Fredags Favoritter og Skuffelser Uke 35

Seche Vite Fast Drying Top Coat kan kjøpes HER

OPI Nailpolish Remover, kjøpt på KICKS 100kr

Elise Saab Perfume er kjøpt HER

elf Matte lip color Coral er kjøpt HER

NYX Mega Shine Lipgloss, La la er kjøpt HER

Caudalie Mineral Tinted Moisturizer er kjøpt HER 

 

Delta i konkurransen min HER

 

Blusen min er kjøpt HER men det er lenge siden.

På neglene har jeg OPI:  Thanks A Windmillion  

Lena - Kommenterer ALLTID tilbake!
31.08.2012, 15:49 , URL: http://Upmake.blogg.no
Kjempe bra video Lisa! :) elsker disse videoene, du er så morsom :)

Ylva
31.08.2012, 15:50
bra video!<3 du va veldig pen i dag<3

Lizbeth Osnes - Behind the scenes..
31.08.2012, 16:04 , URL: http://lizbethosnes.rhteknikk.no
Så fin du er :D

♥ Lizbethosnes.com - Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,- i kategorien min "Konkurranser"

Tina felix haver
31.08.2012, 16:33
hei eg bare elsker bloggen din du er kjempe dyktig til å sminke deg og du er ligsom bare så flink med alt <3

sarai94
31.08.2012, 16:51 , URL: http://sarai94.blogg.no
En kjempegod video, og jeg elsker å se på disse på fredagene :D Alltid noe å glede seg til da, hehe.

Jeg har utrolig lyst til å prøve den neglelakkfjerneren du snakker om. Bruker ofte like mange bomullspadder som deg, og jeg begynner å bli kraftig lei av det. Har den like god effekt på glitterneglelakker? Hadde vært fint å vite :)

Denne uken har nok favoritten vært et mineralpudder fra Isadora. Jeg har i den lyseste tonen, og jeg er helt avhengig av det pudderet. Gir et passe dekke, matt overflate og holder seg på plass hele dagen :)

xx Siri

Linn-Anita
31.08.2012, 17:23 , URL: http://missgreeneyes.blogg.no/
Seche Vite Fast Drying Top Coat bestilt! :)

Anna
31.08.2012, 18:57
Hei.

Jeg er så liivredd for å sette meg foran kamera. Jeg er også som deg veldig opptatt av sminke, har en huge samling og driver en semistor blogg. Men synes det er skummelt å være foran kamera. Har du noen tips? Synes vennene dine det er kult eller kleint at du har hengt deg på youtubegurutrenden?

Lisa Lilleseth
31.08.2012, 19:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anna: Hei. Nå har jeg laget videoer i snart tre år så det går av seg selv nå, men i begynnelsen var det ganske skummelt. Det gikk seg til ganske fort egentlig. Bare kast deg uti det, det er mitt beste tips, hehe. Og ikke vær redd for og være deg selv :)

Cindy
31.08.2012, 19:45
Hei! Bra video, og så fin du var :) Elsket ossen du hadde sminket deg og hvordan håret ditt var satt opp i den videoen! :)

Ida
31.08.2012, 20:28 , URL: http://idasv.blogg.no
elf Matte lip color Coral er nå bestilt :-) herlig farge!

Fredagsbarnet
31.08.2012, 22:51
Velkommen til Seche Vite himmelen :) Elsker den top coaten. Men jeg skjønner ikke hvorfor du fremdeles kjøper neglelakkene dine i butikk når de er sååå mye billigere på nettet. Har anbefalt deg siden før, men gjør det igjen :) Transdesign.com har både china glaze, color club, seche vite, orly, opi you name it.

Beate
01.09.2012, 07:45 , URL: http://lovemkftv9.blogg.no
Mine favoritter er, Isadora light shade eyeshadow og Glow stick blusher (Rose bud 10), den er synnsykt bra ;D

Lisa Lilleseth
01.09.2012, 10:35 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Fredagsbarnet: Jeg handler vanligvis på transdesign ja, men noen ganger så blir det noen impulskjøp da vet du, er ikke alle slik? Dessuten kunne jeg ikke vente i 2-3 uker på en neglelakk fjerner når jeg trengte en nå:P

fredagsbarnet
01.09.2012, 11:55
Jammen da skjønner jeg :) kjenner til det der med impuls kjøp ja! Ikke alltid så lett å styre seg.

Kine
03.09.2012, 17:56
Måtte kjøpe topcoaten med en gang! gleder meg til å teste den:)

Lise
14.09.2012, 22:57 , URL: http://lisenilsen.blogg.no
Hei! :) Begynte nylig å "lese" bloggen din,og jeg synes du er utrolig flink! Men bare et tips,kan du ordne sånne "kategorier" for videoene dine,som tipsene i en egen kategori,og sminkevideoene og tag'ene i en annen? :)Har nemlig tenkt til å se alle videoene dine,så blir det så vanskelig å finne tilbake til den jeg slutta på ://

Veel,bare et tips! :D

eu-eu
16.09.2012, 06:29 , URL: http://lemonwater.blogg.no
Nå har jeg studert bloggen din enda mer, lest å sett på videoer. Må si at du er flink med dette, og at du fenger meg som leser. Nå fant jeg også ut svaret ang. Rambo, at han er en Fransk Bulldog :)

Jeg så også videoen du hadde lagt ut som var en spørsmålsrunde med personlig innhold. Du nevner at du er sammen med en så er mye eldre enn deg - Vi er i samme båt, så jeg skjønner deg iallefall veldig godt. Jeg er 24 år selv, er født i mai 88 og er sammen med en som er 42 år (1970-modell altså).

Syns folk skal passe sin egen buissness når det kommer til privatlivet til folk å hva de velger å gjøre når det kommer til hvem man skal være sammen med. Om ikke folk skjønner hvorfor jeg selv er sammen med en som er så mye eldre, så er det bare fordi de aldri har prøvd det selv, hatt dårlig erfaring med det eller bare syns aldersforskjellen er for stor. For min egen del spiller ikke alder noen rolle. Hvis to mennesker er glad i hverandre på mer enn et platonisk plan, trives sammen, og behandler hverandre bra, så er vel det det aller viktigste?

Jeg var ikke på jakt etter en som var så mye eldre, det skjedde helt naturlig da vi var kollegaer ute på bøljan blå :)

Bloggen min er anonym hittil, det er for å skåne privatlivet mitt akkurat slik som det er nå. Har skrevet et innlegg om aldersforskjellen mellom oss blandt annet, merket det var en del reaksjoner. Blandt annet ''jeg respekterer ditt valg, men kunne aldri gjort det samme selv..'' - vel, det sa kanskje jeg også FØR jeg traff mannen i mitt liv (uavhengig av alder!)

:) ELSKER bloggen din! Du har herved en fast leser!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits