Min Hårpleierutine!

Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner er kjøpt HER Balsamen er utsolgt!

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque er kjøpt HER

Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil er kjøpt HER 

Alterna Caviar Anti Age Volume Creme er kjøpt HER Utsolgt! 

BeautyBay har gratis frakt!

LUSH No Drought DryShampoo er kjøpt hos LUSH Byporten Oslo, men kan også kjøpes HER eller HER

   

* I r l i n * - Gifteklar danser på slankern
21.01.2013, 11:05 , URL: http://irlins.blogg.no
så flott du er! :D:D

Julie Almestad Sævik
21.01.2013, 11:10 , URL: http://juliesaevik.blogg.no
nice !

Pepsi Max
21.01.2013, 11:58
Liker filmene dine utrolig godt. =) Vil bare tipse om YES TO kampanje hos Ida Wulff. ;) http://www.idawulff.com/2013/01/21/yes-to-nye-favoritter/

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 12:18 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Pepsi Max: Herregud for noen priser, selv om det er 15% rabatt så er det jo mange ganger dyrere enn hos feelunique. Altfor overpriset til hva produktene faktisk er.

ragnhild
21.01.2013, 13:21 , URL: http://ragna.blogg.no
Hudpleierutine ?

Look at 2.25 in the video .

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 13:26 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
ragnhild: Hva med 2.25?

Maria
21.01.2013, 15:02
Du sa hudpleierutine istedenfor hårpleierutine på 2.25 :)

Malin :)
21.01.2013, 16:25
Hei :) Jeg elsker bloggen din! Men jeg kom over en coastal scents blush pallete og jeg er utrolig fornøyd med min og jeg anbefaller deg deg virkelig!

Her er liken til blush palletet:

http://www.coastalscents.com/makeup/pl-012.html

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 18:26 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maria: Ja og hva så? Du skjønte vel at jeg sa feil..

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 18:27 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Malin: Jeg har allerede et blush palette fra CS og er ikke så veldig imponert over det så tviler på at det blir noe nytt kjøp :)

Julie Markussen
21.01.2013, 18:48
Hei Lisa! Kan ikke du lage en liste over nettbutikkene du bruker å bestille fra? Og skrive om leveringstider, fraktkostnader, toll osv. Hadde vært supert :-) Hvis du får tid før bebisen kommer da :-)

Klem!

21.01.2013, 19:03
du er så nydelig! :)

Dorthe <3
21.01.2013, 19:24
Du ble kjempe fin på håret etter at du klippet deg! ;)

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 20:09 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Julie Markussen: Det har jeg allerede gjort, om du blar i kategorier så finner du det under nettbutikker.

Madeleine
21.01.2013, 20:27 , URL: http://memaddie. blogg.no
Ååh elsker bloggen din!! Men jeg har et spørsmål som er utrolig viktig for meg, og tenkte å spørre deg siden du er super med alt som har med skjønnhet å gjøre. Og hvis du har sjansen til å svare på denne kommentaren blir jeg overlykkelig, siden det er noe som har plaget meg i år nå, og som jeg merker senker selvtilliten mer og mer, og gjør vondt psykisk. Det høres sikkert veldig dumt ut, men du vet hvor viktig det er for oss jenter å føle seg vel. Det kan virkelig skade en psykisk. Spessielt når jeg har problemer fra før, og ender da opp med å gråte over dette hver dag. Jeg skriver ikke denne kommentaren for oppmerksomhet, eller hva folk skulle tro. Jeg skriver den for hjelp. Fra deg.Saken er, at jeg sminker meg før jeg drar på skolen, og fikser meg. Jeg ender opp med å bli kjempefornøyd ( det kan jeg ærlig si, hehe). Men så kommer jeg på skolen, ser meg i speilet der. Det jeg ser, er ujevn hud, foundation som er "borte" og rett og slett fæl sminke! alle andre jeg har snakket med om det sier at det er bare noe jeg "føler" eller "innbiller" meg (vet ikke helt åssen jeg skal forklare det) men jeg selv vet at det ikke har noe med det å gjøre. Værsåsnill, jeg vet at det ikke er det, men at sminken min blir helt forferdelig. Og sånn er det med en gang jeg kommer på skolen, selvom jeg bruker primer osv. Jeg har prøvd meg frem med forskjellige belysninger osv når jeg legger sminken, men det hjelper ikke. Mange sier det kan ha noe med lyset eller speilet på skolen å gjøre, men det endrer ikke det faktum at sminken min ser forferdelig ut. Jeg kan mye om sminke, og har søkt meg fram på masse på nettet, ingenting hjelper. Jeg legger hudsminken sånn den skal legges. Noen sier også blått lys/dagslys. ?? Men jeg har jo sminket meg i dagslys, uten forandring. Så når jeg ser meg i speilet hjemme, ser jeg fin ut. Når jeg kommer på skolen, eller også på feks. Kjøpesentre ser det ille ut.Dette hørtes sikkert idiotisk ut, men det ødelegger virkelig hele dagen min, hver dag. Å føle meg stygg. Uff, og jeg vet ikke om det var forståelig.. vanskelig for meg å forklare dette.Og værsåsnill, ikke si at dette er tankene mine, for jeg ser det i speilet. Hudsminke som enten er sykt fæl, eller så har jeg nesten ingenting. Sminken er ødelagt rett og slett. Håper virkelig på et ordentlig svar, fordi jeg har prøvd alt. uansett hvor du svarer, vil bare ha hjelp i en eller annen form:) Du er så sykt flink, og du er inspirasjonen min, hjelp meg (vel, selvom jeg vet at folk står i kø for å få svar på kommentarene sine...)<33 men svarer du ikke, respekterer jeg det. Vil ikke dette skal bli en kommentar der jeg forlanger svar, men det høres vel sånn ut uansett, på måten jeg skrev på. Excuse moii.

Lisa Lilleseth
21.01.2013, 20:31 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Madeleine: Jeg må jo si at det høres ut som om det er lyset på skolen din det er noe feil med, om du ser bra ut i dagslys så er det jo det lyset du må stole på. Kan liksom ikke gi deg noen annet råd. Sminke rmeg alltid i dagslys.

💅Diana💇
22.01.2013, 10:37
Tusen takk for video... Har ventet lenge på den men det var verdt det hehe.. Jeg lurte på om den kaviar volum greia hadde passet for meg som har fett hodebunn, jeg prøver også å vaske håret Ann hver dag men dagen etter jeg vasket håret så ser det ut som om jeg ikke har vasket håret på skikkelig lenge, jeg trenger noe som gir volum og som løfter litt håret fra hodebunnen hvis du skjønner hva jeg mener... Har du fett bodebunn?? Jeg har ganske slitt hår pga farging og bleking så jeg må bruke produkter som både pleier og fukter håret jeg får ikke brukt sjampo og balsam som gir volum for vanligvis så gjør de håret mitt enda sprøere og frizzete..

Kos deg masse 😊

Lisa Lilleseth
22.01.2013, 10:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Diana??: Jeg vil vel kanskje si at jeg har litt fet hodebunn, jeg har generelt fed hudtype og da også økt talgproduksjon i hodebunnen. Jeg kan fint bruke den, du skal jo ikke smøre den inn i hodebunnen men i hårrøttene. Jeg påfører den heller ikke "oppå" håret om du skjønner, men under slik at produktet ikke synes. Håret blir ikke seendes fett ut da. Jeg har faktisk fått litt "elektrisk" hår etter jeg begynt med volumshampooen. kanskje jeg skal gjemme de bort til våren sommeren, og heller bruke fukt nå på vinteren..

💅Diana💇
22.01.2013, 22:53
Det samma skjer med meg også når jeg bruker shampoo og balsam som gir volum jeg har masse små hårstrå som bare stikker opp så jeg ser ut som troll he he.. Nå bruker jeg shampoo og balsam fra goldwell de er jeg kjempe fornøyd med gir masse fukt og gjør håret mykt og skinnende..

Andrea
23.01.2013, 19:34
Gratulerer Lisa! Så akkuratt at du var på 1plass over de mest akrive bloggene :)

Camilla
24.01.2013, 21:11 , URL: http://camillaaak.blogg.no
Hvor får du kjøpt china glaze neglelakker?


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits