Omtale: Revlon Grow Luscious Mascara

Denne mascaraen kjøpte jeg når jeg var på ferie i Malta i sommer og har nå testet den en stund. Revlon er et merke som er vanskelig å få tak på i Norske butikker, jeg mener og ha sett det et par steder men husker ikke hvor. I utlandet selges ofte Revlon på apoteker, parfymerier også videre. Et såkalt "drugstore" merke, eller billigmerke da. 

Jeg hadde ikke testet noen Revlon produkter før og var spent på denne. Det er en Mascara som skal separere vippene dine, gi volum og i tilegg få vippene dine til og vokse seg lenger og fyldigere. Jeg har nå brukt denne mascaraen fast siden jeg kom hjem fra Malta, altså i over en måned ( Jeg kom hjem 28. Juli ). Jeg har ikke merket noen forskjell på vippene mine, og i begynnelsen var jeg heller ikke klar over at dette var en mascara som skulle få de til å vokse lenger heller, haha. Dette står det ikke noe om på selve mascara tuben men det ligger kanskje i navnet, Grow Luscious..


 

Jeg har altså ikke merket noen forskjell på vippene mine. Jeg synes at som en mascara så er den medium OK. Mascara børsten er stor, men det palger ikke meg. Den er også lett å fjerne igjen om kvelden. Dette er langt ifra den beste mascaraen jeg har prøvd men den er ikke den dårligste heller. Den er ganske lett å påføre, den klumper ikke, separerer vippene greit og gir litt volum. En ting jeg har lagt merke til med denne mascaraen, som jeg vanligvis ikke pleier å ha problemer med er at den smitter av der hvor vippene er i kontakt med øyelokket, altså under brynet. På slutten av dagen har jeg sorte flekker der, disse er langt ifra ekstreme men de irriterer meg. Jeg kommer nok ikke til og kjøpe denne mascaren igjen. 

Karakter 4/6

Kan kjøpes HER 
   

Linn-Therese Nilsen
31.08.2012, 09:25 , URL: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Bra omtale :) Ha en fin dag videre ;¤

Jessica
31.08.2012, 12:00 , URL: http://jessicavb.blogg.no
Du er pen!

Benedikte

31.08.2012, 13:08 , URL: http://bstf.blogg.no
Den så utrolig naturlig ut :)

inspire
31.08.2012, 13:30 , URL: http://inspire.blogg.no
Så bra blogg du har :) Synes resultatet av maskaraen ser bra ut, men om man får svarte flekker så er det ikke noe for meg! Det er så irriterende :p

VildesEverday
31.08.2012, 16:04 , URL: http://www.vildeseveryday.blogg.no
Bra omtale! Har du funnet ut om de tester på dyr?:P

sarai94
31.08.2012, 16:52 , URL: http://sarai94.blogg.no
Hmm, denne maskaraen har jeg faktisk ikke testet ut før. Veldig god og ærlig omtale, og jeg setter virkelig pris på at du er såpass ærlig :D Supert!

Du har forresten utrolig fine vipper! Skulle ønske jeg hadde slike :)

xx Siri

sarai94
31.08.2012, 18:07 , URL: http://sarai94.blogg.no
Har du forresten prøvd noen av maskaraene til NYX? Vil du i så fall anbefale dem :)?

xx Siri

Lisa Lilleseth
31.08.2012, 18:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
sarai94: Nei de har jeg ikke testet enda, men det frister så det skal jeg definitivt gjøre :)

Hanna Elise Hagebakken
01.09.2012, 11:38 , URL: http://hannaelisevennen.blogg.no
bra omtale ! :)

Monica
01.09.2012, 20:58 , URL: http://monica-solhaug.blogspot.no/
Jeg hater at mascaraer legger igjen rester på brynsbenet i løpet av dagen.. Så skjønner godt at du ikke ønsker å kjøpe den på nytt igjen!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits