FOOTNER VS. BABYFOOT

 

Jeg har testet begge disse produktene, så jeg tenkte det var på sin plass med en VS. Begge produktene går ut på det samme prinsippet, det er plastikksokker som inneholder fruktsyrer. Disse sokkene skal du ha på foten din angitt tid, så vil du etter noen dager begynne å flasse på føttene. Gammel, tørr og hard hud faller av og føttene dine blir babymyke.  Behandlingen gjør på ingen måte vondt om noen skulle lure på det. Begge produktene kan kjøpes i norske butikker, og er samme type produkt. Det er alikevel visse forskjeller som jeg synes er verdt å nevne, jeg skal også fortelle hvilket av disse to produktene jeg synes er best og hvorfor.

Footner testet jeg i høst, og skrev en omtale på som du kan lese HER. Jeg anbefaler at du leser denne for å få bedre innblikk i selve behandlingen og mine råd og erfaringer.

( Bildet fra behandlingen med Footner, babyfoot gir samme resultatet )

Jeg har nå også testet BabyFoot. Produktene er som sagt ganske like, de er begge plastikksokker som inneholder væske som består av forskjellige fruktsyrer. Du trer på deg sokkene, fester de med teipen som følger med og lar de sitte på den tiden bruksanvisningen sier. Syrene trekker seg inn i foten. Da behandlingen er ferdig tar du av deg sokkene og vasker føttene dine, tørker de og fortsetter som normalt. 3-5 dager senere vil føttene dine begynne å flasse under. Død og tørr hud flasser av og etter noen dager har du "nye" babymyke føtter. Helt fantastisk oppfinnelse synes jeg, om du sliter med hard hud på føttene og vil freshe de opp til spesielle annledninger. Husk bare å begynne behandlingen 14 dager før du skal vise frem føttene dine, da det hos noen kan ta så lang tid før du er helt ferdig med å flasse. Behandlingen bør gjentas 2-3 ganger i året for å opprettholde de myke føttene. 

Forskjellen på disse to produktene:

Footner kommer med en ganske grundig og god bruksanvisning. Du får mange gode tips og råd som gjør at behandlingen skal fungere på best mulig måte. De anbefaler blandt annet at du før behandling har føttene i varmt vann slik at huden blir mykere og lettere absorberer syrene. Et annet nyttig råd du blir gitt, som jeg mener du bør følge er at du skal smøre oversiden av foten med en litt tykk krem før behandling slik at syrene ikke trenger igjennom der og du slipper og flasse oppå foten. De fleste trenger ikke det da det som regel er under foten man har tørr og hard hud. Det står også at du ikke skal rive av flasset  da dette kan skape skader. Du kan også tre dine vanlige sokker utenpå igjen for at de skal sitte bedre og at det skal være mer behagelig å gå rundt, selv om det anbefales at du sitter. Footner sokkene skal sitte på i 60 minutter. Før de fjernes og du vasker føttene. Det eneste minuset her er at teipen du skal feste sokkene med var vasnkelig å finne og litt vanskelig å feste. 

Babyfoot har en mye kortere bruksanvisning, som ikke inneholder de samme nyttige tipsene som Footner's bruksanvisning gjør. Er det første gangen du bruker dette produktet kan denne bruksanvisningen virke litt kort og lite informativ. Babyfoot sokkene skal sitte på i hele 2 timer, altså dobbelt så lenge som Footner sokkene noe jeg synes var utrolig kjedelig. Babyfoot kommer med mange teip biter som gjør sokkene enklere å feste.

Begge produktene gir det samme resultatet. Produktene kan kjøpes i diverse apoteker, prisen ligger på det samme, rundt 200kr stykket. Prisene varierer fra utsalgssted til utsalgssted. Footner fåes hos Ditt Apotek/ Vitus Apotek. Babyfoot kan kjøpes i diverse parfymerier og hos enkelte apoteker. 

VINNEREN ER FOOTNER På grunn av god bruksanvisning med gode råd og tips samt at behandlingstiden kun er på 60 minutter. Begge produktene holder som sagt det de lover og gir samme resultatet. Anbefales. Jeg anbefaler også å bruke rådene gitt av Footner ved bruk av babyfoot om du alikevel skulle velge den. 

Babyfoot kan også kjøpes på nett HER til ca 162kr

Footner kan sikkert også kjøpes på nett men jeg finner de ikke. Kanskje noen vet?

Har du testet noen av disse?  

07.03.2013, 11:27
hei :-) vet du om sephora.com sender til Norge? :-)

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 11:36 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Nei det gjør de ikke.

07.03.2013, 11:40
Footner selges på Vitus Apotek vertfall :)

Lisa Lilleseth
07.03.2013, 11:43 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Det er jo det jeg har skrevet.

Ragnhild Kjeldsand
07.03.2013, 13:27 , URL: http://ragna.blogg.no
Stå på Lisa !!!

08.03.2013, 02:41
Hei, eg prøvde baby foot, og følgte bruksanvisningen nøye. Produktet funka ikkje. Da blei ikkje noko flassing, ikkje i da heile tatt. Eg gjorde da ca ti dager før vi skulle til syden. Men da var overhodet ingen virkning. So da var skuffande. Eg burde ha gått tilbake til butikken og klaga, men da gjorde eg ikkje. Har lese ein plass ( husker ikkje kor) at nokon treng to behandlinger.

Lisa Lilleseth
08.03.2013, 09:00 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Så rart, det har jeg ikke hørt om. Jeg flasset enormt ved bruk av begge disse, kanskje du vil ha bedre effekt av Footner sin?

amm90
08.03.2013, 12:05 , URL: http://amm90.blogg.no
Har lenge vært i tvil om hvilken av disse jeg skal prøve, men nå vet jeg! :) Supert innlegg!!! :D

Esther
09.03.2013, 13:41
Hei! Har du brukt disse under graviditeten? Kunne tenkt meg å friske opp slitte vinterføtter før fødselen, da kan jo disse være grei..men er det trygt for gravide? Spør for kanskje det stod noe om det på bruksanvisningen??

Lisa Lilleseth
10.03.2013, 11:53 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Esther: jeg har brukt begge mens jeg var gravid, uten problemer. De skal ikke brukes av diabetikere også står det på babyfoot at den ikke skal brukes av gravide. Dette er fordi mange gravide kan ha hovne føtter med dårlig sirkulasjon, det har ikke jeg.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits