Burt's Bees Mama Bee Nourishing Body Oil + Pleie av gravidmagen

Jeg har iløpet av de 6-7 siste månedene testet flere forskjellige kroppsoljer, da jeg smører magen vær kveld med dette for å unngå strekkmerker under graviditeten. Hvorvidt dette faktisk hjelper eller ikke kan sikkert diskuteres. Noen får strekkmerker, andre ikke. Noen får strekkmerker samme hvor mye de smører seg, så om det bestandig hjelper kan jeg ikke svare på. Jeg vil tro at jo mer du legger på deg under graviditeten, jo større er sjangsen for å få strekkmerker. Noen mener også at dette er arvelig belastet, altså om din mor fikk strekkmerker så vil du mest sannsynlig få det og omvendt. Uansett hva som stemmer eller ikke så skader det absolutt ikke å smøre seg morgen og kveld. Så det gjør jeg. Bra for huden er det uansett.

Jeg er nå 28 uker ( 7mnd ) på vei og har foreløpig ingen strekkmerker. Jeg har smurt meg vær morgen med en eller annen form for krem, liker best Burt's Bees Mama Bee Belly Butter. Om kvelden har jeg smurt meg med olje før jeg legger meg. Jeg smører magen, hoftene, rumpa, lårene og brystene. De er disse stedene som vokser, og er mest utsatt for strekkmerker under svangerskapet. Jeg masserer godt for å få i gang blodsirkulasjonen. En annen ting jeg gjør vær morgen i dusjen er å massere disse områdene med en kroppsskrubb for å fjerne produktrester, og for å få igang blodsirkulasjonen før jeg på ny smører meg. Jeg tror ikke det nødvendigvis trenger å være en krem eller en olje som er spesielt laget for nettopp å unngå strekkmerker, bare det er en olje du liker og en litt tykk krem som gir godt med fukt så bør det holde. Body Butters fungerer supert.

Jeg har som sagt prøvd forskjellige oljer, akkurat nå bruker jeg denne og tenkte den fortjente en liten omtale. Jeg fikk denne til bursdagen min av min søster. For det første så er jo navnet ganske søtt da, Mama Bee, det samme som Belly Butteret jeg liker så godt heter. Den kommer i en liten flaske, på kun 115ml som er det eneste negative med dette produktet. Den finnes rett og slett ikke i større størrelse, 115ml ( jeg klarer ivertfall ikke å finne det noen steder ) er ganske lite når magen vokser. Du har et stort område å dekke med olje, så det går mye. Bortsett fra det har jeg bare godord om dette produktet. Den er laget for å brukes under graviditet, men kan fint brukes som vanlig kroppsolje. Den inneholder mandelolje, vitamin E og sitron olje, og den lukter herlig friskt av sitron. Den er lett å smøre inn og trekker godt inn i huden, det er jo en olje så litt oljete vil du være men denne er langt bedre enn mange andre jeg har testet på dette området. Huden føles myk, fuktet og lukter i tilegg veldig godt, etter min mening. Vil du ha en litt billigere kroppsolje, uten lukt så anbefaler jeg DENNE fra Dessert Essence. 100% Jojoba Olje, uten lukt. Jeg kommer til å kjøpe Burt's Bees Mama Bee oljen igjen, i tilegg har jeg lyst til å teste BioOil ( bestilles herifra) selv om jeg egentlig tror at den er veldig oppskrytt. Burt's Bees produkter er selvfølgelig dyrevennelige og laget av naturlige ingredienser. De har en egen serie for babyer, som jeg har planer om å bruke på mitt barn når hun er født.

Karakter 6/6 Ny favoritt!

Burt's Bees Mama Bee Nourishing Body Oil kan kjøpes HER  for ca 80 kr Gratis frakt

Burt's Bees Mama Bee Belly Butter kan kjøpes HER for ca 100 kr Gratis frakt

Du får også kjøpt Burt's Bees produkter hos enkelte helsekostbutikker og i utvalgte butikker som selger babyutstyr, men til en høyere pris.

   

Ingjerd
14.02.2013, 18:52
Hei lisa! Jeg fikk et stort utslett i dag på overkroppen, vet ikke helt hva det kan ha vært.. Bruker den bareMinerals greia foundation, og den har jeg hørt noen andre også har fått utslett av på overkroppen! Itilleg lånte jeg en parfyme fra H&M på i går, og den har jeg aldri brukt før.. Også i dag brukte jeg en nivea såpe... Så jeg vet ikke om det er en av de tre tingene som har gitt meg det utslettet.. Har du noen tips til hvordan jeg kan finne det ut, eller om jeg har fått utslett av det? Såklart, ikke sikkert om du kan, men men.. :) Liker bloggen din veldig godt! Klem fra Ingjerd :)

juliesi.blogg.no
14.02.2013, 18:55 , URL: http://juliesi.blogg.no
Hei lisa!

Jeg ser veldig opp til deg:)

Jeg lurte på om calvin klein tester på dyr:)?

hilsen julie

14.02.2013, 21:47
Du burde lese på ingredienslista til bio oil før du kjøper den :)

15.02.2013, 08:53
Foreløpig bruker jeg en vanlig body butter, men venter mama bee i posten! Når begynte du å smøre deg morgen og kveld, med en gang eller først når du begynte å vokse? :-)

Lisa Lilleseth
15.02.2013, 10:40 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Tror jeg begynte i uke 12- 13 men var ikke ordentlig nøye før jeg begynte å vokse :)

Emilie
20.02.2013, 14:29
Hjelper dette mot pubertetsstrekkmerker også? Eks på bein( lår Osv) ? :-)

Lisa Lilleseth
20.02.2013, 14:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Emilie: Det vil i utgangspunktet det ja. Det virker jo mer forebyggende enn det virker om du allerede har strekkmerker. Men å smøre strekkmerker/ arr jevnlig med olje har jo ofte vist seg å redusere arr/ og strekkmerker.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits