Omtale: Nourish Protect Cooling Toning Mist

Dette er det første produktet fra Nourish jeg har testet. Nourish er en relativt rimelig hudpleie merke basert på økologiske ingredienser, som jeg ble nysgerrig på etter at jeg så det på bloggen til Hilde Christina. Dette er en toner for tørr hud, som kommer i spray flaske. Problemet jeg pleier å ha med tonere er at jeg ikke klarer å finne noen som ikke etterlater huden min stram og ubehagelig, ettersom jeg har fuktfattig hud. Jeg liker også vanligvis tonere som kommer i sprayflakser, liker følelesen og synes det går kjappere og enkelere med tanke på påføring. Produktet lover:

Quenches thirsty skin and replenishes essential collagen to firm and smooth. Balances skin PH, closes the pores and repairs skin for nourishment. Høres jo ut som midt i blinken for meg. Produktet lukter veldig godt, lukter omtrent identisk med ekte sitron saft, rett fra sitronen. Dette gir en oppkvikkenede og god følelse på morgenen. Jeg har egentlig kun en klage på dette produktet og det er selve spray- pumpen. Den sprayer så ujevnt, det kommer to stråler ut så jeg må spraye ganske mange ganger for å dekke hele ansiktet. Hadde satt pris på om den hadde vært jevnere i påføring, mer som en mist for da hadde den tørket fortere på huden og jeg hadde ikke trengt å bruke så mye produkt. Den sprayer på en måte bare flekkvis så jeg må snu og vente på flaksen etter vær gang jeg har sprayet. Noen kommer sikkert til å argumentere med at det bare er å helle den over i en annen flaske, men dette skal jo ikke være nødvendig når man kjøper et produkt.

Det jeg gjør er å spraye den på en bomullpad for så og påføre den som en vanlig toner, da bruker jeg mindre produkt og produktet trekker seg fortere inn i huden. Mulig det er noe galt med pumpen på min, synes iallefall det er litt rart. Den er heller ikke tett slik hårspray ofte blir, har skylt pumpen i varmt vann uten hell.

Produktet inneholder blandt annet sitronsaft, olje fra appelsinskall og olje fra mandarin skall. Skikkelig sitrus - produkt med andre ord. I tilegg er inneholdet 95% økologisk. Fri for parabener. 

Når det kommer til selve produktet har jeg ingen andre klager, den føles oppfriskende og kjølende på huden. Den trekker porene fint sammen, uten at huden min kjennes stram og fuktfattig etterpå. Jeg sprayer denne på ansiktet morgen og kveld, etter rens og før serum og dagkrem/ nattkrem. Den har ikke gitt meg urenheter og huden føles klar og glatt. Den er på en måte som en toner og fuktspray i ett. Jeg er positivt overrasket, en av de bedre tonerene jeg har prøvd og til en uslålig pris da, kun 78kr hos Feelunique. Jeg har veldig lyst til å prøve flere produkter fra dette merket, så vi får se fremover. Si ifra om det er produkter dere er ekstra nysgjerrige på.

Denne har iallefall blitt endel av min faste hudpleie rutine, selv om den er noe irriterende i påføringen. 

Karakter 5/6

Produktet er kjøpt HER til 78kr + Gratis frakt  

Johanne
11.04.2013, 15:10 , URL: http://johanneet.blogg.no
Woah, tusen takk for tips! Skal definitivt prøves :)

Mia
12.04.2013, 00:32
Hei!

Er etter hvert blitt svært bevisst på ikke å velge hudpleie- eller sminkeprodukter fra merker som tester på dyr, og i den forbindelse har jeg støtt på litt usikkerhet når det kommer til hårfarging. Finner dyrevennlig hårfarge, men er veldig usikker på hvor gode de er osv. Er dette noe du har noe peiling på/kunne skrevet innlegg om? :-)

Blir veldig takknemlig om du har noe som helst informasjon om gode, dyrevennlig hårfarger til hjemmebruk, eventuelt som man kan be om hos frisøren.

Ha en fin dag! :-)

Lisa Lilleseth
12.04.2013, 08:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Mia: Jeg vet ikke om noen dyrevennelige hårfarger som du kan kjøpe i butikk i Norge. Hos frisøren kan du spørre etter Goldwell, det merket er dyrevennelig :) Sikkert flere også men det er det min frisør bruker.

Mia
12.04.2013, 15:00
Okei, tusen takk for tips! :)


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits