Omtale - Decléor Aroma White C+ Brightening Cleansing Oil

Denne kjøpte jeg da Cheapsmells hadde Decléor salg for en liten stund siden, de hadde satt ned prisen ytterligere på Decléor produkter så jeg sørget for å skaffe meg noen godbiter. Jeg har lenge brukt den samme ansiktsrensen Decléor Aroma Cleanse Foaming Cleanser, den har gått ut av produksjon men selges fortsatt hos Cheapsmells. Jeg hadde lyst til å prøve en ny rens, og valget falt på denne. Den så spennende ut og jeg har ikke testet noe lignende før, jeg har heller ikke hørt om dette prodktet før men jeg tiler på at det er veldig nytt.

Det er en ansiktsrens som skal fjerne sminke og smuss på en skånsom måte, samt å korrigere arr og eventuelt pigmentforandringer. Det er en tynn olje som kommer i pumpeflakse. Det som er unikt med denne i forhold til andre cleansere jeg har brukt er at den skal påføres tørt ansikt med tørre hender. Jeg pumper ca 2 pump i hånden min som jeg masserer inn i ansiktet for å løsne opp rester av sminke og smuss. Deretter våter jeg hendene og masserer på nytt, da forvandler oljen seg til et melkehvitt, kremaktig skum på huden. Helt fantastisk mykt og behagelig produkt. Så skyller jeg det av som med en vanlig rens. Rensen etterlater huden myk, smidig, ren og behagelig. Endelig et renseprodkut som ikke etterlater huden min tørr/ stram. I tilegg lukter produktet veldig godt, ganske ulikt den vanlige lukten på Decléor sine produkter som vanligvis er veldig urte- aktig. Denne lukter søtt og mildt,  jeg elsker lukta. Jeg fjerner mesteparten av sminken min først med Decléor Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk, ivertfall øyesminken da jeg ikke liker å bruke olje på øynene mine. Ser grumsete en evighet etterpå. Jeg fjerner bestandig sminken først, også renser jeg ansiktet.

Rensen er fri for parabener og SLS om noen skulle være i tvil. Den inneholder blandt annet mykgjørende mandelolje og kernel olje. Nå har jeg ikke brukt den lenge nok til å si noe om den hjelper på arr og lignende, men ansiktet mitt ser og føles veldig rent og mykt om dagen. Selv om jeg ikke lenger sliter så mye med uren hud så sitter det fremdeles igjen arr/røde flekker etter gamle utbrudd. Huden min bruker lang tid på å heles av en eller annen grunn så jeg håper denne ville hjelpe litt. Jeg bruker også denne om morgenen noen ganger, da den er helt fantastisk myk på huden. Denne rensen kan brukes av alle hudtyper, og passer ekstra godt til oss med fuktfattig eller tørr hud. 

 

Karakter 6/6 Ny favoritt!

Produktet kan kjøpes HER til ca 200kr. Denne er absolutt verdt pengene etter min mening.

   

Monica
21.03.2013, 17:59 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Jeg liker godt MAC Cleanse Off oil, som fungerer forholdsvis likt. Men jeg kan se for meg at denne er enda mildere til huden. Skal definitivt vurderes når jeg må ha ny rens :)

Maria
21.03.2013, 22:11
Har du prøvd Decleor Cleansing Water? (Den har fått nytt navn, husker ikke det i farten) Den bruker jeg, og er veldig fornøyd med at man slipper å bruke vann i ansiktet :)

Martine
22.03.2013, 01:01
Hei, har du profil på decate som heter Marty52 - vis ikke er det noen som bruker profilbilde som du bruker her på bloggen.

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 08:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Martine: Nei, hva slags side er det?

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 08:46 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Maria: Nei, men jeg har testet noe lignende fra Caudalie da de var dyrevennelige, har den enda så jeg likte den ikke sånn supergodt med andre ord:P

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 08:47 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Monica: Vil tro at denne er mildere ja :)

Lena
22.03.2013, 09:48
decate er vel en datingside om jeg ikke tar helt feil.

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 09:54 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Lena: What? Jeg er jo ikke medlem så hvordan får jeg sett medlemmene og fjernet dette bilde?

jeanett paulsen
22.03.2013, 09:54
Kan du ikke skrive en omtale/ video om Korres Lipbutter? :)

Lisa Lilleseth
22.03.2013, 10:02 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
jeanett paulsen: Nei, det produktet har jeg snakket konstant om i 3 år nå så tror alle har fått med seg at det er bra. Blir på en måte å gjenta seg selv :)

ane sofie
23.03.2013, 10:47 , URL: http://anipani.blogg.no
Hei! Elsker bloggen din! Det virker som du vet hva du snakker om. Ser på videoene die på youtube hver dag og får mye innspirasjon! Stå på videre!

Du er også veldig pen!


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits