Ofte stilte spørsmål +++

Dyreteste lista finner du øverst på bloggen

Innlegget om nettbutikker finner du HER

   

siri
19.09.2012, 16:05
Stå på! elsker videoene dine :-)

Thea
19.09.2012, 16:07
Stooooor inspirasjon!!!! Loveu<3

Sofie
19.09.2012, 16:14
Skjønner deg veldig godt! Elsker bloggen din <3

Andrea
19.09.2012, 16:15 , URL: http://andreaphotos.blogg.no
Du inspirer meg stadig Lisa, du gir gode råd og tips! Jeg vil følge deg uansett hva <3

Vickie^^
19.09.2012, 16:19
Jeg ofrstår ikke folk som slenger dritt til andre folk... drit i de! Det er vel de so sitter foran pcen og innser at du er penere en de, at du har ett liv OG at du har mange lesere som syntes du er kjempegøy å se på <3

<3
19.09.2012, 16:32
hvor mange dager tar det når du bestiller på cherryculture

Siri
19.09.2012, 16:34 , URL: http://sarai94.blogg.no
Ufff, blir så lei meg når du føler det slik med blogging. Håper virkelig at du vil få et mer positivt syn på bloggingen, for du er en stor inspirasjonskilde for mangemange! Blir så irritert på folk som kommenterer stygt, hakker på deg osv, for du fortjener det overhodet ikke! Jeg for min del synes ikke du skal slutte å skrive om dyretesting. Du har en veldig populær blogg, og dersom en populær sminkeblogger fokuserer på dette temaet vil flere og flere åpne øynene. Da mener jeg at du skal fokusere på dette, men jeg forstår at det blir en del stress med alle spørsmålene :) Likevel tror jeg at du kan gjøre en viktig forskjell når det kommer til kampen mot dyretesting.

Jeg fikk frysninger når du fortalte om de falske bloggene. Fy søren for noen syke folk det finnes i verden. Det fortjente du virkelig ikke!

Skjønner at det blir en del stress med å svare på spørsmål angående toll og frakt, og jeg beklager dersom jeg har stilt for mange spørsmål angående det. Leste innlegget du refererte til før jeg stilte spørsmål om cherryculture.com, men jeg skal forhåndsjekke enda mer før jeg stiller spørsmål :)

Stå på videre, Lisa!

Laura enelieng frøstrup stokke
19.09.2012, 16:36 , URL: http://laurasblogg.no
Hei lisa, lurer bare på om du kan lage et inlegg på bloggen ( eller helst video) om sminkeprodukter til under 150 kr.....

rebecca
19.09.2012, 16:42
Hei lisa! Det var leit å høre om det med de falske bloggene om deg. Jeg fatter ikke at noen orker å bruke sin egen tid på å krenke ned andre folk på den måten... Men du er kjempeflink som velger å fortsette å blogge, jeg eeeeelske bloggen din over alle andre blogger!!! Jeg har lært masse nye ting fra deg:) tusen takk for det;*

Stå på:)

Nathalie
19.09.2012, 16:53
Utrolig trist at dette skal skje med deg. Du fortjener det ikke! Syns du er en utrolig flink blogger, og jeg elsker bloggen din! Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg har lært så utrolig mye om sminke av deg. Jeg har også blitt dyrevenlig etter alle innleggene dine om dyretesting :D stå på videre Lisa!

Charlotte
19.09.2012, 16:54
Syns det er veldig syns at du føler det sånn, men skjønner deg veldig godt og =(

At noen faktisk utgir seg for å være deg å skrive stygge ting om deg er patetisk og barnslig. Du er mye bedre en det de er husk det! =)

Håper du kommer til å blogge lenge, for er ingen andre som har innspirert meg så mye som du har. Du har fått meg til å få øynene opp for å boikote dyretesta ting så syns du skal stå på ditt å fortelle oss andre om tips til ting som ikke tester på dyr =)

ellers elsker eg bloggen og vidioene dine, du har en så herlig stemme så en blir så gla av å høre på =) men ser den at du har et liv uten om bloggen å bruke 5 timer hver dag på å lage film er mye, men er koseligt at du gjør det innimellom =)

stå på å vit at du har mangen faste leserer som setter pris på deg<3

Emma
19.09.2012, 16:57
Jeg blir så utrolig oppgitt at det faktisk finnes folk som kan gjøre noe sånt! Du er min absolutte favoritt blogg, og jeg kan bare ikke beskrive hvor irritert jeg blir når folk kan finne på å gjøre sånt. Jeg er jo så utrolig glad i deg og bloggen din og du fortjener virkelig ikke at folk gjør det! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få forklart hvordan jeg føler det nå, men åhhh!!!! Du bruker lang tid med disse videoene, lærer oss nye ting, gir oss tips og råd fordi du er utrolig snill og rettferdig og alt, bare alt! Også kommer det folk og gjør det! Årghhh!

Camilla
19.09.2012, 17:03
Off, forstår deg godt! Skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal oppføre seg som dritt. Det er vel folk som er bare misunnelige eller sjalu på deg. Du er ekstremt nydelig, Lisa! Du er utrolig flink til og drive denne bloggen her og det må jeg bare si at det må du fortsette med! Prøv og ikke ta deg nær av hva folk sier. Jeg skjønner det kan være vanskelig men du har både styrken og selvinnsikten i deg til og overgå alle dem tilsammen. De er bare noen jævla små retards som ikke har en dritt å gjøre og som skulle ønske de var deg, så da blir det til at de må hakke ned på deg istedet. Men, alle vet jo hvor nedlatende det er og de som holder på med dette vet nok selv hvor dypt de synker innerst inne. Det er jo bare tull og holde på sånn.

Prøv og ikke stress mer med hva folk stiller spørsmål om, nå har du sagt klart i fra om dyretesting, toll, frakt osv. Legg det på hylla så får folk ta seg selv i nakken og gjøre som du sier og gå å sjekke selv. Såå late kan ikke folk være...

Jeg heier på deg jeg, Lisa :))))))

Tuva
19.09.2012, 17:04
Uff, synes det er trist at folk kan gjøre sånne ting, og at de slenger dritt til andre!! du virker som en superherlig person som jeg ser opp til. Jeg er inne på bloggen din hver dag og det er alltid like spennende og inspirerende. Håper du fortsetter å blogge, men ikke minst ikke føler at bloggen blir noe du forbinder med vonde ting, for da er det kort sagt ikke verdt en persons følelser.

Stå på Lisa!<3

Vilde
19.09.2012, 17:08
Hei :)

Vil bare si at jeg elsker videoene dine :)

Jeg lurte på om du kunne lagen en til video med sminke som tester på dyr?

Først tenkte jeg ikke over det men nå i det siste tenker jeg bare mer ogmer på det, er selv en dyreelsker og det dumt at dyrene skal lide for våre beksostninger.

bks
19.09.2012, 17:14 , URL: http://bks.blogg.no
Kjære Lisa.

Jeg merket at jeg ble veldig lei meg av å se at det var enda en falsk blogg, og at du blir sliten av dette. Jeg har lest bloggen din så lenge, hadde jeg ikke lest bloggen din hadde jeg brukt feile produkter, sminken min helt feil og jeg hadde aldri i livet fått vite om dyretesting eller ingredienser osv. Jeg ville bare si tusen takk for at du gjør så mye for oss. Jeg har mye skrevet til folk på youtube som klager på videoene dine at de må begynne å bli takknemmelige for at du sitter å lager videoer til oss nesten hver dag, noe som tar tid, kanskje du ikke har lagt så veldig mye merke til det, men jeg har altså gjort det da, hehe. :)

Jeg blir lei meg for dine vegne, når folk skal lage enda en falsk blogg og si sånt om deg og Cato. Stakkars både deg og Cato, utrolig dumt at en skjønnhetsblogger skal bli lagd falske blogger av, og særlig når kjæresten din er innblandet i dette når han ikke har noe med en skjønnhetsblogg å gjøre.

Du er garantert forbildet mitt når det gjelder sminke og skjønnhet. Jeg har til og med vist videoene dine til mamma som er veldig interresert i kremer osv, og hun sliter med eksem så hun har endelig klart å finne riktige kremer osv, takket være deg! Mamma synes du har så fint og ryddig rom og har fått mye gode tips fra deg :)

Det er utrolig mange som skryter av deg og sier du er utrolig flink til sminke og skjønnhet, du er virkelig nydelig Lisa! Huff, du må ikke hatt det lett idet siste :/ Derfor ville jeg gi deg en koselig kommentar, for at dagen din skal bli bedre!

PS: Jeg bare lurte på hvor i Mallorca du skulle? Vi reiser dit nemlig hvert år, jeg kan godt gi deg gatetips og si deg tips til hvor det er sminkebutikker osv vis du vil det altså :)

Stine Camilla
19.09.2012, 17:21 , URL: http://www.makeupbysc.blogg.no
<3: Det tar som regel 14 dager fra du bestiller til du har pakken :)

Laura enelieng frøstrup stokke: Lisa lagde et innlegg om akkurat dette for 4 dager siden. Bla nedover på bloggen, så finner du innlegget ;)

Lisa, jeg forstår virkelig godt hvordan du har det. Jeg blogget selv lenge, men det ble rett og slett for mye for meg. Når bloggen min ble populær så fikk jeg veldig mange negative kommentarer. Jeg hadde en liten periode 2 blogger. En hverdagsblogg og en sminkeblogg. Lenge siden jeg har blogget på noen av de og har ikke lyst heller. Skal etterhvert begynne å lage sminkevideoer. Må bare manne meg opp til det litt mer først.

Jeg håper virkelig at du fortsetter med videoene og bloggingen din. Jeg elsker videoene dine og sjekker bloggen hver eneste dag jeg har mulighet. Har fulgt deg helt siden du startet å blogge for noen år tilbake og synes du har forbedret deg noe veldig! Er veldig gøy å se på de gamle videoene dine og se den store forskjellen. Prøv det du også, så kanskje du får opp humøret litt :D

Det at noen mennesker er så syke at de må lage falske blogger om deg sier veldig mye om de. Personen er så sjalu at den personen desverre ikke vet bedre. Du må prøve å tenke positivt og tenke at de personene som skriver negative kommentarer til deg er bare sjalu og feige! Håper politiet tar anmeldelsen alvorlig!

Bare å si i fra hvis du trenger en å snakke med. Jeg er her for deg og vil alltid stille opp for deg, selvom du ikke kjenner meg personlig.

Synes du er veldig flink til å svare på spørsmål hele tiden og blir faktisk lei selv når jeg ser nedover kommentarene dine. Det er alltid folk som må spørre om det samme om og om igjen, i tillegg til at du har forklart det godt på forhånd. Synes det er veldig bra gjort av deg å dele dyretestinglisten med alle. Du burde være stolt av deg selv og hver stolt av alt du har oppnådd :)

makeyourfaced
19.09.2012, 17:23 , URL: http://makeyourfaced.blogg.no
Du er så flink! jeg fårstår hvordan du har det <3 jeg er en stor fan av deg! elsker bloggen din du er så ærlig og virker snill <3 Stå på videre <3

Ingrid :)
19.09.2012, 18:24
Jiiises.. Er det mulig?!

Ufattelig hva folk for seg til å gjøre, noe så smålig! :O Skjønner godt at det tar litt "piffen" fra deg når sånt noe dukker opp...

Du fortjener egentlig bare ros, syns jeg! Så, here goes:

Alt maset fra leserne om ting du allerede _har_ skrevet om kan kanskje skyldes at det er en del av dem som er fra den "yngre garde", men jeg syns tross alt du takler det fint!

Ps. Du har noen "gamle" lesere også, asså. ;)

Jeg beundrer at du lager videoer, har selvironi og at du tør å være deg selv. Jeg blir SÅ inspirert av (øye)sminkevideoene dine, så jeg må stadig innom og sjekke om det er noe "nytt", i tillegg til at jeg bruker omtalene dine flittig når jeg skal handle inn kosmetikkprodukter selv.

Mvh Ingrid (27)

Caroline
19.09.2012, 18:43
Ikke slutt å blogge eller lage videor!!!!!

Du er best Lisa!!!!

Stå på!!!!!

Hilse din største fan som ikke klare å leve hvis du sluter å lage videor !!!!! <3

inemelby
19.09.2012, 18:44 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Du er flott, Lisa !

Ingjerd
19.09.2012, 18:56
Folk er virkelig skrudd. Stå på!

miriam
19.09.2012, 19:14 , URL: http://miriambambiriam.blogg.no
huff. skjønner deg kjempe godt. Mange folk er virkelig ikke riktig nagla!! Fryktelig leit at du skal ha det sånn. Blogg og lag videoer og sånt når du selv vil og føler for det. Det er ditt liv og ingen kan bestemme over det :) Du er super lisa :) Klem

Mari Draugsvoll
19.09.2012, 19:45 , URL: http://maridraugsvoll.blogg.no
Har fulgt med på bloggen og youtuben din veldig lenge og jeg må innom hver dag for å se om du har komt med et nytt innlegg eller videoer.

Du e berre heilt nydelig, Lisa!:)

benedicte
19.09.2012, 20:22
Hei Lisa! Jeg følger alltid med på bloggen din, den er alltid så inspirerende og det er mye lærerikt her på bloggen din, du har lært meg veldig mye bare via videoene dine og teksten du skriver.

Du er best! Be strong<3

Skjønner deg veldig godt med det du sa på den siste videoen her, er helt enig med deg! og at folk lager fake blogger og skriver så mye stygt...det går altså bare ikke ann!!

ps: ingen kan tvinge deg til at du SKAL lage videoer eller SKAL blogge hver dag, det er det faktisk du som bestemmer!

Klemzz meg <3 :)

Ylva
19.09.2012, 20:27
du må IKKE slutte å blogge!!!! du er et bra menneske som gidder å gi ut ting med oss!<3

Hanne
19.09.2012, 20:34
Lisa, du er et utrolig sterkt menneske. Beundrer deg grenseløst! Du er pen, morsom og flink. Flittig og god. Du vil det beste for alle og det beundrer jeg deg for. Ingen har rett til å slenge dritt til deg. Ingen har rett til å trykke deg ned. Du er utrolig. Skulle ønske jeg kjente deg bedre... :)

Maria<3
19.09.2012, 20:42
Hei Lisa:)

Får noen dager siden laget du et innlegg på bloggen der du sa at du hadde bestilt en sånn reise mappe fra nyx siden du skulle til Mallorca.

Jeg syns det hørtes litt spenndene ut så lurte på om du kunne lage en video på den:)

Maria!

Vibeke
19.09.2012, 20:50
Vanvittig creepy med de bloggene. Håper de finner ut av hvem som står bak.

Synes du gjør en vanvittig jobb i forhold til dyretesting. Jeg har prøvd å være flink til å være bevisst på hva jeg kjøper lenge. Men det er bare siden i sommer jeg kun kjøper dyrevennlige produkter, både sminke/hudpleie, barnestell og vaskemidler. Og det er takket være bloggen din. Så jobben du gjør har helt klart er stor betydning, for det er nok mange flere med meg som har blitt mer bevisst på hva vi kjøper.

Camilla Hoff
19.09.2012, 21:06 , URL: http://camillahoff.blogg.no
U go girl!!

ELSKER bloggen din! <3

Ida-Marie
19.09.2012, 21:11
Håper ting blir bedre snart for deg, og at motivasjonen din stiger igjen! Er så glad i å se på videoene dine, de er virkelig best :) Stå på Lisa

Randi
19.09.2012, 21:16
Elsker bloggen din!!

Karoline
19.09.2012, 21:33
Jeg er 13 år og er utrolig interessert i sminke, elsker bloggen din og har fulgt den utrolig lenge nå.

Skjønner godt at du blir lei deg og ikke orker å lage videoer så mye som du gjorde, og jeg skjønner ikke at folk kan være så fæle.. fikk frysninger når jeg hørte om det med de falske bloggene.. :((

Jeg håper du aldri slutter, fordi du er et stort forbilde! ELsker bloggen din! <3

Maja
19.09.2012, 21:42
Huff så forferdelig å høre, Lisa! Føler virkelig med deg, og håper denne galningen får det den fortjener! Jeg ønsker gjerne å høre mer om dyretestingen din, og syns det er utrolig flott at du står for dyrs rettigheter! Synd å høre at det blir færre videoer, men skjønner selvfølgelig at du ikke har tid til det! Håper ting bedrer seg Lisa! Jeg digger deg, og du er favorittbloggeren min! Stå på!

Nanna
19.09.2012, 21:47
Jeg blir så irritert på alle de respektløse menneskene som rakker ned på deg hele tiden! Hold kjeft og få dere et liiiiiiiiv. Jeg elsker videoene dine, men jeg skjønner at de tar mye av fritiden din. Digger bloggen din, så det skal mye til for å få meg til å slutte å lese bloggen din! vet ikke hvorfor jeg skrev det siste, men da vet du det ihvertfall :D Skulle virklig ønske du var storesøstra mi, du er best! <3

Lene 31
19.09.2012, 21:47
Stå på LIsa!!! Ikke la noen knekke deg, du er sterk:) ta vare på deg selv og familien din, det er det viktigste :) trenger du en pause så ta en pause, det er lov.

Du er da bare ett menneske som alle andre :D

Stor klem!

LW
19.09.2012, 21:50 , URL: http://lemonwater.blogg.no
Uff.. Det som lager sånne falske blogger altså. Den må enten være veldig ung, eller bare utrolig DUM I HODET!! Fader at det går an.

Jeg elsker bloggen din, og syns du opptrer ærlig overfor oss som leser den, eller ser videoene dine. Blir bare så irritert over folk som gjør sitt beste for å ødelegge.

Fortsett med dyretestinglista, jeg har allerede tatt masse tips derifra, sagt i fra til tanten min når vi var i butikken (ang. rengjøringsmiddel). Så det ble landlord på henne for denne gang, og meg ;) Men har også SÅÅÅ mye omo igjen, da vi kjøpte sånne megasizes på felleskjøpet eller hvor det var, så jeg har nok omo de neste 6-7 mnd... desverre :p

Jeg har iallefall vært bruker av iherb kjempelenge, og har nok ikke brukt hårprodukter som er testet på dyr etter jeg fikk øynene opp for iherb! Det samme med bodybutters... har aldri tenkt over tannkrem og barberingsprodukter før jeg oppdaget bloggen din. HAR faktisk kjøpt barberingsprodukter til samboeren min fra iherb, han elsket nemlig det jeg kjøpte han i kalendergave i fjor! hehe...

Vel vel.. ELLERS, KEEP UP, Lisa! Du rocker!

Norava
19.09.2012, 21:50
Uff, dette er så fælt å høre! Sånne slemme sjalue mennesker som ødelegger for andre! Kjønner bare ikke at de gidder!! Håper politiet for tak i syndern og at hun/han får den straffen den fortjener. Stå på:) og drit i de stygge kommentarene du er så mye bedre enn alle de som kommenterer stygge ting!!! Digger bloggen din:) <3

Mari Andrine
19.09.2012, 22:25
Jeg ser opp til deg <3 digger deg <3!!

Elizabeth Michelle
19.09.2012, 22:30 , URL: http://misjelle.blogspot.com
Håper virkelig at du fortsetter å snakke om dyretesting osv på bloggen. Du har inspirert meg :D Elsker videoene dine og er veldig glad for at du begynte å blogge igjen! :) Klem <3

pernille
19.09.2012, 22:41
forferdelig det med falske bloggen! ta den tiden du trenger, og kos deg. vil ikke at det skal være en jobb for deg.

du er best!

pernille

elise
19.09.2012, 23:28
Det er så gøy og se på videoene dine Lisa! Også er det utrolig bra at du er dyrevennlig, skjønner virkelig ikke hvorfor de forskjellige merkene skal begynne og teste på dyr. Er utrolig bra at du laget en liste over dyretestet produkter! Du er utrolig inspirerende Lisa, for meg og andre:-) Og jeg håper virkelig du fortsetter og være dyrevennlig, noe som jeg er ganske sikker på at du gjør:-) Stå på Lisa!

Cecilie - En blogg om meg og hverdagen min:)
19.09.2012, 23:51 , URL: http://www.cecilienguyen.blogg.no
Håper du aldri slutter å blogge!! :) Stor klem

Eli
20.09.2012, 01:24
Du virker litt oppgitt her, skjønner det godt.... Ser ut som du har mange unge lesere som maser mye. Håper du får igjen lysten. Bloggen din er flott, gleder meg til hver innlegg. Er enig, kanskje du skulle la vær å diskutere dyretesting. Vi har vel alle en Mac skygge vi skulle brukt opp :-) Får i hvert fall mange gode tips fra deg, så stå på.

emilie
20.09.2012, 07:54
så teit at folk lager falske blogger og skriver sånne ting. de må ha sykiske problemer eller noe. jeg synes ato høres ut som en super kjæreste jeg. selv om jeg ikke kjenner han. og når du skal på ferie trenger du ikke tenke på blogging viss du egentlig ikke vil. du fortjener en ordentlig ferie. stå på lisa :) du er fantastisk som du er og det er ingen i hele verden som kan alt. elsker bloggen din <3

Snuppajenny
20.09.2012, 11:31
Hei Lisa.

Jeg skjønner at du blir irritert. Jeg har en blogg selv, å synes heller ikke det er så koselig å få stygge kommentarer. Så jeg er enig med deg med det andre å, les heller bloggen før du spørr om ting, fordi du bruker jo veldig mye av tia di på oss da, eller bloggen. <3

klem, elsker bloggen din. har brukt masse av ideene dine :) <3

Mari
20.09.2012, 14:04
Herregud, jeg skjønner det kjempe godt!<3 jeg skjønner ikke at folk gidder å skrive så mye hate. Du gjør jo dette fordi dette er hobbyen din og for å spre glede og tips til andre<3 allikevel mye negative kommentarer! Selv viste jeg ikke at man brukte så lang tid på en video så nå skjønner jeg virkelig hvor mye arbeid du setter inn i innleggene og videoene dine! Men for all del, ikke slutt å blogge!<3 du er den beste,errfarne og morsomste bloggern jeg vet om! Dine videoer er et av høydepunktene i dagen min:-) jeg skjønner også veldig godt at du blir oppgitt når folk spør om en ting du har tatt opp cirka 10 ganger på bloggen og de har fortsatt ikke fått det med seg! Unnskyld hvis jeg har vært i veien for din bloggkarrierre og jeg syns du fortjener en plass langt oppe på lista for du er den beste bloggern jeg vet om!<3 vær så snill, ikke slutt å blogge! Stå på! Hilsen en stor fan!<3

Lisa Lilleseth
20.09.2012, 14:46 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maria: Du får sikkert se den i pakke videoen min, har ikke fått den enda :)

bks
20.09.2012, 15:34 , URL: http://bks.blogg.no
Hvor i Mallorca drar du?

bks
20.09.2012, 15:50
er det sant at du er lesbisk? det sto på en blogg .. leste det for 3 dager sden ellernoe og det er veldig trist at kjæresten din slår deg:( ring politiet.....men du sa jo at det var fake blogger før....kanskje denne og er det men, håper du kjønner at vi alle vil lesebloggen din og at vi vil ha så mange videoer du kan lage om du setter deg ned og lager 5 en dag du ikke har noe og gjøøre og 1-2 hver morning kan du nok få oss glade <3

20.09.2012, 16:32
bks: hvordan kan hun være lesbisk?? HUN ER SAMMEN MED EN MANN.

Vibeke
20.09.2012, 16:35
Kødder du bks? Om du har sett på videoen til Lisa så sier det seg vel selv at hun ikke blir misshandlet, og hadde hun vært lesbisk så hadde hun vel ikke hatt en mannlig samboer?

Hun har heller ikke noen plikt til å "få oss glade". Jeg er faktiskt imponert over at hun lager så mange videoer/innlegg som hun gjør. Skjønner veldig godt om det blir færre, det er som hun sier en tidkrevende prosess. Jeg setter veldig stor pris på alle innleggene, om det kommer 1 om dagen eller 1 i uka så er det helt topp uansett.

Tuva :)
20.09.2012, 16:40
Er så enig med deg ! Syns det er dumt at folk stiller spørsmål uten at de har lest lista de -.- Og Det med de falske bloggene , er de dumme ? jeg skjønner ikke hva sammenhengen !!! Jeg støtter den 100 % og det er du som har inspirert meg til å slutte og bruke produkter som er testen på dyr ! og jeg skjønner ar haters kan være slitsomt , for jeg blogger selv !

Lisa Lilleseth
20.09.2012, 17:01 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
bks: Hva het den bloggen???

Ã…se Linn<3
20.09.2012, 17:22
Herregud. Jeg kjønner ikke hvorfor folk slenger dritt, og ikke klarer å forstå at du har sagt, eller skrivt ting før. Jeg blir irritert selv.

Stå på Lisa:)

Tuviiis
20.09.2012, 17:49 , URL: http://tuviiis.blogg.no
Jeg blir kjempelei meg når jeg hører dette. Jeg har fått litt negative kommentarer på bloggen. Og som du sa: du kan få 10 posetive kommentarer også kommer det 1 negativ som du husker på. Jeg ble veldig lei meg når jeg fikk en negativ kommentar. Det er ikke gøy i det hele tatt. Og de som lager en falsk blogg om deg.. Nei,det er helt utrolig!! Håper du fortsetter og blogge Lisa. Stå på. Digger bloggen din :) Stikke innom min?♥

Line
20.09.2012, 20:27 , URL: http://dolle.blogg.no
Hei jeg har blitt tipset av en venn om bloggen din. Den er super fin og det er veldig synd at du føler det sånn!!! Håper du får mange gode og positive kommentarer. Jeg er 11 år og håper du gjerne vil se min blogg også!!! :-) dolle.blogg.no

Hannah
20.09.2012, 22:18
Jeg lurte på om du kunne ha et innlegg eller en video der du viser din favoritt mascara, favoritt blush, favoritt Concealer osv? Skjønner hvis det ikke går, men lurer veldig på hva som er dine favoritter. Elsker bloggen din, håper du aldri slutter!

Stå på<3

Haldis
21.09.2012, 14:53
Lisa Lilleseth! Jeg skjønner hvis du er lei av alt mas og fjas. Og du har en utrolig stor blogg. Jeg tror at alle skjønner hvis du vil slutte å blogge, men ALLE vil savne deg veldig. Jeg synes at det er kjempe tøft gjort å fortsette med blogg og video! Stå på videre, og husk det er alltid noen som elsker deg! Du er den personen som inspirerte meg til å bli dyrevennlig! Og pga deg har jeg fått noen av vennene mine til å bli dyrevennlig også. Jeg har fulgt bloggen din siden håret ditt var brunt og du brydde deg ræva om dyretesting! Husk at det er du som bestemmer og ikke "de som ikke har noen annen tingå gjøre enn å slenge dritt i trynet på folk"-gruppa. STÅ PÅ VIDERE!

Silja
21.09.2012, 15:04 , URL: http://siljafak.blogg.no
Hei Lisa synes så fryktelig synd ideg, du er en mega bra blogegr som burde vært myyyyyyyyyyyye høyere oppe på topplisten spør du meg! Synes det er såååå utrolig teit at sånne anonyme drittfolk skal gjemme seg bak en datamaskin og si masse bullshit for å hakke ned så mye på andre folk/bloggere sin seltillit. Du fortjener dettte virkelig ikke, det er sååå mange som beundrer deg og digegr deg, men så er det alltid noe som skal fucke opp andres blogger. Jeg beundrer deg virkelig all erfaringen med sminkeing/skriving/snakking/arligheten/utsende og de laaange videobloggene! Blir veldig glad når jeg ser du har skrevet et nytt innlegg spesielt når du har postet videoblogger! Jeg håper virkelig virkelig virkleig at du ikke slutter å blogger for all del! Hilsen 13 åring som er sminkegal og din trofaste leser håper du ser dette og at du ikke lsutter å blogge! Stå på Lisa <3

Nikkeline
21.09.2012, 15:28
hvorfor blogger du ikke har du glemt oss eller?

Ingjerd
21.09.2012, 18:16
Folk er så utrolig frekke! Uff. Føler virkelig med deg.

mia
21.09.2012, 20:07
skjønner deg :)

marie
21.09.2012, 20:29
kan du ikke si hvorfor du ikke blogger da?? da er det mye lettere å vite hvorfor for oss som leser bloggen din og du slepper så mange spm,sjønner deg godt da<3

Karina Laurense
21.09.2012, 21:07
alt det som skjer fortjener du virkelig ikke. du blogger om noe du står for, og du er ærlig mot leserne dine. du er en fantastisk blogger, og jeg tipper du er dobbelt så fantastisk privat. håper alt ordner seg :)

uten å mare lurer jeg bare på en ting med den dyretestingen. har du fått noe svar fra revlon?

Ellinor Skjerping
21.09.2012, 21:55 , URL: http://ellosk.blogg.no
Kjempe fin video, godt å få svar på noe! jeg sitter veldig stor pris på listen din, og du har gjort at jeg har sluttet og kjøpe sminke som er testet på dyr. men et merke jeg ikke finner på listen din er makeupmakka, og jeg vurderer og bestille der i fra, men vil vite om det er testet på dyr først! håper du kan hjelpe meg!

camilla
21.09.2012, 22:15
Kan du vær så snill og lage en video\innlegg om alle leppestiftene dine ? <3

bks
22.09.2012, 08:37 , URL: http://bks.blogg.no
Nå stusser jeg kjempe mye.. Det er en som skriver i navnet sitt "bks" som kommenterer her, jeg har kommet med to kommentarer her, den ene er hvor i mallorca du skal, og den andre en positiv kommentar. Du kan sikkert se det på ip adressen da. Men måtte bare si ifra om at jeg ikke vet noe som helst om en falsk blogg, og at det ikke er meg, hahah.

m1ssbieber
22.09.2012, 11:41 , URL: http://m1ssbieber.blogg.no
Lisa,jeg er utrolig stolt av å være din faste leser..

Jeg bir rett å slett oppgitt over falske blogger og facebook profil å sånn ...

Du er en fantastisk blogger lisa, jeg er glad jeg fant bloggen din. siden har jeg lest den

Før jeg viste om bloggen din blogget jeg ikke selv, jeg har blitt inspirert til å blogge, jeg er en 12 år gammel jente og er glad i å sminke meg å sånn..

du er et VELDIG stooort idol for meg Lisa..

Jeg har sendt deg 2 spørsmål i hele den tiden jeg har visst om deg ..

jeg prøver å finne ut selv fordi jeg vet at hvordan du har det ..

jeg har ikke mange lesere på bloggen min nå men en veninne av meg, hun hadde så mange lesere at hun hadde ca 100-200 stygge kommentarer hver dag...

det endte med at hun slettet bloggen sin og nå er hun flau over å ha vært den bloggeren..

Jeg mener bare det at du er du og ingen kan forandre det Lisa...

-MALIN

22.09.2012, 14:23
stå på Lisa, skjønner deg kjempe godt, du gi mange gode tips å råd, håper du fortsetter med videoene dine for jeg digger deg, dem som slenger dritt er bare missunlige på deg.

Nikkeline
22.09.2012, 17:36
blogge?

hei bks...jeg skrev navnet med det for jeg skulle komentere til ditt innlegg..sorry så det ikke før nå!

Karen
22.09.2012, 19:24
Er beautybay en trygg side å handle fra?

Sofie - kommenterer tilbake
22.09.2012, 20:39 , URL: http://soieen.blogg.no
bra svart! STÅ PÅ!

Lisa Lilleseth
23.09.2012, 10:04 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Karen: Ja :)

Lisa Lilleseth
23.09.2012, 10:09 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
marie: Hva i all verden er det du snakker om?? Jeg forklarer jo dette i videoen og jeg har ikke sluttet å blogge.

Lisa Lilleseth
23.09.2012, 10:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ellinor Skjerping: Det vet jeg ikke, jeg handler personlig aldri fra makeupmekka så det har jeg aldri tatt stilling til.

Benedikte
23.09.2012, 12:50 , URL: http://bstf.blogg.no
Ah, skjønner deg godt jeg også! Helt sykt at folk gidder å bruke tid på å slenge ut negative kommentarer. Skjønner ikke hva folk tenker på når de gjør slikt. Og det med at noen lager falske blogger om deg og typen din er skikkelig respektløst! Merker jeg blir ganske irritert. Alle burde jo vite at det er ulovlig å stjele identitet, og det er jo akkurat det de driver med. Selvfølgelig må det anmeldes, det er jo brudd på den norske lov. Kjempe sterkt av deg å stå frem slik du gjør i videoen. Håper du vet at vi er utrolig mange som er kjempe takknemelige for at du har denne bloggen. Jeg har bestilt masse produkter etter anbefaling av deg og bloggen, og jeg er strålende fornøyd. Stå på videre! Måtte folk slutte å være negative!!

Vilma
23.09.2012, 14:35
Hei Lisa!

Jeg bor i Australia. Jeg skal bo her i to år og jeg flyttet hit for tre måneder siden. Det kan bli litt mye med bare engelsk og da er første valget din blogg. Du er en fantastisk person med nydelig personlighet! Du lyser opp hele dagen! Jeg går inn på din blogg hver eneste dag og setter meg til og lese. Jeg kan lese innlegg om og om igjen i flere minutter. Du er bare helt fantastisk blogger og person. Ikke bare det at du er super flink til og sminke deg og utrolig pen, men du bryr deg om dyr. Jeg elsker dyr av hele mitt hjertet og har hatt fire dyr. Du har en utrolig unik personelighet som ingen kan erstatte. Når jeg kommer over en video hvor du snakker om falske blogger og stygge kommentarer bli jeg utrolig forundret. Hvorfor skal noen gjøre det mot en så fantastisk person som deg? Du fortjener det absolutt ikke i det hele tatt! Jeg ser utrolig mye opp til deg! Du skal være veldig stolt av deg selv Lisa. Jeg synes du er en utrolig person.

Emilie
23.09.2012, 16:00
Håper ikke du slutter og lage videoer og lnnlegg! leser bloggen din hver dag , og du gir meg gode tips og råd!! :)

Mari
23.09.2012, 16:51
Hvorfor blogger du ikke mer? Skal du slutte å blogge? Jeg mener, du sier at du ikke skal blogge like mye men nå har du ikke blogget på 4 dager!

Lisa Lilleseth
23.09.2012, 17:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Mari: Jeg blogget ikke torsdag og fredag, i helgene pleier jeg ikke blogge noe særlig uansett. Så egentlig er det jo bare to dager. det blir blogging i morgen.

sigrun
23.09.2012, 18:15
Du er et stort forbilde Lisa, du viser at du er kjempe sterk og tydelig i meningene dine. Jeg synes du burde holde det du vil for deg selv, ta deg så god tid du vil for hver gang du lager videoer eller blogg innlegg:) uansett hva folk sier til deg må du vite at du er helt fantastisk både på innsiden og utsiden :)STÅ PÅ!

Helene
23.09.2012, 19:48
Du har blitt litt dårlig til å blogge nå. Men, ja jeg skjønner hva du mener med ofte stilte spørsmål. Kan du plis være lit flinkere til å lage videoer og blogge? Jeg elsker videoene dine og inleggene dine. Har sjekket om du har lagt ut nytt inlegg 12 ganger! DU HAR IKKE BLOGGA PÅ CA 4 DAGER! KOM IGJEN!!!

Karina Laurense
23.09.2012, 20:33
Har du fått noe svar fra Revlon på om de tester på dyr? :)

Sunniva
23.09.2012, 20:37
Her kan du kjøpe den fonudation fra Bourjois:-) :http://www.britique.com/bourjois-foundation-brush/

Anette>3
23.09.2012, 21:01
Skal du lage fredags favoritter og skuffelser i uke 38?

Anna Ji
23.09.2012, 21:31
Synes det er veldig synd at du ikke har så mye blogglyst lenger. Jeg er storfan av bloggen din, og elsker videoene dine. Håper at folkene som er stygge mot meg slutter, og at blogglysten vil komme tilbake :)

Emma
24.09.2012, 12:55
Veldig trist at noen vil ødelegge for deg på den måten Lisa. De ødelegger ikke bare for deg, men også for oss lesere som setter pris på det du gjør og har stor interesse for det du gjør. Håper politiet finner den som har gjort dette, og setter en stopper for det. En gang for alle!

Stå på Lisa, du er flink<3

Anna Ji
24.09.2012, 14:56
mente deg* så klart! hahha, ikke meg..

Karoline
24.09.2012, 15:12
Hei Lisa! Vil bare si at jeg savner deg på bloggen her nå:(( skjønner ikke hvorfor folk bare må ødelegge for folk!

Men jeg lurte på om du kan lage en video om hva du syntes om nyx bagen, tenkte å bestille den:))men jeg skjønner vis du ikke vil:)

MVH Karoline :))<33

Karoline
24.09.2012, 15:20
Når du får den da, vis di ikke har fått de:)))<3

Lisa Lilleseth
24.09.2012, 15:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Karoline: Den har ikke kommet enda men jeg kommer sikkert til og vise den i en video :)

Anette>3
24.09.2012, 17:08
Kan du?

Lisa Lilleseth
24.09.2012, 17:12 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anette>3: Kan hva?

Sunniva
24.09.2012, 17:59
Her kan du kjøpe den fonudation fra Bourjois :-) :http://www.britique.com/bourjois-foundation-brush

Anette>3
24.09.2012, 20:16
Lage ukens favoritter fra forrige uke eller tar du 2 uker denne uka

Lisa Lilleseth
26.09.2012, 08:03 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anette>3: Det blir to siden det heter fredags favoritter

26.09.2012, 14:45
Hei!

Bloggen din hjelper meg med Ossen jeg bruker sminke rett <3. Hvorfor er ikke du på topplista??! Du er jo sååå god på alt!

Men Ossen sminket du deg der? Kan du lage en video om det en gang?? Klem en glad jente som elsker bloggen din

28.10.2012, 13:12
skulle finne deg på facebook(se om du har en sminkeside), og ser det finnes to profiler av deg. :)

Lisa Lilleseth
29.10.2012, 13:34 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Trykk på knappen oppe til høyre på siden her så kommer du til den riktige :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits