Omtale: Declèor Hydra Floral Anti- Pollution "Flower nectar" moisturising cream

Jeg kjøpte denne kremen før jul, da de hadde Hydra Floral gavesett hos feelunique, fikk da med full size av denne kremen + full size av øyekremen fra samme serie som jeg har brukt fast en stund. Jeg har brukt denne i noen uker så her kommer min omtale. Hydra Floral serien til Declèor er godt egnet til oss med fuktfattig/ dehydrert hud. Husk at du kan ha dehydrert hudtilstand uavhengig av hudtypen din og mange sliter med det nå på vinteren. 

Active Ingredients:
- Aromatic Waters of Mint and Orange Blossom: Moisturising and relaxing.
- Extract of Codium: Continuous moisturisation.
- Extract of Wild Pansy: Promotes the circulation of water and moisturising agents.
- Micro-Proteins of Moringa Oleifera: Protects the skin from pollution (heavy metals and cigarette smoke.)
- Essential of Oil of Neroli: Softening.

Konsistensen på denne er ganske tykk, men den er alikevel lett å smøre inn i huden og trekker fort inn uten å etterlate huden fet. Et lite lag legger den igjen, men når jeg med min fete hudtype ikke er plaget så vil jeg ikke tro noen kan bli det. Det kan godt hende denne vil føles litt for tykk på meg i sommerhalvåret, men nå på vinteren når huden min trenger ekstra fukt er denne midt i blinken. Jeg er ikke plaget med at huden min blir spesilt oljete når det er såpass kaldt ute. Den fukter som sagt tilfredstillende, i tilegg er den behagelig å beroligende på huden. Den har typisk "Decleor- lukt" veldig urtete og naturlig, jeg liker lukten på Decleor sine produkter, sikkert fordi jeg forbinder lukten med gode produkter. Jeg kan også ane et lite hint av mint, som virker kjølende og deilig på stresset hud. Den gir ikke urenheter.

Dette er dagkremen min nå og det kommer den til å fortsette å være i vinter nettop fordi den gir meg akkurat den fukten jeg trenger nå. Det er mulig jeg må bytte ut denne når det blir varmere ute, med en litt lettere krem.  Jeg liker godt denne under mineralfoundation.

Karakter: 5/6 Ny favoritt vinter- dagkrem.

Jeg kjøpte som sagt min i et gavesett  til jul som er utsolgt nå. Den kan kjøpes separat HER  50ml for ca 300kr GRATIS FRAKT. Feelunique betaler tilbake moms/ toll kostnader om du sparer på kvitteringen, tar bilde av den og sender mail med bilde og ordrenummeret ditt. Merk eposten VAT refund. Kan også kjøpes HER  50ml til ca 243kr + ca 27kr i frakt. Cheapsmells tilbakebetaler også moms/ toll, samme fremgangsmåte.

Lisa  

Marte Knutsen Haukeland
Har samme gavesett som deg, og er veldig fornøyd selv :)

Mariam
25.01.2013, 14:37
Hei digger bloggen din:)

Caroline
25.01.2013, 14:40 , URL: http://carof.blogg.no
Hallo, bestilte den etter du bestilte men mener det samme som deg den er litt for fet som sommerbruk, vi har helt lik hud! Så håper du kommer med noen tips til "sommer" kremer :)

Madeleine
25.01.2013, 15:31 , URL: http://mammaforalltid.blogg.no/
Siden Revlon har gått over til og teste på dyr, har du en annen foundation du anbefaler, har prøvd mineralpudder - men jeg har ikke hvert så veldig fornøyd med det.

💅Diana💇
26.01.2013, 19:42
Har kjempe lyst å bestille denne kremen men er usikker om den kan gi meg kviser jeg har fett hud men samtidig så blir den helt stram og fuktfattig etter at jeg vasker den, men så får jeg kviser veldig fort holder med å ha på foundation i noen timer så får jeg masse små kviser og huden blir såååå fettttt.... Vet ikke hva jeg skal bruke😟

sofie
27.01.2013, 08:51
har kjøpt den får noen uker siden elsker den

Rita<3
27.01.2013, 13:22
Hei :D Jeg lurte på om du hadde noen nattkremer og anbefale ? <3 Digger bloggen din !

Helèn Stølen
27.01.2013, 13:41 , URL: http://hse.blogg.no
Hei! Veit du om REN serien og sensai/kanebo er testa på dyr eller ikkje?

Celine
27.01.2013, 22:12 , URL: http://celinesl.blogg.no
Heisann! Jeg håper virkelig at du svarer på denne kommentaren da :D. Jeg ville bare si du er ett flott menneske jeg ser opp til :D. Jeg er i mot dyre testing og har fulgt dine lister nå har jeg ikke noe som er testet på dyr lenger :D.Jeg vill også få si at du er veldig bevist på sminke og sånt som er veldig fint siden du har en skjønnhets blogg :D. Håper at du foretter men bloggen lenge har vert en leser siden du startet :D.Og jeg kommer til og følge dine råd om sminke og sånt :D. Håper du får en fin dag og håper du setter pris på kommentarer :D.

mvh Celine

Ingvild
28.01.2013, 10:07
Hei! Kjempe fin blogg du har! Jeg bare lurer på om du har hørt om merket weleda? vet du om de tester på dyr? kjøpte weleda pomegranate firming eye cream,vet du noe om den er bra?

29.01.2013, 16:30
Hei Lisa :)

Jeg bare lurer på om du annbefaler et produkt som hjelper mot flass og tørr hodebunn ?:) Jeg sliter litt med det ;)

Kristina
01.02.2013, 00:22
Dette er favoritt dagkremen min! :) man får en helt nydelig hud av den, spesielt nå på vinterstid når vi er fuktighetsfattige! :) anbefaler deg virkelig å teste ut Hydra Floral sin kremmaske, den er enda herligere, og etterlater huden myk og full av glød :) den kan du også gjerne sove med!

Jeg er Hudpleier, å har sett at du sier du har fet hud, me bruker Decleór sin balm som heter Angeliqe. Vil bare si at jeg anbefaler deg å bytte balm, til neroli (for alle hudtyper, og gir mye fukt) eller ylang ylang (talgreduserende). Grunnen til dette er at Angeliqe er for en tørr hud, altså en hud med lav talgproduksjon.. Når du som har fet hud bruker den, vil du øke talgproduksjonen din ytterligere!

Er veldig mange som tror de har tørr hud, når de egentlig er fuktighetsfattig nemlig :)

Stå på videre, er imponert over hvor flink du er med hudpleie produkter og kosmetikk :)

Lisa Lilleseth
01.02.2013, 11:35 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Kristina: Ja den har jeg lyst til å teste, er på utkikk er nye fuktmaske så det blir nok den neste jeg tester. Akkurat nå vinteren er ikke huden min så fet, så hittil har Angelique fungert godt, men kanskje jeg skal bytte til Neroli mot vår/ sommer når det blir varmere for da blir huden min veldig fet og blank. Jeg har akkurat åpnet en ny 100ml, men jeg bruker den mye på kroppen og for jeg sliter med atopisk eksem på vinteren og det er den helt fantastisk til.

Takk for tipset, så hyggelig at du liker bloggen min :)

Lisa.E
01.02.2013, 21:51
hei Lisa elsker bloggen din!!!!!!!!!!!!!!

jeg vet at det ikke har noe med DCELEOR kremen:-)

men jeg lurer kan man kjøpe NYX i butikk????

Kristina
03.02.2013, 00:21
Da synes jeg du skal prøve Hydra Floral sin kremmaske :) har aldri bytta den ut etter jeg prøvde den første gang! :) er helt forelska!

Gleder meg til å høre hva du synes :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits