JMO's Body Wash Dupe!!
John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash er min all- time- favourite dusj -gele, jeg brukte utallige flakser av denne i 2012 og skrøt av den i mange videoer og innlegg. Den har vært med i mange månedens favoritter og innkjøps- videoer. Den lukter så fantastisk og er samtidig mild og skånsom mot huden. Det er noe med kombinasjonen vanilje og appelsin som passer så perfekt sammen, blir aldri lei den lukta. Det eneste minuset er at den koster 160 kr (! ) ganske stiv pris for en dusj- gele, det skal jeg være enig i. Til dere som synes at dette er altfor mye penger å bruke på en dusj-  gele, så har jeg en god nyhet å komme med. Hugo Naturals Vanilla & Sweet Orange Shower Gel lukter helt identisk og koster under halvparten så mye som JMO's dusj - gele gjør. Denne inneholder i likhet med JMO's dusj - gele ingen ingredienser som er skadelig eller vil tørke ut huden, samt at den selvfølgelig er dyrevennelig. Den koster kun ca 50kr for 355ml flaske, i motsetning til JMO's sin som koster ca 160kr for kun 236 ml. For å sammenligne liter- prisen som ofte gir et mer riktig inntrykk av prisforskjellen så koster altså JMO's dusj- gele ca 677 kr literen, mens Hugo Naturals sin dusj- gele koster kun 140kr literen ! Det er en prisforskjell på ca 537 kr literen. ( Hvem sa at matte ikke var gøy? )

Jeg liker Hugo Naturals sin like godt som JMO's sin så valget blir da enkelt når prisforskjellen er så stor. Større flaske, lukter nøyaktig det samme, like mild og skånsom mot huden, bare billigere!

Jeg er veldig glad for at jeg fant dette merket på iherb, det hele startet med en kroppsolje som luktet veldig likt så når jeg fant ut at de hadde Shower Gel i samme lukt så MÅTTE jeg jo teste. Tidenes kupp.

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash kan kjøpes HER Gratis frakt!

Hugo Naturals Vanilla & Sweet Orange  Shower Gel kan kjøpes HER ( + 22 kr i frakt, but hey ) 

Er det første gang du handler på iHerb? Bruk rabattkoden min da vel, den gir deg $5 rabatt om du hanlder for inntil $40 og $10 i rabatt om du handler for over $40. UFO274

   

Heidi
16.04.2013, 19:21
Herlig, da vet jeg hvilken dusjsåpe jeg skal kjøpe neste gang!:)

ida
16.04.2013, 21:00
Den skal jeg bestille :) Takk for tips

Emiliehoybraten- Emilie Høybråten Hansen
16.04.2013, 21:56 , URL: http://emiliehoybraten.blogg.no
Hvis du vil ha lakris is så har Rema 100 dream is med lakris smak. Utrolig god og koster mellom 30-40 kr om jeg husker rett. For en ganske grei stor boks :) Den er i hvertfall utrolig god! :D

Bra alt er bra med deg ;)

Lisa Lilleseth
16.04.2013, 22:51 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Emiliehoybraten: Den er kjempe god men jeg finner den ingen steder lenger. Har vært i alle butikker rundt her og de har de andre variantene men ikke lakris selvfølgelig. Trodde den hadde gått ut av produksjon jeg.. Jeg får ta en tur til på Rema1000 for sikkerhets skyld..

jeanett
17.04.2013, 19:04
Heisann, en venninne av meg lurte på om du kunne prøvd body butteret fra Soap And Glory. Hun har en boks selv, men hun vil høre din mening :)

Lisa Lilleseth
18.04.2013, 08:34 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
jeanett: Nei, det inneholder masse mineralolje og parabener så det er ikke aktuelt for meg å teste.

Hilde Safie
18.04.2013, 17:19 , URL: http://Hildesafie.blogg.no
Vet du om en billig, men bra kropps-skrubb fra feelunique? Digger bloggen din :p

Eiliantneth
18.04.2013, 21:53 , URL: http://www.eiliantneth.blogspot.com
Så bra du fant denne! :) Har hatt så lyst på John Masters organics sin etter at alle har skrytt av lukta, men har syntes den var litt dyr.. Så da skal jeg kjøpe denne i stedet. Har akkurat bestilt meg en ifra Burts Bees da, så må bruke opp den først, men.. hehe.. Thanku ;)

Kristin
20.04.2013, 08:43
Da er denne bestillt:)

Jeg og elsker jmo dusjsåpen så et billigere alternativ er jo supert:)

Jeg ser de har bodylotion i samme lukt, tror du at du kommer til å teste den?


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits