Omtale- Physicians Formula Organic wear "Fake Out" Mascara

Jeg laget en "Første Inntrykk" video på denne mascaraen i forige uke, og mange av dere ville ha en fullstendig omtale. Physicians Formula er et merke jeg har testet litt ifra det siste året, og nå fikk jeg lyst til å prøve mascaraer fra merket. Jeg har sett Physicians Formula Organic Wear Jumbo Lash Mascaren i mange YouTube videoer, i tilegg var det en leser som anbefalte meg den og til slutt gjorde at jeg valgte og klikke den hjem. Samtidig kjøpte jeg denne, og den originale Organic wear Mascaraen. Jeg tester altså denne først, også vil jeg teste de andre da denne er tom.

Physicians Formula er et merke tilegnet allergikere, da deres produkter er frie for mange av de ingrediensene de fleste reagerer på. Mascaraen er blandt  annet fri for synthetic solvents som kan gjøre vippene våre tørre og sprø, synthetic polymers som ofte fører til at mascara rester klumper seg på børsten, synthetic preservatives altså kunstige konserveringsmidler som forlenger holdbarheten, synthetic fibers som ofte skaper irritasjon, synthetic color pigments, parabener og mineralolje som kan skape irritasjon og betennelser i hårsekkene. Mascaraen inneholder 100% naturlige fibre av silke og bomull som skal gi lenger vipper og volum. I tilegg er ingrediensene 100% naturlig og 70% av ingrediensene er økologiske. Børsten og innpakningen er av resirkulerbart materiale.

100% FREE of:

 • Harsh Chemicals
 • Synthetic Preservatives
 • Synthetic Fibers
 • Parabens
 • Clumping
 • Smudging
 • Flaking 
 • Gluten
 • Dyes

Den lover altså lengre, tykkere vipper, uten å klumpe, smitte av eller drysse. Selve innpakningen liker jeg godt, den er tøff og ganske annerledes med sin rosa bladform. Den er god å holde i og du har god kontroll når du skal påføre produktet. Selve børsten er laget av gummi og er ganske fleksibel, den er også stor og tykk men overraskende enkel og håndtere. Konsistensen på mascaraen er litt tykk, og litt tørrere enn mange andre mascaraer jeg har testet før. Dette liker jeg godt, det værste jeg vet er "våte" mascaraer som klistrer vippene sammen og bruker lang tid på å tørke. Denne er enkel å få fin fra dag en, den klumper ikke og du kan lett legge den i flere lag/ omganger. 

Vippene separeres godt,  uten å klumpe noe som gir fint med volum. Den er også god på å forlenge vippene, dette synes ekstra godt etter andre laget. Vippene blir ikke stive og den tørker i akkurat passe tempo. Den sitter fint på hele dagen uten å drysse eller smitte av verken over eller under. I tilegg er denne enkel å fjerne om kvelden noe som er veldig viktig for meg. Må du gnikke og gnu hardt for å fjerne øyesminke er ikke det bra for den sarte og tynne huden rundt øynene dine. Jeg har ingen ting å utsette på denne mascaren, dette har blitt en ny favoritt.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, synes vippene mine ser både fyldige og lange ut. Den er som sagt enkel å få fin og jeg liker designet og at den har så gode ingredienser er bare et pluss. Prisen er også god, spesielt om du bruker rabattkoden min. Jeg er veldig spent på de to andre etter jeg har testet denne. 

Karakter 6/6 Ny favoritt!

Physicians Formula Organic Wear Fake Out Mascara er kjøpt HER til $9.99/ 58NOK + $6 / 35NOK i frakt. TILBAKE PÅ LAGER!

Er det din første iHerb bestilling kan du taste inn rabattkoden UFO274 og få $5/ 29NOK i avslag, du får da mascaraen til halv pris!

Se Første Inntrykk av dette produktet HER  

Lilli
02.04.2013, 11:35
For en forskjell!!!

CrispyRed
02.04.2013, 12:44 , URL: http://crispyred.blogg.no
Å den har jeg lyst til å prøve :D

02.04.2013, 13:29
Kjempe fin!! Hvordan får man velge ett startbilde på YouTube og ikke rett fra klippet? Kan du legge it video eller sende link til en annen tutorial? Takk uansett:))

Marte Knutsen Haukeland
02.04.2013, 13:38 , URL: http://marteknutsenhaukeland.blogg.no
Gonna buy it :)

Koda og Lula
02.04.2013, 14:07 , URL: http://www.lillekoda.blogg.no
Jeg har prøvd den svarte og er veldig fornøyd med den, jeg har tenkt å kjøpe denne rosa også. Jeg liker å bruke flere mascaraer på en gang, for da får jeg best resultat =) Jeg har også noen eyelinere fra samme merket som jeg liker veldig godt.

Veldig bra skrevet, kjekt å lese!

Ine
02.04.2013, 14:28 , URL: http://heii
Hei,Lisa!

Ville bare si at jeg EELLLSKER videoene og bloggen din!!!

Jeg blir veldig innsperert til mange produkter og hva som jeg kan styre unna:)

Du er best!

Hilsen meg:)

02.04.2013, 16:19
den der vil jeg prøve!den var veldig fin på deg så håper den er like fin på meg

Julia
02.04.2013, 17:27
Hei ! Når du har testet alle skikkelig kunne du skrevet hvilken mascara du likte best av dem ??

Aina Marie Hetland Helleren
02.04.2013, 17:44
Hei :-) har du noen gode neglelakk fjernere å anbefale? Jeg bruker av kg til neglelakker med glitter, og det er ofte vanskelige å få av, har du noen tips? :-)

Har du noen GODE dyrevenlige deodoranter åmambefale? Helst i norsk butikk ? :-)

Vendela
02.04.2013, 18:28
Dette har egentlig ikke noe med saken å gjøre,men jeg vil bare takke deg for at du har pratet så mye om Decleor sin aroma night balm. Det er noe av det beste jeg noen gang har brukt. så tusennnntakk :D

Monica
06.04.2013, 12:05 , URL: http://sminkehimmelen.wordpress.com
Kjempebra omtale, og den frister veldig å teste ut. Mulig jeg må slenge med en når jeg bestiller noe fra iherb neste gang :)

Karoline
19.04.2013, 20:51
Beklager for at jeg skriver dette, fordi du har helt sikker skrevet dette et sted. Men hvor mye er frakten på iHerb? Blir det toll hvis du er over 200 kr? Vær så snill å svar:) Love your blog BTW<3


  Navn:
  Husk meg?

  E-mail:

  URL:

  Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits