Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner - Skuffelse

Alterna er et hårpleie merke jeg har blitt veldig glad i, jeg elsker blandt annet Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil,  Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque og Alterna Caviar Full- Body Volume Creme ( trykk på navnenen for å kjøpe, sistnevnte er utsolgt ) Forhåpningene til denne shampooen og balsamen var altså store. Etter jeg klippet håret mitt kort (bob) i Desember så har jeg lett etter produkter som vil gi glans og volum til håret mitt, jeg har typisk tynt og flatt nordisk hår. Etter at jeg klippet vekk det meste av de slitte lengdene så er ikke håret mitt like slitt og tørt lenger. 

Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo & Conditioner inneholder økologisk bambus og maca rot som skal gjøre håret sterkt og tykt, samt gi volum. Alterna sine produkter er i tilegg frie for sulfater, parabener, sodium klorin, ftalater, gluten, syntetisk farge, mineralolje og PABA. Alterna er selvfølgelig dyrevennelig.


Produktene kommer i flasker uten lokk, de har istedet en slik vakum mekanisme med gummi så du kun trenger å klemme på flasken for å klemme ut produkt, helt OK patent. Du slipper iallefall at det samler seg vann under lokket som blir kaldt og renner ut neste gang du skal bruke produktet. Konsistensen på shampooen er tykk, litt gele aktig og vær OBS for du trenger kun å klemme forsiktig for å få produktet ut, ellers ender du opp med hånda full. Balsamen har en litt tynnere konsistens, sikkert for ikke å tynge ned håret. Produktene lukter godt, men ikke like godt som de andre Alterna produktene jeg har, Bamboo Smooth serien lukter veldig friskt og fruktig mens disse har en litt mer parfymert lukt. Etter å ha brukt shampooen kjennes håret rent, men veldig trått og dette er ikke en følelse jeg liker å ha etter å ha vasket det, det kjennes tørt. Etter påføring av balsamen kjennes håret mykere og glattere, men når jeg skyller ut balsamen er jeg fortsatt ikke helt fornøyd for håret kjennes fortsatt litt trått, produktene gir overhodet ikke noe fukt. 

Jeg kan ikke påstå at jeg merker noen forskjell på håret mitt når det gjelder volum, håret er like flatt som vanlig, i tilegg gir disse produktene meg ekstremt elektrisk hår. Jeg kan ikke huske jeg har hatt elektrisk hår siden jeg var liten og brukte fleece lue ( grøss ) og jeg er rimelig sikker på at det er disse produktene som gjør det fordi det begynte samtidig som jeg begynte å bruke disse produktene. Bruker jeg hårkur samme dag er håret mye mindre statisk, og bruker jeg annen shampoo og balsam er det ikke elektrisk i det hele tatt. Utrolig irriterende med elektrisk hår. Jeg vet at det er vanlig å få statisk hår når det er minus grader ute, men håret mitt var helt fint til jeg begynte å bruke disse produktene. Jeg kommer til å kutte ut disse produktene, det kan hende jeg sparer de til sommeren og forsøker igjen da for å se om håret ikke blir like statisk. Gjør altså håret mitt veldig statisk, og gir null volum.

Karakter 3/6 Skuffet.

Jeg kommer til å fortsette å teste Alterna sine produkter, flere omtaler kommer.

Produktene er kjøpt HER til ca 110kr stykket + GRATIS FRAKT

Les min Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Omtale HER

Les mer om de andre Alterna produktene nevnt i innlegget HER  

Melmel1317
07.02.2013, 15:14 , URL: http://www.melmel1317.blogg.no
Du er kjempe fin!!!

Bloggen din er best!!

Skal dyretesting bli forbudt?

Lisa Lilleseth
07.02.2013, 15:27 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Melmel1317: Om du blar litt tilbake så kan du lese innlegget jeg skrev om nettop det.

loveliluk<3
07.02.2013, 15:39
ÅÅÅ ENIG!!! jeg har prøvd disse jeg og, og jeg blir også veldig statisk av disse så disse er VELDIG dårlige:(

Så jeg er helt enig med deg Lisa!

Susann Olsen
07.02.2013, 20:21 , URL: http://susannolsens.blogg.no
Jeg har testet ut Toni&Guy shampoo og balsam, og de er veldig gode. eneste minuset er at det er pumpe på de som gjør at det kommer lite produkt. Men de er drøye i bruk. Kjøpte de på Boots. Jeg aner virkelig ikke om de tester på dyr eller ikke, men skulle bare tipse deg om det, vist du lette etter en shampoo og balsam som lukter godt. Du får så mykt og fint hår av den. Elsker de. :-)

Charlotte
08.02.2013, 22:18
veldig greit å få vite ting du ikke er fornøyd med å så vet en hva en skal styre unna =)

takk for et bra innlegg, og du har en super blogg.

Renateeeeh
09.02.2013, 22:03 , URL: http://lazyrenate.
Hei lisa❤❤

Har sett gjennom noen Av videoene dine..

Hehe. Ja..... Men jeg fant en sånn sko video der hvor du viste liksom hvordan skoene ser ut på, og prøvde de da👍👍💜det syntes jeg var intresant og lurte på om du kanskje kunne begynne med det igjen..? Vet det kanskje Ikke Blir aktuelt nå rundt fødselen men om en stund??! Hadde vert gøy!!❤👌👍💞

Linda
03.03.2013, 01:19 , URL: http://newbeginning.blogg.no
Jeg jobber i frisørsalong, og vi tok inn Alterna Caviar-serien i januar. De har en volumshampo og conditioner, som jeg synes funker veldig bra på flate, matte hår. Jeg er også veldig fan av volumkremen (som du har brukt/bruker) og moussen i samme serie - den er supergod å føne på!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits