LUSH "Each Peach" Massage Bar

Denne lille saken kjøpte jeg fordi damen på LUSH skrøt av den ( nok en gang ) haha. Ja jeg er lett påvirkelig.  Det var ikke noe jeg nødvendigvis trengte, men noe jeg fikk lyst til å prøve og som luktet veldig godt. Solgt! Det er en massasje olje i fast form, ser ut som et såpestykke men når den kommer i kontakt med huden din vil kroppsvarmen løse den opp og den blir oljete. Du oljer altså inn huden din med denne, og får noen til å massere deg, hehe. Du kan også fint bruke den som kroppsolje, jeg smører meg ofte med denne på armene mine da den lukter ekstremt godt etter min mening og gir armene mine fukt og masse glød. Husk bare å oppbevare den kaldt, foreksempel i kjøleskapet eller på et kjølig rom. Da slipper du at den smelter og forvsinner fortere enn nødvendig.

Jeg anbefaler deg og kjøpe med en slik boks til å ha den i, om du ikke allerede har en egnet boks hjemme. Kan fint bruke tupperware- boks eller en annen boks som den passer oppi. Det er ikke noe særlig å la den ligge og slenge ubeskyttet, da smelter den fortere og kan bli møkkete og ekkel.

Denne bruker jeg når jeg skal gi meg selv en liten oppmuntring, bruker ikke denne vær dag da den ikke er så drøy i bruk. Det er et produkt jeg unner meg å bruke når jeg kjenner at jeg har fortjent litt ekstra pleie. Passer fint til egenpleie- kvelder når jeg tar fotbad, ansiktsmaske, lakker negler, tenner duftlys og skal kose meg litt ekstra. Et "luksus" produkt om du vil. 

 Kakaosmør (Theobroma cacao), Sheasmør (Butyrospermum parkii), Parfyme (Perfume), Avokadosmør (Persea gratissima), Mangokjernesmør (Mangifera indica), Limeolje (Citrus aurantifolia), Søtappelsinolje (Citrus Aurantium dulcis), Mandarinolje (Citrus nobilis), Grapefruktolje (Citrus paradisi), Safran (Crocus sativus), *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool.* Forekommer naturlig i eteriske oljer
Vegan

Den inneholder blandt annen shea smør og kakaosmør, der er jo mye av grunnen til at den smelter fort og må oppbevares kjølig. Alle vet jo hvordan smør reagerer på varme. Disse ingrediensene er også med på og mykgjøre huden og gi pleie og fukt. Den lukter veldig oppkvikkende, friskt og litt syrlig. Lukter av mandarin, søt appelsin, persisk lime og rosa grapefrukt. Fruktig og frisk lukt med andre ord. Jeg elsker lukta, det tror jeg du vil gjøre også om du liker freshe lukter. Lukt på den neste gang du er innom LUSH så skjønner du hva jeg mener. Selv om den etterlater huden oljete, er den mer som en tørrolje. Du blir altså ikke veldig sleip og glatt. Den trekker seg godt inn i huden og huden kjennes myk og god etter bruk. Ingen grusomme ingredienser her heller, den inneholder parfyme men det stammer fra de eteriske oljene og er ikke "parfyme" som du finner i foreksempel Nivea produkter. Dette er absolutt ikke et "must have" produkt, men anbefales om du vil unne deg litt ekstra. Super på stive skuldre. De har flere varianter av slike massage barer, som jeg har veldig lyst til å teste nå. Har du prøvd noen av de andre?

Et av de få produktene fra LUSH som jeg faktisk har testet og likt i det siste. De to forige jeg prøvde var totale skivebommer. Les LUSH Ocean Salt Facial Scrub omtale HER og LUSH Sweetie Pie Shower Jelly omtale HER. 

Karakter 5/6 Liker produktet veldig godt.

 

Produktet er kjøpt hos LUSH Byporten Oslo, men kan også kjøpes på nett HER til 89kr. HER finner du din nærmeste LUSH butikk. Bergen, Oslo, Trondheim og Strømmen.

   

hilde
20.03.2013, 19:08
Jeg liker også disse, men synes akkurat each peach blir litt "emmen" i lukta etter å ha vært på huden en stund. Favoritten er peace som lukter litt søt lavendel, og generelt ikke lukter like sterkt som de andre massasjebarene. Ellers er et lignende produkt, king of skin, min absolutte favoritt både på lush og innen hudpleie for kroppen generelt. supermyk hud og lett å bruke!

Lisa Lilleseth
20.03.2013, 19:12 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
hilde: Hmm.. det har jeg ikke lagt merke til, kanskje jeg skal prøve Peace neste gang da :)

Hege
20.03.2013, 20:24 , URL: http://hegekt.blogg.no
Elsker lush! Har nettop skrevet en omtale av et produkt fra lush på bloggen min. Tror jeg skal prøve denne neste gang jeg er hos lush, siden du var så fornøyd :)

Kine
20.03.2013, 22:37
Kan du vise hvor man kan bestille elf produkter til Norge? Når eg går inn på eyeslipsface.no så går står ikkje Norge der:/

Nanna
20.03.2013, 23:55
hei jeg har akuratt samme som du har og ville bare si at det ikke er nødvedig og ha den i kjøleskap da den ikke smelter bort. jeg har aldri hatt problem med det og jeg har hat 4 stk nå :) syns du er kjempe flink og jeg lærer mye av deg klem en stor beundrer :)

Lisa Lilleseth
21.03.2013, 08:14 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Nanna: Du MÅ så klart ikke ha den i kjøleskap. Jeg har den på soverommet vårt som er kjøligere enn resten av rommet. Min erfaring er at når jeg har hatt den på badet hvor det er varmt foreksempel så har den blitt veldig oljete. På soverommet holder deg seg hard og bedre.

Lisa Lilleseth
21.03.2013, 08:15 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Kine: De har fått ny nettside ettersom jeg har skjønt det, den har ikke jeg noen erfaring med. Det er denne http://eyeslipsface.no/website/ siden du skal bestille fra når du bor i Norge ivertfall.

Kine
21.03.2013, 19:57
Oki, tusen takk for svaret!(:


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits