Finish What You Started: AugustLes Finish What You Started Juli  HER

Lactacyd intimvask. Endelig var denne tom, det har tatt meg en evighet å bli ferdig med denne gigantiske flasken. Jeg liker denne godt, den er veldig tynt-flytende akkurat som melk på en måte og den lukter godt, rent på en måte. Nå er den tom og jeg kommer ikke til å kjøpe ny ettersom den er dyretestet. Akkurat nå bruker jeg Dermica intim vask fra Apotek1, den er fri for dyretesting og parabener.

John Masters Organics Blood Orange and Vanilla Body Wash Dette er min andre flaske av denne og dette er min absolutte favoritt dusj gele, jeg ELSKER denne. Jeg har brukt den en stund nå og ville prøve noe annet, men denne kommer defintivt inn i dusjen min igjen. All time favorite! Den er mild, god, økologisk og lukter himmelsk!

EOS Shave Cream Lavendel Jasmine Fåes hos Boots Apotek, Vita, Cubus, den koster rundt 80-90 kr. Dette er en barberingskrem som kan brukes til både tørr og våt barbering. Jeg foretrekker vanligvis våt barbering men dette produktet er umulig å bruke til det, det smelter/ forsvinner når det kommer i kontakt med vann noe som gjør produktet veldig udrøyt i bruk. Jeg foretrekker å bruke denne til tørrbarbering. Produktet er en tykk, hvit krem som lukter himmelsk. Du smører den på og barberer. Den hevder å gi huden fukt, noe som bare er tull i og med at den inneholder relativt mye mineral olje. Men den fungerer helt OK til sitt formål, barbering. Den får trekk for at produktet er vanskelig å pumpe ut når det er igjen lite produkt i flaska, du må skru av toppen å skrape ut det som er igjen. Irriterende. Dette er ikke et "hæla i taket og tenna i tapeten" godt produkt men i og med at det er såpass vanskelig å få tak i dyrevennelige barberprodukter i norske butikk hyller så kommer jeg sikkert til å kjøpe denne igjen.

Batiste Dry Shampoo Original Fåes kjøpt hos blandt annet Vita, Cubus og KICKS, prisene varierer.  En av mine favoritt tørrshampooer, veldig lettvinn i bruk, du bare sprayer på røttene og rufser til. Jeg har brukt opp mange flasker av denne og er fornøyd. Det eneste som plager meg er at de er veldig udrøye i bruk, og derfor har jeg gått til annskaffelse av LUSH sin No Drought tørrshampoo istedet. Den kommer det omtale på til uka.

Caudalie Gentle Conditioning Shampoo  Caudalie er mitt favoritt hudpleie merke og det var det som fikk meg til å teste denne også. Dette er på ingen måte et dårlig produkt, det falt bare ikke i smak hos meg. Dette er på en måte en shampo + balsam i ett, den skal gi fukt samtidig som den skal rense. Håret blir mykt og godt etter bruk men jeg må fortsatt bruke balsam i tilegg, dessuten synes jeg ikke den renser godt nok alene og må bestandig bruke en annen shampoo etterpå.  Den fjerner foreksempel ikke alle rester etter tørrshampoo. Dette er nok ikke et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen.

 

Caudalie Beauty Elixir ( Ansiktsspray )  Dette har blitt et fast produkt i min hudpleie rutine, og et produkt jeg ikke klarer meg uten. Dette er en spray som jeg sprayer på ansiktet mitt morgen og kveld før jeg påfører fuktighetskrem. Den gir glød, toner og frisker opp huden. Must have! Veldig behagelig, kjølende og oppfriskende spray som kan brukes når som helst iløpet av dagen når du føler ansiktet ditt trenger en oppfriskning. Dette er min andre flaske av denne og jeg har allerede begynt på en ny.

Caudalie Moisturizing Cream ( Klippet opp ) Dette er også et must have produkt på badehylla mi. Dette er dagkremen som jeg bruker vær eneste dag. Dette er den eneste dagkremen jeg har funnet som tilfredstiller min dehydrerte hud. Den er myk, smidig, trekker seg lett inn i huden og fukter veldig godt uten å virke fet. Jeg har begynt på min andre tube av denne. Jeg elsker den, min favoritt dagkrem. En mild og god dagkrem som passer de fleste hudtyper, rimelig er den også.

OROFLUIDO Beauty Elixir ( Hårolje )  Du kan lese min omtale av dette produktet HER.  Dette er en veldig god hårolje til en rimelig penge. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe denne igjen da jeg har funnet en som jeg liker enda bedre, omtale kommer til uka.

Simple Radiance Brightning Cleansing Wipes  Dette var et nødkjøp jeg gjorde når jeg var på ferie i Malta og gikk tom for mine Yes To Cucombers Servietter. Simple Wipes er ikke dyretestet og har vært mine favoritt servietter i mange år, disse inneholder alikevel mye parabener som jeg forsøker å styre unna om jeg kan. Disse var også helt greie, merket ikke store forskjellen på disse og på de vanlige grønne Simple Wipsene. Vet ikke om du får tak i disse i Norge. 

Moroccainoil Intense Hydrating Mask ( reisestørrelse ) Denne kom i et reisesett som jeg bestilte fra Moroccainoil for å teste ut produktene før jeg kjøpte store størrelser.  Det er jeg glad for at jeg gjorde for dette var egentlig det eneste produktet fra linja som jeg likte og var fornøyd med. En god hårkur som gir masse fukt til håret. Håret blir mykt, glatt og dufter herlig. Absolutt en hårkur jeg kommer til å kjøpe igjen.

Moroccainoil Conditioner & Shampoo Aner ikke hvor shampo flasken ble av, må ha kastet den. Disse to kom også i reisesettet. Helt OK shampoo og balsam, har ikke noe spesielt å utsette på noen av disse produktene men jeg ble liksom ikke sånn kjempe inponert. Kommer nok ikke til å kjøpe disse igjen. De lukter godt da, etter min mening.

Nå ble det litt bedre plass på badet mitt ja. Har du testet noen av disse?, er du flink til å bruke opp det du har begynt på før du kjøper nytt?

 

 

   

Ã…se Linn<3
26.08.2012, 16:00
Hei Lisa:) jeg bare lurte på om den batiste dry shampooen lukter godt? Og hva den lukter? Jeg har den Floral og flirty blush, og den er himmelsk!

ingeborgannakristiansen
26.08.2012, 16:06 , URL: http://ingeborgannakristiansen.blogg.no
Jeg bruker de grønne simple serviettene til vanlig ;)

Lisa Lilleseth
26.08.2012, 17:02 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ãse Linn: Vet ikke hvordan jeg skal beskrive lukten, tørrshampoo helt enkelt. Jeg pleir vanligvis å bruke den som heter fresh, liker den bedre :)

emilie
26.08.2012, 19:02 , URL: http://emmiiilllliiiiieeeeee.blogg.no
hehe, er ikke så flink til å bruke opp tinga jeg har. kjøper nytt hele tiden og til slutt står alle produkta mine halv fulle :P vet du om en tørrshampoo som jeg kan kjøpe i en vanelig butikk som varer lenge? me vanelig butikk mener jeg cubus, hm, vita osv :) elsker bloggen din og videoene dine :) fast leser :)

PS:gleder meg til den negledesign videoen :)

Lisa Lilleseth
26.08.2012, 19:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
emilie: No Drought far LUSH. Omtale på denne kommer denne uken :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits