, men jeg bruker mye tørrshampoo som kan gi tørr hodebunn og flass, så jeg kjøpte denne mye for å unngå dette problemet. Hodebunnen min ser sunn og frisk ut når jeg bruker denne.

Noe jeg derimot har hatt litt trøbbel med er at jeg klør litt i hodebunnen fra tid til annen, jeg vet at mamman min slet litt med hodebunnseksem i ungdommen og jeg var litt redd for og få dette. Kløen har stoppet, men jeg skal være forsiktig med og berømme dette produktet for det. Men det kan muligens være dette prouktet som har tatt seg av dette problemet. 

Jeg har også merket at produktet gir volum, dette merker jeg spesielt om jeg føner håret, noe jeg sjeldent gjør lenger. Jeg har tynt hår og er avhengig av at produkter ikke tynger ned håret mitt og gjør det flatt ( flatere ) det gjør ikke dette produktet. Jeg liker. Når det kommer til den delen med at det skal få håret til og vokse litt fortere så er jeg ikke helt overbevist enda... håret mitt har faktisk vokst fortere de to siste månedene enn det har pleid og gjøre, om dette er pga. dette produktet eller pga. kostilskuddet jeg tar vet jeg ikke. Men jeg kommer ikke til og slutte og bruke dette produktet av den grunn.

Det eneste jeg vil trekke litt ned på er at den er utrolig udrøy i bruk, ønsker meg større størrelse på flasken. Inneholder kun 59ml som ikke er så veldig mye med tanke på den tynne konsistensen. Jeg bruker produktet vær gang jeg har vasket håret, altså 2-3 ganger i uken. Jeg har lite igjen og kommer til og kjøpe en ny når denne er tom.

Dette kan være et produkt å teste om du sliter med tørr, irritert hodebunn.

Karakter 4.5/6

 

John Master Organics Deep Scalp & Follicle Treatment & Volumizer For Thinning Hair kan kjøpes HER for 21.00 pund som tilsvarer ca 193kr, akkurat under tollgrensa. Gratis frakt hos Feelunique.

JMO er selvfølgelig dyrevennelig. 

Har du testet denne?


   

Amalie
09.08.2012, 14:53 , URL: http://www.l0velyu.blogg.no
den burde jeg nok teste, har tørr hodebunn ;)

bks.blogg.no - brita
09.08.2012, 15:04
De selger forskjellige John Masters Organics produkter hos en frisørsalong som heter Timeout :)

Lisa Lilleseth
09.08.2012, 16:20 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
bks.blogg.no: Der er det antageligvis mye dyrere enn og bestille på nett vil jeg tro.

Karoline
09.08.2012, 16:51
Jeg har en idé til bloggen din, du kunne hatt en video med f.eks 10 omtaler om produkter leserne dine ville hatt om. Alle som vil ha en omtale på noe skriver det ned, så velger du ut noen av kommentarene. Synes det var litt smart, vet værtfall at jeg ville ha kommet med noe jeg ønsker omtale på :-)

bks.blogg.no - brita
09.08.2012, 17:53
Ja, det tror jeg også.. Jeg skal snart til den frisørsalongen uansett, så jeg kan skjekke om det er mye dyrere med JMO der :)

Lisa Lilleseth
09.08.2012, 17:56 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Karoline: Ja kanskje det, det måtte jo ha blitt produkter som jeg eier da isåfall, eller så kan jo folk likså godt kjøpe produktene selv og finne ut :) Men jeg skal notere meg ideen din og se :) Takk for tipset

delina
09.08.2012, 18:56
hva jobber du som???

Linn♥
08.09.2012, 21:29
Hei :) Jeg sliter litt med hodebunnen min så dette kan muligens være noe for meg :)

Benedikte

01.10.2012, 18:10 , URL: http://bstf.blogg.no
Ah, høres jo perfekt ut :) Skal kjøpe den når jeg har fått lønn! Nå mangler bare shampoo og balsam, så er jeg i mål :)

Lisa Lilleseth
01.10.2012, 20:57 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Benedikte: Jeg la ved link til en shampoo når jeg svarte deg også :)

Benedikte

01.10.2012, 20:58 , URL: http://bstf.blogg.no
SV: Åå, herlighet så ikke det. Men takk :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits