Omtale: Alterna Bamboo Smooth Anti- Frizz Shampoo & Conditioner

Alterna er et hårpleie merke jeg elsker. Jeg bruker flere av Alternas proukter daglig på håret mitt og har flere favoritter innen dette merket. Spesielt fra denne serien, Bamboo Smooth. Jeg har testet Shampoo & Balsam fra Alterna før som ikke falt i smak, du kan lese omtale HER.  Ettersom jeg liker de andre produktene i serien bestemte jeg meg for og prøve disse, i tilegg har jeg lest mye bra om de på BeautyFuzz så jeg tok sjangsen selv om jeg strengt tatt ikke trengte mer shampoo og balsam akkurat nå. Alterna Bamboo Smooth Anti - Frizz Shampoo & Conditioner inneholder blandt annet økologisk bambus og økologisk Kendi olje som skal styrke håret og gjøre det glatt, mykt og fritt for frizz. Jeg nevnte i den forige omtalen jeg skrev på Shampoo og balsam fra Alterna, at jeg likte flaksene de kom i. De har ikke den standard korken som du må åpne og lukke igjen, som det bestandig samler seg vann i som blir kaldt og renner ut neste gang du skal bruke de. Disse har en slags vakum kork så det eneste du trenger å gjøre er å snu flaksen opp ned og klemme, så får du passe mendge i hånden .

Konsistensen på selve shampooen er ganske tykk, geleaktig. Du trenger ikke mye av denne da den skummer godt om du tilfører masse vann til håret. Den lukter friskt og fruktig, skummer godt og etterlater ikke håret strippet for fukt. Håret kjennes ganske mykt etter jeg har skyldt ut shampooen, dette liker jeg. Altfor mange shampooer etterlater håret tørt og trått og man føler at man må påføre masse balsam for og gjenopprette fuktbalansen, det er ikke tilfellet med denne. Balsamen har typisk balsam konsistens, den er verken for tynn eller for tykk men akkurat passe. Den lukter det samme som shampooen og det samme som alle andre produktene i serien. Jeg elsker lukten på disse produktene, veldig fruktig og frisk og jeg blir ikke lei. Balsamen er lett å fordele, den trekker seg godt inn i håret ( best om du klemmer mest mulig vann ut av håret på forhånd ) og etterlater håret silkemykt da du har skyldt den ut.

 

Jeg merket allerede etter første bruk at dette var produkter jeg kom til å elske. Håret mitt virket så mykt, blankt og lett etterpå at jeg gikk og tok på det hele dagen. I tilegg lukter det godt. De eliminerer frizz godt, slik som navnet tilsier uten at håret kjennes tungt eller fett. Det blir lett å gre og ser veldig glansfullt ut, disse produktene er trygge på farget hår. Jeg liker hva disse produktene gjør med håret mitt og kombinert med de andre Alterna produktene jeg bruker passer disse perfekt. Produktene er i tilegg frie for parabener, gluten, sodium klorid, ftalater og syntetisk farge. Alterna er selvsagt dyrevennelig. Flaskene er i tilegg laget av resirkulerbart materiale.

Karakter 6/6 Ny Favoritt!

Prodkutene er kjøpt HER og HER til ca 108kr stykket. Pass på nå som de er på salg. Gratis frakt hos BeautyBay!

Andre Favoritter fra Alterna...

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque

Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil Les omtale HER

Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist Spray Les omtale HER

Alterna Bamboo Smooth Anti Breakage Thermal Protectant Spray

   

Kristina-Hudpleie og velvære
12.03.2013, 15:45 , URL: http://www.kriistiinah.blogg.no
Åh da skal jeg teste ut disse når jeg er tom for det jeg har i mitt lager :D

12.03.2013, 15:59
Madicken er et veldig fint jente navn, ville bare tipse deg:)

Charlotte
12.03.2013, 16:16
Har kjøpt de selv å fikk de forje uke å til no har eg bare hatt positivt inntrykk =D

Silje
12.03.2013, 17:29
Må testes:)

mariheleni
12.03.2013, 17:30 , URL: http://mariheleni.blogg.no
Virker som om dem har en helt fantastisk service der, bestilte disse produktene for noen timer sia, og har allerede fått mail om at ordreren min er behandlet og klar for sending :) Det er ikke verst!

Tiril
12.03.2013, 17:42 , URL: https://www.youtube.com/user/tghbeauty
Hva er frizz? Passer de for fett hår?

Lisa Lilleseth
12.03.2013, 19:33 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
mariheleni: Ja jeg er veldig fornøyd med siden, har aldri hatt problemer :)

Tonje
12.03.2013, 20:41 , URL: http://tovm.blogg.no
Hei! Jeg lurer på hvordan det er med toll og frakt når man bestiller bra Beautybay? Har lyst å kjøpe disse, pluss den hårolja du har snakket om.

Lisa Lilleseth
12.03.2013, 20:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Tonje: Gratis frakt. Bestill ett produkt om gangen så slipper du toll.

Marthe
13.03.2013, 09:19
Hei! Vet du hvor lenge det er salg på disse produktene på beauty bay?

Lisa Lilleseth
13.03.2013, 09:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Marthe: Det ane rjeg ikke, det står kanskje noe info på siden? De har ofte salg på Alterna iallefall.

Ingrid :)
13.03.2013, 16:36
Jaja. Så klikket jeg hjem disse også, da. Håret mitt er som ditt, veldig tynt, og blir fort statisk på vinterstid. I tillegg syns jeg at jeg har fått mye feitere hår enn vanlig i det siste, men det viser seg at det muligens kan ha noe med hormoner å gjøre... Veit ikke om sånt har innvirkning på håret jeg, men det kan jo tenkes. Gleder meg til å teste disse, hvertfall! :)

Lisa Lilleseth
14.03.2013, 08:30 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingrid: Hormoner kan vistnok påvirke talgproduksjonen i huden så det er fullt mulig det er derfor du oppelever at håret blir fortere fett.. Er du gravid? hehe

Ingrid :)
14.03.2013, 18:46
Yup. Jeg er visst det. Men det er ikke offisielt enda for folk som kjenner meg, altså. ;) (Litt tidlig enda.)

Lisa Lilleseth
14.03.2013, 18:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingrid: Gratulerer :)

Ingrid :)
14.03.2013, 21:33
Takk! :) Har ikke helt gått opp for oss enda - tror det tar litt tid å venne seg til tanken, siden det ikke var nøye planlagt. ;)

Lisa Lilleseth
15.03.2013, 08:06 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingrid: Det gjør det om det er planlagt også, når du står der med to blå streker i hånda forandres alt.. Tar litt tid før det synker inn, spesielt hos faren :) Men så begynner du å vokse, så får du høre hjerte slå, ultralyd og kjenne spark og da blir det mer virkelig :) Jeg kjøpte meg en liten nyfødt body jeg som jeg gikk og tittet på i ny og ned for å faktisk skjønne det:P

Ingrid :)
15.03.2013, 11:57
Puh. Det var jo betryggende å høre :) Er liksom ikke helt der at jeg kan si jeg "gleder meg" enda. Men det kommer nok! Jeg smiler jo litt lurt for meg selv når jeg går forbi søte babyklær, da. Samtidig som jeg blir livredd så fort jeg ser en baby. Haha.

Eiliantneth
20.03.2013, 17:02 , URL: http://www.eiliantneth.blogspot.com
Det står at de er frie for parabener også videre, men sulfater er jeg ikke så sikker på? Sjekket ut dette med sulfater og parabener i det siste da jeg har hypersensitiv hud, og tenkte jeg skulle prøve helt sulfat/parabenfritt, men det er ikke alltid sulfat heter nettopp dette i ingredienslista.. Var Sodium Methyl 2-sylfolaurate og Disodium 2-sylfolaurate jeg hengte meg opp i her, og laureth-9.. Har enda ikke funnet shampoo og balsam uten sulfat jeg :o

Lisa Lilleseth
20.03.2013, 17:48 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Eiliantneth: Sulfat typen man bør være obs på er Sodium Lauryl Sulfat og Sodium Laureth Sulfat..

Eiliantneth
21.03.2013, 13:51 , URL: http://www.eiliantneth.blogspot.com
Okei, takk for svar :)

Kristin
29.04.2013, 06:46
Jeg kjøpte disse på sephora i reisestr når jeg var i new york nå for noen uker siden. Har gjort alt for mange bomkjøp på fullsize på produkter. Sephora har skjønt det med små prøver og reisestr i div produkter.

Har brukt de noen ganger nå og liker de utrolig godt!

Jeg trenger lite om gangen så de er jo veldig drøye i bruk. Liker og godt lukten.

Merket stor forskjell på håret mitt etter bruk av disse.

Det kjentes rett og slett sunnere ut og håret ble ikke så fort fett som det kan bli med andre hårprodukter som tynger ned håret.

En ny favoritt hos meg og:) ska kjøpe full size på beautybay nå:)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits