Omtale: Alterna Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

Puh.. langt navn! Jeg har tidligere skrevet omtale på en annen hårolje, OROFLUIDO Beauty Elixir som du kan lese HER. Jeg ga den karakter 5/6. Jeg har nå funnet en hårolje som slår den og det er denne fra Alterna.

Alterna sin Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er en hårolje fri for parabener, sulfater og syntetisk farge. Den inneholder blant annet oljer fra bambus, gulrot, jojoba, drue, oliven og avocado og har kun økologiske ingredienser. Denne oljen er ganske tykk, men ikke like tykk som OROFLUIDO oljen som jeg tidligere har testet, den er klar og har ikke samme "silikon- atige" konsistensen som andre håroljer, selv om denne inneholder litt silikon. Denne lukter mildere og friskere enn hva OROFLUIDO og Moroccaionoil gjør, denne lukter bedre etter min menig men lukta henger ikke lenge i håret etter bruk uansett, en helt annerledes lukt enn hva andre håroljer lukter, frisk og fruktig på en måte.

En annen ting jeg liker godt med dette produktet er at det kommer med dråpeteller, du slipper å helle produktet i hånden din, du kan heller dryppe med dråpetelleren. Du kan dosere akkurat den mengden du trenger og du slipper søl, klin og sløsing av produkt. Hvor mye produkt du trenger kommer såklart ann på lengen og tykkelsen på håret ditt, samt eventuelt hvor tørt/ slitt det er.

Produktet skal dempe frizz, samtidig som det er trygt å bruke på farget hår, den beskytter mot UV stråler og gir en glansfull finish.

Denne oljen bruker jeg vær gang jeg har vasket håret mitt. Jeg drypper 3-4 dråper i hånden min som jeg jobber ut i lengdene og tuppene i håndkletørret hår. Produktet trekker raskt inn i håret, uten å etterlate det oljete/ fett. Jeg lar som oftest håret lufttørke, da blir det glatt, blankt, mykt og lett å gre igjennom. Jeg har forholdsvis tynt hår som ofte blir flatt om jeg bruker "heavy" produkter som tynger ned håret mitt. Alterna Bamboo Smooth Pure Kendi treatment Oil etterlater ingen produktrester i håret, det blir lett og glansfullt uten å kjennes flatt.  

Jeg er nå ca halveis nedi flaksen, jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen når den er tom. Denne har blitt en favoritt. Etter å ha testet denne har jeg lyst til å prøve flere produkter fra Alterna. Er det noen som har tips til andre gode produkter fra dette merket?

Karakter  6/6 !

Produktet kan kjøpes HER til ca 150kr for 50ml  

Linn-Therese Nilsen
26.08.2012, 17:11 , URL: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Digger bloggen din. Selv bruker jeg håroljen fra Tony&guy oger kjempe fornøyd med den :) Moroccaionoil har ikke vært noe favoritt for meg siden jeg fikk utrolig fett hår av den :(

Lisa Lilleseth
26.08.2012, 17:24 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Linn: Syntes Moroccainoil var OK, men altfor overpriset spør du meg. Denne er mye bedre :)

Linn-Therese Nilsen
26.08.2012, 17:26 , URL: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Må vell ta å prøve den siden jeg er fan av hår oljer :D

Jeanette
26.08.2012, 17:26
Hei Lisa! Dette har ikke noe med inllegget å gjøre men:

Det er en App som heter "dyretestet" der står produkter som er/ ikke tester på dyr:)

Bare et tips :-)

Lisa Lilleseth
26.08.2012, 17:38 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Jeanette: Jeg vet det. Jeg synes personlig ikke denne appen er noe god, på lik linke med dyrevern.no sin liste så inneholder den mange feil.

inemelby
26.08.2012, 18:16 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Må bare spørre deg om noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre . Er alt fra iherb.com dyrevennlig ? Sitter og skal bestille nå :))

Lisa Lilleseth
26.08.2012, 18:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
inemelby: Det tør jeg ikke svare ja på med 100% sikkerhet. Det pleier som regel å stå om du blar lenger ned og leser info om vært enkelt produkt, jeg har ivertfall ikke funnet noe der som er testet på dyr så jeg vil nesten tro det.

Carina
27.08.2012, 01:22
Denne høres da veldig flott ut, en jeg så absolutt skal prøve ut når jeg begynner å gå tom! :D


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits