Omtale: LUSH Ocean Salt Facial Salt

 

Denne ansiktskrubben kjøpte jeg kun fordi en ansatt på LUSH Byporten anbefalte den som en veldig god og fuktighetsgivende skrubb for ansiktet. Hun skrøt veldig av den, den luktet godt og så spennende ut så jeg kjøpte den. Dere spør i tilegg ofte etter omtaler på LUSH produkter så det passet bra. ( slik fungerer hjernen min når jeg shopper og prøver å "justify" innkjøpene mine, haha ). Denne ble altså med hjem. Det er som sagt en ansiktskrubb, den inneholder blandt annet havsalt til å skrubbe vekk døde hudceller, avocado som skal fukte og mykgjøre samt økologisk lime som skal gjøre huden klar. Den inneholder også kokos, så produktet lukter herlig av kokos og lime. Minner litt om en coktail du får i varmere strøk. 

Da jeg åpnet produktet for å prøve det så produktet ut som på bildet over, blått, veldig grovkornet og virket litt tørr. Det ble mye søl og klin for det øverste laget hadde nesten skilt seg litt fra resten så det falt produktrester overlat, på vasken, gulvet og gravidmagen fikk i tilegg en blå fin flekk. Jeg trodde produktet skulle være slik, men etter å ha brukt det flere ganger og kommet lenger ned i krukken ser produktet ut som på bildet under. Blåfargen er borte, produktet er mer creamy og mindre sølete. Burde blandes før bruk i grunn, men hvordan skal man vite det? 

 

Det er en ganske grov skrubb, den gir overhodet ingen fukt i det hele tatt som jeg ble fortalt. Jeg og søstern prøvde denne begge to samme kvelden, dagen etter var jeg ekstremt stram, sår og uttørket i anskiktet. Rikke, som har normal hud ( bitch ) var faktisk litt tørr og stram hun også og hun pleier vanligvis å like litt grovere skrubber. Det samme skjer vær gang jeg bruker denne skrubben, den tørker ut huden min og jeg sliter med ekstremt fuktfattig og stram hud i flere dager etter bruk. Det må flere runder med fuktighetsmaske til for å gjenopprette fuktbalansen i huden min. Sitter med fuktmaske "as we speak" da jeg brukte denne i går kveld. Denne skrubben er absolutt ikke å anbefale om du har det minste snev av tørr eller fuktfattig hud, styr unna. Kan fungere dersom du har veldig fet og grov hud. At den tørker ut huden kan komme av havsaltet, salt er jo kjent for å trekke til seg fukt. Denne har nå fått plass i dusjen min og brukes opp som kroppskrubb. Kommer ikke i nærheten av ansiktet mitt lenger. Produktet inneholder desverre i tilegg parabener.

Jeg er fornøyd med flere av mine LUSH produkter, men dette falt ikke i smak.

Karakter 2/6 Skuffelse!

Produktet er kjøpt hos LUSH Byporten til 134kr for 120g ( 246kr for 250g )

Kan også kjøpes HER hvor du i tilegg finner oversikt over hvor alle LUSH butikkene i Norge ligger.   

Ragnhild Kjeldsand
07.03.2013, 13:50 , URL: http://ragna.blogg.no
Høres ut som en bra skrubb <3

silje e
07.03.2013, 14:00
hvilke ingredienser gir urenheter og kviser ?

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 14:36 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ragnhild Kjeldsand: ? Har du i det hele tatt lest innlegget?

Ingrid
07.03.2013, 14:59
Skikkelig kjipt at det ble en skuffelse da!! Men alle produkter trenger ikke å falle i smak! Kos deg videre i dag!

Ragnhild Kjeldsand
07.03.2013, 15:11 , URL: http://ragna.blogg.no
Sorry Lisa , det er det som skjer når du prøver å kommentere på 2 blogger samtidig , prøvde å kommentere at jeg skrev feil , men pc`en blekka , men det jeg egentlig skulle skrive var : Hei Lisa , dumt at du ikke likte den , hadde lyst å prøve den ut , men siden du ikke liker den , så er det vel ikke så mange flere som liker den !!! Jeg beklager på det sterkeste Lisa , håper at du kan tilgi meg <3

Rita
07.03.2013, 16:02
Hei Lisa, jeg lurte på om du har fått noe mer info om dyretestinga ? :)

Synne
07.03.2013, 16:06
Oy! Det må jo også være litt rart vist man skal blande produktet!;

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 16:08 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Rita: Ikke noe mer enn siden sist jeg skrev. det kommer en oppdatering om det skjer flere ting i saken.

Ingvild
07.03.2013, 18:58
Har du noen tips mot nupper?? Har ekstremt mange!! Har fra kinnbeina og ned til slutten av fjeset på hver side og har litt nedenfor skuldrene og ned til litt oppforbi albumene på begge armene, har gått til lege men de sier bare jeg må bruke en hanske som skrubber i dusjen har brukt det i ca et halvt år men det hjelper ikke... Har du tips??

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 20:57 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingvild: Hva slags hudtype har du, hvilke produkter bruker du? Sånn veldig nøyaktig :P?

07.03.2013, 21:59
Det er også lush på strømmen!

May Lene
08.03.2013, 00:02
Jeg har samme hud som deg, og jeg kan på det sterkeste anbefale deg produktet som jeg fikk i posten for noen dager siden, altså MD formalutions face and body scrub. Jeg var litt skeptisk til å bruke den i ansiktet, men der vart jeg jaggu overraska. Du kjenner faktisk at den fungerer og fjerner tørr hud før den etterlater seg huden silkemjuk. Veldig fornøyd med den :)

Merete - GAVEKORT TIL BLOGGERE!
08.03.2013, 04:06 , URL: http://bloggere.notlong.com
Hei kjære blogger! Vi har nettopp lansert en ny side for alle som liker å fortelle hva de synes. Våre kunder er kjente bedrifter som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye produkter. Våre spørreskjema er korte og gøy å være med på og alle premieres med en premie; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. Skikkelig bra blogg, forresten!

Lisa Lilleseth
08.03.2013, 09:00 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
May Lene: Det er den jeg bruker ja :)

Lisa Lilleseth
08.03.2013, 09:05 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Jeg vet det, du finner som sagt total oversikt over butikker på nettsiden til LUSH.

08.03.2013, 14:23
Har du prøvd LUSH sin Rub Rub Rub? Det er en kroppskrubb som kan brukes overalt, også i ansiktet! Har alltid slitt med å finne skrubber som jeg liker og har vært igjennom det meste, men dette har blitt en stor favoritt! :-) Verdt å teste ut i hvertfall

http://www.lushnorge.no/produkt/dusj/skrubb-peeling/rub-rub-rub

Lisa Lilleseth
08.03.2013, 15:25 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Jeg er ikke på jakt etter ny skrubb, jeg har en jeg liker veldig godt. kjøpte denne bare for testing :)

Ingvild
08.03.2013, 17:35
Jeg har tørr hudtype men helt vanlig på sommeren.

Jeg bruker ansikt skrubb klut i fjeset og hansker på skuldrene

En ACO twoinone som hjelper for urenheter og kviser på kvelden i fjeser. Også bruker jeg en krem som heter decubal💗

Ine
11.03.2013, 07:19
Du ble tør og stram i ansiktet fordi skrubben var basert på saltkorn. En ordentlig god skrubb som ikke tørker ut huden inneholder sukker og ikke salt.. Du kan også lett lage en egen skrubb ved å blande ekstra virgin olivenolje, honning og brunt sukker med selvvalgt grovhet på sukkerkorna! Jeg bruker den selv og liker den veldig godt!:)

Lisa Lilleseth
11.03.2013, 08:41 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ine: Ja det er nettopp det som står i omtalen. Jeg er ikke på jakt etter ny skrubb da jeg allerede har en favoritt. Jeg tester forksjellige produkter, det er det jeg gjør på denne bloggen :P


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits