Omtale - Declèor Hydra Floral "Flower Essence" Moisturising Mask

Jeg trengte en ny fuktightesmaske, og et var flere av dere lesere som anbefalte meg denne fra Declèor. Jeg liker godt Hydra Floral serien fra før, den er suveren på fukttilførsel så jeg hadde store forventinger til denne. Jeg kan jo nevne at jeg har kombinasjonshud som blir ekstremt fuktfattig/ dehydrert i vinterhalvåret. Jeg har ganske fet hud i T-sonen ( blitt mye bedre etter at jeg ble gravid av en eller annen grunn ), resten av ansiktet har tilnærmet normal hud men jeg blir veldig "stram" og som sakt fuktfattig, spesielt i kinnene og i panna når det er vintervær, kaldt og tørr luft. Jeg er da avhening av gode fuktighetskremer, jeg har brukt DENNE i hele vinter og er veldig fornøyd med den.  Du kan se min fullstendige hudpleierutine HER om du har flere spørsmål.

Det er en hvit krem- maske, som trekker seg godt inn i huden. Den lukter mildt og behaglig. Den føles ikke fet, bare veldig behagelig. Jeg masserer den godt inn i ansiktet og lar den sitte på i 5- 10 minutter som anvisningene bakpå sier, noen ganger lar jeg den sitte på lenger. Jeg tørker den så av med en fuktet bomullpad ( enten vann eller toner ). Huden blir helt fantastisk myk og behagelig etterpå, godt fuktet og ser veldig bra ut. Føler at jeg gløder og er kvitt den fuktfattige, gustne looken.Deretter påfører jeg  serum, dagkrem/ nattkrem alt ettersom når på døgnet jeg bruker den. Hvor ofte jeg bruker denne varierer veldig, jeg bruker den etter behov. Jeg kjenner selv når jeg har behov for ekstra fuktilførsel, det er dager huden kjennes ekstra stram. Enten morgen eller kveld. Husk at ansiktsmasker alltid skal påføres på rent aniskt, etter rens. Noen har anbefalt meg å sove med denne, det fungerer av en eller annen grunn ikke helt for meg. Det er akkurat som om den ikke gir nok pleie alene over så lang tid, men en ting jeg av og til gjør som ser ut til å fungere supert er å legge et tynt lag med denne før jeg påfører natt- balmen min ( Decléor Aroma Night Essential Neroli Night Balm ). Den "låser" på en måte inn fukten og jeg våkner med veldig mykt og behagelig ansikt som ikke skriker etter fukt. Herlig følelse om man sliter mye med fuktfattig hud.


Dette har blitt et must- have produkt for meg og jeg anbefaler virkelig denne om du sliter med det samme som meg, fuktfattig og dehydrert hud.

Karakter 6/6 Must Have!

Produktet er kjøpt HER til ca 150kr  

Natalie Glesnes
26.03.2013, 11:07 , URL: http://naa1.blogg.no
så fint :D

Mari
26.03.2013, 16:32
Fint! XD

Hvilket videokamera bruker du?

Lisa Lilleseth
26.03.2013, 16:34 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Mari: JVC Everio HDD

Tina
26.03.2013, 22:35
Så koselig at Oda også skal ha baby! :-)

Henriette
26.03.2013, 23:59
Hei

Du er pen.

Har sett på you tube videoene dine at du har så sykt mange negglelakker .

Hvor mange har du ??

Kan du plis lage n vide hvor du viser alle .

Lisa Lilleseth
27.03.2013, 06:09 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Henriette: Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange jeg har, har aldri telt. Jeg lagde en neglelakk samling i fjor og har ikke plane rom noen ny enda.

Vilma
01.04.2013, 09:56
Hei Lisa! Jeg bare lurte på en ting, hva er en toner? Kanskje et teit spørsmål, men jeg vet ikke hva det er:)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits