Burt's Bees Cranberry & Pomegranate Sugar Scrub- Skuffelse

Jeg kjøpte denne kroppskrubben fra Feelunique ettersom jeg liker godt de andre Burt's Bees produktene jeg har testet, vel, denne falt ikke helt i smak. Det første som gjorde meg tiltrukket var at den inneholdt pomegranate/ granateple som pleier å dufte fantastisk i produkter jeg har prøvd, som KORRES pomegranate Cleansing Wipes. Dette er en sukkerskrubb, laget av naturlige ingredienser. Den inneholder granateple olje, tranebær frø, sukker og shea smør. Den skal gi huden glød og fuktighet, lukten blir beskrevet som søt. Den har en ganske grov konsistens og inneholder masse frø fra tranbebær. Når jeg fikk den hadde den skilt seg slik at jeg måtte røre i den for å blande den sammen igjen, dette er ganske vanlig med produkter som er laget av naturlige ingredienser og ikke inneholder konserveringsmidler så det gjør forsåvidt ikke så mye.

 

Det er flere grunner til at dette produktet ikke falt i smak, for det første inneholder den så mye oje at det er plagsomt. Huden blir veldig fet og oljete og er vanskelig å skylle av og jeg må bruke en annen såpe for å fjerne denne oljen. Ettersom den inneholder såpass mye olje blir gulvet i dusjkabinettet veldig glatt, så vær forsiktig. Litt skummel når man er gravid blandt annet, det står advarsel på boksen. Disse frøene fra tranebærene blir liggende igjen på gulvet i dusjen, de er vanskelig å få skylt ned og ser ikke spesielt fresht ut, irriterende å måtte vaske dusjen vær gang jeg har brukt denne. Det siste som irriterer med ved dette produktet er lukten, den er overhodet ikke god etter min mening. Den er ganske kvalmende og lukter nesten litt råtten/ overmoden frukt.  Dette ble altså en totalt bom for min del, jeg vil absolutt ikke anbefale dette produktet da det finnes mange andre kroppsskrubber der ute som er mye bedre enn denne.

Noen foreslo at jeg kunne bruke den til å skrubbe føttene med, det er jo ikke så dumt bortsett fra at jeg ikke lenger klarer å bøye meg så jeg får gjort det. Men til dere andre som har denne stående og ikke liker den så er det absolutt et godt tips for å få brukt den opp. Bare pass på at dere ikke faller og slår dere.

Karakter 1/6 Ikke bestått!

Produktet er kjøpt HER til ca 100kr om noen alikevel skulle få lyst.  

Marie Ekeren
20.02.2013, 15:08 , URL: http://marieekeren.blogg.no
Bra forklart Lisa:-) Jeg har linkerunde på bloggen min nå. Du kan melde deg på om du vil!!

kjersti99
20.02.2013, 16:16 , URL: http://kjersti99.blogg.no
. Du er mitt forbilde. elsker deg

Andrea 1999<3
20.02.2013, 16:38
hei Lisa :) jeg bare lurer på om du kan lage en video der du forklarer hvor forskjellige produkter skal være som f.eks. at en leppestift skal være på leppene, og skal liksom få litt mer glør og farge på leppene.

poenget mitt er om du kan lage en video der du forklarer hvor forskjellige produkter skal være i ansikttett. (Ting du kan ta med i videoen om du orker og lage en sånn type video er: BRONZER, FOUNDATION, SOL PUDDER, PUDDER, EYEPENCIL OSV. sånne litt vanskelige ord, som kanskje er litt vanskeligere og forstå for oss som er litt mindre og ikke har så mye peiling på sminke som de som er 20+ som deg. Elsker bloggen din, og håper virkelig du kan lage en video om dette :)<3

Rita
20.02.2013, 17:23
Hei

Jeg har en lip gloss fra burts bees , og den er superbra, du får supermye lepper og den lukter i tillegg godt ! De selger den på feeluniqe <3

Bare gå på leppeprodukter så finner du den sikkert når du blar litt neddover <3 si ifra om du har sett på den ;-)

henriette
20.02.2013, 18:13
hva heter kjæresten din???

ps: kjempe fin blogg

Hvidog
20.02.2013, 18:28
Hvor skal du ha baby rommet? 👶

Malin
20.02.2013, 18:30 , URL: http://www.apemalin.blogg.no
Har du prøvd soap and glory flake away før den er utrolig god å koster son ca like mye . du får kjøpt soap and glory produkter på boots apotek.

Vilde
20.02.2013, 19:43
Hei Lisa :-)

Har prøvd å lete på bloggen å googla det, men finn ikke ut no svar. Huske å ha hørt at du har nevnt nåt om å ha kald eller varm hudtone. Lurte derfor på kordan man vet om man har kald eller varm hudtone? E det no kjennetegn eller nåt sånt? :-) Kanskje litt teit spørsmål, men la gå.

Tiril
20.02.2013, 23:35
Du kan jo bruke den før du tar et fotbad i en balje sånn du ikke trenger å bøye deg så mye!

Synne Olivia
21.02.2013, 00:07
Hei! Hvilken ansikts-skrubb kan du anbefale? Har en nå, men vil ikke si den hjelper så mye..

Vet ikke om det heter ansikts-skrubb, jeg, men sånn man renser fjeset med..:P

Lisa Lilleseth
21.02.2013, 09:12 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Synne Olivia: Akkurat nå, ingen. er fortsatt på jakt etter den perfekte, har bestilt en fra MD Nå som jeg er spent på.

Lisa Lilleseth
21.02.2013, 09:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Malin: Ja, det var den forige skrubben jeg hadde.

Lisa Lilleseth
21.02.2013, 09:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
henriette: Hvorfor er det relevant til et innlegg om kroppskrubb?

Lisa Lilleseth
21.02.2013, 09:16 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Tiril: Jeg har et slik fotbad jeg bruker, med massasje og bobler og det kan jeg ikke ha produkt oppi for da tetter det seg.

Synne Olivia
23.02.2013, 00:07
Ok:) kan jeg få vite hva du synes om den? Hvis det er en ansikts-skrubb:P

Synne Olivia
23.02.2013, 00:09
Eller om du lager en omtale da.

Lisa Lilleseth
25.02.2013, 09:22 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Synne Olivia: Nå er jeg ikke helt med her, synes om hva?

Synne Olivia
25.02.2013, 21:44
Sorry, leste litt feil på første svar.

Jeg lurte på om du kom til å lage en omtale om ansiktsskrubben når du fikk den;) trodde du skrev at du hadde bestilt en MD, men det var en fra MD!

Kanskje litt vanskelig forklart dette her å...

Lisa Lilleseth
25.02.2013, 21:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Synne Olivia: Har bestilt ansiktsskrubb fra MD Formulations ja, kommer nok omtale på den ettervært da jeg har fått testet den.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits