Dr.Woods Pure Black Soap- Genialt multi- tasking produkt!

Denne såpen har jeg flere ganger tittet på da jeg har vært innom iHerb. Den dukker opp i de fleste kategorier og finnes i flere varianter og størrelser. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den da den har blitt beskrevet som en såpe som kan brukes til alt. Ansiktsrens, hårvask, håndvask, kroppsvask, børstevask +++. Jeg er generelt skeptisk til produkter som kan brukes til "alt" men denne hadde fått så gode tilbakemeldinger så jeg tenkte den var verdt et forsøk. Billig var den også, i tilegg var det en av dere lesere som anbefalte meg den som håndsåpe. Produktet er fritt for parabener, SLS pg ftalater. Selvfølgelig dyrevennelig merke.

Denne naturlige såpen inneholder hemp olje, vitamin E, kokosnøtt olje, oliven olje, havsalt, naturlig karamell og naturlige botaniske ekstrakter. Den hevder å skulle berolige, fukte samtidig som den renser godt og fjerner døde hudceller. Den skal ha en positiv effekt på urenheter og fine linjer.  Selve såpen er som en litt tynn dusjgele, med en mørk, brun farge. Denne lukter veldig musk og karamell, en lukt jeg elsker! Denne lukten sitter på huden en god stund etter bruk, så om du ikke liker slike lukter kan kanskje det være et problem. Den skummer godt og etterlater huden myk, ren og velduftende. Her hjemme brukes denne av både meg og samboeren min, alle vet jo at menn elsker produkter som er enkle og kan brukes over hele kroppen. Lukten er unisex etter min menig så det går fint. Jeg har helt den over i såpedispenseren på vasken så vi bruker denne som håndsåpe. I tilegg har jeg flaksen stående i dusjen så vi bruker den som kroppssåpe også. Samboeren bruker den i håret og sier at det blir "glatt", haha. Han liker den som både shampoo og kroppsvask sier han.


Jeg bruker også denne til å vaske sminkebørstene mine med, det fungerer den helt supert til. De blir rene og velduftende. Jeg har ikke brukt den i ansiktet men den inneholder ingen skumle ingredienser så den burde være trygg til bruk der også. Vi er nå snart ferdig med denne flasken og en ny er allerede bestilt. Blitt en klar favoritt her i huset. Hvorvidt den hjelper på fine linjer er jeg litt skeptisk til, men det er ikke derfor jeg kjøpte denne såpen i utgangspunktet. Jeg elsker lukta, og går og lukter på hendene mine vær gang jeg har vasket de. Anbefales til både kvinner og menn, genial og ha med på reise da den kan brukes til så mye forskjellig.

Karakter 5/6

Produktet er kjøpt HER til ca 37NOK + ca 34NOK i frakt.  Finnes i fere størrelser. Er det din første iHerb bestilling kan du få opptil $10 rabatt om du taster inn rabattkoden UFO274
  

kristin
10.04.2013, 15:45
Jeg har opplevd at diverse fargede dusjsåper har misfarget dusjen min. Har du opplevd det med denne?

Hvis ikke tror jeg at denne ska kjøpes inn. Veldig grei pris og supert at den kan brukes til flere ting.

Mannen min er og fan av enkle produkter som kan brukes til flere ting:)

Hvor drøy er denne i bruk forresten?

Lisa Lilleseth
10.04.2013, 15:47 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
kristin: Ingen missfarging her nei, det har jeg faktisk aldri opplevd. Husk at denne inneholder naturlige ingredienser, altså ingen kunstig farge. Ja denne er veldig drøy i bruk, ganske stor flaske :)

viktoria wikstrøm
10.04.2013, 18:13 , URL: http://www.viktoriaw.blogg.no
Hei ! Jeg er en fast leser hos deg og lurte på en ting, har du prøvd ecotools sine børster ? Jeg liker dem veldig !

Lisa Lilleseth
10.04.2013, 18:58 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
viktoria wikstrøm: Ja, de er helt OK :)

Ingrid
10.04.2013, 21:41 , URL: http://ingridbbeautiful.wordpress.com/
Så kul att du gillar den också! Det var ju jag som skrev för ett tag sedan att du borde testa! Vi tycker helt lika om den. Min sambo använder den också över hela kroppen och älskar den.

Testa den svarta med extra shesmör tycker jag om du vill ha mer mjukgörande. Deras babytvål med shea är också underbar. Har ingen svart tvål i sig och doftar inte mycket. Man behöver ju inte mycket tvål på spädbarn men om det behövs så är den väldigt bra.

Är det något minus med den eftersom du gav 5/6?

Anna
10.04.2013, 21:50
Hei Lisa! Elsker bloggen din!

Jeg lurte på om du kunne lage en ny/ oppdatert " favoritt børster" - video?

Og om du kunne lage flere babe på budsjett videoer ? Siden i video nr.2 står det at neste video skal handle om neglelakk, men den har aldri kommet..?

Lisa Lilleseth
11.04.2013, 11:44 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Anna: Komme rikke flere babe på budsjett videoer, har ikke planlagt noen ivertfall. Børste video kan jeg sikkert lage, men skal ikke love noe akkurat nå :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits