Omtale: MD Formulations Face & Body Scrub

Mange av dere har spurt etter omtale på dette produktet som jeg viste i min forige innkjøps video. Jeg tror jeg nevnte at jeg likte det veldig godt. Og det stemmer. Jeg trengte ny ansiktskrubb, og valget falt på denne. Ansiktskrubber er ikke noe jeg skriver mye om eller tester veldig ofte, det er fordi jeg bruker en slik skrubb kun et par ganger i i uka og har da vær flaske jeg bruker i en evighet før den går tom og jeg kjøper en ny. Selv om jeg kjøpte denne for noen uker siden, testet jeg alikevel DENNE skrubben i forige uke, av ren nysgjerrighet. Den falt ikke i smak, det gjorde egentlig ingenting for jeg hadde allerede fått en ny favoritt, nettopp denne. MD Formulations Face & Body Scrub. 

Jeg var egentlig litt skeptisk til å teste denne, jeg tenkte at ettersom det er en skrubb som er egnet for bruk i både ansiktet og på kroppen så må den være forferdelig grov. Huden min liker ikke grove skrubber og jeg var redd denne skulle bli for røff for meg. Det er overhodet ikke tilfellet med denne. Konsistensen på denne er som en litt tykk melk, med masse, masse små micro partikler til skrubbing. Jeg elsker slike finkornete skrubber og føler at de gir huden en ekstremt god exfoliering, fjerner døde hudceller og renser porene ekstremt bra. Huden føles omtrent "ny" etter bruk av denne, akkurat som om jeg har byttet ut det øvertse hudlaget ( det kan jo ikke en slik skrubb gjøre ) men dere skjønner hva jeg mener. 

 

Huden føles babymyk etterpå og det er en fryd å påføre serum og dagkrem på glatt og mykt underlag. Produktet inneholder som sagt masse bittesmå korn, jeg prøvde å fange de opp på bildet ( under ) men de er så små så du må se ganske nøye etter. Denne er mild og god og vil passe godt til envær hudtype. Den tørker ikke ut huden og etterlater ikke huden sår eller stram. Den kommer i en ganske stor flaske, 250ml har du en halv evighet om du kun bruker den i ansiktet. Jeg bruker ikke denne så mye på kroppen ettersom jeg fint klarer meg med billigere skrubber til det. Jeg skrubber huden på magen, rumpa, lårene og brystene ekstra mye om dagen for å få i gang blodsirkulasjonen. Dette gjør jeg for å hindre strekkmerker nå som jeg er gravid, men også for å fjerne oljerester som jeg smører meg inn med om kvelden slik at huden er klar for BellyButter da jeg går ut av dusjen. Jeg skrubber disse områdene omtrent vær dag nå, og da blir denne for dyr til det bruket. 

Jeg unner meg denne på kroppen en gang i uka kanskje, resten av dagene nøyer jeg meg med Soap & Glorys Flake Away ( omtale kommer ). 

 

Lukta på dette produktet er mild, og veldig ren. Skrubben inneholder glykolsyre som gjør denne skrubben veldig effektiv. Om du alikevel synes denne er litt røff kan du bruke den som en ansiktsmakse, masser den lett inn og la den bli værende på huden i rundt 10 minutter før du skyller av, da vil glykolsyren gjør jobben. Jeg liker denne skrubben så godt at jeg tror ikke jeg har lyst til å prøve noen annen skrubb igjen i hele mitt liv.. haha! Må testet, jeg har ikke prøvd bedre skrubb noen gang. MD Formulations passer veldig godt sammen med produkter fra Decleor, om noen skulle lure. Bruker jeg denne før Decleor Hydra Floran fuktmasken min, får jeg helt fantastisk hud. Husk at en slik skrubb kun skal brukes 1-2 ganger i uka.

Karakter 6/6 Verdens beste!

Produktet er kjøpt HER til ca 203kr for 250ml ( masse produkt for pengene ) Gratis frakt. Jeg måtte ikke beatle toll/moms men om du skulle få det så refunderer Feelunique dette. Les hvordan HER

Har du testet denne?

   

iddi99
12.03.2013, 21:00 , URL: http://iddi99.blogg.no
Wow! Must have :)

Ingrid
12.03.2013, 21:03
Jeg liker slike omtaler! Så fortsett med det! Så flott at du er fornøyd med produkte!

Stå på videre Lisa! Digger deg kjempe masse! Har lest bloggen din i snart 1 og eg halvt år nå(skal forsette med det)! Elsker den kjempe masse! Du har gitt meg tips som jeg aldri har tenkt over! Jeg må innom bloggen din hverdag! Elsker bloggen din<3

Katrine
12.03.2013, 21:13
Denne skal jeg teste! Men vet du om artDeco tester på dyr? Har lenge prøvd å finne det ut, men finner ikke ut av det.

12.03.2013, 21:17
Hvilken toner bruker du etter du har brukt skrubben? :-)

Kassandra
12.03.2013, 22:01
Den har jeg, ja! Har brukt den fast i ansiktet 2 ganger i uka i 2 år nå, og jeg har bare så vidt begynt på flaske nummer to! Har også brukt den på kroppen en gang i blant. Det finnes ikke bedre skrubb for ansiktet! Tørker ikke ut huden eller noe slikt. Man føler seg sååå fresh etter bruk av denne! Virker som nattkremen virker ekstra godt etter man har brukt den, trekker ordentlig inn. Den må aaaldri gå ut av produksjon!

12.03.2013, 22:17
Jeg bestilte en fra feelunique på søndag, gleder meg til å teste den :)

Kristina-Hudpleie og velvære
12.03.2013, 22:45 , URL: http://www.kriistiinah.blogg.no
Jeg vil nå si at denne er ganske grov. Selve kornene er ikke grove, men siden det er så tett i tett med korn er den grov :)

Jeg bruker denne selv, men kun i ansiktet og elsker den selv :) en must have på badet ;)

Lisa Lilleseth
13.03.2013, 07:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Kristina: Med grov skrubb mener jeg skrubber med store/ grove korn. Det har ikke denne, men om du ser sånn på det så kan den kanskje kalles grov ja.

Lisa Lilleseth
13.03.2013, 07:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Katrine: Jeg har ingen erfaring med det merket, har du sjekket hos peta?

Lisa Lilleseth
13.03.2013, 07:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingrid: Så hyggelig, takk for det :)

Vibeke
13.03.2013, 07:55
Så bra! Må absolutt testes, har ikke funnet en HG skrubb enda men denne virker lovende!

Monica
16.03.2013, 21:05 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Den står på ønskelista, men prøver å bruke opp skrubben jeg allerede har liggende :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits