Omtale: Declèor Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk

Min favoritt sminkefjerner har lenge vært Caudalie Gentle Cleanser men etter at de for en tid tilbake begynte å teste på dyr i Kina så har jeg droppet å kjøpe mer produkter fra det merket. Jeg måtte ut på jakt for å finne en erstatter, i første runde bestemte jeg meg for og teste denne fra Decleor. Det er samme "type" sminkefjerner som Caudalie Gentle Cleanser, en litt tyktflytende, melkeatig rens som masseres inn i huden og rundt øynene før produktet fjernes med bomullpads. Fjerner godt både øyesminke og ansiktssminke som foundation, pudder osv. og er milde og behagelig. Selv om disse to produktene er ganske like, så er de litt forskjellige.

Decleor Essential Cleansing Milk inneholder blandt annet lavendel olje som virker avslappende, mykgjørende og beroligende, perfekt på kvelden før man skal sove. Den inneholder også appelsin og kiwi ekstrakt som gir fukt, og petigrain som er en olje som kommer fra appelsintreet og virker antiseptisk, klargjørende og rensende som ofte blir brukt i hudpleie mot akne og urenheter. Dette produktet skal fjerne sminke, mykgjøre, forfriske og berolige huden. Den føles behagelig og oppfriskende på huden, den fjerner sminen godt og ofte bruker jeg bare en toner etterpå før jeg påfører nattkrem. Den har ikke gitt meg urenheter så jeg vil tro at denne er trygg på de fleste hudtyper ettersom jeg lett får urenheter. Denne svir litt om jeg får den i øynene, men heller ikke noe å klage veldig på. Jeg har sensitive øyne som fort reagerer ved å bli hovne og røde, det blir de ikke.

Denne fra Declèor er kanskje litt tynnere i konsistensen, altså litt mer flytende som gjør at jeg føler at jeg må bruke mer produkt. Lukten er også annerledes uten at jeg bryr meg særlig om det, den har typisk Decleor lukt. Jeg må også legge til at jeg liker flasken til Caudalie Gentle Cleanser bedre, den har en pumpe mens denne fra Decleor har vanlig lokk som man må helle fra og lukke igjen, det blir mye kliss og klin rundt åpningen ettervært men dette er bare småpirk. Jeg har ikke så veldig mye å utsette på denne egentlig, absolutt et veldig bra produkt. Jeg er spent på om Caudalie velger å bli dyrevennelige igjen i Mars når de nye EU lovene mot dyretesting blir satt i verk, blir de det så kommer jeg garantert til å kjøpe Caudalie sin Gentle Cleanser fremfor denne da jeg liker den hakket bedre, prisen er omtrent den samme.

 

 

Karakter 5/6 Definitivt godkjent.

Produktet er kjøpt HER til ca 102kr.  40kr billigere enn hos Feelunique, jeg sjekker alltid Cheapsmells og Feelunique oppimot hverandre for noen ganger er den ene billigere enn den andre. Du må betale bittelitt frakt hos Cheapsmells, men de er fortsatt billigst. Et lite tips.

Hva er din favoritt sminkefjerner? Har du noen anbefalinger til meg?

I tilegg vil jeg bare få adressere noe av det som har foregått i kommentarfeltet til spørsmålsrunden: Noen av dere mener at jeg svarer surt, eller at jeg er arrogant i måten jeg svarer på. Det er ikke meningen, tenk over at dere utifra en tekst ikke kan vite hvordan humør jeg er i eller tonefallet i det jeg srkiver. Jeg er stort sett blid og fornøyd og er overhodet ikke i dårlig humør. Jeg har selvfølgelig ingenting imot å svare på deres spørsmål, hadde jeg ikke villet svare eller likt å svare så hadde jeg vært rimelig idiot som satte igang en spørsmålsrunde. Jeg er 25 år gammel, jeg sitter ikke frivillig å bruker tre dager av mitt liv ( mens jeg er syk ) og svarer på spørsmål om jeg ikke vil. Tenk dere om. Jeg vet at jeg har mange yngre lesere, når du er 12-13 år vil du selvfølgelig ha et annet språk enn det ei på 25år har, jeg uttaler meg og formulerer meg annerledes. Jeg kan ikke legge om min væremåte eller måte og forklare meg på fordi noen TROR at jeg er sur. Jeg setter pris på alle leserne mine, selvfølgelig. Jeg har lest igjennnom innlegget flere ganger nå og klarer ikke se at noen av det jeg har skrevet har vært surt eller arrogant.  Jeg  slenger ikke på smilefjes og hjerter i vær setning, det er ikke slik jeg skriver, for meg virker det uproft og det er ikke endel av det norske språk. Så enkelt er det, det betyr ikke at jeg er sur fordet.

Tenk på at jeg faktisk sitter her, en helt normal person som alle andre og må ta imot alle disse kommentarene. Man MÅ ikke godta alt folk skriver til seg fordi man blogger, dette er ikke et dabattforum hvor dere kan diskutere vilt alt som har med meg å gjøre. Ikke fortell meg at jeg MÅ ignorere alt, slik fungerer desverre ikke menneskehjernen, man blir lei seg av og til og av og til tar man seg nær av ting. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ikke vært menneskelig.
  

13.02.2013, 12:28
elsker bloggen din <3

Lisa Lilleseth
13.02.2013, 12:32 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Takk for det :)

E
13.02.2013, 12:49
Jeg elsker bloggen din,væremåten din,personligheten din,tankene og meningene dine,spesielt når det kommer til dyretesting ! Stå på,og tenk på de som snakker så mye positivt om deg <3

Skrev en 'tekst' med ett par spørsmål i det forrige innlegget,liksom i kommentar feltet,kunne du vær så snill tatt en titt og prøvd å svare så godt du kunne ?

-E

Tiril
13.02.2013, 13:56
Bruker sminkefjerner fra Vichy men de tester på dyr så leter etter ny til den er tom me. Spørsmålet er jeg tåler ikke å spise Kiwi men tror du jeg kommer til å reagere med den på huden? Har ingenting med lukten å gjøre altså. Sorry vist det er vanskelig Å svare på

Lisa Lilleseth
13.02.2013, 13:59 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Tiril: Nå kan jeg jo ikke garantere at du ikke vil reagere, men jeg er allergisk mot både appelsin og kiwi og merker ingenting :)

🎀Diana🎀
13.02.2013, 14:04
For å si det helt ærlig så har jeg aldri brukt cleansing milk før jeg så videone dine.. Jeg lærte av deg hvordan jeg skal bruke det.. Jeg bruker ikke noe spesiell jeg har en fra bodyshop den er helt grei men det jeg ikke liker at det svir i øynene.. Vil begynne å kjøpe decleor produkter etterhvert hehe.. Kos deg masse

Madeleine
13.02.2013, 15:24
Elsker bloggen din! Spesielt at du er imot dyretesting ;)

Rikke
13.02.2013, 18:07 , URL: http://riikkeeb.blogg.no
Helt enig med deg i det siste på innlegget ditt! Du som alle andre har følelser selv om du er en blogger og alle mener at man må tåle dritt. Er ikke alt som er like lett å sile ut av dritt kommentarer. Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor disse enkeltpersonene kommenterte akkurat dette. Synes også det er uprofft å ha ":- ), :- D , <3" osv i hver setning osv. Man får jo en mye renere tekst med "- , . ! ?". Enkelte har bare ikke skjønt at selv om man ikke skriver med ":- )" hele tiden, er man ikke sur. Fortsett som du pleier, liker det jeg :)

MariS
13.02.2013, 18:44
Jeg bruker Caudalie Gentle Cleanser nå, men har hatt den kjempelenge. Kjøpte den uten at jeg visste at de hadde begynt med dyretesting. HÅPER virkelig de slutter, for den er helt fantastisk bra. Hvis de ikke slutter, kommer jeg til å prøve den her:) Liker de andre decleor-produktene mine godt, så regner med den er god den her også :D

Marie
28.02.2013, 19:40
Hei! Har denne sminkefjerneren nå og syns den er veldig god. Men er også fan av Ole Henriksen on the go cleanser, den finner du her: http://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/on-the-go-cleanser-207ml/

Den fjerner sminken enda fortere enn decleor sin og man bruker mye mindre produkt :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits