Omtale: ACURE Moroccain Argan Stem Cell + Argan Oil With CoQ10 + OMEGA 7 Shampoo & Conditioner

PUH! Langt navn. Dette merket hadde jeg verken sett eller hørt om når jeg ved en tilfeldighet kom over det på iHerb. Jeg leste om produktene og likte godt ingrediensene og hva de lovet, i tilegg tror jeg at jeg betalte kun 130kr for begge til sammen inkludert frakt. Jeg hadde akkurat skrevet omtale av en annen shampoo og balsam som jeg likte dårlig ( Les HER ) så jeg fant ut at disse var verdt et forsøk.

ACURE er et dyrevennelig og økologisk merke som er utviklet av frisører og er salong testet. Produktene er frie for blandt annet gluten, sulfat, parabener, ftalater, uten syntestisk farge, er trygg på farget hår, inneholder ingen dyreemner ( kan altså brukes av vegetarianere ) og er 100% nedbrytbar, altså ikke skadelig for miljøet. I tilegg er flaskene laget av resirkulerbart materiale. Supert alt sammen.I tilegg støtter du arbeid for rent vann i U- land ved kjøp av disse. Ingrediensene er Fair Trade. 

Dette står i beskrivelesen: Adds shine. Locks in moisture, rapairs damage, strenghtens follicles and vacuums your house... Okay, maybe it doesn't vacuum your house. But it does repair your hair. Ha ha, lo godt da jeg kom til siste punktet der. De inneholder blandt annet Organic Argan Oil + Argan Stem Cells, CoQ10 ( hva nå enn det er ), Organic Sea Buckthorn Oil som er rik på Omega 7 og Organic Pumpkin Seed Oil som er rik på Omega 3 og 6 fettsyrer. Inneholder også solbær, granateple, kakao smør, oliven, pro vitamin B5, vitamin E, solsikke og mandelolje. Altså masse som er bra for håret ditt, og ingen ting som er skadelig for verken deg eller miljøet.

Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal skrive denne omtalen, for jeg er veldig splittet når det kommer til min mening om produktene. Jeg elsker det de gjør med håret mitt, det blir som lovet super mykt, blankt og føles veldig sundt. Fargen falmer ikke og de tørker ikke ut håret mitt. Shampooen skummer godt og etterlater håret rent og mykt, balsamen fukter og etterlater håret glatt og lett å gre ut. Alt jeg ser etter i en shampoo og balsam. MEN... De lukter altså så ekstremt sterkt at jeg klarer rett og slett ikke bruke de per nå. Om jeg skal beskrive lukten så dere forstår så lukter de veldig intenst av falsk marsipan.. Jepp, marsipan. Marsipan x 100! Det burde nesten stå en advarsel et sted på disse produktene. " Bør ikke brukes av gravide, eller andre personer med følsom nese ". Lukten henger i tilegg veldig lenge i håret etter vask så jeg går og får glufs av marsipan store deler av dagen. 

Hadde ikke disse produktene hatt denne lukten så hadde jeg elsket de. Samboeren min synes også at de lukter sterkt, men han kan fint bruke de så det kan hende det er min gravid- luktesans som overdriver her. Jeg føler nesten at de må få to karakterer. Er du kjempe glad i marsipan lukt så bør du absolutt prøve disse, hehe. De er jo ganske billige så de kan jo være verdt et forsøk uansett.

Selve produket: 6/6 Supert!

Lukten 0/6 Stryk!

Produktene er kjøpt HER for ca 50kr stykket. ( ca 30 kr i frakt )

Jeg har oppdaget at de finnes i andre varianter og bestilt de med Lemongrass lukt for testing. Finnes også i mint. Håper de lukter bedre, men fungerer like bra. Finnes HER til samme pris.   

28.02.2013, 14:02
har ikke prøvd den shapoen eller balsamen.

jeg har korres lip butter i mango,den var veldig orange.er jasmine veldig rosa eller en den litt svakre?

du har en veldigbra blogg:)

Lisa Lilleseth
28.02.2013, 14:16 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Den er mer hudfarget, du kan søke opp bilder på Google.

28.02.2013, 14:49
Er det frakt på feelunique.com ?

Lisa Lilleseth
28.02.2013, 14:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Nei, gratis frakt :)

KarolineVuyk
28.02.2013, 16:20 , URL: http://karolinevuyk.blogg.no
Hei !

Du skriver utrolig bra! :-)

Jeg lurer på om du ha et tips til hvordan man kan få vekk kviser? :-)

Lisa Lilleseth
28.02.2013, 16:47 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
KarolineVuyk: Om du trykker på "Hudpleie" i menyen vil du få opp et innlegg som heter Få bedre hud, mine beste råd! :)

Lise Marie
28.02.2013, 17:08
Hei! Du har en fantastisk fin blogg! Har du foresten prøvd joico sine produkter? De er ikke testet på dyr, miljøvennlige og mange av de er nå paraben og sulfatfri:-) joico har blitt mitt favorittmerke innen hår etter lang erfaring med div merker. :-)

MariHelene
28.02.2013, 18:02 , URL: http://mariheleneii.blogg.no
Da høres lemongrass bedre ut ja! :) Hm, tester ikke joico på dyr da? :s Trodde det jeg...

Monica
28.02.2013, 18:20 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Så gøy at du finner merker som de fleste ikke har hørt om. Jeg fikk veldig lyst til å teste disse i mint, da jeg elsker alt som lukter sånn. Jeg hadde nok heller ikke taklet marsipanlukt!

Lisa Lilleseth
28.02.2013, 19:02 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Monica: Jeg angrer litt på at jeg ikke valgte mint nå faktisk, deilig med mint synes jeg også. Oppfriskende og kjølende, kanskje jeg bestiller det mot sommeren. Gøy å teste merker som man ikke har hørt om før, man kan jo være heldig og treffe blink :)

Lisa Lilleseth
28.02.2013, 19:04 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
MariHelene: Ja jeg tror det :P Statusen til Joico er jeg usikker på nå, lenge siden jeg har brukt det merket. Hva har det med dette innlegget å gjøre? :P

E
28.02.2013, 21:44
Veldig fin omtale :-)

Men mener du at lukten satt i hele dagen ? Anbefaler du meg å prøve denne shampoen og balsamen i en annen lukt ?

Jeg lurer på om du vet om noen shampoer og balsamer som gjør håret glatt ? Selvfølgelig ett merke som ikke tester på dyr,og som har ingredienser som er akseptable. Jeg har nemlig problemer med krøller. Håret mitt er kort,så jeg tester forskjellige shampoer og balsamer,for å se om noen etterlater håret med mindre krøller en andre. Noen tips ? Prøver å unngå stritte tang,grunnet at det skader på håret.

-E

Fredagsbarnet
28.02.2013, 21:57
Æsj, marsipan er noe av det verste jeg vet.

Lisa Lilleseth
01.03.2013, 08:17 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
E: Men.. hvorfor leste du ikke hele omtalen? Alt du lurer på har jeg jo sittet og skrevet... Ja den kan brukes på krøllete hår.

hannah
02.03.2013, 09:24
hei! jeg lurte på noe med konkuransen. Jeg vet at man bare skal skrive en komentar, men kan man skrive flere produkter i den komenteren?

Jeg elsker bloggen din! leser den vær dag! ;)

Lisa Lilleseth
03.03.2013, 12:04 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
hannah: Ja det spiller ingen rolle, vinneren blir som sagt tilfeldig trukket av et program.

Marte
06.03.2013, 07:29
Hei Lisa digger bloggen,

Men om merket ' lee stafford' er testet på dyr eller ikke? Det er et merke med masse gode hårprodukter


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits