Omtale: theBalm Nude Tude Palette

Dette øyenskygge palettet kjøpte jeg hos Visage i Oslo tidlig i sommer, og det har raskt blitt en favoritt i min daglige sminkerutine. Jeg har laget et par makeup- tutorials hvor jeg har brukt øyenskygger fra dette palettet, de kan du se HER og HER.  Jeg hadde lenge siklet på dette og sett mange YouTubere og bloggere bruke det, fristelsen ble for stor da jeg fikk øye på det inne hos Visage, prisen var heller ikke gal til å være en norsk sminkebutikk, 380kr betalte jeg for dette. Du får det selvsagt litt billigere på nett.

Jeg anbefaler alle som bor i Oslo området å ta en tur innom Visage, en butikk som selger veldig mange sminkemerker som ellers er vanskelige å få tak på i norske butikker. Blandt annet NYX, Ben Nye, theBalm, YoungBlood, BarryM, Kryolan og Smashbox pluss mange flere. Det er en enorm butikk med kjempe stort utvalg, her finner du alt innen sminke og skjønnhet, enten du er nybegynner eller proff. Besøk Visage sin nettside HER for veibeskrivelse. 

Over til palettet. Dette er det perfekte øyenskygge palettet for meg og jeg har ingenting å klage på. Dette var det eneste jeg tok med meg av øyenskygger når jeg dro på ferie i sommer, å det holdt i massevis. Det er uendelige kombinasjoner du kan gjøre med dette palettet, og det inneholder ikke kun nøytrale øyenskygger men også noen burgunderrøde, rosa, gull og en helt svart øyenskygge. Du kan sminke deg til skole og jobb med dette, men også til fest og spesielle annledninger.

Kvaliteten på øyenskyggene er det ingen ting å klage på, de er alle godt pigmenterte, myke og lette å få fine på lokket. Dette palettet passer for alle, uansett alder og er den perfekte bursdagsgave eller julegave til jenter/ damer i alle aldre.

Beklager utrolig dårlige swatches, but you get the idea.

Dette palettet får toppkarakter av meg

Karakter 6/6  Et must have!

Produktet kan kjøpes HER Akkurat nå er det på salg til kun 179kr ( britiske pund ) det er under tollgrensen og frakten er gratis. Slå til!   

Aasa
03.09.2012, 10:38
Har sittet å siklet etter den paletten helt siden jeg så den på bloggen til ida jacobsen så tror jeg får klikke den hjem nå, hehe.

Jessica
03.09.2012, 11:50 , URL: http://loveankiss.blogg.no
Bra omtale. Elsker bloggen din!

03.09.2012, 16:47
det står at det koster 214

sarai94
03.09.2012, 17:19 , URL: http://sarai94.blogg.no
awww, fristet utrolig mye å kjøpe dette palettet! Virket utrolig bra, og jeg ble veldig fristet når det er såpass på salg og når det ikke er frakt :P

Har du prøvd Urban Decay Naked Palette? I så fall meningen din :)?

xx Siri

Brita - bks.blogg.no
03.09.2012, 18:02
Jeg elsket den også helt til jeg så den hadde Bismuth.. :( Så jeg bruker den ALDRI uten primer, bismuth må ikke komme i kontakt med huden på en måte, for det er ikke bra for deg idet heletatt! Hildechristina.com har blandt annet skrevet om bismuth, søk på bismuth oxychloride ellernoe, så får du det opp (på bloggen hennes altså).. Ville bare advare deg mot det, passer på å ikke bruke pallettet alt for mye. Nå høres jeg sikkert alt for dramatisk ut, men bismuth er små metallbiter som ikke er "naturlig" idet heletatt, er enda verre enn parabener osv egendlig..

Lisa Lilleseth
03.09.2012, 18:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Du må velge pund, det er mye billigere.

Lisa Lilleseth
03.09.2012, 18:09 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Brita: Jeg vet hva bismuth er ja, parabene rog bismuth er to forksjellige ting. Jeg bruker primer uansett, er ikke så hysterisk når det kommer til øyensminken min som når det kommer til hudpleie og foundations.

Monica
03.09.2012, 18:47 , URL: http://monica-solhaug.blogspot.no/
Denne paletten ser fantastisk fin ut. Jeg har lenge unngått å kjøpe den fordi jeg har så innmari mange øyenskygger, men til slutt så blir den nok min kjenner jeg meg selv rett ;)

Sunniva
03.09.2012, 19:30 , URL: http://www.sunnivahj.blogg.no
Kjempebra omtale :) Ønsker meg virkelig det palettet, det har bare såå fine farger.

Stine <3
03.09.2012, 20:53
Hei lisa

jeg vet jeg har skrevet dette i mange kommentarfelt men kan du linke siden der du trekker vinner av konkurranse på!!!!

Lisa Lilleseth
03.09.2012, 20:57 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Stine: www.random.org

Rita
03.09.2012, 21:01
Heii , jeg elsker bloggen din jeg leser den hver dag :D og jeg lærer så mye om sminke, jeg har så mye sminke så når jeg ser på videoene dine så lærer jeg meg noen looker osv ... :D Men jeg håper du kan svare på denne kmt da bli jeg veldig glad <33

Ida
03.09.2012, 21:33 , URL: http://idasv.blogg.no
Må nok investere i den når lønningen kommer! :-)

Silje Haugli
04.09.2012, 09:51
Vet du om det går ann å få tak i den på nett fra en norsk butikk? Bor 4 timer unna Oslo, og har vært på utkikk etter den paletten gørrrrlenge! Dope2111/Promise bruker den veldig ofte i videoene sine, men sier den ikke shippes internasjonalt fra USA, så om den kan fåes tak i i Norge hadde det jo vært utrolig :D

Lisa Lilleseth
04.09.2012, 10:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Silje Haugli: Det står jo link til hvor du kan kjøpe den i omtalen? feelunique selger den billig. vet ikke om andre butikker enn visage som selger den desverre.

Thale
08.09.2012, 11:59
I videoen rosa &brun høstsminke hvilken børste brukte du til å duse ut det mørke i globalen med? :) Tusen takk for kjempefin blogg! Har kjøpt mange av produktene du bruker selv!:)

Hamarjente
22.12.2012, 17:57
Hei! Bestilte meg dette palettet, men er noe usikker på om jeg har fått et som er ekte.. :/ Jeg synes det er en slik typisk lukt på den, nesten litt sånn lekebutikk sminke lukt om du skjønner hva jeg mener.. Lukter det noe av disse øyenskyggene, eller har jeg vært en heldig vinner av et fake palette? :p

God jul :)

Lisa Lilleseth
28.12.2012, 15:28 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Hamarjente: Hvor bestilte du det ifra?


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits