Svar på spørsmålsrunden

Om graviditeten:

Kommer du til å slutte å blogge når barnet blir født? Det er selvfølgelig veldig vanskelig å svare på nå, jeg liker å blogge det er jo hobbyen min. Det er vel ganske vanlig å legge egne behov til side en stund når man har født et barn, men samtidig så kommer jo ikke jeg til å endre på alt jeg liker å gjøre eller inetressere meg for fordi jeg blir mor. Mindre blogging blir det nok, ja.

Gruer du deg til fødsel? Overhodet ikke. Selvfølgelig vil det være vondt, men jeg ser ikke poenget i å gå og grue seg til å føde av den grunn. Jeg gleder meg faktisk, det blir en fantastisk opplevelse og jeg får jo møte lille jenta mi.

Skal du føde vaginalt eller ta keisersnitt? Du kan ikke bare velge å ta keisersnitt, med mindre det er noe galt som gjør at du ikke kan føde vaginalt eller at det oppstår komplikasjoner underveis så må du jo føde vaginalt. Det er det beste for både mor og barn. Det er større sjangs for komplikasjoner ved et keisersnitt enn å føde normalt. I sjeldne tilfeller hvor den gravide har sterk fødselsangst så vet jeg at de noen ganger innvilger keisersnitt, men det skal ganske mye til. Det er tross alt en stor operasjon.

Hvor mange måneder er du på vei? Jeg er i uke 28 nå, altså er jeg 7 mnd på vei og i tredje og siste trimester :) 

Kommer du til å begynne mammablogg? Nei. Jeg har ivertfall ingen planer om det, jeg har aldri likt å blogge om privatlivet mitt eller værdagen min på den måten så jeg vil nok holde meg til skjønnhetsbloggingen. Jeg har dessuten mer enn nok med denne bloggen.

Får vi se bilde av jenta di når hun er født? Det vil jeg ikke svare på nå, jeg aner ikke hva jeg kommer til å synes om det når hun faktisk er født. Jeg skjønner jo at de som har fulgt svangerskapet mitt vil se, men dette vil som sagt ikke bli noen mammablogg.

Tror du at du kommer til å få flere barn? Hvor mange barn har du lyst på? Jeg har alltid hatt lyst på flere barn, 2-3 kanskje. Og jeg vil ha de ganske tett.

Kan du lage rom -video av babyrommet når det er ferdig? Dere vil sikkert få se det, enten på film eller i bildeformat. Det er som sagt laaangt ifra ferdig.

Kommer du til å kvitte deg med Rambo da du får barn? Hva slags spørsmål er det?? "Kvitte" meg med Rambo? Hvorfor i all verden skulle jeg gjøre det? Kunne aldri forestilt meg å kvitte meg med hunden min fordi jeg skal ha barn, Rambo er jo lille babyen min og jeg er ufattelig glad i han. Vi er jo familien hans og han er en stor del av vår.( Her var jeg 25- 26 uker )

Er det slitsomt å være gravid? Hvordan svar du får på dette spørsmålet kommer helt ann på hvem du spør. Alle graviditeter er forskjellige og hvordan du opplever graviditeten er veldig induviduelt. Noen er friske og fulle av energi hele svangerskapet, mens andre blir syke og får mange plager. Dere har sikkert fått med dere at jeg har svangerskapsmigrene, jeg har hatt migrene nesten vær dag i snart syv måneder så for meg er det ganske slitsomt å være gravid. Samtidig er det noe av det mest spesielle du kan oppleve. Det er ikke sikkert min neste graviditet blir lik som denne, det er umulig å vite på forhånd.

Hvorfor er du så ofte hos jordmor? Er jeg det? tror ikke jeg er der noe oftere enn andre gravide. Jeg går ca en gang i måneden, mest hos jordmor. Det vil variere litt fra kommune til kommune, men jeg tror det er vanlig å ha rundt 8 svangerskapskontroller iløpet av svangerksapet. Noen går kun til jordmor, mens andre går til både lege og jordmor slik som jeg. På svangerskapskontroll leverer du urinprøve, tar blodprøve, veies, måler blodtrykk, hører på hjertet til fosteret, måler magen og snakker om ting man lurer på. Dette gjør man for å forsikre seg om at alt går som det skal og at mor og barn har det bra.

Hvilket sykehus skal du føde på? Skal du ha epidural? Jeg skal føde på Kongsvinger sykehus. Planen er å føde naturlig uten noen slags form for smertelindring, men det kan godt hende denne planen endrer seg underveis. jeg har som sagt aldri født før og alle opplever fødsel forskjellig.

Kommer datteren din til å få ov til å bruke dyretestet kosmetikk? Vi bor i en dyrevennelig husholdning så det er ikke aktuelt. Dessuten når hun er så gammel så hun begynner med smine osv, så er nok dyretesting forbudt. Jeg kommer selvfølgelig til å lære henne hvor grusomt dyremisshandling er så jeg tviler på at hun vil det uansett.

Var graviditeten planlagt? Ja, i høyeste grad. 

Hvordan fant du at du var gravid? Jeg tok en test, er ingen annen måte å finne det ut på. Vi hadde jo prøvd ganske lenge, tror jeg tok 40 tester i 2012, haha.

Skal du ha barnet i barnehage da hun blir gammel nok? Selvfølgelig, jeg må jo begynne å jobbe igjen da fødselspermisjonen og pappapermen er over.

 

Diverse:

Hvor lenge har du hatt Rambo? Siden han var valp, tror han var 10- 12 uker. Han er nå 3 år.

Hvordan er det å ha hund? hvordan er det å ha en Fransk Bulldog? Vet ikke helt hva jeg skal svare på det jeg.. Jeg kan bare komme på positive sider ved å ha en hund, men man bør absolutt være voksen for å ha det ansvaret, og økonomi til det. Det kan bli mange utgifter og man blir bundet. Men dette har ikke vært noe problem for oss noen gang. Slik jeg ser på det er det bare kos og jeg ville ikke vært uten. Fransk Bulldog er en veldig komisk rase, men alle hunder har jo egen personlighet.

Har du flere søsken enn Rikke? Ja, vi har en bror også. Jeg er 25, Rikke fyller 23 til sommeren og Karl Fredrik blir snart 21 år. Vi er alle helsøsken og har gifte foreldre.

Favoritt  TV- program? Vanskelig spørsmål, jeg liker godt krim. Elsker Bones og NCIS ( ikke Los Angeles ). Samtidig er jeg veldig glad i dokumentarer i alle varianter og temaer.

Hvor gammel er kjæresten din? Sjokk at dette spørsmålet kom. Jeg skal svare for hundrede gang, han er 48 år. I know, super spennende.

Røyker eller snuser du? Hva tror du egentlig? Selvfølgelig ikke, jeg er gravid.

Siden du er dyrevennelig da det gjelder sminke, hva synes du om pels? Å være medlem i dyrevennelige bloggere innebærer at du boikotter pels, skinn, dyremisshandling og dyretestet kosmetikk. Selvfølgelig. Kunne aldri kjøpt verken pels eller skinn. Disgusting!

Hva heter moren din? Gunvor.

Hva synes du om Justin Bieber? Jeg har ingen mening om han annet enn at jeg ikke hører på den type musikk. Ikke min stil.

Har du hørt om One Direction? Ja jeg har hørt om de. Men det er ikke slik musikk jeg hører på.

Bor du på Kongsvinger? Nei jeg bor på Skarnes.

Leier eller eier dere huset dere bor i? Eier.
Når begynte du å blogge på denne bloggen? 2008-2009 tror jeg. Har ivertfall holdt på en stund.

Kan du ha 2-3 innlegg vær dag? Overhodet ikke. Det er det dummeste jeg vet. "Du må ha minst 2-3 innlegg vær dag for å få en populær blogg" Kvalitet fremfor kvantitet sier nå jeg. Dette er en skjønnhetsblogg, ikke en værdagsblogg hvor jeg legger ut bilde av alt jeg gjør.

Hvilke blogger leser du? Det er ikke spesielt mange. Jeg er egentlig ikke noe fan av blogger, høres sikkert rart ut ettersom jeg blogger selv. Min favorittblogg og den bloggen jeg har lest lengst er vel www.beautyfuzz.com Malin er kjempe flink til å blogge, ordentlig kvalitetsblogg. Jeg titter også av og til innom Heidi Larsen og Hilde Christina. Ellers er det bare bloggene til folk jeg kjenner osv. Jeg er definitivt mer fan av YouTube.

Hvor høy er du? 164cm

Hva slags mobil har du og er du fornøyd med den? Samsung Galaxy S3. Ja jeg er veldig fornøyd med den.

Hva slags program bruker du til å redigere videoene dine med? iMovie, før jeg kjøpte MacBook Pro brukte jeg Windows Movie Maker. 

Hvilke land har du vært i? Og hvilke land kunne du tenke deg å dra til? Jeg har vært i Sverige, Danmark, Hellas ( Rhodos flere ganger ), Malta, Tyrkia og Spania ( Gran Canaria, Lanzarote, Mallorca). Jeg kan godt tenke meg å reise til Hellas flere ganger, liker meg godt der. Ellers vil jeg til USA, Thailand, Italia og Frankrike.

Hvordan laget du designet ditt? Det har jeg kjøpt. Rull helt nederst på bloggen så står det info der om hvem som har laget det og hvor du kan bestille ditt eget.

Har du god selvtillit? Hva er egentlig god selvtillit? Vil vel ikke si at jeg har god selvtillit, men jo eldre du blir jo mer driter du i allefall i hva andre mener om deg. Det som betyr noe er at du er snill, har det bra og behandler andre mennesker godt. Ikke hvordan du ser ut, hvilke klær du har, hvor mye penger du har, hvor tynn du er eller andre overfladiske ting. Gjør det DU liker, vær som DU vil og ha respekt for andre, da vil du motta respekt selv og garantert like deg selv bedre.

Hva var yndlingsfaget ditt på skolen? Engelsk. Både på barneskolen, u- skolen og videregående. 

Når er du født? 02. februar 1988

Blogget du da du gikk på barneskolen/ u- skolen eller videregående? Ha ha.. Hvor ung tror du egentlig jeg er? Jeg er 25 år vennen.. Da jeg gikk på barneskolen var det ingenting som het blogg, vi hadde såvidt internett på 90- tallet. Jeg begynte ikke å blogge før for 4-5 år siden. Altså en god stund etter jeg var ferdig på skolen.

Kan du oppdatere dyreteste- lista di? Den oppdateres gjevnlig. Jeg sitter ikke lenger og fører opp massevis av merker, men er det endringer i det som står der så går jeg inn å endrer på det.

Har du andre hobbyer enn sminke og skjønnhet? Ja. Interiør, matlaging og baking.

Hvor mange lesere har du? Her på bloggen har jeg ca 1200 lesere vær dag. På YouTube har jeg 3600 subscribers.

Hvor langt er det til Oslo sentrum fra der du bor? Litt i underkant av en time med bil. Ca 7-8 mil.

Hva er dine beste tips til å få mange lesere? Skriv om noe som du kan og som du har interesse for. Vær ærlig, ikke herm etter andre eller prøv å vær som noen andre bloggere. Blogg når du har lyst og ikke tving deg selv til å blogge om du ikke har noe å skrive om. IKKE spam andre. Legger du igjen en kommentar om at jeg skal lese bloggen din så gjør jeg det garantert ikke. Konkurranser er en fin måte å trekke nye lesere på. Ha en god kombinasjon av både bilder og tekst. Det er like kjedelig å lese innlegg som inneholder 5 bilder av det samme som det er å lese et innlegg uten bilder for noen. For å få mange lesere er det viktig å være original, hva har du som ingen andre har? Hvorfor skal jeg lese akkurat din blogg? Skal du lage videoer så snakk tydelig, sørg for å sitte ved et vindu eller et sted med godt lys slik at kvaliteten på videoen blir best mulig, dropp slitsom bakgrunnsmusikk og vær blid! Vær ryddig og organisert.

Hva slags kamera filmer du med? JVC Everio HDD. Dette har jeg hatt i snart 4 år så jeg tviler på at du får kjøpt nøyaktig makent, fikk det til Jul så vet heller ikke prisen.

Leser du noen av bloggene på topplista? Nei, svært få er av interesse da de fleste av disse bloggerne er ganske mange år yngre enn meg. Jeg har heller aldri brydd meg nevneværdig om hva andre holder på med privat og mange av disse bloggene faller under kategorien værdagsblogger.

Kan du legge ut bilde av kjæresten din? Jeg har fått dette spørsmålet jevnlig i snart to år, svaret er fortsatt nei og det kommer alltid til å være nei. Han har ingen interesse av at 1200 personer han ikke kjenner skalvite hvem han er. Han er en voksen mann som vil ha privatlivet sitt i fred og har ingen interesse av å ha sitt bilde på en blogg. Husk at JEG eier denne bloggen og JEG betsemmer hva jeg vil dele. Skjønner heller ikke i hvilken sammenheng det er interressant i? Dette er en skjønnhetsblogg. "Dette er mascaraen jeg bruker, og forresten her er et bilde av kjæresten min". Jeg deler det jeg vil av mitt privatliv, det er også derfor jeg ikke godtar en eneste facebook venneforespørsel fra lesere. Min Facebook er privat og er kun for familie og venner. 

Hvorfor har du begynt å blogge mindre enn før? Jeg trodde at alle hadde fått med seg dette nå, jeg har tross alt nevnt dette 1 million ganger. Jeg har som sagt vært mye syk i dette svangerskapet Jeg sliter daglig med noe som heter svangerskapsmigrene. Derfor.

Har du alltid bodd med noen? Nei. Jeg bodde hjemme hos mamma og pappa til jeg ble 19, da flyttet jeg for meg selv for å studere og bodde 1-2 år alene. Deretter hadde jeg samboer i noen år før jeg igjen bodde en stund alene før jeg traff han jeg er sammen med nå.

Hvordan får du tjent penger til all sminken din? Som alle andre voksne har jeg fast jobb, og da også fast inntekt. Jeg bruker heller ikke så enormt mye penger på skjønnhetsprodukter, men for en 12 åring virker det sikkert som mye.

 

Sminke og skjønnhet:

Hva er ditt favoritt sminke- merke? Jeg har ikke et spesielt merke som er min favoritt. MAC er jo veldig bra, men de tester nå desverre på dyr. Favoritter forandrer seg hele tiden, akkurat nå er favoritten innen hudsminke LilyLolo, når det kommer til øyenskygger er Urban Decay og Make Up Store favoritter. NYX har mye bra øyensminke og leppemsinke. Dere skjønner hva jeg mener. 

Favoritt leppestift? Make Up Store sin Poppy. Denne har vært favoritt i noen år nå.

Hvilken ansiktsrens bruker du? Til å fjerne sminken med bruker jeg Decleor Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk, til å rense ansiktet bruker jeg Decleor Aroma Cleanse Foaming Cleanser.

Savner du det lange håret ditt? Nei, i begynnelsen gjorde jeg det men nå liker jeg den sveisen jeg har veldig godt. 

Hvilken farge har du på håret ditt? Det vet jeg ikke, vet bare at frisøren brukte Minicolor fra Goldwell. Hvordan farge du ender opp med kommer jo veldig ann på hvordan farge du har på håret i utgangspunktet.

Hva er favoritt parfymen din? Mine favoritt parfymer er CLEAN parfymene, skal jeg velge en av de, noe som blir vanskelig så må det bli Simply Soap. Jeg elsker alle jeg har like mye egentlig.

Hvilken primer anbefaler du? Regner med at du mener foundation primer. Ingen. Jeg bruker ikke primer selv, har aldri funnet noen som ikke har gitt meg kviser. Jeg mener heller ikke at man trenger en primer. Ivertfall ikke til værdag.

Tips til tørre lepper? Bruk en leppeskrubb et par ganger i uka. Du kan fint lage en selv av sukker og bittelitt olivenolje. Deretter gjelder det å fukte leppene godt, med en leppepomade UTEN mineralolje. Foreksempel KORRES Lip Butter.

Hvorfor kjøper du ikke produkter fra The Body Shop? For det første liker jeg ikke produktene til The Body Shop så veldig godt. For det andre eies The Body Shop av Loreal som tester på dyr. 

Kan man kjøpe NYX i norske butikker? Jeg vet om kun en butikk i Norge som selger NYX, og det er Visage i Oslo. Det skal sies at det er dyrt å handle NYX der. Gå HIT for å finne butikk.

Hva er blotting sheets? Du kan jo google det. Det er små, tynne ark som du presser mot huden. De suger til seg olje og gjør huden matt. Funker fint på fet hud. Kastes etter bruk.

Om man handler på blush.no istedet for blush.com må man betale toll da? Må man betale toll på alle nettsider om man handler for over 200kr? Slike spørsmål som dette får jeg vær eneste dag, jeg har skrevet et eget innlegg om dette temaet men det ser ikke ut til at noen gidder å lese det. Innlegget kan du lese HER NEI, man må ikke betale toll/moms når man handler innenlands. Betaler du toll når du handler på Vita? Ganske logiks når man tenker seg om.

Kan du lage ny rom- video når det nye sminkerommet er ferdig? Det vet jeg ikke, det rommet skal også brukes til oppbevaring av andre ting som vinterklær, klær osv. Vi får se hvordan det blir.

Synes du H&M sminke er bra? Det kan jeg ikke svare på, jeg kjøper aldri sminke hos H&M. Det er ganske mange år siden sist jeg gjorde og var ikke imponert da så jeg har ikke lyst til å legge igjen mer penger der.

Hvilke butikker kjøper du mest sminke fra? Nettbutikker: www.feelunique.com, www.iherb.com, www.cherryculture.com, www.beautybay.com. Vanlige butikker, KICKS.

Hvor mye penger bruker du på skjønnhetsprodukter i måneden? Det varierer enormt. Det siste halvåret har jeg nesten ikke kjøpt sminke, mest hudpleie og hårpleie. Tør ikke gi et eksakt tall, mellom 0-1000kr tenker jeg. Noen ganger mer. 

Kan du lage topp 3 pudder video? Nei. Jeg bruker ikke pudder lenger, kun Mineral Foundation.

Liker du Bare- Minerals? Jeg har ikke testet Bare- Minerals og det kommer jeg ikke til å gjøre pga. ingrediensene i produktene deres.

Hvilke hudpleieprodukter anbefaler du til ung hud? Det er umulig å svare konkret på det spørsmålet. Du må velge hudpleie utifra hva slags hudtype du har uavhengig av alderen din. Du kan ha ung hud og fet hud, du kan ha ung hud og ha akne hud, du kan ha ung hud og ha tørr hud eller normal hud.

Kan du skrive mer om dyrevennelige produkter? Vet ikke helt hvordan jeg skall tolke det spørsmålet. Jeg skriver jo/ prater jo ikke om noe annet enn dyrevennelig kosmetikk. Dette er en dyrevennelig blogg, du kommer ikke til å se dyretestet kosmetikk på denne bloggen noen gang.

Hvor lenge har du boikottet dyretestet sminke? I snart et år tror jeg.

Har du tatt restylane? Nei 

Har du handlet på Coverbrands før? Nei 

Hva betyr Hit- Pan? Hit- pan betyr at du har nådd bunnen i et produkt.

Har sminke holdbarhetsdato? Ja. Bakpå eller under nesten all kosmetikk vil du finne et symbol som ligner en krukke med åpent lokk. På dette symbolet kan det stå foreksempel 6M, 12M, 24M osv. Det står for hvor mange måneder produktet er holdbart ETTER at du har åpnet det og begynte og bruke det. Åpner du et produkt det står 6M på ( 6 måneder) i Januar, så har det gått ut på dato i Juni.

Det var alle spørsmålene jeg orket å svare på i denne omgang. Håper du fikk svar på det du lurte på :) Om det ble noen skriveleifer her så beklages det, jeg orker rett og slett ikke se over nå.

 Noen av dere mener at jeg svarer surt, eller at jeg er arrogant i måten jeg svarer på. Det er ikke meningen, tenk over at dere utifra en tekst ikke kan vite hvordan humør jeg er i eller tonefallet i det jeg srkiver. Jeg er stort sett blid og fornøyd og er overhodet ikke i dårlig humør. Jeg har selvfølgelig ingenting imot å svare på deres spørsmål, hadde jeg ikke villet svare eller likt å svare så hadde jeg vært rimelig idiot som satte igang en spørsmålsrunde. Jeg er 25 år gammel, jeg sitter ikke frivillig å bruker tre dager av mitt liv ( mens jeg er syk ) på å svare på spørsmål om jeg ikke vil. Tenk dere om. Jeg vet at jeg har mange yngre lesere, når du er 12-13 år vil du selvfølgelig ha et annet språk enn det ei på 25år har, jeg uttaler meg og formulerer meg annerledes. Jeg kan ikke legge om min væremåte eller måte og forklare meg på fordi noen TROR at jeg er sur. Jeg setter pris på alle leserne mine, selvfølgelig. Jeg har lest igjennnom innlegget flere ganger nå og klarer ikke se at noen av det jeg har skrevet har vært surt eller arrogant.  Jeg  slenger ikke på smilefjes og hjerter i vær setning, det er ikke slik jeg skriver, for meg virker det uproft og det er ikke endel av det norsk språk. Så enkelt er det, det betyr ikke at jeg er sur fordet.

  

Natalie Glesnes
12.02.2013, 11:29 , URL: http://naa1.blogg.no
bra svar !!

12.02.2013, 11:35
Utrolig bra svar!

Du er jo medlem i dyrevennlige bloggere, det er jo også HC. Men HC bruker jo massevis av skinn, feks masse ting fra LV, som er ekte skinn, hun sier selv hun elsker lukta av skinn. Hva synes du om det, når hun trossalt er en dyrevennlig blogger?

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 11:37 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Hva andre gjør og ikke bryr jeg meg katta om.

Tiril
12.02.2013, 11:54 , URL: http://tuttiteia.blogg.no
Tester depend neilelakkene på dyr? Har lest dyretesting lista di men må bare være sikker.....

Kristine
12.02.2013, 12:22
Herlighet, du er så ufattelig arrogant.

12.02.2013, 12:28
Du er så utrolig sur i måten du skriver på. Når jeg leser får jeg en følelse av stress og bitterhet.

Om datteren din vil bruke sminke som er testet på dyr, er vel det hennes valg? Skal du nekte hun å få bruke sminke da?

Og med tanke på alderen til samboeren din, så synes jeg det er egoistisk av deg å sette et barn til verden, faren kunne vært bestefaren. Er du virkelig så desperat? Er ikke rart folk prater om deg vet du Lisa.

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 12:40 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Finnes det virkelig mennesker som deg? Som behandler andre slik at de skal føle seg dårlig? "Skal du nekte datteren din å bruke sminke?" Det var da overhodet ikke det jeg skrev, jeg klarer da fint å bruke dyrevennelig sminke så da regner jeg med at hun ikke vil ha noen problemer med det. Stress og bitterhet?

Faren kunne ikke vært bestefaren nei, det er ganske vanlig å få barn i 40 årene. Hva er galt med og kunne tilby barnet sitt et stabilt hjem, stabil økonomi, omsorg og trygghet? Det har da vel ingen ting med desperat å gjøre, når man finner den man vil dele livet sitt med så er det vel ganske naturlig å ville få barn. Hvem "prater" om meg liksom? Skaff deg et liv å slutt å være lei mot andre. Sjalusi er enkelt å legge merke til.

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 12:41 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Kristine: Leit du synes det, har brukt flere dager på å svare på alle disse spørsmålene. På hvilken måte er jeg arrogant mener du?

12.02.2013, 12:50
Javel, du har dine meninger, jeg har mine og andre har sine. Mannen er nesten 50 år, typisk alder å bli bestefar i. Men ja du får gjøre som du vil. Sjalu er jeg langt i fra, jeg føler bare for datteren din når hun blir eldre. Jeg er 23 år og gift, har 2 flotte barn og stabil økonomi, eget hus og en mann som er 24 år. Ja, folk her i kongsvinger prater når man er 25 år og er sammen med en som er dobbelt så gammel, Om kunne vært faren din og det værste er at du får barn med han. Men jeg skal ikke skrive mer, for du betrygger deg selv med at jeg og andre er sjalu fordi at vi har vett nok i hodet. Og ja, det høres ut som et desperat forsøk når du finner en såpass gammel mann som har en datter som er 4 år yngre enn deg, eller med andre ord som er like gammel som broren di æsj

Heidi
12.02.2013, 12:51
Bra svar!:)

Karoline
12.02.2013, 12:55
Lurte på om du kunne skrevet opp noen av de folkene du ser på, på youtube? :) Jeg ser på en god del skjønnhets kanaler på youtube og elsker det. Om du har noen å anbefale :) har prøvd å lete på youtube kanalen din om det står hvem du har abonnerer på men det står ikke så vidt jeg vet.

Martine
12.02.2013, 13:06
Kjenner jeg blir skikkelig sur og irritert når jeg leser kommentarene her! Jeg synes du har en veldig bra blogg og jeg lærer mye av deg :) og jeg tror du og kjæresten din kommer til å bli gode foreldre!

Anette Marie
12.02.2013, 13:10 , URL: http://makefashion.blogg.no
Kjempe fine svar Lisa!

Hun bak anonym er feig også! Hun gjemmer seg bak anonym og argumenterer for noen hun ikke har noe med!

Det har ingenting å si om hvor gammel faren er så lenge barnet har det trygt og godt!

Stå på Lisa, du er best<3

Vibeke
12.02.2013, 13:10
Anonym: Dere har med andre ord svært lite å prate om i Kongsvinger.

Synes det er direkte lavmål å slenge slike kommentarer om mennesker du ikke kjenner.

Berte Gressberg
12.02.2013, 13:15 , URL: http://bertegressberg.blogg.no
Altså anonym, stakkars barna dine som vokser opp med deg som forbilde. Jøss, her sitter du som en """"voksen og fornuftig dame"""" og slenger usaklig dritt til ei jente om valgene hun har gjort i livet sitt, og her snakker du om å ha vett i hodet?

Og du snakker i tilegg om det å være egoistisk. Det å være egoistisk er å få barn før man har vokst fra ungdomsskoledramamama nykkene sine - som å skrive anonyme drittkommentarer på nett eller leve og ånde for å baksnakke. Det må være kjedelig å ha så innholdsløst liv, at man ikke har noe annet å snakke om, enn alle andre?

Og sånn avslutningsvis må jeg nesten si at når det gjelder vett i hodet, så kan vel du se langt etter det. :-)

Kristine
12.02.2013, 13:30
Jeg mener at du er arrogant ved måten du svarer enkelte på. Det koster ikke mye å slenge på et smilefjes eller omformulere seg. Når du bruker uttrykk som "overhodet ikke" og "..det bryr jeg meg katta om.." Osv - så er det lett å oppfatte deg som kjip i væremåten. Det virker som om du plages med å svare på spørsmålene folk har stilt, og ja, jeg kan si meg enig i at det stilles spm om mye rart og mye som folk ikke har noe med.. Men som du selv sier, så har du lesere ned i 12års alderen..

inemelby.blogg.no
12.02.2013, 13:49 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Til anonym over her ..

Jeg blir virkelig helt satt ut over oppførselen på en .. 23 år gammel dame. Du har dine meninger, og hva du tenker og føler får så være , det får ingen gjort noe med, men det at du velger å si disse tingene høyt. Det er f ... meg så respektløs! Man kan tenke og mene mye om andre mennesker, men så lenge det ikke er noe du kunne sagt face to face, så hold det inni deg, for da sier det seg selv at det er alt annet enn ok å dele det i det hele tatt!

Lisa har funnet en hun er glad i, om han er eldre enn henne, hva har det med deg å gjøre? Eller noen andre i det hele tatt.. Det er INGEN som har rett til å legge seg oppi Lisas valg, og jeg synes det er kvalmt at det finnes de som på død og liv MÅ være ubehagelige mot andre kun for å såre. For det er det det handler om.. Hva spiller det vel noen rolle for deg hvor gamle de er i forhold til hverandre , eller om de så velger å sette 10 barn til verden. Det har absolutt ingenting med deg å gjøre, så hva har gjort så du føler at du har rett til å se nøyaktig hva du mener.

Jeg vil anta at det er forferdelig sårende å få slike ting slengt i trynet, og jeg forstår ikke hva som er feil med deg som har slike behov for å si ting til andre mennesker som er så private , og ikke minst forferdelig vonde! Makan til oppførsel på "voksne" mennesker!

Jeg er helt sikker på at den lille frøkna kommer til å få en fantastisk oppvekst, i et trygt miljø, med stabile rammer og økonomi, og to foreldre som elsker og gjør alt for henne!!

Makan .. Jeg har ikke ord for hvor satt ut jeg er over uttalelsene dine. De hører ingen steder hjemme !!!

mari
12.02.2013, 14:00
Oi, er det mulig! Kjærligheten har da ingen alder.. Og dette er det da overhodet ingen som har noe med. Om folk ikke har noe annet å gjøre enn å henge seg opp i andres saker kan man da hvertfall holde kjeft! Respektløst!!!

12.02.2013, 14:05
å klart datteren kan få det bra. Men faren min er 20 år eldre enn moren min, folk mobbet meg på grunn av det. Fordi pappaen min var gammal. Han orket svært lite å være aktiv med meg. Og jeg kan si av egene erfaringer at jeg skammet meg over faren min, hatet foreldrene mine nettopp på grunn av det. Nå er ikke jeg oppvokst her, jeg oppvokst på et lite sted utenfor byen og har bodd her i 3 år, og merker at det er akkurat det samme. Som jeg skrev overher, så tenkte jeg på den lille jenta og med egen erfaring må jeg få si at jeg synes det er egoistisk. De kan være supre foreldre, men jeg har vært der og vet hvor vondt det kan være. Når man har en offentlig blogg, velger å dele slik informasjon med andre mennesker så må man tåle å få høre kritikk, andre sine meninger.

12.02.2013, 14:09
Men ærlig talt, hvor er folkeskikken? Det skal da ikke bry deg om lisa har en eldre samboer? Pass på deg selv, siden jeg er sikker på at lisa greier seg fint selv.

Ingrid
12.02.2013, 14:15
Kjempe bra svart !

Digger bloggen din , fulgt deg i ca. 3 år nå ;)

12.02.2013, 14:17
Nå fikk jeg litt dårlig samvittighet, frustrasjonen tok over hånd på meg. Så klart dere elsker hverandre og blir supre foreldre så lenge det her var planlagt. Det har jeg ikke sagt noe om. Og det her er heller ingen unnskyldning, men så klart jeg får sjokk og tenker over det jeg gikk igjennom. Jeg skal slutte å kommentere her, for det var en dårlig i det. Beklager på det sterkeste!

inemelby
12.02.2013, 14:27 , URL: http://www.inemelby.blogg.no
Og en ting til , Anonym.. Som du skriver at du skammet deg over din far fordi han var eldre .. Det sier mye om deg! Jeg hadde ikke skammet meg over pappa uansett hva! Pappa er pappa uansett .

Berte Gressberg
12.02.2013, 14:41 , URL: http://Bertegressberg.blogg.no
Nei, man må og skal ikke tåle å få høre sånt uansett om man har en blogg eller ikke. Jeg har flere venninner hvor foreldrene har 20-30års aldersforskjell, og det har da aldri vært noe tema engang?

Virker for meg som at det er du som har et problem her. Det at du ikke har hatt en god oppvekst betyr ikke at dette barnet ikke skal få det. Du antar jo at dette barnet kommer til å ha en noe fraværende pappa, bare fordi du har hatt det? Helt bak mål. Som Ine sier, om du skammer deg over pappaen din, da har du virkelig et problem..

Marita
12.02.2013, 15:00
Bra svar :)

Kristine
12.02.2013, 15:01
Kjempe bra svar!!! Digger deg Lisa :)

l0nglife
12.02.2013, 15:01 , URL: http://l0nglife.blogg.no/
takk for at du fikk svart på spørsmåle mitt!

jeg har hus i Italia og det er kjempe fint og barnevenlig der! så du bør fortsatt ha det som land du vil dra til!

12.02.2013, 15:10
Jeg har ikke annet å si enn beklager, jeg tenkte meg ikke om. Å ja, jeg hadde problemer med alderen til faren min, jeg skammet meg den dag, men ikke den dag i dag. Små barn tenker annerledes. Jeg har jo så klart ingenting med det her å gjøre. Jeg har dårlig samvittighet for måten jeg oppførte meg tidligere. Mvh Anne, kansje du skal slette kommentarene i fra meg? Så det ikke blir enda mer krangel her, det er jo ikke sunt for deg som er gravid i 7 mnd. Å igjen beklager lisa! -Anne

Marthe
12.02.2013, 15:30
heei lisa elsker bloggen din. Eg såg den eine komentaren du hadde fått å eg forstår ikke koffor folk må seie stygge ting til deg eller andre bloggere! Eg tenker berre son vist du ikke har noe bra å komenter så ikke gjør det. folk fortener så mye mer. å eg synst det er bra av folk å si unnskyld. men eg berre må si at di som ikke beklager for å ha skreve noe slemt gjør det barre for å føle seg bedre.

Amalie ♥
12.02.2013, 15:34 , URL: http://www.amaliejo.blogg.no
Kjempebra svar! Jeg lurer bare på en ting, sminken fra Lily Lolo, vil du heller anbefale det enn bare minerals?

C
12.02.2013, 15:35
Du svarte ikke på mitt spørsmål, kan du svare på det i kommentarfeltet? :)

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 15:44 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Amalie: Nå har ikke jeg prøvd bare minerals, bare minerals inneholder noe som heter bismuth som veldig mange får urenheter av. Det gjør ikke LilyLolo

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 15:53 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: "Folk her i Kongsvinger" Jeg kjenner ingen som er 23år, fra Kongsvinger, gift og har to barn, når jeg tenker meg om kjenner jeg ytterst få personer i Kongsvinger ettersom jeg ikke er derifra så det er jo helt tydelig at du og "folk i Kongsvinger" ikke kjenner verken meg eller min kjæreste. Det sier vel litt om dere som bruker tiden deres på å snakke om mennesker dere ikke kjenner engang.
Det er ikke opp til deg å avgjøre om vi er gode foreldre eller ikke. Det som betyr noe for meg er min familie og mine venner, ikke hva alle andre fremmede måtte tro, og det har jeg planer om å lære mitt barn også. Du burde skamme deg, jeg kunne aldri kritisert en mor/ kommende mor jeg ikke kjente over måten hun valgte å oppdra sine barn eller hvem hun valgte å få barn med. Dette vet du ingenting om.

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 16:00 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
inemelby: Det er den tanken som slo meg også, pappa er pappa uansett. Alle barn elsker vel sine foreldre uansett, det tross alt ikke snakk om en mann i 80 årene her heller som komme rtil å dø før ungen har fylt ti.. Min kjæreste er en hardtarbeidende, sprek voksen mann som har like god energi som det jeg har. Han er pålitlig, snill, omtenksom, hjelpsom og bryr seg om familie og de rundt seg. Han vet hvem han er og er trygg på seg selv, han har alt å tilby et barn. Folk overdriver så fælt, han er jo ikke engang pensjonert før ungen er myndig. Det er ingen sensasjon at menn i den alderen får barn, langt ifra.

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 16:01 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Du får tenke over hva du skriver til folk neste gang. Å ha respekt for andre er en viktig egenskap du burde tilegne deg.

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 16:02 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
C: Hva var spørsmålet?

Maja
12.02.2013, 16:05
Anonym: hvis du ikke liker det du leser, bare kryss deg ut av bloggen og slutt å plage oss andre! Det at du i det hele tatt gidder å besøke bloggen hennes når du vet at du ikke liker den skjønner jeg ikke. Stikk av og la vi som liker bloggen hennes lese den!

12.02.2013, 16:07
herregud, blir så irritert når jeg leser de første kommentarene ''kunne vært bestefar'' osv, så ufattelig teit og kommentere!!

Celine
12.02.2013, 16:20 , URL: http://celinesl.blogg.no
Heisann! Først må jeg bare si jeg digger bloggen din :D. Synes den er verdens beste har ikke lest en bedre blogg.Og til de som skrive styggt til deg og sånn de har ikke ett liv og de tror de er så mye bedre for å bygge opp selvtillit noe de ikke har fra før!.De er sjalue på deg for du er kjempe pen og helt fantastisk nydelig.Men over til spørsmålet :D. Kunne du linket noen nettsidene du kjøper sminke fra? trenger noen tips skjønner du :D. Håper du svarer på spørsmålet :D ps. Ikke bry deg om de som snakker styggt ;D

stine.
12.02.2013, 16:25
Jeg skjønner meg ikke på de som skrier stykt til deg jeg. De trenger vell virkelig ikke og blande seg opp i hvem du vil være sammen med, og hvem du vil skal være faren til barnet ditt. Og om han er en del år eldre en deg så har vell ikke det noe og si. jeg er sikker på at du ikke merker at han er en del år eldre enn deg. Og til dere som kommenter stygdt hvorfor bryr det dere hvor gammel faren er da??

lazyrenate
12.02.2013, 16:36 , URL: http://lazyrenate.blogg.no
fine svar!!!!<3;)

Celina Karine
12.02.2013, 16:50 , URL: http://celinakarine.blogg.no
kjempebra svar, Lisa :) Er veldig glad i bloggen din og har lært masse av den :) Stå på!

MariS
12.02.2013, 16:51
Jeg ser ingen negative sider ved å ha en far som er litt eldre. Han har barn fra før og da har han bare mer erfaring og vet hva han gjør og det er jo bare bra det. Jeg syns ikke du er arrogant på måten du svarer på. Noen spørsmål er bare dumme og da må det jo være lov å bli litt oppgitt. Jeg hadde sikkert skrevet helt likt selv, om jeg hadde fått det samme spørmålet fem ganger om dagen. Jeg syns du er kjempeflink å blogge jeg, Lisa! :) Stå på!

Nanna
12.02.2013, 17:16
HERREGUD!!!!!! Anonyme som slenger dritt er så barnslig at jeg blir helt gaaaaaal. Det er helt sinnsykt at noen faktisk har hjerte til å gjøre noe sånt. Vi NORMALE mennesker har faktisk følelser som gjør at sånne kommentarer går inn på oss. TENK LITT PÅ DET, FEIGE HEFFALOMPER!!!! :@%#$

miriam
12.02.2013, 17:34 , URL: http://miriambambiriam.blogg.no
bra svart :-) men en ting til anonym: hvordan kan man være flau over sin egen far? jeg har selv en far som var litt eldre enn min mor og jeg kjenner mange som har foreldre med stor aldersforskjell, men ingen av dem er flaue over det. så jeg mener nå det at om du er flau over han så må det ligge noe annet bak. En pappa er en pappa uansett hva. nå døde faren min får to år siden i en alder av 55.Å je sku gjort mye får å fått min egen pappa tilbake. Stå på Lisa ikke bry deg om sånne folk. viktigste er jo at dere er glad i værandre :-)

Ingjerd
12.02.2013, 17:49
Kjempe bra svart. Min far er en god del eldre enn moren min, men det viktigste er jo å være glade i hverandre, så ikke bry deg om det:) Akkurat som hun over sa :)

MariS
12.02.2013, 18:39
Jeg er så lei dagens samfunn. Alt skal kritiseres og folk klarer ikke være glad på andres vegne.

Charlotte
12.02.2013, 19:12
Elsker bloggen din Lisa =)

Men skjønner godt du blir lei deg å såret av sånne dritt kommentarer, hvor gammel din samboer er har ingen andre en du noe med. Du som skal elske denne personen å bo med han <3 =)

Har troen på at dere blir perfekte foreldre uansett alder<3

Caroline
12.02.2013, 21:45
Hei❤ jeg ville bare komme med et tips. Sett på videoene dine at du likte dusj såpa fra Thomas pitter ett eller annet da kan jeg anbefale shammpoen og balsamen fra det merket har de selv og er veldig fornøyd ;)

Digger deg Lisa ❤

Maria
12.02.2013, 21:50
Hvem vant konkurransen?

Lisa Lilleseth
12.02.2013, 21:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maria: Les det forige innlegget jeg la ut :)

vilde
12.02.2013, 22:10
Jeg er selv 13 år, men føler meg langt mer moden enn visse personer her. Først og fremst. Hun er ikke arrogant på grunn av at hun ikke skriver smilefjes? herregud. Jeg synes det virker profesjonelt når man skriver på bloggen sin uten å bruke hjerter eller smilefjes bak hver setning. Det er rett og slett slitsomt å lese. Og lisa har selv sagt at hun er sliten, hun er gravid og har svangerskapsmigrene. For all del skal vi være glad for at hun i det hele tatt gidder å blogge. Uansett er det hennes liv, hennes valg. Ingen av oss har rett til å blande oss opp i det.

riikkeeb
12.02.2013, 22:15 , URL: http://riikkeeb.blogg.no
Skjønner ikke hvorfor enkelte skal uttale seg så stygt hele tiden.. ?

En pappa kan være like kjærlig og glad i barnet sitt uansett om han er 15 eller 65 når han blir pappa til en nyfødt.

Synes det er feil av enkelte å uttale seg om absolutt alt her i verden. Det samme gjelder lesbiske o.l. Et barn kan bli like høyt elsket om det er to damer, to menn, to unge, to "gamle" eller en ung og en "gammel" som oppdrar barnet. Synes det er flott at du er gravid, og du hadde jo ikke blitt gravid og satt et barn til verden om det ikke var en grunn til det, og om du ikke var sammen med noen du elsket og kunne tenkt deg å oppdra barnet sammen med. Følger deg daglig, og liker bloggen din kjempegodt!

God bedring, håper du snart blir frisk og kan nyte det siste trimestret ditt Lisa :) Klem

🎀Diana🎀
12.02.2013, 22:16
Hahahaha 23 år fysisk men du er som en 3 åring i meninger og tanker.. Jeg er 23 åring selv men tenker absolutt ikke som deg du mangler noe i hode ditt ... Aldren spiller ikke noe rolle når det kommer til kjærlighet man lever sammen med den man er glad i..

Jeg syns dette var latterlig men føler meg dårlig for at Lisa ble utsatt for dette tulle at det går Ann å være så egoistisk og idiot.. Lisa ikke bli sur for slike dumme folk lev livet på din måte ikke bry deg hva andre sier... Lisa du er pen smart og omsorgsfull du er full av kjærlighet det er mange som misunner deg... Klem 😊

Frida
12.02.2013, 22:32
Hei :-) Hva synes du om NARS, tenker spesielt på sheer glow?

Så glad jeg fant bloggen din nylig! Fast leser på rappen.

C
12.02.2013, 22:39 , URL: http://annece.blogg.no
Kommer du til å trene etter fødselen( noen månder etter:) siden du er så nøye med å ikke få strekkmerket, blir du like nøye med dt, hvis du skjønner:)

Hva synes du om HC ( både smunkevideoene, klagevideoene og usavideoene?)

Håper du svarer;*

E
13.02.2013, 11:26
Heisann Lisa :-) jeg har vært av og på med å lese bloggen din,men jeg tror jeg skal begynne litt igjen. Jeg har hund å katt som jeg er utrolig glad i,og jeg er sterkt imot dyretesting. Men,det er utrolig vanskelig for meg,fordi jeg bor i Stavanger. Det er jo en stor by med shopping muligheter,men jeg syns det er vanskelig å finne gode sminke merker som ikke tester på dyr ELLER er for dyre. Jeg syns det er så utrolig mange ikke dyretestede produkter som er svindyre,som jeg ikke har planer om å kjøpe,har du noen tips ? Angående the body shop,så ante jeg ikke at de ble 'eid' av loreal ! Det er ikke bra i det hele tatt,jeg blir rett og slett sint. The body shop mener jeg har gode produkter,men hva syns du ? Burde jeg fortsette å kjøpe produkter derfra ? Så er det og slik at jeg har visse 'venner' som jeg shopper med av og til,og se er så kritiske når det gjelder dette med at jeg ikke kjøper dyretestede produkter(prøver hvertfall) og sier slik som; det hjelper ikke om bare du lar være å kjøpe... Osv,tips til hva jeg kan svare ? Vet det ikke er skjønnhets relatert,men hadde sett pris på svar. Det siste jeg lurer på: er du helt sikker på at Klinikk(aner ikke hvordan det skrives) ikke dyretester ? Leste nemlig på peta sine sider at de gjør.. Vet du om N,7 dyretester ?

Setter pris på alle slags svar.

-E

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 07:57 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
E: Det er ikke så lett å få tak i gode sminkemerker i butikk som ikke er dyretestet, som du sier så er de fleste veldig dyre. Du har jo Viva La Diva, MakeUpStore ( fåes hos KICKS ), KICKS sitt eget billigmerke tester ikke på dyr, Isadora, BareMinerals ( ikke spesielt billig i butikk det heller )GOSH som du får kjøpt hos Vita er ikke så veldig dyrt. EcoTools sminkekoster får du kjøpt hos blandt annet Apotek1, ikke sånn superdyrt det heller. Nå blir det forhåpentligvis forbudt med dyretesting iløpet av Mars så da vil det bli enklere å shoppe for oss :)

En ting jeg kan si deg er at du bare må drite i hva vennene dine sier, er de ordentlige venner så ville de støttet deg i ditt valg om å være dyrevennelig. Jeg har ingen venner som kritiserer meg for å være dyrevennelig, det skulle bare mangle. Når det kommer til hva du vil gjøre angående The Body Shop å er jo det opp til deg. No7 tester på dyr og det gjør Clinique også, beklage rom jeg ikke har oppdatert listen på en stund.

Vera
14.02.2013, 18:22
Leste tilfeldigvis over de første kommentarene hvor noen påsto at man er for gammel til å bli far i slutten av 40 årene. Må bare si at nyere forskning viser det helt motsatte, fordi om barnefaren er ung får barnet kortere telomer på kromosomet, mens om barnefaren er eldre gir han lengre telomerer på kromsomet til barnet. Dette er enkelt fordi telomerer er det vi trenger for å leve, det er det som beskytter oss for alt(altså vårt eget DNA). Dette er forskning som er blitt godkjent og sluppet ut, så alle med en godt voksen far er så heldig å kansje få muligheten til å bli eldre enn gjennomsnittet.

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 18:27 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Vera: Der kan du se :)

E
15.02.2013, 00:24
Tusen takk for gode svar ! Ecotools har jeg,og er i grunnen ganske fornøyd med,og de andre merkene har jeg smått begynt å prøve. Ja,jeg håper så virkelig at det blir slutt på dyretesting,men det er jo ikke sikkert enda.. Allerede på 80-tallet var det jo protester (hvertfall her i Stavanger) mot dyretesting,men vi får vell bare krysse fingrene :)

Jeg har uansett planer om å fortelle alt jeg vet,eller har fått vite av deg,slik at de nok fort endrer ,mening ;) åhh.. Enda mindre utvalg da..

Takk for gode svar,Lisa,lykke til videre med babyen ! :)

-E

15.02.2013, 17:57
Supert svart! Fikk svar på alt jeg lurte på :) Må si svarene dine er mye bedre en på andre blogger. Du bruker jo faktisk tid til å svare ordentlig! :)

Kattinka
07.03.2013, 14:00
det er ironi at mannen din er 48 ja? det kan da ikke gå an at flotte du er sammen med en som snart er halvparten av 100?

Kjempe bra blogg! ungen din blir sikker suupersøt :-)

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 14:36 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Kattinka: Idiot.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits