Dyrevennelige vaskemidler? + Rabattkode iHerb

Jeg vet at dette er litt utenfor skjønnhetstema, men det er utrolig mange av dere som har spurt meg om et innlegg eller en video på hva jeg bruker av vaskemidler til hus og klær ettersom de fleste du får kjøpt i norske butikker er dyretestet. Det er også fler som har spurt etter  innlegg om dyretesting også, så da slår vi to fluer i en smekk. Jeg oppfordrer fremdeles til å lese dyreteste- lista mi om det er merker du lurer på, du finner egen knapp øverst på bloggen som tar deg direkte til listen. Dette innlegget vil inneholde en konkret liste med linker til produktene.

Jeg sluttet å handle vaskemidler i vanlige butikker for snart et år siden, siden da har jeg nesten utelukkende handlet vaskemidlene mine fra iHerb, de har et enormt utvalg av dyrevennelige produkter. Her finner du ALT du trenger til hus og hjem. Ikke bare er disse merkene dyrevennelige, de er også økologiske og miljøvennelige. De har stort utvalg av milde og parfymefrie vaskemidler som egner seg til barn og allergikere. Du finner god informasjon om alle produktene ved å trykke på det aktuelle produktet å bla litt nedover. En annen ting som er viktig å tenke på, ivertfall når man er gravid, har barn og til og med husdyr er at man bør unngå å bruke vaskemidler med gifter og kjemikalier i. Alt jeg bruker til vask i huset er fritt for giftstoffer og kjemikalier, laget av naturlige ingredienser og kan trygt pustes inn av både gravide og barn. Tro meg, det blir like rent. Her er noen av de produktene jeg bruker, slik at dere får eksempler på hvilke merker jeg handler fra siden. 

Til klesvasken

Attitude Fabric Softener, Essential Oils of Ylang Ylang & Tangerine Dette er mitt favoritt skyllemiddel/ tøymykner. Lukter seriøst godis, klærne blir myke og velduftende. Fåes i flere varianter.

Green Shield Organic, Laundry Detergent, Free & Clear  Dette er et flytende vaskemiddel helt uten lukt, parfyme også videre. Dette kommer jeg til å bruke på barneklærne da de skal vaskes. Når jeg bruker skyllemiddel med lukt liker jeg at vaskemiddelet jeg bruker er lukt fritt. Dette er jo smak og behag.

Når det kommer til ullvask så bruker jeg et vaskemiddel jeg har kjøpt i helsekostbutikk. Den heter Sonett Oliven Vaskemiddel for ull og silke. Klærne lukter veldig godt av den, nesten som honning synes jeg. Den er litt dyr, jeg mener den koster rundt 80kr for 1L. Søk på iherb, du finner sikkert vaskemiddel til ull og silke der. ( Milo tester på dyr )

Jeg har prøvd mange forksjellige men det er disse som er favorittene, prøv deg frem og les om produktene på siden. 

Husvask:

Bio Kleen Natural Dish Liquid Denne bruker  jeg til oppvasken, stor flaske som er drøy i bruk. Lukter friskt av sitron. Må selvfølgelig ikke brukes i oppvaskmaskin, denne er til håndvask.

Ecover Natural Automatic Diswasher Tablets, Citrus Scent Disse tablettene bruker jeg til oppvaskmaskinen. Ecover får du også kjøpt i enkelte helsekostbutikker, Sunkost foreksempel. Jeg tror jeg betalte rundt 80kr for en slik pakke hos Sunkost, altså nesten dobbelt så dyrt som hos iHerb.

Method All- Purpose Natural Surface Cleaner Denne sprayen bruker jeg til alt. Kjøkkenbenken, spisebordet, badet, vindusvasken you name it. Fåes i flere forskjellige dufter.

Bio Kleen All Purpose Super Concentrated  Denne bruker jeg også til alt. Gulvvask, husvask og til vasking av badet. Du trenger kun noen få dråper i vaskebøtta for denne er veldig konsentrert. Flaksen er ganske liten men jeg har hatt den i en evighet.

Bio Kleen Soy Toilet Scrub Denne vakser jeg toalettet med, det er en skurekrem som lukter mint. Liker den :) Fresh do.. hehe

Trykk på produktnavnet for å kjøpe, eller lese mer.

Jeg handler også duftlys, snop, sminke, te, hudpleie og kroppspleie fra denne siden. Sett deg ned en ettermiddag og lek deg rundt på siden, du kan skrive inn søkeord og søke opp nesten hva som helst. De har alt mulig. Noen merker jeg anbefaler å sjekke ut er Dessert Essence, Physicians Formula, Real Techniques, Burts Bees og Aroma Naturals. 

Veier pakken din mindre enn 1814g så betaler du kun $6 i frakt, så det kan lønne seg å dele opp bestillingen om den veier mye. Husk 200kr grensa for toll/moms. Jeg har bestandig pakken hos meg innen 14 dager, en gang tok det kun 3 dager før pakken var på døren her. Stort sett tar det rundt en uke. Har bestilt uttallige ganger, har ALDRI hatt problemer.

RABATTKODE: Er det første gang du bestiller fra iHerb så kan du bruke denne koden UFO274 den gir deg $10 avslag om du handler for over $40, eller $5 avslag om du handler for mindre enn $40. Penger spart.

Håper dette innlegget var til nytte, om du har produkter å anbefale meg fra siden så si ifra. Jeg har planer om å begynne å handle inn utstyr og produkter til barnet i magen snart og trenger forslag og råd fra dere foreldre som bruker produkter fra denne siden. Jeg har tenkt til å bruke baby produktene fra Burts Bees, men tar gjerne imot andre forslag til utstyr ol. Jeg ser de har godt utvalg av våtservietter  osv på siden.

Lisa  

E
14.02.2013, 10:37
Fint innlegg,også utrolig nyttig ! :)

-E

14.02.2013, 10:53
Supert, dette kom godt med nå som jeg har kuttet ut alt av giftstoffer og parabener på grunn av at jeg er gravid! Men lurte på en liten ting, du sa en gang på en videoblogg at du brukte neglelakk som kan brukes da man er gravid - hvorfor kan man ikke bruke vanlige, som for eksempel de fra depend? Skjønner at det sikkert er noe stoffer i det som ikke er bra, men i små mengder? Og hvilket stoff er dette?

Lykke til videre - gleder meg til jeg også er syv måneder på vei! :-)

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 11:07 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Så bra at det var nyttig. Du kan selvfølgelig bruke vanlig neglelakk, det er bare det at mange neglelakker inneholder både parabener ( hormonforstyrrende effekt ) og tolulen/ ftalater som vistnok kan gi skader på fosteret ( spesielt på guttebabyer vistnok ). Det skal sikkert store mengder til men det er jo greit å være på den sikre siden. Trygge neglelakker er Essie, OPI, China Glace, Deborah Lippman, og sikkert fler. Jeg vet ikke om Depend inneholder disse stoffene. Bruker du neglelakk i ny og ne er nok ikke dette noe å bekymre seg over, men jeg som bruker det hele tiden vil være på den sikre siden :)

Gratulerer med barn i magen, hvor langt er du på vei?

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 11:11 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Jeg kan sikkert lage et eget innlegg på akkurat dette om det er flere som lurer på akkurat dette.

celine
14.02.2013, 14:29 , URL: http://celineeb.blogg.no
braa innlegg.. elsker bloggen din

14.02.2013, 14:57
Hei igjen! Takk for raskt svar! :-) Prøver å holde meg til nulltoleranse over ting jeg vet ikke er bra for fosteret, så har byttet ut alt jeg har som inneholder parabener til uten parabener, dyrevennlig og helst økologisk (hihi, inspirert av deg såklart!) Vil jo at babyen i magen får en så god start på livet som mulig, og da jeg kan gjøre noe med det, så gjør jeg alt :-) Jeg er ikke langt på vei, fant det ut for en uke siden, og er dermed 5+0 i dag! Håper jeg klarer meg til uke 12 uten å spontanabortere, det er min største frykt nå (førstegangsgravid og litt paranoid? Ja, der har du meg!)

Håper formen din er bedre! :-)

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 14:59 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Jeg har skrevet et innlegg om neglelakk + graviditet som jeg legger ut i morgen tenker jeg, du kan lese mer der :)

Christine
14.02.2013, 16:10
Vet du hvor man kan få kjøpt Sigma, bortsett fra på nett? Og hvis msn må bestille på nett, hvor er det da billigst?

Elskeeeeer bloggen din! Er fast leser! <3

Lisa Lilleseth
14.02.2013, 16:26 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Christine: Du får nok bare kjøpt Sigma på nett, lønner seg nok å bestille rett ifra Sigma sin egen nettside. www.sigmabeauty.com

Christine
14.02.2013, 19:47
Okei Lisa:) Tusen takk!<3

Madeleine
14.02.2013, 21:28
Hei. Anbefaler deg å bruke tørre engangskluter istedenfor våtservietter, pga våtservietter gjør ofte at barnet blir lettere såre. Men kan være kjekt vis du er ute på tur :-)

Sofie
16.02.2013, 22:42
Blir så glad inni meg når jeg ser bloggere som er nøye på å bruke sminke som IKKE er testet på dyr! Etter jeg har begynt å lese bloggen din har jeg begynt å kjøpe bare produkter som ikke er testet på dyr(: du burde vært høyere opp på topplisten!

marthes84
19.02.2013, 21:11
dette innlegget liker jeg godt :) sjekket litt rundt på iherb nå, men fant også ut at etgronnerehjem.no selger Ecover merket, og det var slettes ikke noen avskrekkende priser der, hvis man skal bestille mye (tenkte iforhold til iherb og max vekten på den billigste frakten og ekstra utgiftene over 200 kr), jeg kom iallefall billigere ut på de varene jeg ville bestille nå :) så sjekk det ut, kanskje de har flere av merkene du bruker der og.

Lisa Lilleseth
20.02.2013, 09:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
marthes84: Kanskje jeg skal ta en titt der neste gang jeg skal hendle vaskemidler da, takk for tipset :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits