Physicians Formula Happy Booster, Glow & Mood Boosting Blush

Physicians Formula er et merke jeg utforsker litt om dagen. Dette er ikke et merke som er så lett å få tak på i Norge, men jeg har funnet ut at iHerb selger dette merket. Første gangen jeg så denne blushen var hos Samantha Schuerman, en av mine favoritt YouTubere. Tror hun hadde en annen farge enn meg, men samme det. Jeg har denne i fargen Rose. Det som først fanget meg med denne var designet, utrolig søtt og litt annerledes utseende. Masse hjerter og søt innpakning med flere rom. 

Det øverste lokket er gjennomsiktig slik at man godt kan se fargen på blushen, selv innpakningen er i en metallisk rosa farge. Du kan løfte opp selve blushen og under der igjen er det et rom hvor det ligger en søt børste, også har den et speil inni. Kjekk og ha med seg i veska med andre ord. Blushen er parabenfri, dyrevennelig og velegnet for allergikere. 

Selve børsten har ikke verdens beste kvalitet men det forventer jeg heller ikke av slike børster som følger med produktet. Den er absolutt brukbar og den har en grei størrelse som gjør at man fint kan bruke den til touch- ups utover dagen. Jeg synes denne blushen er så søt! Denne blushen skal få deg i bedre humør, og gi den en glede-boost.  I beskrivelsen står det at blushen inneholder "Happy Boost Blend " som vistnok inneholder euphoryl, et naturlig planteekstrakt som skal ligne veldig på  endorfiner ( kroppens eget rusmiddel ).  Nå tror jeg kanskje dette er mer gimmik enn det er utslagsgivende for humøret, men det er jo litt artig da og kan ikke skade. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fargen "Rose"

Dette er ikke den beste blushen jeg har, men langt ifra den dårligste. Den er ikke supergodt pigmentert noe som gjør den lett og påføre for nybegynnere da du slipper og bli seendes ut som en klovn. Fargen er byggbar, noe som vil si at du kan legge blushen i flere omganger for og få ønsket effekt. Den er lett å blende ut og har en "soft" naturlig finish. Sitter godt. Perfekt som værdagsblush og den har minimalt med shimmer, så denne passer godt om du har litt store porer som du helst ikke vil fremheve. Blushen inneholder 7g, til sammenligning så inneholder en vanlig MAC blush 6g, og en Make Up store blush inneholder kun 2.5g,  så her får du altså mye for pengene. 

Karakter: 4/6

Jeg kjøpte min Physicians Formula Blush HER til $11.47 som tilsvarer ca 68NOK med dagens kurs. Slettes ikke værst.

Andre produkter fra PF som skal testes er; DENNE, DENNE og DENNE blandt annet, alle produkter jeg har hørt masse bra om.

Har du testet noen produkter fra PF?

 

   

Cecilie Nguyen
10.08.2012, 12:54 , URL: http://www.cecilienguyen.blogg.no
Liker omtalene dine:) Har til nå bare prøvd eyelineren som jeg bruker hver dag på våtkanten, den holder kjempe lenge:) Ellers så har jeg lyst til å en del fra den økologiske serien^^, Så at du likte produktene fra Lush ganske godt, om du senere har lyst til å teste flere hånlagde produkter så anbefaler jeg kremfresh på det varmeste! kremfresh.com Kroppsskrubben er en av de beste jeg har prøvd, og smør på flesk "krembarene. (Vet at Lush også har noe lignende, krem i fast form) Ha en fin dag videre:)

Diddiana
10.08.2012, 13:56 , URL: http://www.diddiana.blogg.no
De er fine, de vil jeg gjerne prøve ut! :D

frøken lilla
10.08.2012, 19:37 , URL: http://frokenlilla.wordpress.com
flott omtale :) har ikke prøvd noe men har det merket på ønskelisten når jeg skal til usa nå ! :) de har så nydelig innpakning! :)

klem (anneadeline)

Charlotte
10.08.2012, 20:29 , URL: http://www.charlottept.blogg.no
Hei du jeg veit du har noen makeupstore produkter! tester de på dyr? siden jeg leste på en nettside der hvor det stod produkter som IKKE tester på dyr og produkter som TESTER på dyr?! så bare lurte jeg på om du har hørt noe om det? nettsiden heter : www.dyrevern.no

Lisa Lilleseth
10.08.2012, 20:41 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Charlotte: Les dyreteste lista mi, de tester ikke på dyr.

Helene
11.08.2012, 15:14
Kjempe bra omtale! Ikke prøvd dette merket, men er en skikkelig skikkelig iherb fan..så kommer nok til å prøve det etterhvert ja. Venter på RX concealeren derfra , veldig spent på den (kjøpt på ebay ettersom denne ikke finnes på iherb..tror ikke ingrediensene er så alt for bra faktisk, men får se om den er bra likevel).

zahraa
17.08.2012, 23:50
kjempe fin! har sett videoen din der du viser den! ønsker meg en sånn en! vet du hvordan man kan bestille det på nett da??


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits