Omtale: Yes To Carrots Exfoliating Body Wash & Super Rich Body Butter

Flere av dere har spurt etter omtaler på Yes To produkter, jeg vet ikke om jeg kommer til å teste noen av ansiktsproduktene deres ettersom jeg er fornøyd med den hudpleierutina jeg har, men til kroppen kan jeg godt teste nye produkter. Til kroppen er jeg heller ikke like kresen på produkter som jeg er til ansiktet og kan godt bruke rimeligere produkter. Jeg har også bestilt håndkremen i serien til testing, samt et lipbutter. Jeg har testet to produkter i Yes To Carrot serien, som er tilegnet tørr til normal hud og skal gi pleie. Produktene inneholder gulrot, shea smør og mandel olje for pleie og glød. Alle Yes To produktene består av nesten 100% naturlige ingredienser og er frie for parabener, sulfater og mineralolje.

Yes To Carrots Nourishing Exfoliating Body Wash, består av 99% naturlige ingredienser og inneholder knust valnøtt skall som skal gi exfoliering/ skrubb samt gulrot som skal gi pleie. Den inneholder også shea smør, gresskar ekstrakt, og olje fra soyabønner. Da jeg bestilte denne var jeg veldig i tvil om den kom til å skrubbe godt nok ettersom den heter exfoliating body wash, jeg tenkte at det muligens ble for mild skrubb etter min smak men tok sjangsen. Skrubben kommer i en praktisk tube som inneholder 170g. Selve produktet er som en tykk krem/ paste med masse små korn i. Disse kornene er knust valnøtt skall, jeg kjenner også på lukten at den inneholder valnøtt. Jeg liker lukta på produktet, men den er litt spesiell. Kan faktisk minne litt om modelleire som jeg lekte med da jeg var liten. 

Skrubben er lett å massere inn i huden, den skummer litt i kontakt i vann. Blir som en hvit, kremaktig vask med skrubbekorn. Denne skrubben er ikke så "svak" som først antatt, jeg vil påstå at den gir en medium exfoliering. God nok, men jeg skulle kanskje ønske den var enda litt røffere da jeg liker den følelsen. Dette er jo såklart smak og behag. Huden føles glatt og myk etter bruk, alt i alt en god skrubb som er skånsom mot huden, føler meg ikke tørr etterpå. Skrubben er litt fet, men absolutt ikke oljete eller grisete. 

Karakter 5- /6 Anbefales absolutt

Når det kommer til Yes To Carrots Nourishing Super Rich Body Butter, så forventet jeg at det skulle være veldig tykt og vanskelig å smøre ut ettersom det heter "super rich" og body buttere generelt pleier å være tykkere i konsistensen og noe vanskeligere å jobbe inn i huden. Denne inneholder også gulrøtter som skal pleie, samt shea smør som skal mykgjøre og mineraler fra dødehavet som skal "låse" inn fuktighet og pleie. Body Butteret består av 97% naturlige ingredienser, deriblandt kakao smør, jojoba olje, gresskar ekstrakt, mandelolje, appelsin juice, avocado olje, melon juice og oliven olje. Masse godsaker for huden med andre ord.Jeg ble overrasket over hvor lett og god denne er i konsistensen, den var absolutt ikke så tykk som jeg hadde sett for meg. Dette er faktisk et av de bedre body butterene jeg noen gang har testet. Konsistensen er superglatt, silkemyk og veldig lett å jobbe inn i huden. Huden etterlates godt fuktet, helt uten å virke fet. Samtidig virker denne litt kjølende og beroligende på huden. Lukta minner litt om kroppskrubben bare mildere og litt friskere, jeg liker den godt.  Jeg smører denne over hele kroppen om morgenen når jeg har dusjet og den holder huden min fuktet og glatt iløpet av dagen. Det er også denne jeg nå bruker på gravidmagen, brystene osv. Jeg likte denne såpass godt at jeg bestilte en ny i dag, redd for å gå tom da jeg har blitt helt avhengig av dette produktet. En ny favoritt innen kroppspleie!

Karakter 6/6 Kjempe god!

Sålangt er jeg positivt overrasket over Yes To Carrots serien, gleder meg til å teste håndkremen og ettervært også kanskje andre produkter. Si ifra om dere er nysgjerrig på flere Yes To produkter så skal jeg se hva jeg eventuelt kommer til å kjøpe.

Yes To Carrots Exfoliating Body Wash kan kjøpes HER til ca 96kr

Yes To Carrots Super Rich Body Butter kan kjøpes HER til ca 96kr 

Gratis frakt hos Feelunique

   

Aina
09.04.2013, 13:44
Hei! Takk for en utrolig bra blogg :-)! Det her har ingenting med dagens innlegg å gjøre, men legger spørsmålet her... Jeg bestilte en liten "haug" av produkter fra MUA, når du hadde innlegget om den nye nettbutikken. Jeg brukte linken via siden din + rabattkoden din: Dette ble gjordt 20. mars, fortsatt er pakken ikke mottatt - og på nettsiden står det "behandler" når jeg logger inn på ordrenr. Jeg har mailet de, men fortsatt ikke fått svar. Har du slitt med å få dine bestillinger derfra? Har bestilt mye fra div. andre nettsider etterpå, hvor alt er mottatt for lengst (Cheapsmells, Fellunique, cherryculture f.eks.)..Og alle disse ble bestilt etter at jeg sendte bestillingen til MUA. Takknemlig for tilbakemelding!

Synne Olivia
09.04.2013, 15:10
Hva bruker du til å ta på korres lip butter med? Synes det er litt ekkelt å putte fingeren i den og det blir bare veldig vanskelig etterhvert..

Lisa Lilleseth
09.04.2013, 15:39 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Synne Olivia: Andre gangen jeg svarer deg på dette, bruker bare fingrene.

Lisa Lilleseth
09.04.2013, 15:42 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Aina: Hei. Jeg har ikke bestilt noe derifra før for et par dager siden så jeg vet ikke hva normal leveringstid pleier å være. Vanligvis regner man 10 virkedager fra utenlandske nettsider men av og til kan det ta opptil 21 virkedager på grunn av at pakken kan bli stoppet for stikk- kontroll av det norske tollvesenet. I og med at det har vært påske så er det bare 11 virkedager siden du bestilte så jeg ville gitt det et par dager til også sendt de en mail.

Ã…shild
09.04.2013, 16:11
Aina, jeg bestilte fra mua i påsken og fikk de på fredag! Veldig fornøyd med alt, unntatt mosaic blushen.

Synne Olivia
09.04.2013, 17:13
Fant ikke kommentaren min eller svaret skjønner du.. Sorry

katrine.a :))
09.04.2013, 18:16 , URL: http://a den
hei :) kor e de du kjøper dei grønne sminkefjernarane fra "yes"? eg var i u.s.a å kjøpte bare ein pakke så fekk eg iche prøvd han før siste dagen så vis du konne linka den eller noe sånt ? <3:))

Lisa Lilleseth
09.04.2013, 19:10 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
katrine.a ): Samme nettside som jeg linket til i dette innlegget.

Vilma
09.04.2013, 19:39
Definitivt et merke jeg skal teste produkter fra! Takk for en god omtale Lisa, stå på:-)

tajeemor
09.04.2013, 22:13 , URL: http://tajeemor.blogg.no
Hvilken foundation og concealer anbefaler du?

Eiliantneth
09.04.2013, 23:53 , URL: http://www.eiliantneth.blogspot.com
Jeg har vært interessert i det bodybutteret en stund, kanskje jeg skal gi det et forsøk allikevel da? :) Spent på håndkremen, jeg sliter med å finne håndkremer som faktisk fukter i lenger enn 2 timer -.-

Lisa Lilleseth
10.04.2013, 07:56 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
tajeemor: Til hva?

tajeemor
10.04.2013, 16:27 , URL: http://tajeemor.blogg.no
Fjeset :-)

katrine.a :))
10.04.2013, 20:32 , URL: http://a den
ja eg prøvde å finne det men hva skal eg søke på? :)

PS: sorry for masset..

Benedicte-Marie
10.04.2013, 23:16 , URL: http://blomicte.blogg.no
Den såg god ut, jeg har prøvd noe lignende, men jeg har lyst å prøve den !! :)

Lisa Lilleseth
11.04.2013, 11:45 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
katrine.a ): Nå er jeg usikker på hva du mener her..søke på hva?

katrine.a :))
11.04.2013, 15:48 , URL: http://a den
Sorry jeg missforstod :)

Jeg fant frem allikavel, men om du liker best yes to carrots isteden for yes to cucumber?

- Kan du ha sminkevideo snart ? :)

Lisa Lilleseth
11.04.2013, 21:05 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
katrine.a ): Det er samme merket. Har bare prøvd Yes To Cucomber serviettene


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits