Omtale: the Balm, Mary- Lou Manizer

For det første, er det flere enn meg som elsker designet på The Balm produkter? Det er litt retro inspirert og pynter virkelig opp på sminkebordet. Om du blir lett solgt på innpakning så er definitivt the Balm noe å sjekke ut. Produktene deres har også stilige navn, slik som denne. Mary- Lou Manizer, AKA The Luminizer, morsomt navn. 

På lokket står det:

Offense: highlighter, shimmer, eyeshadow

Charge: too pretty, too popular

Antonym: vomanizer

                              ( liker dere høst- tema mitt eller? Poeng for kreativitet? Haha. Begge bildene er tatt uten blitz )

Dette er altså en luminizar, eller en highlighter som det også blir kalt. En highligheter er et produkt man legger på de områdene i ansiktet som man vil fremheve, foreksempel kinbeina, neseryggen, amorbuen og under brynene. Det lysner opp de områdene du vil fremheve og gir glød. Dette er en highlight i pudderform. Fargen er veldig universiell, det vil si at den passer de aller fleste hudtoner og hudfarger, den er verken for varm eller for kald. Den har heller ikke noe rosa shimmer i seg slik som mange highlightere ofte har. Den ser veldig naturlig ut på huden, om du ikke overdriver, for det er fullt mulig. 

Jeg liker å påføre dette produktet med en Vifte- børste ( fan- brush ) og da bruker jeg DENNE fra Coastal Scents. Jeg plukker opp litt produkt på børsten som jeg lett børtser over de områdene jeg vil fremheve, slik som kinnbena, neseryggen, amorbuen og under brynet. Less is definitivt more med dette produktet, så ikke overdriv. Dette produktet er en av mine faste produkter som jeg bruker vær dag i sminke rutina mi, min favoritt highlighter. Dette produktet kan også brukes til øyenskygge, som jeg ofte gjør. 

 

                                            ( Begge bildene er tatt med blitz, i dagslys )

Om du har veldig store porer på enkelte områder i ansiktet, ville jeg latt vær å bruke dette produktet akkurat der da shimmer ofte fremhever porer og rynker. Alt i alt er dette et fantastisk produkt etter min mening, et absolutt must have i sminkepungen. Dette produktet vil vare deg lenge og du kan bruke det til flere forskjellige ting. Det er også lett å få tak i men prisene varierer fra nettbutikk til nettbutikk. Jeg har også sett at de selger dette hos Visage i Oslo, sammen med andre theBalm produkter. 

Karakter 6/6

Jeg kjøpte mitt HER til 137kr Akkurat nå er det på salg til kun 110kr! Så fort deg. Gratis frakt

Hos Visage i Oslo tror jeg det kostet rundt 270kr, men jeg kan huske feil. 

 

 


  

Vibeke
29.08.2012, 12:30
Elsker designet på disse produktene. Denne og bronzeren i samme merket er på vei til meg nå. Veldig greit å passe på nå som det er salg + dobbel kickback.

Tror nesten jeg må ha Shady Lady palettene også... Dyrt å være hjemme med omgangssyke hi hi.

Lisa Lilleseth
29.08.2012, 12:37 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Vibeke: Jeg har den bronzeren også, desverre var den ikke så fin på meg. Den var litt for rød/ orange så den bruke reg svært lite. Omgangssyken er dyrt ja, hehe.

Carina
29.08.2012, 13:09
Elsker designet på The balm sine produkter in general ;D Driver akkurat og prøver ut en masacara der ifra som jeg faktisk liker veldig godt!

Har også denne highlighteren, som jeg av en eller annen grunn ikke får til å stemme helt. Jeg pleier og bruke ringefingeren til å påføre produktet, og en vanlig litt stiv børste til å duse det ut, men det blir alt for mye shimmer etter min smak, selvom jeg tar en ørliten prikk:P kanskje jeg må gå til innkjøp av en viftebørste for å prøve teknikken din :) OG btw, så var høsttemaet ditt veldig bra ;)

Linn-Therese Nilsen
29.08.2012, 13:46 , URL: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Kanskje jeg må kjøpe denne :)

Ingjerd
29.08.2012, 14:45
Denne så veldig fin ut , kanskje jeg må skaffe meg en sånn :)

Maren
29.08.2012, 15:05
Har hatt lyst på den en god stund nå, og ettersom jeg kun har hørt positivt om den, skal jeg garantert kjøpe den! :-)

Bildene var utrolig fine forresten! Hvilket kamera bruker du? :-)

emmiiilllliiiiiieeeeee
29.08.2012, 16:03 , URL: http://emmiiilllliiiiiieeeeee.blogg.no
sjikkelig kult me de bladene i bakrunnen:)

29.08.2012, 16:47
jeg bare lurte på noe, jeg har en bronzer som er tre farger i en, er det meningen at jeg skal blanda alle di eller bare en og en? Spør deg, siden du kan alt<3

Så lurte jeg på om du kunne lage en neglelakk video, du er sååå flink på det! Så lurte jeg på om du kunne laga en video, der du snakker om sparing av hår(viss du kan noe) jeg har spart lenge, men blir aldri langt og jeg bruker ikke glatte tang eller noe!

Digger deg<333

Lisa Lilleseth
29.08.2012, 17:44 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maren: Jeg bruker et gammelt digital kamera fra Fujifilm, men takk for det :)

sarai94
30.08.2012, 21:40 , URL: http://sarai94.blogg.no
Jeg liker også designet på disse produktene veldig godt! Det er selvfølgelig et ganske stort pluss for meg, hehe :D

Wow, det ga virkelig et superdupert resultat! Huden din gløder jo. Rett og slett fantastisk :D

anonym
04.11.2012, 15:56
hei. finnes den higlighteren i flere farger? (mørkere farger, passer den alle hudfarger? Eller finnes det bare i den i fargen som du har)?

Lisa Lilleseth
04.11.2012, 16:35 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
anonym: Nei, den finnes kun i denne fargen men den er ganske universiell. Jeg har sett på YouTube at jenter med alle mulige hudfarger bruker den samme og er fornøyd :)

Stine
26.11.2012, 22:32
Hver gang jeg ser dettepallete på bloggen din så er det første tanken som kommer inn Taylor swift. Jeg synest hun jenta på lokket ligner på henne ;)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits