Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist

Jeg har lenge hatt en klar favoritt når det kommer til håroljer, Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil som du kan lese omtale av HER.  Jeg var i ferd med å gå tom for min tredje flaske og hadde lyst til å prøve noe nytt en stund. Veldig "nytt" ble det ikke for jeg holdt meg til samme merke og samme serie, men jeg betsemte meg for å prøve Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist. Dette er på en måte sprayvarianten av den jeg liker så godt, bare at dette er en tørrolje. Jeg har fra tidligere dårlig erfaring med tørrolje på håret så jeg var litt skeptisk til å prøve denne. Jeg tok sjangsen. 

Produktet kommer i en sprayflaske som inneholder 125ml. Oljen er laget av økologiske ingredienser som blandt annet økologisk bambus. Produktene i serien er også frie for sulfater, parabener, ftalater og syntetisk farge. Den skal hjelpe mot frizz og være trygg på farget hår. Denne er litt lettere i konsistensen enn hva Treatment Oil er, den er tykt- flytende mens denne er ganske tynn til olje å være. Passer veldig godt til mitt tynne, nordiske hår. Jeg bruker denne likt som alle håroljer, jeg sprayer den i vått/ håndkletørret hår før jeg føner det eller lar det lufttørke. Håret blir silkemykt, lett, mykt og blankt. Problemet jeg har hatt med tørroljer i håret før er at de får håret mitt til å virke veldig fett, det gjør ikke denne. Det blir såklart fett om du bruker for mye av den, det er jo en olje. Hva slags mengde du trenger kommer selvfølgelig ann på hvor langt og tykt hår du har, det finner du fort ut av selv.

Jeg liker at den kommer med spray, det gjør påføringen enkel og fri for søl. Jeg har også prøvd denne i tørt hår når det har vært statisk, den fungerer også fint til det om du bruker veldig, veldig lite. Jeg må jo også nevne at lukten på denne produktserien er fantastisk, frisk og fruktig men ikke overdrevet. Lukter rent og friskt. Den gir pleie og fukt, som er perfekt året rundt. Denne kommer nok til å bli en del av produktene jeg bruker til daglig, fordi den er enkel i bruk og gjør det den skal. Jeg merker ikke sånn veldig stor forskjell på denne og Treatment Oil, Treatment oil virker kanskje litt mer pleiende ettersom den er tykkere i konsistensen. Men begge er veldig gode produkter. 

Karakter 6/6 Super!

Produktet er kjøpt HER På SALG til 129kr Gratis Frakt!  

Ingrid
05.03.2013, 20:48
Liker omtaler med ærlige meninger slik som du gjør det! Super bra omtale! Digger bloggen din<3 stå på Lisa<3

vilde
05.03.2013, 21:29
hei lisa! :)

Jeg prøver å bli dyre vennelig.

men jeg vet ikke hvilken tannkrem jeg kan bruke :(

kan du komme med ett forslag? :)

Elsker videoene dine :)

kristin
09.03.2013, 00:07
Bruker du denne i hele håret eller bare tuppene?

Lisa Lilleseth
10.03.2013, 11:55 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
kristin: Ikke olje i hodebunnen, bare i lengdene og tuppene.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits