Omtale: Soap&Glory Flake Away Body Polish

Jeg er snart ferdig med min andre krukke av dette produktet, så jeg tenkte at en omtale var på sin plass. Dessuten spør dere stadig etter omtale på produkter dere kan kjøpe i norske butikker. Det er mange av dere som har foreslått flere av Soap&Glorys produkter til testing, jeg kan si med en gang at jeg kommer ikke til å teste flere av deres produkter da de alle inneholder mange av nei- ingrediensene som mineral olje, parabener og sulfater ( SLS ).  Jeg kjøpte HandFood som jeg vet at mange av dere liker, den inneholdt både parabener og mineralolje og imponerte meg ikke.

Flake Away Body Polish er fri for både parabener og SLS, men inneholder mineralolje ( står oppført som petrolatum, første ingrediens ). Mineralolje pleier ikke å plage meg nevneverdig i kroppskrubber, så jeg tok sjangsen. Jeg er som sagt på min andre krukke av dette produktet, så jeg liker det godt og bruker det mye. Soap&Glorys sine produkter kommer i veldig sukkersøte, rosa emballasjer som jeg vil tippe at mange faller for. Det er jo litt ålreight med noe pent og "girly" på badehylla, jeg skal innrømme det. Dette produktet inneholder blandt annet sukker, havsalt, shea butter, fersken frø, mandelolje og drue frø. Frøene i denne er knust og veldig små, finkornete som du ser på bildet under. Akkurat slik jeg liker skrubbene mine. Denne skrubben lukter veldig godt, den luker ganske søtt og kanskje litt barnslig men jeg liker lukta godt. Lukta minner litt om lukta på HandFood som mange liker, kanskje litt sterkere. 

Konsistensen på dennne skrubben er nesten som en tykk paste, jeg tenker av en eller annen grunn på honning som man får kjøpt på glass. Ganske tykk. Den inneholder masse små korn, som gir huden en god skrubb og etterlater huden myk. Den kjennes litt oljete på huden, men langt ifra plagsomt eller så ille at du sklir rundt i dusjen slik jeg opplevde med DENNE. Denne bruker jeg på magen, brystene, armer, ben, føttene og under armene. Ja, jeg er helt avhengig av å skrubbe meg under armhulene vær dag for å fjerne deo- rester. Føler meg så fantastisk ren etterpå, prøv. Ettersom denne inneholder havsalt var jeg sikker på at den ville tørke ut huden min og totalt strippe den for fukt, det gjør den ikke. Ettersom den inneholder mineralolje gir den minimalt med pleie og fukt men jeg er iallefall ikke tørr når jeg går ut av dusjen. Den skrubber huden godt og etterlater den myk og behagelig, samtidig som den lukter godt. Stort mer gjør den ikke, men denne duger fint til bruk på kroppen for min del. Jeg smører meg uansett med bodylotion etter dusj. Jeg kommer til å fortsette å kjøpe denne, jeg liker å bruke den og du får mye for pengene. 

Karakter 4.5/6 Godkjent!

Kjøpt hos Boots Apotek for 69 Kr for 300ml ( Om jeg ikke husker helt feil )

Har du testet denne?  

maria
13.03.2013, 09:04
Har den selv, syns den er kjempe god!

SILJE
13.03.2013, 09:10 , URL: http://www.siljegusfre.blogg.no
Åh! Elsker disse produktene, men denne har jeg faktisk ikke prøvd. Den så og hørtes fantastisk ut så den skal jeg jaggu prøve den også. Hihi! Takk for tipset ;-)

ha en fin dag :-)

Amalie ♥
13.03.2013, 09:22 , URL: http://www.l0velyu.blogg.no
nei, men jeg fikk lyst til å teste den nå :)

Ragnhild Kjeldsand
13.03.2013, 10:10 , URL: http://ragna.blogg.no
Jeg elsker også denne skrubben , har den selv.

VildesEveryday
13.03.2013, 10:47 , URL: http://vildeseveryday.blogg.no
S&G har sagt at de selv ikke tester på dyr, men de sier at de ikke vet om alle ingrediensene deres er testet på dyr! Så de bruker sannsynligvis noen ingredienser som er testet på dyr... Samme greie med boots sine egne produkter også.

Lisa Lilleseth
13.03.2013, 11:06 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
VildesEveryday: Boots sitt eget merke tester på dyr, så det kjøper jeg ikke. S&G var dyrevennelig sist jeg sjekket. Er dette nytt det da?

:)
13.03.2013, 13:57 , URL: http://amm90.blogg.no
Åh! Den skal testes :)

13.03.2013, 15:24
Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med? De blir skikkelige klare og fine! :-)

Susann Olsen
13.03.2013, 19:54
Har testet skrubben, og klarer meg ikke uten den. Den lukter såå godt. Synes den kan være vanskelig å få av på enkelte steder. Men ellers veldig god. Min første krukke er snart tom. Om dette produktet noen gang går ut av produksjon eller noe.... så dør jeg, hehe :)

frida
15.03.2013, 07:11
jeg har testen den skrubben. Dette var den føste skrubben jeg har prøvd. Når du omtalte den for føste gang, dro jeg og pappa for å kjøpe julegaver og der var det boots apotek. Når jeg skulle se priven ble jeg helt ovarasket over hor billig den var.

TUSEN TAKK FOR TIPSET <3

Monica
16.03.2013, 21:03 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Jeg er tom for kroppsskrubb, så jeg tror jeg skal teste den ut :)

Åselill
18.03.2013, 15:55 , URL: http://aaj.blogg.no
Har ikke det men holder på og teste noen andre s&p produkter ;)

21.03.2013, 22:55
Jeg bruker også denne, meget fornøyd!!!

Min skrubb har en MYE sterke farge, nesten som en mørk gul konditor farge! Hvis det ga mening!?

Vet du om det er en grunn til dette?:-)

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 08:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Så rart, nei det vet jeg faktisk ikke hva kan komme av.. begge mine har sett ut slik som denne..

22.03.2013, 22:26
Jeg får se hvordan min neste krukke blir !:-) og heller ta vare på litt til jeg kjøper ny og heller spørre på apoteket:-)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits