LilyLolo Mineral Blusher - Omtale

Jeg bruker kun disse blushene for tiden, huden min har blitt veldig sensitiv og jeg får fort kviser og urenheter av andre produkter så jeg holder meg til mineral sminke. Jeg har brukt disse en stund nå så jeg tenkte at en omtale var på sin plass. Jeg har denne blushen i tre forskjellige farger, Surfer Girl, Flushed og Rosebud. Det er mineral makeup, de kommer i krukker på 2.5g som du har en evighet. Disse blushene er veldig godt pigmenterte, så du trenger kun en bitteliten mengde. A little goes a long way her. De er lette å blende inn i huden, men vær forsiktig og bruk litt og litt om gangen ettersom de er veldig godt pigmenterte. 

Ingredienser: Mica (CI77019), Carmine (CI75470), May Contain: Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499) Titanium Dioxide (CI77891), Ultramarine Blue (CI77007) Inneholder altså ikke bismuth eller noen andre ingredienser som er skadelig eller gir urenheter. 

Surfer Girl- er en matt, baby rosa blush. Veldig rosa og naturlig blush

Flushed - er en matt, gammel rosa blush. Litt ferskenfarget

Rosebud- er en rosy- pink blush med shimmer. Denne har litt rødt men også litt lilla i seg

De kommer i små krukker, med en lukkemekanisme som gjør at det blir minimalt med søl. Du må bare skyve en klaff på plass over hullene før du setter på lokket etter bruk. Påføres ved og helle litt produkt i lokket, som du jobber inn i børsten. Slik man påfører all mineral- sminke. Jeg synes designet på LilyLolo sine produkter er veldig pent, det eneste som er litt dumt med det hvite designet er at det fort blir møkkete og stygt. Tørker av de innimellom med litt antibac/ overflate sterilisering så er de like fine igjen. 

Alle tre blushene som jeg har testet er av samme kvalitet, de er altså like godt pigmenterte alle tre og sitter godt hele dagen. Om jeg skal velge en favoritt, så må det bli Surfer Girl, det er iallfall den jeg bruker mest. Jeg liker godt alle tre. De finnes i flere andre farger, det er et par til jeg har lyst til å teste. Jeg har ingen ting å klage på når det gjelder disse, anbefales. 

Karakter 6/6 Topp kvalitet.

LilyLolo Mineral Blusher er kjøpt HER til ca 64kr stykket.   

Celina Karine
18.03.2013, 17:34 , URL: http://celinakarine.blogg.no
så flott omtale, Lisa :) Kommer nok til å bestille meg noen selv, de høres jo kjempebra ut!

kassandra
18.03.2013, 18:19
Kjøpte Lily lolos blush "oh la la" forrige uke!

Ingvild
18.03.2013, 18:37
Jeg har surfer girl, den er absolutt helt fantastisk.

Har du testet ut Ole Henriksen produkter? Jeg har en del hudpleie derfra og er superfornøyd. Anbefaler Herbal day creme SPF 15, min favoritt fra dette merket. :)

-Ingvild

kaarenh
18.03.2013, 20:08 , URL: http://kaarenh.blogg.no/
Høres herlige ut!

amm90
19.03.2013, 12:50 , URL: http://amm90.blogg.no
De høres jo helt supre ut! Skal bestille noen av de! :) Surfer girl ser jo helt nydelig ut da!

Shamini
19.03.2013, 16:33 , URL: http://dysfunksjonell.no/
Jeg har nettopp lagt inn en bestilling på foundationprøver etter anbefalingene dine, for å se om Lily Lolo er noe for meg. Er det greit om jeg linker til deg i innlegget mitt? :)

Lisa Lilleseth
19.03.2013, 16:35 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Shamini: Det er selvfølgelig i orden :) Håper du liker produktene da :)

Monica
19.03.2013, 18:38 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
De ser kjempefine ut :) Surfer Girl og Flushed er spesielt fine i mine øyne :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits