Omtale: Footner Exfoliating Socks ( Ekle bilder )

For en liten stund siden ble jeg tilsendt dette prouktet til testing. Det er ikke så ofte jeg sier ja til slike ting, men denne syntes jeg fortjente et forsøk. Det siste året så har jeg hatt problemer med at føttene mine har vært tørre og harde, spesielt på hælene hvor de noen ganger har sprukket opp. Jeg har bestandig hatt myke føtter så jeg aner ikke hva dette kommer av. Jeg er også flink til å ta fotbad, file og pleie føttene mine og har prøvd alle slags kremer.

De er myke en liten stund også er de like ens. Du kan selv se på bildene nederst hvordan de så ut. Footner er et produkt som skal "skifte" ut huden under føttene slik at føttene dine blir myke og pene. Produktet er et par sokker som er våte på innsiden av AHA- syrer, aloe vera, kollagen og agurkekstrakt. 

For å oppnå best mulig resultat kan du følge disse rådene

 

 1. Sørg for at du ikke har sår eller gnagesår på føttene da dette vil svi forferdelig
 2. Myk gjerne opp føttene før behandling for best mulig effekt. Jeg hadde mine i et varmt vannbad
 3. Føttene skal være tørre og rene
 4. For å unngå at huden oppå føttene flasser av kan du med fordel smøre en tykk krem der, dette hindrer syrene i og trenge igjennom
 5. Fjern eventuell neglelakk da dette bare vil "etse" bort under behandlingen

Slik brukes de:

Da du har gjort dette kan du åpne sokkene som vist i bruksanvisningen som medfølger, og tre de på deg. Lim så igjen øverst med de teipbitene som sitter på. Sokkene skal sitte på i nøyaktig 60 minutter. Jeg tok tiden med en stoppeklokke. For at sokkene skal sitte bedre på under behandlingstiden kan du ta på et par vanlige sokker utenpå, da sitter footner bedre og føles mer behaglig. Om det svir eller prikker litt så er dette helt vanlig.

Da 60 minutter har gått så fjerner du footner sokkene og skyller bena godt og tørker de. Du kan nå fortsette som normalt, og ha på vanlige sokker osv. Etter 3-5 dager vil du begynne og flasse, da er det viktig at du ikke river eller peller av flakene men lar de dette av selv. Denne prosessen fortsetter i 7-10 dager, ca 2 uker etter behandling er føttene myke og glatte.

 


Min erfaring:

Jeg utførte behandlingen på en fredag, etter å ha fulgt instruksene nøye. Jeg merket ikke noe ubehag under behandlingen, det verken sved eller prikket. Det er litt vrient å gå rundt omkring med disse sokkene på bena siden de er våte inni, men 60 minuttter går jo relativt fort så noe problem var det ikke. Sokkene var ganske store så jeg tror de ville ha passet de aller fleste, jeg bruker størrelse 36-37 og de var digre på mine føtter. Jeg skulle ønske at teipen var større eller laget annerledes, da denne teip- fliken var litt liten noe som gjorde sokkene litt vanskelige å lokke igjen. Hadde jeg ikke hatt vanlige sokker utenpå så hadde jeg måttet sitte helt i ro for at de ikke skulle falle av.

Jeg merket ingen forskjell på føttene mine før mandagen etter, da jeg skulle legge meg la jeg merke til at jeg var veldig tørr og ru under beina. Jeg begynte å bli utålmodig og trodde ikke produktet kom til å virke. Da jeg våknet dagen etter hadde jeg derimot begynt å flasse veldig mye. Huden falt av i store flak under hele fotsålen hvor jeg ikke hadde smurt krem.

Som du ser på "under" bildet var det mye hud som falt av, huden var også ganske tykk noen steder noe som sier meg at syrene har trukket godt inn i huden. Flassingen gjorde overhodet ikke vondt, men gå med sokker om du ikke vil ha hudrester rundt hele huset. Flasseperioden min varte i ca 4 dager og etter det hadde jeg myke og glatte føtter. Jeg gjorde en ting for at flassingen skulle gå fort over og det var å bruke en peeling/ kroppskrubb under føttene i dusjen. 

Som dere ser er det stor forskjell mellom "før" og "etter" bildet. De tørre og sprukne hælene mine ser og kjennes bektraktlig bedre ut, de er kanskje ikke fult så myke som jeg skulle ønsket men jeg har ikke fått dette resultatet med noen andre produkter jeg har prøvd. Absolutt et supert produkt som er fint og bruke i forkant av foreksempel ferier, brylluper eller andre begivenheter hvor du skal vise frem bena dine i sandaler osv.

Karakter 6/6

Produktet kan finnes hos Vitus/ Ditt Apotek i hele Norge iløpet av Oktober. Prisen vil ligge på ca 205 kroner. 

Produktet er sponset

   

smexymaja
15.10.2012, 18:44 , URL: http://Smexymaja.blogg.no
Oi, den virker jo kjempe bra !:- D

Mrs L.A - Frisør og mamma.
15.10.2012, 19:17 , URL: http://mrsla.blogg.no
Så supert :) Vet du noe om den kan brukes om man har liktorner? Tror nemlig dette hadde vært et supert produkt for mannen min :)

Marie
15.10.2012, 19:29
Kult! funka kjempe bra! Har akkurat begynt å lese bloggen din, sett på noen av video'ene dine, og la merke til rommet ditt i bakgrunnen! Tror du at du kan ha en sann video: ''mitt rom'' ? hvis du ikke har hatt det allerede da? Håper på svar:)

Lisa Lilleseth
15.10.2012, 19:39 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Mrs L.A: Det står det ikke noe om, kan brukes så lenge man ikke har åpne sår. Og at diabetikere må snakke med lege før bruk :)

💖Diana💖
15.10.2012, 20:01
Dette må jeg prøve, har lenge prøvd å finne noe som hjelper mot tørr hud på føttene

DyvekeNybergg
15.10.2012, 21:00 , URL: http://www.dyvekenybergg.blogg.no
God tur til syden :) Kos deg!<3

Sara
16.10.2012, 10:50 , URL: http://linkandlike.com
Markedsfør Bloggen, Facebook, Twitter og Instagram gratis for å få flere venner og følgere på Link and Like!!!!!!!!!

camilla
16.10.2012, 21:28
Hei lisa<3 håper du koser deg i malta<3 Vet du hvor sephora ligger i rhodos ? :) håper på svar

MelissaL
17.10.2012, 13:48 , URL: http://www.melissalindfield.blogg.no
Å wow. Man ser virkelig at det funker! :-) Må prøves!

NataliaKB
17.10.2012, 17:02 , URL: http://nataliakbslife.blogg.no
WooW!! Ser at det funker! ♥

Utrolig fiin blogg :D ♥

Hadde blitt utrolig glad for ein kommentar tilbake....♥


  Navn:
  Husk meg?

  E-mail:

  URL:

  Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits