Omtale: BalmBalm Mum To Be BodyOil

Jeg har testet en ny mageolje. Slike oljer går det mye av om dagen, en flaske varer meg rundt 14 dager da jeg smører meg godt inn vær kveld over hele magen, brystene, rumpe, lår og hofter. Jeg får altså ekstrem- testet disse produktene og kan skrive ganske grundige omtaler av de. Jeg har en favoritt ifra før som du kan lese om HER. Der kan du også lese mer om hvordan jeg pleier gravidmagen, jeg har også testet oljer jeg ikke har likt slik som DENNE.  

Jeg liker å teste produkter og merker som kanskje ikke alle har hørt om, jeg tester også produkter i forskjellige prisklasser slik at alle kan finne noe som passer sin lommebok. Denne oljen er fra merket BalmBalm som er et økologisk, britisk merke. Den finnes i hele 9 forskjellige varianter, jeg valgte såklart den som er tilegnet gravide. Oljen kommer i en glassflaske på 100ml, det er en sprayflaske. Oljen består av 100% naturlige ingredienser og inneholder få, men gode ingredienser som du kan lese på bildet under. Jeg liker godt denne oljen, den er lett og trekker godt inn i huden og gir masse fukt og næring. Huden føles myk og smidig, uten å kjennes for fet og oljete. En annen positiv ting med denne oljen er lukten, lukten minner veldig om lukten på Burt's Bees Mama Bee Nourishing Oil, veldig frisk og sitrusaktig. Denne inneholder blandt annet mandarin og grapefrukt, med et hint av fersken. Deilig og frisk lukt. Selve oljen har jeg ingenting å utsette på. Det eneste jeg egentlig kan pirke på når det gjelder dette produktet er at den kommer med spray istedet for helle- tut.

Jeg sprayer produktet på magen og smører det deretter inn, da blir jeg selvfølgelig veldig oljete på hendene mine noe som gjør det vanskelig å håndtere en glassflaske med spray funksjon. Det er rett og slett umulig å påføre produktet på resten av kroppen uten å miste flaksen i gulvet, du kan prøve selv. Det er ikke værre enn å skru av spray- pumpen og helle produktet i hånden. Det er det jeg gjør med denne, men dette er vel noe de burde ha tenkt på når de produserte den.

 

Alt i alt en olje jeg liker, mulig jeg kommer til å kjøpe denne igjen. Jeg anbefaler den iallefall på lik linje med Burt's Bees Mama Bee Nourishing Oil

Karakter 5/6 Veldig bra!

Produktet er kjøpt HER til ca 112 kr Gratis Frakt!  

camilla
05.03.2013, 14:23
hei hei <3

unnskyld at jeg spørr men hva er strekk merker ?

kan du si det i neste gravidlog video?

PS :jeg elsker bloggen og videoene dine :)

kan du hilse til Camilla Kristiansen ??

klem fra meg :) Takk ;)

Lisa Lilleseth
05.03.2013, 14:26 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
camilla: Google er en fin ting om du lurer på noe. Søk der så får du se bilder.

Spørsmål
05.03.2013, 18:18
Hei, jeg lurer på noen ting:

-Hva er en toner?

-Jeg blir veldig tørr i huden av oljete kremer, makeup fjernere, hvordan er det med Decleor Aroma Night Angelique Night Balm?

-Hva hjelper en øye krem til?

-Tester Caudalie på dyr?

P.S digger bloggen din, må innom den hver deg! går aldri lei den. Du gir meg masse tips og anbefalinger! Stå på Lisa!

Lisa Lilleseth
05.03.2013, 19:32 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Spørsmål:1. En toner trekker sammen porer, gjenoppretter ph balansen og fjerner eventuell olje fra huden. Du får forskejllige type tonere. 2. Angelique nourishing night balm er for tørr hud 3. Det kommer ann på hvordan type øyekrem du kjøper, noen er for å forebygge rynker, andre er for å fukte, beskytte, dempe mørke ringer osv.4.Caudalie tester på dyr ja, jeg har en dyreteste liste.

loveliluk<3
05.03.2013, 19:32
jeg bare lurer litt på når neste produkter jeg har brukt opp video kommer? og om du kan lage en liste hver uke om hva du har planlagt du skal gjøre på bloggen denne uken?

p.s. jeg elsker bloggen din digger deg<3:D

Lisa Lilleseth
05.03.2013, 19:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
loveliluk:Den kommer iløpet av uka.

Spørsmål
05.03.2013, 19:56
Lisa Lilleseth: Takk for svarene! Glemte helt dyretesterlisten din! sorry!

P.S digger bloggen din, må innom den hver deg! går aldri lei den. Du gir meg masse tips og anbefalinger! Stå på Lisa!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits