LUSH Sweetie Pie Shower Jelly - Omtale

Vel, vel.. Dette er kanskje det rareste produktet jeg har testet. Mange av dere er veldig nysgjerrige på LUSH sine produkter, jeg har utnevnt meg selv til forsøkskanin, eller noe. Jeg har ialllefall noen produkter som skal testes og skrives om. Også har jeg tenkt til å skrive en "konklusjon" eller min mening om LUSH sånn generelt når jeg har skrevet alle disse omtalene. Dette produktet hadde jeg egentlig tenkt til å spare å ha i sykehudbagen til jeg skulle føde. Det er jeg glad for at jeg ikke gjorde, for dette produktet er slitsomt. 

Jeg har sett dette produktet i mange innkjøpsvideoer på YouTube og syntes vel at det så spennende ut, i tilegg lukter det fantastisk. Dette er en "Shower Jelly", altså en dusj GELE. Ja, gele. Den er ikke flytende, den renner ikke, det er en fast gele som ikke løser seg opp i kontakt med vann slik jeg så for meg at den skulle gjøre. Dette står det på krukken "If a bar of soap and a bottle of shower gel had a steamy affair, this would be the resulting jelly, baby". Det er som sagt en lilla, tykk, gele klump med masse blått glitter i. Den lukter veldig godt, kirsebær og kokos. Pluss for lukta. Da jeg skulle bruke denne for første gang så jeg for meg at jeg skulle ta ut en liten mengde og smøre meg inn med, slik som man gjør med vanlige dusj geler. Jeg prøvde og rive løs en bit av klumpen, det var veldig vanskelig for den er veldig seig og nesten umulig å få hull på. Det gikk til slutt. Jeg gnidde den lille klumpen rundt på den våte huden min, under armene osv. Den løste seg ikke opp men skummet og luktet godt.

Klumpen ble veldig glatt og jeg mistet den flere ganger på gulvet ( anbefaler ikke denne til bruk i offentlige dusjer, ha ha ) Da jeg følte at jeg hadde tilstrekkelig med skum til å vaske meg la jeg klumpen tilbake i boksen. Da jeg skylte av meg produktet kjente jeg med en gang at jeg følte meg veldig tørr, og strippet for fukt. Jeg tok en kjapp titt på ingrediensene og oppdaget Sodium Laureth Sulfat ( SLS ). En dritt ingrediens som får produkter til å skumme, men som desverre tørker ut huden og stripper den for fukt og naturlige oljer. Finnes ofte i billige produkter. Dette produktet inneholder også desverre to typer parabener. Tommel ned, LUSH. Dette produktet falt ikke i smak hos meg, det er slitsomt å bruke og det tørker ut huden min. Jeg er glad jeg kjøpte den lille krukken, tror barn vil ha mer glede av denne type produkt enn det voksne vil. Shower Jelly's finnes i flere lukter. Det står på krukken at den er super til bruk i håret og hodebunnen, det tviler jeg sterkt på og det kommer jeg ikke til å prøve. Jeg ser for meg at jeg kommer til å gå rundt med høysåte hår med lilla gele- klumper i. Har noen testet den i håret, skriv gjerne din erfaring under.

Akkurat nå har jeg to favoritter innen dusj- geler/ kroppsvasker og det er John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash som jeg trofast brukte gjennom hele 2012, les omtale HER. Og Burt's Bees Extra Energizing Orange & Ginger Root Body Wash som du kan lese omtale av HER. Begge disse lukter fantastisk og er milde og gode mot huden, frie for SLS og parabener.

Karakter 2/6 Merkelig produkt. 

Produktet er kjøpt hos LUSH Byporten for 59kr ( 100 ml ) stiv pris for denne lille saken synes jeg.

Kan også kjøpes HER, her finner du også din nærmeste LUSH butikk.


  

15.03.2013, 12:09
Åh! Jeg er så enig!

Jeg brukte den i håret, og hadde små lilla klumper i håret som IKKE ville ut. Helt umulig! Måtte børste de av, og skylle håret 5 ganger. Helt umulig!

Men + at den luktet godt :) super anmeldelse!

Mari
15.03.2013, 12:22
Fikk med en prøve av den her da jeg handlet på Lush en gang. Jeg likte den absolutt ikke, og da visste jeg ikke om ingrediensene engang. Så slike dusjjellyer kommer jeg ikke til å prøve flere av :/ Ekkelt konsistens

Sara
15.03.2013, 16:43
Jeg kjøpte den for ca et halvt år siden og kjøpte uheldigvis den store krukken som kostet 119 kroner. Jeg synes den var helt grei i starten og likte den spesielt pga lukten, men når jeg hadde brukt den endel ganger hadde jeg klart å få vann i krukken! Jellyen ble som smuldra gele eller hvordan jeg skal si det og den er helt umulig å bruke.. Jeg har ikke tatt den i håret enda og kommer ikke til å gjøre det heller.

Marit
15.03.2013, 18:51
Hei. Kunne du ha laget et innlegg på "dårlige ingredienser"? Eller har du en kansje? Klem :)

jenny
15.03.2013, 19:39 , URL: http://lifebyjenny.blogg.no/
Tenkte å komme med et lite tips som egentlig er irrelevant til dette innlegget!

Du bruker jo noe a la clarisonic, den "maskinen" med børstehode til ansiktet!

Er usikker på om Shiseido tester på dyr, men de har noe som heter:

Shiseido Cleansing Massage Brush

Den går ikke på batteri, altså ikke elektrisk, men den er helt SINNSYKT myk, den har masse tynne "strå" og noen silikondeler som masserer og renser i dybden. Du vil ikke to hvor myk den er. Samtidig er den ikke så myk at den ikke rengjør i dybden!

Bare et lite tips :)

Lisa Lilleseth
15.03.2013, 20:34 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
jenny: Shisheido tester desverre på dyr.

Lisa Lilleseth
15.03.2013, 20:36 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Marit: Det har jeg gjort.. tror det ligger under kategorien blogg. Bare blad så finner du det.

katrine
15.03.2013, 23:05
du kan jo prøve å dele den opp i mindre biter. Så kan du ta med deg en og en bit inn i dusjen, og gni gelebiten inn i en sånn Bath Pouf, da vil det skumme, og du kan vaske den med den :-)

Tone
16.03.2013, 08:22
Masse aktivitet på bloggen for tiden Lisa, det gleder meg ! veldig nyttig med omtaler=)

Lisa Lilleseth
16.03.2013, 10:29 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
katrine: Vet ikke om du leste omtalen jeg? Jeg delte den opp, og den skummet. Men den inneholder SLS som tørker ut huden min så jeg liker ikke dette produktet.

Hei Lisa!

Jeg ser ofte på youtubevideoer, og da kom jeg over en skjønnhetsblogger ( som deg ) som er gift og har barn. Hun er en stor inspirasjon, og kanskje du kan sjekke ut linken jeg la igjen i URL'en i denne kommentaren.

Kanskje hun er en liten inspirasjon, for etter at hun fikk barnet sitt lagde hun mindre videoer, men de hun laget var skjønnhetsrelaterte og leserne godtok det.

Jeg ønsker deg lykke til den siste måneden, og nyt den, du blir en flott mor og du er nydelig!

Hilsen Ingrid, 15.

Madeleine
16.03.2013, 19:23
Hei, leste på Lush sine sider at denne passet bra om sommeren, at du fryser ned små gelebiter også putter du den i en klut eller hampvott. så den kjøler deg ned. Leste det her: http://www.lushnorge.no/butikk/dusj/showerjellies

Marthe K. Halvorsen
16.03.2013, 19:37 , URL: http://gullivall.blogg.no
Veldig fin omtale! Tusen takk :) Jeg er faktisk ikke så glad i lush produktene. Men jeg har funnet ut at jeg må gå inn hit for å se hva som burde kjøpes og ikke. Takk igjen for veldig fin omtale!

Lisa Lilleseth
16.03.2013, 19:37 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Madeleine: Ja det står det på produktet også. Det inneholder fremdeles parabener, og sulfat som tørker ut huden.

Monica
16.03.2013, 20:57 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Det høres ut som en slitsomt og vanskelig produkt. Tror jeg styrer unna ;)

16.03.2013, 22:30
Hei jeg lurer på om man må betale frakt hos sigma? Og hva med tollen får jeg tilbake pengene for det?

Ingvild
17.03.2013, 11:50
Hei!!

Jeg trenger en consiler...(har ikke brukt sminke før ..skal begynne nå) jeg vil ha en som kan dekke urenheter og som jeg kan ta under øynene...Jeg vil ikke ha en så veldig dyr en og den må kunne bli kjøpt i en butikk( altså ikke på nettet) vet du om en god en???

Lisa Lilleseth
17.03.2013, 14:19 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Ingvild: Da kan jeg desverre ikke hjelpe deg

Lisa Lilleseth
17.03.2013, 14:21 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anonym: Tror du må betale frakt, elnge siden jeg handlet der. Toll/moms kommer i tilegg om du handler for over 200kr, Sigma refunderer ikke dette.

Linn
17.03.2013, 18:06
Hei :-)

Har lest på bloggen din at du skal bruke Burt`s Bees baby produkter til frøkna de. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe noen av produktene til ei venninne som nettopp har blitt mamma. Hvilke av de vil du anbefale å absolutt kjøpe? Har dessverre ikke muligheten til å kjøpe ALT, selvom jeg gjerne skulle gjort det.

Lisa Lilleseth
17.03.2013, 20:04 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Linn: jeg har ikke testet noen av de så det er litt vanskelig å si. Hos feelunique har de gavesett da med små versjoner av produktene til en god pris :) Je har kjøpt slik gavesett selv til noen jeg kjenner som skal ha barn. http://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Baby-Bee-Getting-Started-Kit

loveliluk<3
18.03.2013, 16:56
jeg har lenge ønsket meg denne men etter jeg leste dette vil jeg ikke ha den!så jeg syns det var bra at du laget dette innlegget mo denne!;)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits