Vinn den perfekte foundation - børste! AVSLUTTET

Jeg fikk tilsendt denne av Sigma, men siden jeg allerede har den så vil jeg gi den bort til en av dere lesere istedet. Sigma sine børster har utrolig god kvalitet, de varer i årevis om du tar ordentlig vare på de. Jeg har hatt mange av mine i snart tre år og de er like fine enda jeg har brukt de daglig siden jeg kjøpte de. Dette er en av favorittene mine fra Sigma, den er helt fantastisk til flytende foundation. Ingen slår denne! Du får feilfritt/ airbrushed resultat. Min favoritt foundation- børste!

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne denne er å legge igjen en kommentar hvor du forteller meg hvorfor du leser akkurat min blogg!

Vinneren trekkes onsdag 24.04.2013 så vær rask.

Husk å fylle inn e-post adressen din i e-post feltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Kommentarer som inneholder e-mail adresser slik at andre kan se de blir slettet og disket, dette har med deres egen sikkerhet å gjøre. Se eksempelet under. Du kan delta 1 gang. Vinneren blir trukket automatisk med random.org og kontaktet via e-post.

Børsten kan også kjøpes HER til $18 Få 10% rabatt ved å bruke rabattkoden AAM2013, gjelder ut April!

 

Fra: Ola Nordmann

Blogg: Valgfritt

E-post: HER SKAL DU FYLLE INN E-POST, INGEN ANDRE STEDER

Innlegg: Vinn den perfekte foundation børste!

 

Lykke til!  

erica
18.04.2013, 16:47
Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi jeg er opptatt av sminke. men ikke minst litt redd for og gjøre feil med sminke og hud produkter. så jeg leser din blogg fordi det er inspirerende og du er en dame som er søt og ikke minst utrolig flink!

Therese og caroline
18.04.2013, 16:48 , URL: http://clto.blogg.no
grunnen til at jeg leser din blogg er at jeg er utrolig sminke interessert og jeg syns du er ett godt forbilde! også liker jeg og følle med på dyrevennlig lista de :-)

Malene
18.04.2013, 16:49
Jeg leser bloggen din fordi du jeg elsker dine omtaler av produkter!

Kaia
18.04.2013, 16:49
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interrisert i sminke og vil gjerne lære mer :) og fordi jeg liker videoene dine !!

Kristine
18.04.2013, 16:51
Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi du bare er så utrolig BRA! Jeg interesserer meg for sminke, og da er jo dette den perfekte bloggen å lese. I tillegg er du gravid og det er jo kjempe spennende å følge med på hvordan det går! :D Anbefaler alle å lese denne bloggen. Du er en av mine forbilder <3

Catharina Nilsen
18.04.2013, 16:52
Grunnen til at jeg leser bloggen din er at du anbefaler mange fine produkter og mange av de har jeg selv prøvd. Og lager interessante videoer. Du skriver og lager videoer om sminke med naturlige ingrienser som så å si alle tåler. Og sminke som ikke koster en formue. Men du skriver ikke bare om sminke heller. Om andre produkter som jeg får kjempe lyst å prøve å!

Og nå i det siste har du begynt med videoer/innlegg om svangerkapet ditt, og dette synes jeg er kjempe interessant å lese om!

Eilen
18.04.2013, 16:53 , URL: http://eiileen.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende og fantastisk god til å lære bort dine beste sminke og skjønnhetstips! Jeg interesserer meg en del for sminke selv og har lært mye gjennom bloggen din! Og jeg liker veldig godt at du ikke bruker sminke som er testet på dyr! :-)

Kristin
18.04.2013, 16:54
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du skriver om sminke og skjønnhet, noe jeg er veldig interessert i selv. Jeg er ikke den beste innenfor dette, så det er fint med råd og tips jeg får av deg :-) I tillegg elsker jeg graviditetsinnleggene/videoene dine! :-)

Ebba
18.04.2013, 16:55
Jeg leser bloggen din fordi du er kjempe flink til det du gjør og du vet hva du snakker om. Du er kjempeflink og jeg blir insperert av å se på videor og lese bloggen din! Du er et av mine forbilder og jeg håper du fårsetter å blogge etter fødsel❤stå på!

Hannah
18.04.2013, 16:56
Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du har en utrolig Fin og bra blogg, og fordi du er dyrevennlig (noe som er veldig viktig for meg) Jeg elsker at du ofte har videoer og omtaler på produkter! :)

Viktoria Elise
18.04.2013, 16:56
Jeg leser bloggen din fordi du er helt fantastisk og du er utrolig flink til å gi sminke- og skjønnhetstips! :)

kine
18.04.2013, 16:57
Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig flink til å blogge og lage videoer. Også liker jeg at du anbefaler produkter :)

Anonym
18.04.2013, 16:58
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi at.jeg liker sminke,

Og du er et forbilde for meg!

Å fordi jeg føller med på graviditets vidioene dine(du er veldig flink til og på en måte variere på sminke og graviditeten din!👍)

Caroline
18.04.2013, 16:59
Hei. Jeg leser bloggen din fordi du gir meg mye god innspirasjon, og du har mye bra innleg som liker. Også ere du jo veldig pen, og snil da <3

Lisa <3
18.04.2013, 16:59
Hei Lisa <3

Jeg leser din blogg fordi:

Du er inspirerende

Du er mega flink

Du bruker dyrevennlige ting

Du sier din mening og står på det

Og jeg er veldig interessert i sminke og

Åssen du forklarer tingene

Du er mega super super flink <3

Hanne Eide Lunde
18.04.2013, 16:59
Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig flink med sminke, og jeg elsker å se på videoene dine! Jeg elsker stemmen din x) heheh

Ine
18.04.2013, 17:00
Hei!

Grunnen til at jeg leser bloggen din er at jeg finner ut mer og lærer nye ting om sminke og sånt. Pluss at bloggen din er dyrevennlig noe som jeg syntes er bra. Det var faktisk du som gjorde at jeg sluttet å kjøpe sminke som dyre-testet. Jeg elsker også å se videoene dine.

Mari
18.04.2013, 17:01
Jeg leser bloggen din fordi eg blir insperert av deg og du kommer med de beste anbefalinger og intresange videoer! Så er du veldig pen også da;)

Silje
18.04.2013, 17:01 , URL: http://siljebbjenta.blogg
Jeg leser bloggen din fordi du blogger om skjønnhet (sminke osv..) og det er noe som jeg intreserer meg i. Jeg blogger om dette emnet selv og henter mye inspirasjon fra deg:) Og du er en utrolig god blogger og jeg elsker alt ved bloggen din og det du gjør med den:)

18.04.2013, 17:02
grunnen til at jeg leser din blogg er fordi du skrive utrolig bra og bloggen din er spennende å lese! jeg elsker alt du skriver om. også liker jeg veldig godt alle sminkevideoene dine siden jeg har klart å lært meg litt om sminkemetoder og jeg liker også graviditetsvideoene dine!:)

Anonym
18.04.2013, 17:03
Hei.

Får en stun siden så jeg deg på youtube og deretter på bloggen din,jeg liker og lese bloggen din fordi jeg liker vidioene dine veldig godt, og fordi jeg liker graviditets bloggingen/vidioene!

Marte
18.04.2013, 17:03
Hei!

jeg leser bloggen din fordi du rett og slett er super! Kjempebra at du bryr deg så mye om produkter er blitt dyretestet eller ikke. Elsker å se på videoene dine, å arti å følge med på svangerskapet ditt!

lykke til videre :-)

Tiril
18.04.2013, 17:03
Hei! Jeg leser bloggen din fordi du gir meg så mye tips og informasjon! Du er en utrolig glad og morsom dame som gir meg alltid godt humør :) du tar også så godt vare på dine lesere og oppdaterer stadig. Du er så flink med meninger og det med dyretesting. Det var du som fikk meg til å bry meg med dyretesting og uten deg hadde jeg ikke vist hva det var engang! Elsket videoene dine og du gjorde sånn jeg begynte videoer på YouTube også! Jeg babler om deg hver dag og snakker om produkter du har anbefalt. Jeg snakker om deg med mammaen min og hun spør om jeg har fått tipset fra "hun bloggern" og det er deg liksom! :P Du gir meg så mye inspirasjon og jeg har sett absolutt alle videoene dine og jeg elsker å se på dem! Jeg digger når du har omtaler og FI! Du er så positiv og jeg liker alt med deg! Takk for de gode tipsene og at du gjør meg imot dyretesting! Takktakk kjære Lisa min favoritt blogger og YouTuber <33

Kriselia pedersen
18.04.2013, 17:03 , URL: http://kris1pia.blogg.no
Jeg har lest bloggen din siden juni-juli 2011. Det var du som fikk meg inntrisert av sminke som ikke var dyretestet! Jeg leser bloggen din, siden jeg får nye gode tips, i tilegg så blogger du om akkurat det som inntriserer meg, sminke! Jeg har lært så masse av deg på videoene og bloggen. Du er en "rosablogger" med MENING! Du bruker sminke, men det er ikke dyretestet, så du gjør noe bra for verden. I tilegg har jeg følgt ivrig med i den siste tiden, nå som du er høygravid, du er flink til å få med "detaljer" på en måte på bloggen. Det er ikke bare "hei, jeg spiser suppe nå, xoxo". Jeg leser bloggen din siden du kommer jevnlig med videoer, syk eller ei! noen av grunnene siden jeg leser dib blogg:)

Ida Lundqvist
18.04.2013, 17:04 , URL: http://idalundqvist.blogg.no
Jeg leser og liker bloggen din fordi du er morsom, anbefaler og snakker om produkter jeg har lyst til å prøve og er dyrevennlig! Hva me rkan man ønske seg?

Hatice
18.04.2013, 17:04
Du inspirerer meg veldig mye jeg har altid hat problemer

Med sminke og dine videoer og innlegg har hjelpet meg veldig mye eksempel om jeg skulle tørre og bestille fra nette men jeg så innleggene dine så kunne mamma pappa stole på deg

For du snakker sant og jeg skulle holde på og bestille fra Bush.no

Fra Mac men de selgte fake Mac så Tusentakk for at du hjalp meg det betyr veldig mye email : isakoyluhaydar@hotmail.com

Linn-Therese Nilsen
18.04.2013, 17:04 , URL: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Jeg leser bloggen din for å få tips til hvor jeg kan bestille sminke og hvilke sminke produkter som er av god kvalitet. Det virker som du er ganske flink med sminke, og jeg har bestilt meg mye som du har anbefalt! Jeg er storfornøyd med stort sett alle produktene jeg har prøvd fra dine anbefalinger :D

Alva
18.04.2013, 17:06
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i sminke, og du (etter min mening) har bloggen som kan inspirere meg mest. Syns også at du lager fine videoer :)

Solveig
18.04.2013, 17:07
Hei! Jeg leser bloggen din, fordi jeg intresserer meg veldig for sminke, men kan ikke så mye om det! Derfor synes jeg bloggen din er helt utrolig bra til å få sminketips o.l! Jeg liker også at du lager anbefalinger! du skriver veldig bra og er såpass seriøs som du er!

Frida Opland
18.04.2013, 17:08
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker veldig godt hvordan du skriver, også liker jeg at du skriver om bare skjønnhet noe ikke så veldig mange i Norge gjør. Jeg elsker også videoene dine:)

Therese bjerkemo
18.04.2013, 17:10 , URL: http://Ttheresekb.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg er intressert i sminke og kosmetikk selv! Du er flink med det du holder på med. Jeg får masse inspirasjon fra deg :)

Eirin
18.04.2013, 17:12
Jeg leser bloggen din fordi du gir utrolig gode tips om sminke, hår og skjønnhet. Du kan virkelig det du driver med, og du anbefaler kjempemange bra produkter! I tillegg virker du som en kjempetrivelig dame, noe som gjør bloggen din enda bedre! :) Leser den også fordi du gir utrolig mange bra tips fra merker som ikke tester på dyr! :)

Cecilie
18.04.2013, 17:12
Jeg leser din blogg fordi:

Du er kjempe flink.

Du er inspirerende

Du er den beste til og ta på detaljer

Du passer alltid på at sminken skal være bra

Du var den jeg fikk intrisert i sminke

Du blogger om akkurat det som inspirer meg

Jeg leser bloggen din vær dag.

Du har alltid mange gode tips.

Du har den bloggen som inspirer meg

Du gjør meg alltid glad når jeg ser på videoene dine :-)

Håper jeg vinner, siden jeg har aldri i hele mitt liv vunnet en konkurranse. :-)

CrispyRed
18.04.2013, 17:12 , URL: http://crispyred.blogg.no
Jeg er med!

Jeg leser bloggen din fordi du lager utrolig mange brae videoer og du har super bra innlegger om skjønnhet og sminke! <3

Hilde Safie
18.04.2013, 17:13 , URL: http://Hildesafie.blogg.no
-Jeg leser bloggen din fordi jeg er veldig interessert i hår og sminke, og på din blogg kan jeg lese om nettsider jeg kan kjøpe sminke med bra kvalitet på,tips til hvordan jeg kan påføre sminke og hvilken sminke jeg burde bruke for det og det resultatet. Jeg liker også at du blogger ofte og har mange videoer med bra kvalitet hvor du viser alt nøye. Dessuten er du dyrevennlig - noe som er positivt! :)

Karoline<3
18.04.2013, 17:13
Det startet med at jeg ble interisert i sminke, så jeg søkte på sminkevideo på youtube. Så kom det opp mange, men det var noe spesielt med startbilde på videoen som fikk meg til å ville se på den. Så jeg så igjennom noen av videoene dine på youtube, før jeg gikk inn på bloggen din. Så synes jeg bloggen din var fin og ryddig så det ble bare til en vane å lese den.

Nå er sminke noe jeg tester ut daglig pga. deg, så takk. Så begynte du med at du skulle ``gå imot`` dyrestesting, så da ble det sånn med meg også. Men jeg leser bloggen din fordi du er rett og slett den beste bloggen. Du gir mange gode tips, inspirasjon til å vile drive med sminke og for å ``gå imot`` dyretesting. Jeg leser også bloggen din fordi du er ærlig, altså at du har ærlige meninger om produktet. Mange blogger jeg har vært innom før har lurt meg.. Noe som er veldig dumt, men du Lisa du skuffer meg aldri. Du gir meg også inspirasjon i hverdagen og til å aldri gi opp.

Rikke
18.04.2013, 17:14
Jeg leser bloggen din forde jeg syntes at du skriver om veldig mye interessant. Jeg liker at du er opptatt av hvilke merker som tester på dyr, og at du skriver om produkter som er allergivenelige og bruke. Jeg syntes det er veldig bra at du sier din virkelige mening om produkter og ting du

ikke liker, og liker. Jeg liker også å lese om hvordan du opplever det og være gravid, er veldig glad på dine vegne, du er veldig heldig som skal bli mamma ♥ liker at du annbefaler produkter folk har råd til og kjøpe og som faktisk er bra for dem.

Stinesvalland
18.04.2013, 17:14
Jeg leser bloggen din Pga liker sminke blir kjempe inspirert av deg prøver nesten alle lokkene du lager har lyst til å prøve nesten allt av det du anbefaler har blit så glad i dene bloggen går ikke en dag uten å se på av videoene og innleggene dine

Oda Serina
18.04.2013, 17:14
Hei! jeg leser bloggen din fordi jeg syns du er så fryktelig koselig og jeg elsker å se videoene dine:) de er veldig underholdene og samtidig utrolig interresante !

Maria
18.04.2013, 17:14
Jeg leser bloggen din fordi du er så flink! Du gir så mange bra tips, og jeg liker måten du skriver på! Elsker bloggen din! Du hjelper meg (og mange andre) mye med å finne bra sminke, hudpleie produkter og børster, så jeg slepper å gå på smeller, ved å kjøpe noe som ikke funker! Anbefalingene dine hjelper alltid for meg! Tusen takk, Lisa :)

Stina
18.04.2013, 17:16 , URL: http://stiiiiina.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi du lager så mange bra innelgg om sminke, skjønnhet & anbefalinger! du lager også så mange spennende videoer,noe jeg elsker!

Maria
18.04.2013, 17:17
Hei!

eg lesar bloggen din fordi du er utrulig inspirerende og legger ut omtaler om produkter,der du sier dine eigen meininger. Også fordi du har gode tips og masse informasjon om produkter.

CrispyRed
18.04.2013, 17:19 , URL: http://crispyred.blogg.no
Jeg glemte epost adressen min!

SÅ jeg skriver det igjen:

Jeg er med!

Jeg leser bloggen din fordi du lager utrolig mange brae videoer og du har super bra innlegger om skjønnhet og sminke! <3

Hanna Haug
18.04.2013, 17:20
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker den, bloggen din har gitt meg utrolig mange gode tips. Jeg kan ikke overleve uten den. Å se videoene dine hjelper også på humøret. Jeg liker også de sminkerelaterte tingene på bloggen din, det er helt uvirkelig at noen kan være så flink med sminke. Jeg avslutter med å si: -Tusen hjertelig takk, du skulle bare vist hvor mye du og bloggen din betyr for meg. :)

18.04.2013, 17:22
Jeg leser din blogg for di jeg er glad i sminke og et er du som har insperert meg vis jeg ikke har sett din blogg så har jeg ikke kunnet så mye om sminke😄

Mona
18.04.2013, 17:22
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker at du er dyrevennlig, det er jeg også. :)

kamilla amundsen
18.04.2013, 17:24 , URL: http://kkamilla.blogg.no
Hei, lisa. Jeg leser bloggen din fordi. Vis du ser etter en god skjønnhetsblogger så er du den beste man kan få. Du har alt, du har omtaler, FI, innkjøpsvideoer osv.... Du mangler ingenting på bloggen for du har alt. Jeg blir så glad når det dukker opp en video på bloggen din siden jeg har sett alle videoene dine på youtube og jeg elsker dem. Jeg syntes du er veldig flink jente som faktisk blogger og lager videoer når du faktisk er høygravid. Jeg gleder meg så mye på vegne av deg med babyen osv... Jeg syntes selv mange av leserne dine maser utrolig mye på eks samboeren din,navn til babyen osv... Jeg forstår for fulgt at du vil ha ett privat liv og uannsett er jo dette en skjønnhetsblogg vis noen ser etter en blogg som inneholder private ting så har de kommet feil. Jeg har en blogg selv som jeg ikke hadde klart å holde så lenge som jeg har gjort uten deg du gir meg super mye inspirasjon og jeg var ikke så flink med sminke før men nå er jeg ikke for å skryte men mye bedre. Du skulle vært mye høyere på topplista. '

BTW: Jeg ville bare si at jeg testet ut korres lipbutter i jasmine det er det beste lip butteret jeg har prøvd OMG.. Men jeg skal prøve ut en av de andre også hvem anbefaler du?

Anna
18.04.2013, 17:26
Hei! Jeg lesee bloggen din fordi du er utrolig inspirerende og lager bra videoer, og bruker sminke som lesere lett kan få tak i de å! Også er du helt normal liksom, du er ikkd rik eller noe, og da synes i allefall jeg det er best å se på deg, siden jeg kan kjøpe de samme tingene og gjøre det samme som deg.

Maria:)
18.04.2013, 17:27
Hei!

Jeg leser bloggen din fordi du gir meg masse inspirasjon! Og du er kjempe flink til å blogge, og det er artig å se\lære nye ting!

M.v.h Maria :)

Marie Johansen
18.04.2013, 17:27
Jeg ville lære meg å legge fin øyenskygge, og fant nesten ingen norske youtubere. Så kom jeg over deg, tror jeg så alle videoene dine på en dag! Jeg så linken til bloggen din og gikk rett inn, men du hadde bloggpause. Men en dag jeg gikk innom hadde du begynte å blogge igjen, jeg ble kjempe glad. Jeg har alltid brydd meg om å være dyrevennlig og ble enda mer glad når du også ble dyrevennlig. Jeg blir så glad når norske makeup blogger er dyrevennlige. Jeg synes du er utrolig flink til å skrive omtaler og prøve nye produkter. Du varierer veldig fint mellom innlegg og videoer. Jeg gleder meg alltid til å sjekke om du har at ut noe nytt. Synes ikke det finnes noen andre bra norske makeup blogger, så digger at du er så flink! :-)

Stine Landa
18.04.2013, 17:28
Jeg leser bloggen din fordi jeg er opptatt av sminke, hudpleie og at det ikke er testet på dyr! Du skriver omtaler selv om du har betalt produktet. Du har laget din egen dyreteste-liste noe som hjelper meg mye! Og det er kjempe koslig at du er gravid og har oppdateringer om mandagen :D Tusen takk for at du har denne bloggen Lisa! Beste skjønnhetsbloggen!!

Maren:)
18.04.2013, 17:28
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du kan mye om sminke og skjønnhetsprodukter. Og jeg synes det er veldig lærerikt!

annemartee
18.04.2013, 17:28 , URL: http://annemartee.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er utrolig bra og det er masse god informasjon om sminke, og jeg eeelsker sminke!! du er en utrolig god blogger, elsker videoene dine, og du har en blogg som er morsom og lese !! :D

birgit
18.04.2013, 17:29
Jeg leser bloggen din fordi du lager veldi bra omtaler på video og skriftlig

Du inspisere meg også veldig mye

Jeg vet akkurat hva jeg skal kjøpe etter å ha sett en innkjøpsvideo,sminkevideo osv.

Og hvis man stiller et spørsmål i komentar felte, får jeg svar veldi raskt

Jeg bare elsker bloggen din

Lisa, du er bare best !

Lise
18.04.2013, 17:30
Grunnen at jeg leser din blogg er fordi jeg elsker sminke. Jeg er 11 år som er kanskje litt i det minste laget for å bruke sminke,men det har blitt en passion for meg. Sminke har jeg hatt siden jeg begynnte i barnehagen! Når jeg er med venner sier de at jeg må begynne med noe annet,men hver gang jeg er innpå bloggen din er jeg i den verden jeg vil oppfylle min drøm! Du har så stor innflytelse på meg at jeg har slutta med å kjøpe dyretestet sminke og hudpleie og div andre ting! Jeg har veldig lyst å få hjemmet vår dyrevennelig,men det ser ikke ut til å virke desverre! Så du og din blogg har hjulpe meg veldig mye med å se hvordan dyr lider for vår skjønnhet! Du har en fantastisk personlighet og jeg ønsker deg lykke til med barnet ditt!:)

Andrea
18.04.2013, 17:30
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er flink til det du gjør, har en kjempe bra blogg, lager brae videoer,du har bra kvalitet både på bloggen og videoene, og fordi jeg er kjempe glad i sminke!

annemartee
18.04.2013, 17:31 , URL: http://annemartee.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er utrolig bra og det er masse god informasjon om sminke, og jeg eeelsker sminke!! du er en utrolig god blogger, elsker videoene dine, og du har en blogg som er morsom og lese !! :D skreiv engang til fordi jeg glemte eposten min :P

emmabonander
18.04.2013, 17:32 , URL: http://emmabonander.blogg.no
(Jeg bruker mamma's e-post for min har klikket)

Jeg leser bloggen din for jeg elsker sminke selv. Du er kjempe inspirerene og du hjelper meg å finne rette produkter. eg har kjøpt masse som du har hatt omtaler om og sagt var bra. Eks : i går kjøpte jeg Lush Popcorn leppeskrubb. Jeg elsker den ! Og jeg elsker videoene dine og hvertfall etter du ble gravid da har jeg følgt med på videoene mer. Jeg tror jeg har følgt deg i 1 år og noen månder. Jeg elsker sminke videoen for du har så pent ansikt å det er ikke noe jeg bare sier for å vinne men dette var en bra anlening til å si det !! Jeg håper du forsetter med blogg og videoer etter fødselen. Jeg vet du ikke kommer til å gjøre det så mye men håper du prøver!! Å jeg elsker når jeg hører Rambo i bakrunden i videoene dine, da føler jeg at jeg er der. Skulle akkurat gå å se den nye videoen din. Var i Oslo på konsert så har ikke vært på dataen. Håper du koste deg med det jeg har skrevet og viss det er felt så beklager jeg for det!!! Takk for din oppmerksomhet !! Klemzemz

STINE & SYNNØVE
18.04.2013, 17:33 , URL: http://swsg.blogg.no
er med!:)

Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi at du blogger om sminke og skjønnhet. Og det er noe som interiserer meg, du legger ut omtaler og masse videoer og bilder! Og du forklarer ting på en veldig bra måte!:)

Caroline
18.04.2013, 17:33 , URL: http://cwm.blogg.no
Hei! Jeg leser denne bloggen fordi jeg bare elsker sminke, hudpleie, mote og alt som har med sjønnhet og gjøre! Jeg syns du er en utrolig inspirerende person og jeg kommer aldri til å slutte å lese bloggen din! Hele livet mitt har jeg elsket dyr, og jeg gjør det enda. Før jeg begynte å lese bloggen din så tenkte jeg ikke på dette med dyretesting, men nå har jeg virkelig skjønnt hvor ille det er. Selv om jeg bare er 16 år, så vet jeg masse om sminke, sjønnhet og hudpleie takket være deg. Jeg setter utrolig stor pris på det du gjør! STÅ PÅ VIDERE, LISA! :)

Malin Pedersen
18.04.2013, 17:34 , URL: http://thelifeandmakeup.blogg.no
Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi du virker så hyggelig og positiv på innleggene og videoene dine!

Du er kjempe flink til å sminke deg og lager utrolig gode videoer! :) Innleggene dine er også helt fantastiske og du lager gode omtaler! :) jeg får masse inspirasjon fra deg og du bruker lang tid på bloggen så jeg syns du fortjener å komme høyere! :)

Emilie
18.04.2013, 17:37
Jeg leser akkurat din blogg fordi du er ern inspirerende person. Du gir mange gode sminke, og hudpleietips. Takket være deg har jeg funnet nye favoritter, og oppdaget nye merker og produkter.

Jeg synes også det er bra at noen av bloggene i Norge blogger om dyretesting, og anbefaler produkter som ikke er dyretestet. FORTSETT SÅNN!

Benedicte
18.04.2013, 17:39
Hei! ;-)

Grunnen til at jeg leser bloggen din, er fordi jeg er veldig glad i sminke, jeg liker å lese omtalene dine av produkter, og se på videoene dine. Du gir gode råd, og er flink til å beskrive. Det er veldig enkelt å forstå deg, å du vet hva du snakker om. Og du er flink å oppdatere, så det alltid er noe nytt å lese om. Tusen takk, stå på videre!;-)

Lotte Brevik
18.04.2013, 17:40
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sminke og hudpleie, og kunne egentlig ikke så mye om det før jeg startet og lese bloggen din. Jeg lærer så utrolig mye og elsker alt med bloggen og deg!:)

katrine
18.04.2013, 17:40
Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi du gir meg mange gode tips!! og du er veldig flink med sminke.. Du er veldig flink med sminke produkter og du vet jo alt om hva som er bra for huden,og hva slags børster som er bra!! Du gir meg bra tips om hva slags produkter som er bra og ikke bra! Og det gir meg super mange gode tips.. Og videoene dine er super bra og du snakker høyt og tydlig så jeg hører hva du sier! Og jeg går aldri lei av og se dine videoer! Og du er lærerik!! du har bra innlegg og alt,alt er bra med deg. Og du er super duper ultra søt,kul og pen.Og trenger jeg informasjon om sminke kan jeg bare spørre deg eller lese innlegg siden du kan masse og du kan jo alt!

Sara Vevatne Risto
18.04.2013, 17:40
Jeg leser bloggen din på følgende måte: jeg begynner med overskriften så går jeg ned å leser teksten så ser jeg på bildet (hvist det er noe bilde) så leser jeg bildeteksten.

Håper jeg vinner <3

saravrsito@hotmail.com

Ps. Elsker deg, bloggen din og videoene dine!

Amanda
18.04.2013, 17:41 , URL: http://abgfoto.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi du bligger mye om sminke som jeg syntes er interresant, pluss at du har mange konkuranser som er bra, også liker jeg videoene dine:)

Lilli
18.04.2013, 17:42
Jeg leser bloggen din fordi du faktisk bryr deg om dyretesting og du gir meg tips om produkter som er inni sminke som ikke er bra for huden min:) Jeg bare elsker bloggen fordi du er den du er!

Julie
18.04.2013, 17:42
Hei

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg elsker omtalene dine og videoene dine aller mest av hele bloggingen din! Elsker når du snakker om sminkeprodukter og hudpleie på bloggen, får virkelig inspirasjon og tips/triks at deg<3 selv om jeg er bare 12år gammel så er det kjempe gøy og høre og se på når du snakker om graviditet osv<3

Sara Vevatne Risto
18.04.2013, 17:43
Miss forsto litt mente jeg leser bloggen din på grunn av at jeg er så utrolig glad i tipsene du gir å elsker videoene og jeg synes spesielt at det er spennende at du er gravid!

saravristo@hotmail.com

Linda
18.04.2013, 17:43
Jeg leser bloggen din hver dag. Jeg fant først en av videoene dine på youtube da jeg lette etter sminke videoer. Så så jeg på de andre videoene dine og begynte å lese bloggen din. Fordi jeg syntes videoene dine var interessante og se på og syntes det var artig å høre om produkter og slik du prøvde ettersom jeg også liker å prøve nye ting. Begynte å lese omtaler og slik på bloggen din og har nå lest nesten alle innleggene dine og sett alle videoene. Du er en fantastisk person og en stor inspirasjon. Og fått meg til å få lyst til å blogge og lage videoer. Kanskje jeg begynner med det :) og du er et forbilde for mange :)

Maria
18.04.2013, 17:43 , URL: http://Mariiaf.blogg.no
Hei, Lisa! Jeg leser bloggen din fordi du gir meg utrolig mye tips og inspirasjon. Har lært så utrolig mye om sminke og hudpleie ved å lese bloggen din. I tillegg virker du som en fantastisk person. I disse dager er det også veldig koselig å sitte å se på dine svangerskapsoppdateringer. Du lager kjempefine videoer og veldig gode omtaler. Tusen takk for alt du har lært meg! Setter virkelig stor pris på det :)

Hilsen Maria

Linda
18.04.2013, 17:44
Jeg leser bloggen din hver dag. Jeg fant først en av videoene dine på youtube da jeg lette etter sminke videoer. Så så jeg på de andre videoene dine og begynte å kese bloggen din. Fordi jeg syntes videoene dine var interessante og se på og syntes det var artig å høre om produkter og slik du prøvde ettersom jeg også liker å prøve nye ting. Begynte å lese omtaler og slik på bloggen din og har nå lest nesten alle innleggene dine og sett alle videoene. Du er en fantastisk person og en stor inspirasjon. Et forbilde for mange :)

18.04.2013, 17:46
Leser bloggen din fordi du har så sykt fin personlighet , elsker måten du forklarer ting på! Gleder meg til å se jenta di : )

Malene
18.04.2013, 17:46
Grunnen til at jeg leser bloggen din er at jeg synes du er veldig inspirerende, og er utrolig god med sminke. Et pluss er jo at alle produktene du skriver om er dyrevennlige. Elsker videoene dine, du har så søt stemme! :)

Julie A.
18.04.2013, 17:47
Hei!

Jeg er fast leser av Hilde Christina sin blogg og fant din blogg via en kommentar du postet der. Siden da har jeg lest bloggen din jevnlig, og jeg synes det er ekstra spennende når du skriver om graviditet, i tillegg til produktomtaler.

Du er et friskt pust i hudpleie/kosmetikkblogg-verden, og jeg elsker at du har så mange videoer - dette gjør bloggen din unik.

Ha en fin dag og en herlig helg når den kommer. :)

Maja
18.04.2013, 17:48
Jeg leser akkurat din blogg fordi du virker så sinnsykt herlig, og du virker veldig ekte! Du er heller ikke noen fjortisblogger, du er en god og seriøs blogger. Du skriver gode kvalitetsinnlegg og jeg elsker at du er så dyrevennlig og inspirerer andre til å være det samme.:)

Lotte
18.04.2013, 17:51
Jeg er innom bloggen din mange ganger om dagen :) Jeg leser bloggen for jeg er veldig intresert i sminke og du gjør at jeg blir flinkere med sminke. Elsker også videoene dine :) Har sett alle som er på youtube og har lært masse :)

Og du kommer til å bli den beste mammaen som jenta di kan få :)

Kos deg masse :)

Hedda Kristine
18.04.2013, 17:52
Jeg begynte og lese bloggen din for utroolig lenge siden. Jeg husker at jeg nettopp hadde kjøpt min første mascara og lurte på hvordan i alle dager jeg skulle bruke denne børsten på øyevippene mine! Trodde jeg skulle stikke ut øyeeplene, haha. Så poppet en sminkevideo av deg opp en dag når jeg så på en video på youtube og siden det så har jeg vært hekta! Det er som at noen foretrekker at en bestemt lærer skal lære de noe nytt siden den læreren beskriver ting best. Jeg skjønner ting lettere når du forklarer det. Aner ikke hvorfor men jaja, sånn er det bare :)

Cathrine seland
18.04.2013, 17:53
Jeg leser bloggen din fordi eg får kjempemye tips og jeg liker at du lager mye omtaler også! :)

mathilde
18.04.2013, 17:54
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker omtalene dine og videobloggene dine! Videoblogger må du aldri slutte med altså!:D klem!

Anne-Kathrine
18.04.2013, 17:55
Hei! Jeg leser bloggen din fordi den gir meg så sinnsykt mye inspirasjon! Jeg elsker sminke, og jeg blir så motivert og enda mer interessert når jeg ser på dine videoer! Samtidig har jeg nå begynt å elske iherb. Hahah! Stå på Lisa<3 mvh Gina

Isa-Lill Wangbergtrø
18.04.2013, 17:56
Hei Lisa, jeg(15) leser bloggen din fordi den er til tror hjelp når jeg lurer på noe om sminke og hudpleie. Du har Gidd meg gode tips om gode produkter som funker for deg som jeg har forferdelig lyst til å teste.

Jeg vil virkelig lyst på denne sigma børster fordi nå har jeg en fra beter som jeg kjøpte på vita den er helt forferdelig. Det er dårlig kvalitet på børsen, det er krøllete hår og DEN MISTET HÅR hele tiden som jeg må koste bort etter på

Jeg elsker bloggen din Lisa!!!!!

Susanne
18.04.2013, 17:57 , URL: http://sibsh.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker videoene dine og du er veldig inspirerende <3

18.04.2013, 17:58
Hei! Jeg leser din blogg fordi her kan jeg finne masse forskjellige tips om hvilke produkter som er bra, hvordan man legger sminke og hvordan få ett bra resultat som er veldig viktig for meg:-)

Jeg leser også bloggen din for du har veldig gode innlegg som er morsomme og lærerikt å lese:)

Mari
18.04.2013, 18:00
Hei. jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er interessan. Du har en sånn fin tale måte som gjør sånn at jeg stoler100% på det du sier og skriver!❤du har en fantastisk blogg e innom nesten vær dag tror jeg har sett alle videoene på YouTube. Og følger deg på instagram!! Jeg ELSKER bloggen din og kunne sikkert laga en hel video av dæ!! Du virke skikkelig snill og har egentlig synsykt lyst og møte dæ!! Jeg tror jeg aldri har lest en sånn bloggsom e så sann som din❤❤! Men du e også så seriøs!! Men du e også ekte!!❤ Hilsen mari.

18.04.2013, 18:01
Jeg leser bloggen din hver dag, fordi jeg liker det du skriver om og du er veldig flink til å lære bort og snakke om dine erfaringer om sminke og hudpleie. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg fant en sminkevideo av deg på youtube, siden da har jeg lest bloggen din fast. Du er mitt forbilde å det kommer du alltid til være.Jeg kommer alltid til å lese og se på videoene dine:) klem Martine:)

thea benedicte
18.04.2013, 18:01
Jeg leser bloggen din rett og slett fordi jeg får så mye inspirasjon fra deg. Er alltid gøy å se innkjøpene dine, og meningene dine om de.Og ender også ofte med å kjøpe det samme som du har "godkjent" :)

Idamor
18.04.2013, 18:02
Jeg liker å lese bloggen din,for du er flink med sminke.Også greit å få tips av produkter osv.Synes det er fint du lager mange videoer....:-)))

Ina
18.04.2013, 18:05
Jeg leser først og fremst bloggen din for å få genuine tips når det kommer til sminke og skjønnhet. Jeg leser den også fordi du er en blogger som sier det som det er - i mine øyne pynter du verken på sannheten om produktene du anmelder eller om hvordan hverdagen din er.

Lena
18.04.2013, 18:06
Jeg leser din blogg, siden jeg får så inspirasjon av deg og jeg liker og se på vidioene dine :)

Emilie Loe Hestad
18.04.2013, 18:08
Jeg leser bloggen din og har lest og sett på videoene dine det siste året ca fordi at du er en veldig søt og pen dame som er utrolig flink med sminke og hudpleie og som inspirerer veldig! Du lager også superbra videoer! Digger deg:)

Nina
18.04.2013, 18:09 , URL: http://Ninajoakimsen.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi du er en utrolig inspirerende blogg du lager mange innlegg og utrolig mange video'er. Jeg syntes at det er utrolig morsomt å følge med på sminkevideone dine du er utrolig god med sminke og skjønnhet !

Stine
18.04.2013, 18:10 , URL: http://stiinesk.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg eeelsker alle videone du legger ut. Alle omtalene, og egentlig alt du skriver om. Du er et forbilde for meg, for jeg har lyst til å bli like flink til å blogge som deg<3

Helle
18.04.2013, 18:13 , URL: http://coome.sblogg.no
jeg leser bloggen din fordi du er et strort forblide for meg og jeg liker sminke,videone dine og omtalene dine:)

PS:må bruke pappa sin e-post ser ikke så ofte på min egen

18.04.2013, 18:14
Jeg leser bloggen din, fordi jeg elsker sminke og skjønnhet. Jeg får så mye veiledning når det gjelder merker og jeg prøver og være dyrevenlig.

inga.gudbrandsen.blogg.no
18.04.2013, 18:14
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg er veldig sminke inntesert og jeg eeelsker videone dine for det så lett å forstå dem og de er lærerike.

silje
18.04.2013, 18:17
Jeg fant helt tilfeldig en video av deg på youtube, hvor du hadde en graviditetsvlog. Siden jeg også er gravid og ganske likt med deg, så ble jeg naturligvis interessert. Er ganske interessert i sminke, så det var liksom vinn vinn for min del. har lest bloggen din fast en god stund nå, og følger deg også på instagram. Du gir så mye av deg selv, det er moro og lese og se innleggene dine, får veldig mye inspo. Du står for så mye bra, med tanke på at du er dyrevennlig blogger, det er det faktisk ikke så mange som er. Du er liksom ikke som alle de andre bloggerne, du er deg selv, og det er bra! Skulle virkelig vært flere som deg. Ønsker deg lykke til videre i graviditeten, er ikke lenge igjen nå, for noen av oss : p

vet ikke med deg, men jeg er klar for å bli ferdig.. hehe :)

Karoline
18.04.2013, 18:21
Jeg leser din blogg fordi jeg elsker sminke! Jeg lærer triks og knepp av deg og jeg elsker videone dine!

18.04.2013, 18:21
Jeg leser bloggen din fordi du har utrolig mange gode tips om sminke og enormt bra videoer! Jeg liker spesielt godt at du har dine egne meninger om produkter i motsetning til mange andre som bare tar imot masse penger for å skrive bra om et produkt! Stå på Lisa og lykke til videre i svangerskapet:)

Anna
18.04.2013, 18:21
Jeg leser boggen din fordi den er veldig inspirerende og spennende å lese om nye produkter i omtaler. Jeg elsker når det kommer ut ye videoer! Da slipper jeg alt jeg har i hendene, og tar meg en pause fra leksene :)

Mia
18.04.2013, 18:22
Jeg leser bloggen din fordi at jeg blir inspirert. Jeg er veldig interessert i sminke og jeg elsker videoene dine. Bare elsker bloggen din.

MARTINE
18.04.2013, 18:25
Jeg leser bloggen din hver dag,fordi jeg liker det du skriver om og du er veldig flink til å lærer bort og snakke od dine erfaringer om sskinke og hudpleie. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg fant en sminkevideo av deg på youtube, siden da har jeg lest bloggen din fast. Du er mitt forbilde å det kommer du alltid til være. Jeg kommer alltid til å lese og se videoene dine:) klem Martine

Anna Aurora Haukefær
18.04.2013, 18:28
Jeg leser bloggen din, fordi jeg intereserer meg for hudpleie. At alle anmeldelsene dine er av produkter som ikke er dyretestet, gjør det mye lettere grunnet at jeg ikke bruker noe som er det. Du gjør alt veldig grundig, og jeg vet alltid at jeg kan stole på det du skriver.

18.04.2013, 18:29
Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig flink å snakke om produkter, lage omtaler og innkjøpsvideo. Du er et inspirasjon for meg, og dermed har jeg også kvittet meg med mye av dyretestet greier og er ute etter produkter uten parabener. Jeg liker å teste ut nye produkter og har begynt mye med det. Sjekker bloggen din hver dag for å se om du har lagt ut video, men såklart skjønner jeg at nå sitter du ikke bare å videoblogger i din situasjon - gravid :) utrolig morsomt å følge med graviditeten også!

Johanne
18.04.2013, 18:31
Jeg leser bloggen din pga. du er den eneste bloggen jeg har fulgt på kanskje 5 måneder!

Du er ikke sånn overfladisk, men mer deg selv.

Elsker deg<3 Klem Johanne

Renate
18.04.2013, 18:31
Jeg leser din blogg fordi du er en penson som gjør meg glad, og stemmen din ELSKER jeg. Jag synes innlegene og videoene dine har god kvalitet og di er inholsrike. Jeg har lest denne bloggen i ett år cirka og har ikke planer om å slutte.

Mina
18.04.2013, 18:33
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker at du kommer med tips og triks om forskjellige ting:) Også elsker jeg videoene dine!

Ingrid
18.04.2013, 18:33 , URL: http://moteeee.blogg.no
Jeg leser bloggen din, fordi bloggen din er dyrevennlig. Jeg elsker å lese og se på videoer på bloggen din. Jeg liker at du sier din egen mening om produkter, du er på en måte ikke "kjøp og betalt"! Og det synes jeg er veldig bra. Jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden, og jeg har vært innom nesten vær dag siden. Du har en fantastisk blogg!

Og jeg vil bare si at du er en fantastisk person og du kommer til å bli en kjempe flink mamma . Lykke til med fødselen!!

Silje
18.04.2013, 18:34
Jeg leser bloggen din fordi du er en av få bloggere som har erfaring med makeup, hudpleie osv. som er dyrevennlig:)! Du lager også utrolig bra innlegg, videoer og omtaler som er varierte!

Emma
18.04.2013, 18:39
Jeg leser bloggen din siden du er utrolig flink til å gi gode råd, og videoene dine er ikkje kjedelige! du er utrolig flink med sminke og jeg liker veldigt godt videoene dine.

Karoline❤
18.04.2013, 18:45 , URL: http://karolineodegard.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi den er veldig inspirerende fordi jeg liker å lese og drive med sminke :) du er veldig flink til å sminke deg og jeg ser veldig opp til deg. Jeg liker også at du har omtaler på bloggen din og spesielt videoer ! Håper jeg er den som vinner da hadde jeg blitt kjempe glad fordi jeg har faktisk sett veldig lenge på den kosten men jeg har aldri fått lov til å kjøpe den, men mamma sier at hvis jeg får den eller vinner den så er det greit :)

Hilsen Karoline ❤❤

Julie
18.04.2013, 18:45 , URL: http://juliiesam.blogg.no
Jeg leser bloggen fin fordi jeg er veldig innteresert i sminke og du kommer med mange bra tips. Leser den også fordi den er dyrevennelig.

Emilie
18.04.2013, 18:48 , URL: http://looveeeee.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi den er utrolig bra! Og elsker å se på videoene dine fordi du liksom anbefaler og gir masse tips og sånne ting som jeg liker utrolig godt og jeg interreser meg for sminke selv og da er det liksom ja denne bloggen fordi du blogger om sminke. Og du har heller ikke kjedelige videoer, men du har videoer hvor du gir tips og som er morsomme og se på! Er fast leser! Også har du interresante innlegg og omtaler og sånne ting som jeg liker veldig godt! Siden jeg på en måte fant ut bloggen din eller ja fant den har jeg lest bloggen din hver dag! :)

Emilie
18.04.2013, 18:54 , URL: http://looveeeee.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi den er utrolig bra! Og elsker å se på videoene dine fordi du liksom anbefaler og gir masse tips og sånne ting som jeg liker utrolig godt og jeg interreser meg for sminke selv og da er det liksom ja denne bloggen fordi du blogger om sminke. Og du har heller ikke kjedelige videoer, men du har videoer hvor du gir tips og som er morsomme og se på! Er fast leser! Også har du interresante innlegg og omtaler og sånne ting som jeg liker veldig godt! Siden jeg på en måte fant ut bloggen din eller ja fant den har jeg lest bloggen din hver dag! :)

Det startet jo med at jeg søkte på sminkevideoer siden jeg liker veldig godt å se på det også kom en av dine videoer opp og da begynte jeg å se på alle dine videoer og etterhvert prøvde jeg å finne ut bloggnavnet ditt og etter det så har jeg som sagt lest bloggen din hver dag! Jeg liker også at du lager lange videoer fordi jeg syntes det er ganske spennende og se på lange videoer om sminke.Du kan slette den kommentaren jeg skrev over fordi jeg glemte og skrive på dette så ja!

Amalie Elise
18.04.2013, 18:59
Grunnen til at jeg leser akkurat din blogg er forde du blogger ofte og jevnlig,er dyrevennlig og er VELDIG god med sminke og skjønnhet og ikke bare det, videoene dine er kjempe bra! Håper du blogger i mange år til;)

Hedda
18.04.2013, 19:00
Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende, å fordi du kan så masse om sminke, og gir oss tips å viser oss triks for å bli bedre med sminke. Du er veldig søt å pen å kan utrolig mye om hud å hår-pleie. Jeg liker at du forklarer om sminken og at du sier om de er bra eller ikke, å også at du sier din egen mening om ting, ikke bare skrive at det er bra for å få betalt for det. Jeg elsker bloggen din å synes den er inspirerende! Videoene dine er lange, men du gjør dem interessante, og det er det ikke mange som klarer!

annikenbang
18.04.2013, 19:02
Grunnen til at jeg leser bloggen din er først og fremst fordi det er en skjønnhets blogg, noe jeg elsker å lese! Jeg syntes også du er veldig ærlig! Du anbefaler og reklamerer ikke for noe du egentlig ikke liker, og du sier dine meninger. Syntes også det er kjempe bra at du både har videoer og vanlige blogginnlegg! Elsker bloggen din :-)

Mathea
18.04.2013, 19:03 , URL: http://nilo.blogg.no
Leser bloggen din forde du er i mot dyretestingbog du er utrolig pen! Elsker alle videoene dine + det er veldig koselig at du er gravid også, så følger ekstra med på d også<3

Helene Wærhaug
18.04.2013, 19:03
Grunnen til at jeg akkurat leser DIN blogg er:

- Du inspirer meg med alle sminketips du kommer med

- Elsker at legger ut video nesten hele tiden !

- Digger når du lager sminke omtlelser !

Miriam
18.04.2013, 19:03
Jeg leser bloggen din fordi jeg får masse insperasjon. Jeg elsker å se sminkevideoene dine, spesielt når du legger øyenskygge, fordi jeg synes du får det til å se sykt bra ut!

Jeg liker veldig godt at du er dyrevennlig, fordi jeg har begynt å bry meg om det. Du har bra innlegg, og jevnlig med videoer. Desidert min yndlingblogg innen sminke og skjønnhet!

Maria
18.04.2013, 19:11
Jeg leser bloggen din fordi jeg lærer så utrolig mye av deg, du er en fantastisk blogger og er en stor inspirasjon! Stå på videre Lisa!:)

18.04.2013, 19:12
Bloggen din er kjempe bra jeg elsker den jeg kikker innom den var dag videoene dine er kjempe bra du kommer til å bli en kjempe bra mamma.

Vilde Storebrtåen
18.04.2013, 19:15 , URL: http://exvilde.blogg.no/
Jeg leser bloggen din fordi du har veldig stor priling på hudpleie og sminke. Og du er et stort forbilde for meg. Ser veldig opp til deg. Og du er en veldig flink blogger og jeg elsker videoen dine. Du kommer til å bli en kjempe bra mamma <3

18.04.2013, 19:15
Jeg leser bloggen din fordi jeg lærer masse nyttig ting og tips. Det virker som du har lært det meste på egen hånd ved å prøve og feile, og det at du deler dette med leserne gjør det lettere for oss å unngå de samme feilene. Du er ærlig og flink til å pressisere dine meninger.

Heidi
18.04.2013, 19:16
Jeg leser bloggen din fordi jeg fant en video av deg på YouTube av en sminkekolleksjon som du hadde i 2010 eller noe. Den der du nevner boka om vendela kirsebom. Etter det har jeg sett alle videoene dine på YouTube og lest bloggen din, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre :)

MarieMR
18.04.2013, 19:20
Jeg leser bloggen din fordi jeg er like interesert i sminke som du. Du er serriøst mitt største forbilde,og du har så INNMARI gode omtaler. Jeg leser også bloggen din fordi jeg liker videoene dine!:-)

Henny Fredrikke
18.04.2013, 19:26
Jeg leser bloggen din fordi jeg kom over videoene dine på youtube og likte dem veldig godt, og du skriver gode omtaler, er ærlig og kommer med bra tips!

Alice
18.04.2013, 19:27
Jeg elsker bloggen din!:-)

Din blogg er den beste bloggen jeg leser!:-D

Siri
18.04.2013, 19:28
Jeg leser din blogg dagelig. Jeg synes din blogg er mest spennende og nyttig å lese av alle! Jeg leser din blogg fordi den handler mye om sminke, noe som jeg liker å lese om! Dessuten er du kjempe flink til å sminke deg! Jeg får mange ideer av å lese bloggen din, om hvordan jeg skal sminke meg. Omtalene dine er bare helt supre! Jeg elsker å se videoene dine og! Du er MITT forbilde.

Aina Marie
18.04.2013, 19:31
Fordi du er en erlig blogger, snakker om billige sminkeorudukter, å er dyrevenlig ❤ og du blogger i tillegg ifte :-)

18.04.2013, 19:34
Jeg leser bloggen din fordi du er fantastisk og jeg ser virkelig opp til deg og sminke tipsa dine jeg bruker masse av dei samme tinga som deg ❤💜💚💙

Julia Fjeld
18.04.2013, 19:36
Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg, og gir meg tips og lyst til å prøve ut nye ting. Og du er en veldig ærlig og positiv blogger!:)

Julie B
18.04.2013, 19:36
Hei Lisa:)

Jeg leser din blogg fordi jeg er ganske opptat av sminke og hudpleie, og jeg er glad i å se på slike videoer DU lager:) Du er utrolig god til å lage videoer slik at de blir gøye å se på og at de blir innspirerende:) Du gir meg utrolig mange gode tips og inspirasjoon,og det er GØY å lese bloggen din <3 <3 Du er utrolig pen og søt og jeg elsker bloggen DIN :):):):)

Silje
18.04.2013, 19:36
Jeg leser bloggen din fordi jeg er over middels interessert i sminke! Pluss du er utrolig herlig, og ikke minst pen!

kristine
18.04.2013, 19:40 , URL: http://kristinesjj.blogg.no
heihei! Jeg leser bloggen din for at du bare annonserer dyrevenlige produkter, i tillegg til at produktene du viser på bloggen er strippet for farlige ingredienser, noe jeg også trenger pga atopisk eksem. Jeg startet å bruke dyrevenlige produkter etter jeg startet å se videoene dine på youtube og har fortsatt å lese bloggen å kanalen din siden:-)

Emma
18.04.2013, 19:40 , URL: http://emmabrun.blogg.no
Det hele begynte med at jeg så på youtube videoene dine og ble så og si hekta. Etter det har jeg lest bloggen din, og jeg elsker den! Du er en stor inspirasjon og jeg liker at bloggen din er dyrevennlig, for nesten alle andre bloggere blogger om produkter som tester på dyr og hvor bra de produktene er osv (og frister meg til å kjøpe det, noe jeg absolutt ikke vil, hehe), men du er en av de få bloggerne (føler jeg da, er sikkert mange som er dyrevennlige, men ikke som jeg har sett) som er dyrevennlig, og det gjør meg så glaaad! :D

Helene
18.04.2013, 19:43
Hei!

Jeg leser bloggen din fordi du er veldig flink innen skjønnhet og gir meg inspirasjon. Du er superpen og har en veldig fin og beroligende stemme. Grunnen er altså at du er en perfekt skjønnhetsblogger.

Hilsen en stor fan!

Ingjerd
18.04.2013, 19:44
Jeg leser bloggen din fordi du er en fantastisk inspirasjon! Elsker lookene dine, og du er veldig pen og motiverende! :)Klem Ingjerd :)

Susanne
18.04.2013, 19:45
jeg leser din blogg fordi jeg synes at du lager retferdige omtaler, og kjempe bra videoer! du er i tilleg dyrevenlig, og det er ikke så vanskelig å finne en dyrevenlig blogg på marked i dag. og du er den eneste bloggeren jeg vet om som blogger selv når du er gravid og syk.

håper denne bloggen aldri tar slutt! du har inspirert meg til å kanskje lage min egen blogg!

hilsen susanne<3

hanna
18.04.2013, 19:47
Jeg leser bloggen din rett og slett fordi at jeg så noen av videoene dine på youtube, og likte de så godt at jeg følte jeg måtte få med meg bloggen din også. Jeg er interessert i sminke, og er opptatt av at det ikke skal være testet på dyr. Du gir mange gode tips, og du er veldig flink innenfor det du gjør!

18.04.2013, 19:47
Hei Lisa!

Grunnen til at jeg leser bloggen din er at jeg ikke kunne så mye om sminke før men nå har jeg lært en god del å det er bare av deg så det vil jeg takke deg for!jeg oppdaget bloggen din ved å se på filmer på YouTube jeg synes du lager så utrolig fine innleg på bloggen og filmer det er veldig lærerikt:) så jeg skal bre si det med tre ord "DIGGER BLOGGEN DIN" hihi;)

-Anna<3

camilla
18.04.2013, 19:48
heihei lisa !!

jeg lese din blogg fordi:

- du er sin-sykt flink til å sminke deg

- du er utrolig flink å forklare

- du er et veldig et godt forbilde (vertfall for meg)

- du sir det du mener og står for det

- du lærer bort mange gode triks

- du bruker dyrevennlige produkter

- du er kjempe søt

hilsen meg som elsker blggen din :)

Sofie
18.04.2013, 19:53
Jeg leser bloggen din for det første det er utrolige interessant og så er du så flink med sminke. Jeg lærer hvordan jeg skal sminke meg og hvordan ikke.... Du har en variert blogg fra hår til gravidvlogger. Jeg elsker at du har såpass mange videoer på bloggen for hvis ikke synes jeg blogger blir kjedelige. Du er flink med omtalene dine og du gjør at jeg får lyst til og kjøpe ting å styre unna ting.. Du er veldig profesjonell !!!

Bianca
18.04.2013, 19:57 , URL: http://biancaii.blogg.no
Jeg har lest bloggen din helt siden du startet i 2009. Vet ikke helt hvordan jeg fant fram til den men det er det samme. Jeg har sett på ALLE youtube videone dine. Og du er herlig og du sminker deg perfekt, du er virkelig til en stor inspirasjon. Jeg har alltid elsket og sminke meg og jåle meg litt opp men jeg var alldrig spessielt flink, men dine sminke videor hjalp meg virkelig nå klarer jeg og sminke meg uten og se helt teit ut. Og du forklarer ting veldig bra og på en måte alle kan forstå ;) jeg støtter deg og syntes deg er utrolig tøft av deg og og stå for det du mener som fks dyretesting. Jeg er rett og slett glad i bloggen din vet egentlig ikke hvor jeg skulle gjort av meg uten den. Heh, du er virkerlig herlig og perfekt og det kommer ungen din til og bli også <3

Stå på!

Ramona
18.04.2013, 19:57
Hei, jeg har lest bloggen din en stund nå, og jeg har blitt veldig inspirert! jeg brukte produkter som testet på dyr helt til jeg så listen som du lagde! og da sluttet jeg med og kjøpe de produktene som tester. Du har ganske bra oppdatering på bloggen og du er så vennlig. Altså med en gang det kommer video på bloggen din blir jeg så pent! du forteller ordenklig hvordan produktene er og lager omtaler, osv! jeg er virkelig glad for at jeg leser denne bloggen!

hathi
18.04.2013, 19:58
jeg leser bloggen din fordi jeg interiserer meg i sminke, og jeg syntes at bloggen din er interesant.

marte
18.04.2013, 20:01
jeg liker bloggen din fordi du gir masseinnspirasjon! du er troverdig og ærlig, noe som gjør at man kan stole på de tipsene du kommer med. jeg bestiller nesten aldri nye produkter uten at du har omtalt det. keep up the good work!:-)

Linn Madeleine
18.04.2013, 20:01
Hallo <3

Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din, var fordi jeg så noen videoer av deg på YouTube. Jeg syntes du var veldig flink, og jeg fikk svar på nesten alt jeg lurte på, så da begynte jeg å lese bloggen :) Og siden det har jeg skjekka bloggen din hver dag, og jeg blir alltid like glad når du kommer med ett innlegg. Jeg er også veldig glad for at du skriver om dyrevennelige produkter, for det er noe jeg har veldig lyst til å bli mere nøye på.

Klem fra meg <3

Johanne
18.04.2013, 20:02
Jeg leser bloggen din fordi jeg syns du er utrolig flink til å sminke deg, og veldig flink foran kamera! Syns du er veldig rolig og behagelig å høre på, og jeg blir veldig glad av å se videoene dine! Itillegg er jeg veldig opptatt av hudvennlige produkter med naturlige ingredienser, og syns du har veldig fine tips og anbefalinger å komme med:-) Du inspirerer meg mye!

Karoline
18.04.2013, 20:07
Hei! Leser din blogg fordi den er full av gode tips og omtaler!:)

Stine
18.04.2013, 20:10
Jeg leser din blogg fordi jeg liker å få tips til hvordan hudpleierutinen min skal bli bedre, sminkelooks og dine meninger og erfaringer med produkter slik at jeg kan holde meg unna de dårlige produktene og kjøpe de gode. :)

Katrine Nordquist
18.04.2013, 20:10
Jeg liker bloggen din fordi jeg syns du gir veldig gode tips om sminke og hudpleie. Jeg syns også du er veldig flink foran kameraet. Jeg syns det er bra at du forteller om produkter som ikke tester på dyr, for det er jeg også imot.

Jenny Therese
18.04.2013, 20:11
Jeg leser bloggen din fordi du gir så utrolig mye inspirasjon :D I tillegg kommer det virkelig frem av innleggene at du besitter mye kunnskap om temaene og at du faktisk brenner for det du skriver om!:D

Stine
18.04.2013, 20:11
Jeg leser din blogg fordi jeg liker å få tips til hvordan hudpleierutinen min skal bli bedre, sminkelooks og dine meninger og erfaringer med produkter slik at jeg kan holde meg unna de dårlige produktene og kjøpe de gode. :)

18.04.2013, 20:17
Jeg leser bloggen din fordi du gir meg utrolig mye inspirasjon. Jeg aner ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, men det må være over 1 år. Du er utrolig dyktig og jeg lært veldig mye av deg. Jeg viste bloggen din til søsteren min og hun likte den veldig godt hun også. Hadde det ikke vært for deg, hadde jeg ikke vært så interissert i sminke:-)

18.04.2013, 20:19
Hei, Lisa!

Grunnen til at jeg leser bloggen din og ser på dine videoer er fordi du gir meg så mye inspirasjon og tips. Jeg bare digger deg! Når du anbefaler et produkt, ser det virkelig ut som du mener det, og det gjør at jeg får lyst til å få tak i produktet. Selv har jeg hørt på deg angående en ansiktsmaske fra lush, og jeg bare elsker den! Hver gang jeg ser på instagram at du har skrevet et nytt innlegg her på bloggen, eller har langt ut en ny video blir jeg glad. Synest det er så gøy å følge med på deg :) Du virker også veldig smilende å blid. Du gir meg rett og slett veldig mange tips, og jeg bare elsker deg og bloggen din!

-Stå på videre ;)

Ceciliebv@live.no

KeRn
18.04.2013, 20:19 , URL: http://kern.blogg.no
eg leser din blogg fordi du er pen og eg likte kordan du blogger og du er mitt forbilde du snakker på vidione pent og du snakker på ein måte ikkje bare tull

og når eg bjynte å lese bloggen din så så g eg lysta om ka merker som tester på dyr og ikkje tester også er det mange som ikkje er dyre venlege sjønhets blogger og eg er det så det er lettest å se på deg som er dyreveneleg <<<<3 og eg føler på ein måte at eg kjenner deg<3 håper det går bra med jenta i magen din<3<3<3

evaa
18.04.2013, 20:20
Jeg leser bloggen din mest på grunn av videoene dine! Du har alltid videoer og det elsker jeg! Det jeg også liker er at du ikke blogger 6 ganger til dagen, og heller ikke 1 gang i måneden, du blogger perfekt gjevnlig ! :-)

Ingvild
18.04.2013, 20:23
Jeg leser din blogg for jeg er interessert i sminke. Du legger ut utrolig bra inlegg og du er inspirerende, morsom og en utrolig bra blogger<3<3

Serine Helen
18.04.2013, 20:25
Jeg leser din blogg for jeg får masse inspirasjon, du lager kjempe bra videoer og gir kjempe mange fine sminke tips :)

Ane
18.04.2013, 20:27
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er utrolig flink til å formidle ting om sminke, og jeg har fått UTROLIG mange tips til hva jeg kan kjøpe, og mye av sminken min hadde jge ikke hatt hvis det ikke var for deg!

Mari
18.04.2013, 20:28
Jeg leser bloggen din fordi du først og fremst virker troverdig. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg kom over en video på youtube om vaskemidler og dyretesting. Har etter å ha lest mer om dyretesting på bloggen din og ellers på nettet blitt 100% dyrevennlig. Hadde det ikke vært for denne videoen hadde jeg trolig ikke blitt gjort oppmerksom på hvor ille dyretesting faktisk er. Liker også "favoritter og skuffelser"- videoene dine veldig godt og synes du er inspirerende!

18.04.2013, 20:34
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sminke, du er en veldig god dyrevenn og du er veldig flink til det du driver med. Jeg har lest bloggen din veldig lenge nå, og jeg elsker den. Første gang jeg så den var da jeg søkte på sminkesamling på YouTube. Jeg sjekket bloggen din og ble veldig inspirert. Du er den flinkeste blogger jeg vet om.

Mia
18.04.2013, 20:35
Jeg leser bloggen din på grunn av du er kjempe flink med sminke og bloggen din er veldig interessant siden du vet så mye om produktene du tester , videoene du lager er de jeg kanskje liker best siden du snakker om egne erfaringer .

Du er også veldig skjønn og håper du får en fin og sunn datter som ligner på deg .

Maja Johne♥
18.04.2013, 20:40
Jeg leser bloggen din fordi du gir meg mye inspirasjon innen skjønnhet! og jeg lærer mye av deg!:)

synes også det er morro og følge med på graviditeten!

du lager utrolig gode videoer som jeg liker å se på og innleggene dine gir meg mye kunnskap :)

Digger deg Lisa :)

Carina
18.04.2013, 20:42
Jeg har den børsten, så jeg ønsker ikke delta i konkurransen.

Jeg har vært fast leser av bloggen din siden i begynnelsen av 2011! Da gikk jeg igjennom en dårlig tid i livet mitt og jeg fant plutselig bloggen din igjennom en annen blogg. Og det er jeg utrolig glad for! Du har virkelig vært en stor inspirasjon for meg (og sikkert mange andre). Jeg syntes det var såå stas at du la ut videoer,siden du var den eneste jeg visste om fra Norge på det tidspunktet som la ut gjevnlig med videoer.Er så deilig med litt avkobling og bare tenke jenteting!Du har vært litt farlig og klikke innom også. Da jeg har blitt fristet til å bestille så mye sminke etter å ha sett dine innkjøp og anbefalinger..he he..Gud veit hva jeg brukte som sminke før jeg oppdaget deg..:P Så jeg må si at du virkelig ha hjulpet meg, du er oppmuntrende og ei utrolig søt jente :)Tusen takk for at du gir meg (og mange andre) en utrolig flott blogg og underholdning:)Jeg vil også sende en hilsen til Rambogutten! ha ha.. Jeg syntes han er såå kjekkas, og ble betatt første gangen jeg så han. Jeg ønsker deg og den kommende lille familien din alt godt..<3

Elina Madeleine Nordahl
18.04.2013, 20:46
Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du er interessant og skriver bra! I tillegg hjelper du meg stort med "hjelp" innenfor sminke, hudpleie og negler :-)

Taran00
18.04.2013, 20:46 , URL: http://www.TaranTi.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi d har masse sminke tips, hudpleie og hårpleie! Du informerer meg om hva du synes om produkter og om de er bra eller ikke! :)

Elsker bloggen din<3

-TaranTi^_^

riikkeeb
18.04.2013, 20:49 , URL: http://riikkeeb.blogg.no
Jeg leser bloggen din for å få skjønnhets tips, tips om hva som bør/ikke bør kjøpes/prøves. Lære om hvor/hvordan du bruker produkter.

Videoene dine er også kjempe god læring for min del. Du er en av de som har lært meg mest om sminke og kropsprodukter i løpet av det siste året bortsett fra det jeg har lært selv.

Julie
18.04.2013, 20:51 , URL: http://Juliemarri.blogg.no
Jeg leser bloggen din for den er interesang ogdu gir fantastiske sminke og kjønhets tips. Det trenger jeg spesielt som er tennåring. Elsker tipsene rett og slett

Emma
18.04.2013, 20:51
Jeg leser bloggen din fordi du gir meg UTROLIG mange gode tips og råd!!! Du gir meg også masse inspirasjon og du lager kjempe bra videoer, + du er så vakker! Det er også veldig spennende å følge med på graviditeten:) Jeg leser bloggen din flere ganger om dagen, og elsker det! Stå på!!

Maren
18.04.2013, 20:51
Eg leser bloggen din fordi den er kjempe inspirerende, og eg elsker å prøve forskjellige looks. Du anbelfaler mangen gode produkter og skriver gode omtaler, også elsker eg videoene dine fordi du er så glad og humøret smitter over på meg!

Ingvild Sørheim
18.04.2013, 20:54
Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig inspirerende! Jeg har fått mange gode sminke og hudpleie tips av deg, og jeg gleder meg alltid til å lese dine nyeste innlegg. Elsker bloggen din, Stå På!

Thea
18.04.2013, 20:57 , URL: http://tebbis.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi jeg syns du er ganske flink til å anmelde sminke, og du vet liksom hva du snakker om! Er selv ganske opptatt av sminke, så du er jo ett stort idol for meg. Jeg startet å se videoene dine, og nå leser jeg bloggen din fast, og ELSKER den. Har alltid lyst på de tingene du sier er bra, og om du ikke syns det er bra, så kjøper jeg det som regel ikke. Det er derfor jeg leser din blogg <3

Madeleine
18.04.2013, 21:00
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interisert i sminke og er morsomt og prøve nye varer, som skjer ganske ofte etter jeg fant bloggen din, etter en stund hvor jeg hadde lest bloggen din ble du også gravid, noe som er litt morsomt siden jeg også var gravid da du ble gravid, nå er datteren min 6 måneder, gleder meg til å se jenta di, følger deg også på instagram ;p

Ina
18.04.2013, 21:16
Jeg leser akkurat din blogg for du kommer med gode anbefalinger ! Elsker videoene, det du gjør er ikke kjedelig

Julie
18.04.2013, 21:19
Jeg leser bloggen din fordi du er en sprudlende, positiv og glad person som jeg alltid må smile når jeg ser deg på videoer <3 Du vet hva du snakker om og gir mange utrolig gode tips. Ønsker deg masse lykke til med babyen og vil at du skal vite at jeg alltid kommer til å lese bloggen din <3 klem

Runa K
18.04.2013, 21:21
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i smike og hudpleieprodukter, og alltid leter etter noe nytt. Jeg liker veldig godt omtalene dine, og får mye inspirasjon fra bloggen din :)

Christine
18.04.2013, 21:22
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i sminke, og da er jo denne bloggen midt i blinken!:) Du er også veldig flink til og formidle deg, og du blogger ofte noe som er supert!<3

Dua
18.04.2013, 21:25
Leser bloggen din for å lære tips og triks. Elsker videoer som du lager. Er veldig mye å lærerikt veldig mye inspirasjon å hente på bloggen din :)

Matilde Bang
18.04.2013, 21:32 , URL: http://matildebang.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg elsker å se sminketipsene dine. sminket meg ikke noe fint før jeg så på dine videoer. jeg har også lært meg mye mer om hva som ikke bør være i produkter (altså parabener, sulfater osv). du er til stoor inspirasjon også er du ei nydelig dame!

Hanna
18.04.2013, 21:33
Leser din blogg fordi du skriver om skjønnhet - en av mine største interesser! Elsker de ærlige og utdypende "reviews". Ha en fin dag!

synne holsve
18.04.2013, 21:33
Hvorfor jeg leser bloggen din? For meg er det en selvfølge å klikke inn på bloggen din 2-3 ganger daglig.

Jeg elsker tipsene dine, de er nyttige og smarte. Du er morsom og har mange sminkelooker som jeg virkelig har lyst til å prøve ut selv.

Jeg er også veldig intressert i sminke, men er nok litt på den "prøver meg ut" -fasen, og ved å se på videoene dine og følge tipsene dine, kommer jeg langt.

Du er også den som fikk meg til å ta vare på huden min, noe som har hjelpet med veldig mye!

Merete
18.04.2013, 21:34
Jeg leser bloggen din av mange grunner. Jeg har satt meg selv på et no-buy prosjekt, så jeg drømmer meg bort i innkjøp og omtaler. Er en makeupfanatiker av de sjeldne, men har insett at jeg har litt for mye sminke i min kolleksjon. Du skriver godt og legger jevnlig ut omtaler og innkjøp.

Du er flink til å skrive, og inspirerer meg til å starte opp min egen blogg igjen :)

Gabrielle
18.04.2013, 21:34 , URL: http://www.hestegabri.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi jeg bare ELSKER og lese om hverdagen din og hvordan du sminker deg og ja jeg bare ELSKER det. Du inspirerer meg og får meg til å tørre mye mer. Du er utrolig flink til og blogge! Takk For At Du Blogger For Oss!!!

Live
18.04.2013, 21:36
Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg og jeg lærer utrolig mye av deg! Jeg er selv veldig intrisert i sminke.Du skriver veldig bra og videoene dine er helt supre. Du har så myk og behagelig stemme. Du er ærlig med leserne dine og det setter jeg stor pris på! Stå på videre Lisa !

Ida
18.04.2013, 21:39
Jeg leser din blogg fordi jeg blir utrolig inspirert av innleggene dine! Jeg elsker også videoene dine, og omtalene dine er veldig fornuftige med tanke på at du har peiling på dette :)

Anniken
18.04.2013, 21:46
Har lest bloggen din siden du startet og blogge.

Fått veldig mange tips om hvordan jeg kan sminke meg osv.. Leser din blogg får og få tips til hvordan jeg kan sminke meg og for og vite hvor jeg burde kjøpe sminke/hudpleie..osv.

Abonnerer også på kanalen din på toutube og synes det er veldig spennende og se på,lærer mye!

Før hadde jeg liksom tenkt til og bli dyrlege elns..men nå har jeg veldig lyst til og jobbe innen sminkørbransjen.

Fortsett og blogge!❤❤

Charlotte
18.04.2013, 22:01
Jeg leser bloggen din for du er inspirerende, lager masse videoer og ikke minst er en dyrevennlig blogg så vet at det som du skriver om er trygt å bruke =)

Heidi
18.04.2013, 22:02
Jeg leser bloggen din fordi jeg syns du har en god blanding av tekst-innlegg og videoer. Du skriver om noe som interesserer meg - sminke, hudpleie og gode produkter. En av hovedgrunnene er at du har fokus på dyrevennlige produkter, og jeg får kjempemange gode tips til økologiske produkter jeg kan prøve ut. Du er også ærlig, og ikke "kjøpt og betalt" slik som veldig mange andre av de store bloggerne, og det syns jeg er veldig viktig. Setter utrolig stor pris på bloggen din og alt arbeidet du legger ned i den!

Stine
18.04.2013, 22:04
Det er flere grunner at jeg leser bloggen din. For det første er du veldig flink til å blogge. Jeg lærer veldig mye av bloggen din. Du er dyrevennlig, som jeg synes er veldig bra. Jeg elsker videoene dine. Hver gang det kommer en ny video ut, ser jeg på den med en gang. Jeg blir bare mer og mer interessert i sminke når jeg går på din blogg.

Stå på og lykke til med baby:D

Kristin
18.04.2013, 22:08
jeg leser bloggen din fordi jeg lærer veldig mye om sminke fra deg og du er dyrevennlig:-)

Astrid
18.04.2013, 22:20
Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du er helt super! Du blogger om ting som interesserer meg! Du bruker bare dyrevennlige produkter og det gjør jeg også :) jeg elsker videoene og innleggene dine, og er fast leser :)

Julie
18.04.2013, 22:20 , URL: http://juliebryhni.blogg.no
Det er mange grunner til at jeg leser og elsker bloggen din + abonnerer på deg på youtube. Du er utrolig flink til å blogge du skriver kjempe fine omtaler sånn som at jeg kan finne ut litt av hvert på hva som er bra og dårlig. Du linker til nesten alt du skriver omtale om. Du er en fantastisk søt jente høres ut som en utrolig snill person. Veldig bra at du er oppmerksom på hva som er dyretesting. Elsker bloggen din.

kari
18.04.2013, 22:24
Jeg leser bloggen din fordi du er så forskjellig og jeg får gode tips og triks av deg du er en person ssom er helt fantastisk og jeg får inspirasjon av deg (3 elsker bloggen din (3.

Ida
18.04.2013, 22:35
Ser ikke at kommentaren min kom med, prøver igjen :)

Har lest bloggen din en god stund nå, jeg fant deg først helt tilfeldig på youtube, hvor jeg ble hekta av videoene dine ganske kjapt. Det jeg liker best er sminkelooken, og innkjøpsvideoene. Jeg har kjøpt så mye av det du har anbefalt, og har alltid vært fornøyd. En annen ting er at du har åpnet øynene mine for dyretestede produkter, før handlet jeg bare det jeg fant, uten å tenke noe mer over det, men etter å ha lest bloggen din, så har jeg blitt så mye mer bevisst på hva jeg kjøper inn, hva produkter inneholder og om de er dyretestet. Sminken jeg hadde fra før av har jeg kvittet meg med, og nå kjøper jeg og eier bare produkter som ikke er dyretestet! Det jeg også syntes er morsomt er at jeg kjenner meg ganske mye igjen med deg, føler vi er ganske like, syntes du er positiv og morsom :) Også er det interessant å lese litt om graviditeten din og. :) Fast leser har jeg blitt, og den Sigma kosten der har jeg faktisk gått og sikla litt på, så jeg krysser fingrene :) Klem Ida

Vilde
18.04.2013, 22:35 , URL: http://Vildeel.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg til å passe på hva jeg kjøper av sminke, hudpleie. Osv. Du er annerledes fra alle andre skjønnhets blogger på en god måte. Før jeg leste bloggen din tenkte jeg ikke på dyretesting og parabener. Nå passer jeg mye mer på disse tingene på grunn av deg.

Charlotte
18.04.2013, 22:49
Jeg leser din blogg fordi jeg elsker alt innen sminke og hudpleie, svangenskapsoppdateringer også du er så kjempeflikt til og lage videoer. Tusen takk for alle råd du har gitt meg. Kjempespent på lillejenta❤❤

MariHelene
18.04.2013, 22:51 , URL: http://mariheleneii.blogg.no
Jeg kom over bloggen din paa min 20'aars dag, (noe som er over 2 aar siden) og satt hele dagen aa saa paa alle sminkevideoene dine. Har lert masse av dine videoer. Ogsaa vet jeg jo hvem du er :)

Beklager, tastaturet har streika..

Anna Førde
18.04.2013, 22:59
Hei Lisa!

Jeg leser bloggen din fordi du er fullt og helt deg selv.

Ikke bare er du morsom, men du har en herlig personlighet og med dine små hei på starten, love it!

Mangel på kunnskap finnes heller ikke, du vet akuratt hva du prater om, og det er betryggende. Leser også endel bloggen din fordi du er en den eneste skjønnhets bloggeren jeg vet om som tenker så mye på dyr! Dette gjør meg evig glad, fordi dyr skal være dyr.

Håper det går flott med deg og den lille jenta, og ikke minst Rambo.

Katrine
18.04.2013, 23:00
Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig god inspirasjon! Du lager videoer som er kjekke og se på, og ikke minst intresante! Jeg sjekker bloggen din flere ganger daglig , for å se om det har komt noen nye innlegg eller videoer! Takkevære deg har jeg lært utrolig mye mer om sminke! :-) tusen takk Lisa!

Frida
18.04.2013, 23:34
Leser bloggen din fordi du skriver veldig gode omtaler av produkter, du er opptatt av å stoppe dyretesting, og digger generelt resten av bloggen!

Synes du skriver veldig fint, det meste du omtaler som bra, må jeg også teste ut! :D

Ronja
18.04.2013, 23:38 , URL: http://ronjamango.blogg.no
Jeg kom over en video av deg på youtube og fant ut at jeg likte virkelig å se den. Så jeg så på flere videoer, oppsøkte bloggen din og etter det har jeg vært fast leser. Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du kommer med utrolig mangen gode tips og sminke og hudpleie, og du har vært stor innspirasjon når det gjelder dyretesting.

Forresten, tusen takk, nå er ola nordmann stuck into my head og vil ikke forsvinne cx

Ingrid
18.04.2013, 23:53
Hei! Jeg begynte å lese bloggen din for ikke veldig lenge siden. Før det har jeg flere ganger kommet over videoene dine på youtube og bare blitt mer og mer inspirert. Flere ganger jeg har sitti noen timer for lenge på kvelder og klikket meg gjennom det du har lagt ut, og jeg blir så utrolig inspirert! syns du kommer med mange gode tips som jeg gleder meg til å prøve ut selv. Gleder meg også til å se hvordan det går med deg fremover! :)

Karoline Linèa
19.04.2013, 00:24
Jeg leser din blogg, fordi jeg også ikke bruker produkter testet på dyr, og fordi jeg liker videoene dine, måten du sminker deg på, du tipser om produkter og du skriver utrolig bra! Min foundation børste har akkurat gått i stykker så hadde vært fint med en ny. Men bloggen din, er faktisk den eneste jeg leser, fordi du bruker dyrevennlig sminke, du skriver bra annmeldelser, du sprer glede gjennom videoer. Håper når den lille kommer, at du ikke slutter å blogge! Ønsker deg alt godt :)

Madeleine
19.04.2013, 01:06
Hei, jeg leser bloggen din fordi du skriver om akkurat det jeg liker å lese om. Og fordi du inspirerer meg veldig :)

secondthoughts
19.04.2013, 01:22 , URL: http://secondthoughts.blogg.no
jeg liker og lese bloggen din fordi det er det jeg intereserer meg får.

du er veldig flink i det du gjør og dette er en proff blogg :)

Jeanette
19.04.2013, 02:01
Jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig bra , og gir meg inspirasjon . Du er veldig søt og virker veldig hyggelig :)

Du gir gode tips og skriver grundige omtaler på bloggen.

My Filippa
19.04.2013, 07:54 , URL: http://Myfilippa.blogg.se
Åhh jag har veat testa sigmas borstar jätte supper meggga läng hoppas jag vinner

Lene foss
19.04.2013, 08:24
Jeg leser din blogg fordi, jeg syns det er veldig gøy å lese om sminke, og jeg har lært meg en del om sminke etter jeg begynte å lese bloggen din.

Elsker videoene dine..

Og jeg liker veldig godt at du tar deg tid til å svare på kommentarene, og at du ikke sier at du ikke kan svare fordi du får så mange <3<3

Andrèa Skoglund Bugge
19.04.2013, 08:27
Jeg leser din blogg for mange gode tips og nyttig informarsjon for at jeg vil ha gode sminkeprodukter og kremer.

Jeg synnes du skriver bra, og jeg digger bare persjonligheten din.

din blogg er et must og få med seg, jeg snakker til mine venner om den, og jeg bare DIGGER den, og jeg vil gjerne kunne gjøre det samme som deg, men jeg føler at det ikke er helt min greie og plutselig skulle begynne og skrive om sminke og andre produkter:P Klem fra Andrèa :)

tonje
19.04.2013, 10:16
Fordi eg er ung, vil ta vare på huden min! du er ein stor inspirasjon ! :D

Therese
19.04.2013, 10:18
Grunnen til at jeg leser din blogg, er fordi du kan godt det du driver med, er kjempe dyktig, skriver gode og utfyllende omtaler som er til stor hjelp og ikke minst at du har dyrevennlig blogg! :)

Rikke
19.04.2013, 10:43 , URL: http://raufossjinta.blogg.no
Jeg er din leser fordi du sier alt du mener og er deg selv. Og du er så positiv og søt

og du blogger om sminke og detter er en av de beste sminke bloggen jeg leser fast

Mariann
19.04.2013, 10:57
Jeg leser bloggen din fordi du er trolig flink til å sminke deg, du skriver bra, jeg liker alle vloggene dine :) er også gøy å se på gravidoppdateringane dine! :)

Zeljana
19.04.2013, 12:13
Jeg føler liksom at jeg får noe ut av dine sminkevideoer og innlegg, da du ikke er en 13-åring som nettopp har begynt å sminke seg. Jeg vet at jeg hører på en person som kan mye om det hun snakker om. Dessuten så kan jeg stole på produktanbefalingene dine, og derfor leser jeg bloggen din :)

Ylva Staldvik
19.04.2013, 12:16
jeg leser bloggen din fordi du har mange utrolig bra tips til både sminke og hudpleie, og jeg har faktisk blitt mye bedre selv også!

Marit
19.04.2013, 12:57
Leser bloggen din fordi du forklarer veldi godt produkter og metoder. Har lært maaasse av deg !!

Så har du mange spennende videoer med innkjøp, emties og FI .

Gir karakter 6+ Hehe :)

lene
19.04.2013, 12:57
Jeg leser bloggen din fordi du skriver om akkurat det jeg intereserer meg for, elsker både alt av sminke, hudpleie, tilbehør og ikke minst dyr!

har dyr selv og er veldig bestemt på at ingen av mine produkter skal inneholde noe som helst spor av et levende vesen. Jeg liker også bloggen din spesielt fordi du har omtaler og skriver om produkter som mange andre sminke bloggere ikke skriver om, og du har lister om alt som er bra og ikke av alt innen kosmetikk. Men den største grunnen er nok fordi jeg ser og hører at du vet hva du snakker om, noe som er veldig viktig når man skal anbefale noe for andre :)

Stine
19.04.2013, 13:12
Jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig gode og fyldig innlegg og videoene din er veldig lærerike. Videoene dine er veldig gode og du er veldig flink til å sminke deg og du kan mange gode og forskjellige tekniker.

Marte
19.04.2013, 13:20
Du er fantastisk Lisa, når jeg søker etter sminkevideoer på YouTube tenker jeg ikke engang, jeg bare automatisk skriver inn navnet ditt. Andre YouTube gurus blir jeg lei av etter å ha sett noen av de siste videoen dems, jeg har sett alle videoene flere ganger og jeg er innom bloggen din vær dag for å se om det er noe nytt. Du er inspirerende og morsom, humoren din er så braaa:)

Ingrid
19.04.2013, 13:51
Jeg leser bloggen din fordi du virker som en helt fantastisk persjon!. Jeg har følgt deg lenge og er nesten helt sikker på at jeg har sett alle videoene dine.Du har lært meg utrolig mye om både sminke og masse annet. Du er som et forbilde for meg!. <3 DU ER SUPER!!

Malene Hagen
19.04.2013, 13:53
Jeg leser bloggen din fordi du er stor inspirasjon og du er rett og slett bare gøy ! Elsker vidoene dine og jeg leser alle innleggene dine. Det er gøy at du ikke er en av di vanlige rosabloggerene! Jeg blir veldig fristet til å bli dyrevenlig og det har du gitt meg inspirasjon til, men skal være helt erlig så trur jeg ikke jeg klarer det akkurat nå, men når jeg blir eldre og skal begynne med nettshopping skal jeg begynne med det! For jeg syns det er så vanskelig å være dyrevenlig når di tingene du anbefaler kan man kubb få kjøpt på nett !! men ja fiber til stooooor inspirasjon for meg !!!

Helene
19.04.2013, 14:37
Jeg leser akkurat din blogg fordi jeg synes det du skriver alltid er interessant, videoene dine er utrolig bra, blir ikke lei av å se dine videoer!- og det er veldig artig å følge med på det du skriver. Du er ufattelig flink med sminke og du inspirerer meg veldig :D

Emma
19.04.2013, 14:45 , URL: http://emmanymoen.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi du er flink med sminke og skjønnhet og jeg elsker videoene dine

Anette stuvik Holm
19.04.2013, 14:49
Jeg leser den blogg fordi jeg synes den er utrolig interesant og jeg bare elsker videoene dine:) designet også er super søtt:) bare elsker bloggen din, det er nesten vanskelig å si det med ord . Den er bare så bra ! Love it<3

Guro Veland Sætre
19.04.2013, 15:06
Jeg leser bloggen din siden jeg får utrolig mange gode sjønnhetstips og alle innleggene er itresanne. Dessuten er du den bloggeren jeg vet om som oftest poster nye vidoer noe som jeg også elsker!

Frida
19.04.2013, 15:28
Grunnen til at jeg leser din blogg er at du er en av få norske skjønnhetsbloggere som blogger seriøst. Engelsken min er ikke helt på topp og ble veldig glad da jeg fant bloggen din, siden jeg er veldig interisert i sminke. Du er et veldig godt forbilde:)

19.04.2013, 15:30
Jeg leser din blogg fordi du kan dette med sminke. Jeg leser ingen andre som blogger om bare sminke fordi det nesten ikke er noen bra. Du blogger serriøst, bra, ofte og legger ut bra videoer!

Oda <3
19.04.2013, 15:34
Hei, jeg leser bloggen din siden jeg synes du er utrolig flink til å blogge om både sminke og hudpleie. Jeg synes også at videoene dine er utrolig bra. Har sett dem velidig mange ganger.

Jeg synes også at graviditetsloggen og resten du skriver om livet ditt er utrolig interessant.

Håper du fortsetter og blogge så bra, og fortsetter å lage videoer ;)

Signe
19.04.2013, 15:53
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er utrolig flink med sminke, og det er interessant å høre på deg:) Du hjelper meg masse med hva som er riktig og se etter og bruke, og det er et STORT pluss at du er dyrevennelig!:) Er det selv og får mange bra ideer ifra deg:)

Lykke til med resten av svangerskapet og gleder meg til å se den lille jenta <3

Mari
19.04.2013, 15:57
Jeg leser bloggen din fordi du er forbilde mitt , elsker deg , du er så utrolig!

Oda
19.04.2013, 16:11
Jeg leser bloggen din fordi du har masse fine videoer, og du viser oss billige og dyrevennlige alternativer til andre produkter!! Også er det jo veldig spennende nå med graviditeten og babyen og alt!

Astrid
19.04.2013, 16:11
Jeg leser bloggen din fordi du er veeeldig flink til å blogge. Jeg synes du gjør det på riktig måte du legger inn linker under ALLE videoene dine for leserenes skyld, og det er jeg HELT sikker på at mange setter stor pris på. Jeg har kanskje ikke lest bloggen din like lenge som mange andre men etter andre gang jeg var inne for og lese bloggen din var jeg fast leser flere ganger om dagen. En annen viktig grunn er at du er en super person det kan jeg nesten se på videoene dine, du vil gjøre ting årntlig. Du er også helt super til og forklare både med ord og bokstaver. Elsker bloggen din du inspirerer mange unge jenter og ikke minst meg.Har foresten sett alle videoene dine elsker de, du er SÅÅ flink! Må si det igjen ELSKER bloggen din !!!

Tordis
19.04.2013, 16:12
Jeg leser bloggen din, fordi eg er intressert i sminke! altså, fordi jeg får noe ut av omtalene dine, og fordi du virker som er rolig og snill person :)

Anna Hodne
19.04.2013, 16:24
Jeg leser bloggen din får å få tips og inspirasjon til hvordan jeg kan sminke meg, og hvilke produkter som er gode. Du er kjempe flink til å lage grundige anmeldelser. Du er ordentlig og grundige og står på det du sier! :)

Anita
19.04.2013, 16:30
Egentlig er jeg ikke spesielt opptatt av sminke, men du har inspirert meg til å prøve ut nye ting og utforske mye mer. Jeg er student og har ikke mulighet til å kaste bort penger på bomkjøp. Dine produktanmeldelser har hjulpet meg til å finne gode produkter som fungerer for meg.

Helene
19.04.2013, 16:40
Jeg leser på grunn av at jeg er intrisert i sminke og skjønnesprodukter. Og jeg leser bloggen og ser på youtuben din. og jeg liker at det komer hele tiden produktanbefalingar.

19.04.2013, 16:40
jeg leser bloggen din fordi at jeg er veldig sminke interisert og jeg liker å se på vidione dine. og je liker at du viser og forteller om sminke produkter og sminke børster.

Karine
19.04.2013, 16:46 , URL: http://karfor.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi jeg inntriserer meg i det samme som deg altså sminke, og bloggen din har hjulpet meg myye!

sofie
19.04.2013, 16:50
Grunnen til at jeg leser akkorat denne bloggen, er at du gir masse sminke tips, og du legger ut jevnlige videoer.. du skriver omtaler på produkter, og bloggen din er ryddig og pen, har vært "litt" lite blogging den siste tida, men skjønner det p.g.a svangerskapet, det er helt greit! Og det er egentlig ikke noe mer å si, ALT er bra med bloggen din syntes jeg i allefall, koser meg masse da jeg ser på de elskverdige videoene dine, og når jeg leser innleggene dine! absolutt ELSKER BLOGGEN DIN!

Lykke til videre i Svangerskapet, og jeg gleder meg til å se den lille jenta de! <3

MASSE, MASSE LYKKE TIL, HILSENDE HJERTER FRA SOFIE!

Karoline.
19.04.2013, 17:10
Jeg har lenge fulgt bloggen din. Du er en stor inspirasjon innen sminke og skjønnhet for meg. Du har tipset oss om nettsider, som nå er noen av mine favoritt nettshopping sider. Du skriver omtaler som er veldig bra, og hjelper. Også er det veldig gøy at du har blitt en dyrevennlig blogger :)

Emilie <3
19.04.2013, 17:19
Jeg leser DIN blogg fordi den er interesant! Jeg forguder deg når det gjelder sminke, hår og kropp! Selv om du ikke er utdannet er du ekstremt dyktig! Du sminker deg pent, og tar deg rett og slett ekstremt godt ut! Jeg var 10 år da jeg startet å lese bloggen din, og nå er jeg snart 14. Jeg sjekker bloggen din HVER dag for å se om du har gjort noe nytt! Da jeg startet med litt sminke som 11 åring, kikket jeg på videoene dine. Jeg har lært så mye av deg! Du har også påvirket meg (som igjen har påvirket mine venner ) når det gjelder dyretesting! Det er så bra at DU har tatt initiativ til å finne ut en hel del om dette! DU ER BEST!! PS: Datteren din kan bare glede seg til tenårene, du kommer til å bli en super mor!!!

Martine
19.04.2013, 17:38
Jeg leser din blogg fordi du kan alltid utfylle ting, og det blir aldri kjedelig og lese eller høre og se på. Du virker som en ekspert når det gjelder sminke, kropp, hår og skjønnhet. Jeg liker godt at du er imot dyretesting, og prøver å unngå slike ting. Bloggen din er veldig innholdsrik, og den er super duper å lese! Og jeg elsker virkelig videoen dine :)

19.04.2013, 17:48
Jeg leser bloggen din først og fremst fordi du kan så mye om sminke og den er kjempe inspirerende ❤ jeg liker også at du blogger ofte og jevnlig:) Og videoene dine de er bare best , det er så gøy og se på førsteinntrykkene, innkjøp, sminken , sminketipsene, sminkevideoene dine❤👍😄 omtale inleggene er også veldig fine, liker at du har din egen mening :) Liker også månedens favoritter og skuffelser ❤ Håper du fortsetter og blogge i lang lang tid framover ❤ jeg kommer ikke til å slutte å lese den, leser den hver dag :)❤😄👍✌😘

Lena
19.04.2013, 17:48 , URL: http://leeena.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi:

Du skriver utrolig bra!!

Du gir meg masse inspirasjon:)

Og jeg er veldig opptatt av sminke og det er jo også en veldig stor grunn!<3

19.04.2013, 17:54
Hei jeg leser bloggen din fordi jeg synes at du er super fin og det er liksom aldri kjedelig å ese bloggen din. Når jeg skal se på videoer på YouTube så søker jeg altid på deg for du har så gøye videoer og du er veldig flink til å lage videoer. Eg er helt enig med deg når det gjelder dyretesting, det er helt forferdelig. Du er kjempe flink når det gjelder hår, sminke osv. Så vêr gang jeg ser på en video av deg er eg så misunnelig for du er så fin. Jeg leser bloggen din ivertfall minst hver dag og eg bare elsker den!😜 og du gir meg masse tips med kordan eg kan sminke meg . Din blogg er altså favorittbloggen min og lykke til videre. Elsker både deg og bloggen din💜😍

Anette
19.04.2013, 17:59 , URL: http://www.anettebadehette.blogg.no
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg liker å få ny inspirasjon til sminke, også har jeg fått et nytt syn på det å velge riktige produkter. Det har jeg ikke funnet hjelp til tidligere. Hurra!

Jeg ønsker meg en god foundationbørste da jeg er lei av at disse små svampene skal suge til seg all foundation min!

=)

StineBrenna
19.04.2013, 18:00
Hei :D Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du er en ærlig blogger! du skriver dine helt egne meninger! Dessuten er du veldig fornuftig. Du tipser andre om hva de bør prøve/kjøpe og hva de ikke trenger å prøve.Du er også en veldig sterk person som står imot alle de ufyslige kommentarene du får i bland (som jeg har sett tidligere)

klem

Nora Marie
19.04.2013, 18:07
Sorry men eg skreiv den oppforbi og men glemte navn haha💜😜. Hei eg leser bloggen din for du er super fin og det er aldri kjedelig å lese den. Når eg skal se på videoer på YouTube søker eg altid på deg for du har alltid så gøye videoer og du er kjempe flink til å lage videoer.eg er helt enig med deg når det gjelder dyretesting, det er helt forferdelig. Du er kjempe flink år det gjelder hår, sminke osv. Så hver gang eg skal se på video av deg så er eg så misunnelig på deg for du er så fin. Eg leser bloggen din ivertfall minst hver dag og eg bare elsker den💜💜😜 og du gir meg masse inspirasjon til kordan eg kan sminke meg. Din blogg er altså favorittbloggen min og lykke til videre😜😍💜 elsker både deg og bloggen din💜😜

Nora Marie
19.04.2013, 18:09
Eller ikkje den ovenfor men den uten navn haha💜😜

Nora
19.04.2013, 18:21
Jeg leser bloggen din p.g.a jeg liker at du lager videoer og ambefaler ting slik at vi ikke trenger å sløse penger og jeg liker også dei F.I videoene!

STÅ PÅ,LISA!

Ella Synnøve Kvasnes
19.04.2013, 18:28 , URL: http://www.ellakvasnes.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi den er spekket med anbefalinger og info om forskjellige produkter! Dette setter jeg veldig stor pris på og jeg er veldig takknemlig for at du introduserte meg for nyx! Jeg leser også bloggen din fordi den er interessant og det å høre meningene til en som har såpass erfaring som du, hjelper meg veldig mye :) Videoene dine er også en stor grunn til at jeg besøker bloggen din hver dag, du er fantastisk flink til å lage dem og jeg ser alltid på dem! Klemmer fra meg ;)

Kaia :-)
19.04.2013, 18:38
Jeg leser bloggen din fordi du kommer ofte og gjevnt med fine innlegg og omtaler! I tillegg har du mange videoer, og hver gang du har laget ny video er jeg helt i ekstase! Hehe! I tillegg liker jeg veldig godt at jeg får en bedre oversikt over gode produkter som ikke er dyretestet:-)

Eirin Fureli Kvikne
19.04.2013, 18:40
Jeg leser bloggen din fordi du er ærlig om produktene og andre ting, og virker absolutt ikke redd/bekymret for å si egne meninger. Dessutten er du i mot dyremishandling og dyretesting, og derfor gir du utrolig mye inspirasjon og tips til oss som også er i mot det. Du lager veldig bra videoer, som ofte er varierende, slik at det ikke blir det samme hele tiden. Bloggen din er veldig ryddig og oversiktlig. Du har også veldig god peiling på sminke og hudpleie :-)

Stå på! Du er kjempeflink blogger :-)

Tuva
19.04.2013, 18:52
du har veldig interrestante innlegg og videoer. Du er også imot noen form for mishandling av dyr og dette har også gjort at jeg ikke lenger kjøper sminke testet på dyr! Du gir mange gode tips og produktanbefalinger:)

celina iversen
19.04.2013, 19:00
jeg leser bloggen din fordi du er ett av mine største forbilder. du er i mot dyretesting som er helt grusomt! du har kjempe bra videoer og jeg elsker deg. Du gir gode tips som jeg husker. Det var du som fikk meg til å tenke over hva vi egentlig kjøper. Sminke som både inneholder parabener,SLS, og det er DYR!!! som må prøve stoffet. Helt grusomt!

du er også en kjempe god blogger og burde ligge på 1.plass på blogg-topplista! ♥

Maja
19.04.2013, 19:06
Jeg leser din blogg fordi jeg føler at jeg lærer noe når du anbefaler ok ikke anbefaler, har omtaler og første inntrykk. Du er forbildet mitt, og det var når jeg begynte å se på videoene dine jeg bestemte meg for å begynne å blogge og lang videoer:)

Maja
19.04.2013, 19:46
Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig inspirerende. Både når det gjelder sminke og på graviditetsfronten. Du skriver kjempebra og gir konkrete svar på hva du anbefaler og hva du ikke synes er bra. Jeg stoler på det du sier, og det er unikt for alle bloggene jeg leser! Jeg mener du er en av norges beste bloggere, og derfor leser jeg bloggen din. :-)

19.04.2013, 20:07
Jeg leser loggen din fordi jeg får mye inspirasjon fra deg og du er utrolig flink med sminke, så jeg lærer mye av deg. Du anbefaler også mye så jeg finner mye jeg kan kjøpe og hva jeg bør holde meg unna:)

Annette Mari Sandblåst
19.04.2013, 20:21
Jeg leser din blogg, fordi du gir ærlige tilbake meldinger på produkter og viser deg ganske interessert i dyrvennlig sminke som jeg synest er kjempe bra !

Du har gidd med inspirasjon til å slutte å kjøpe sminke som blir testet på dyr, fordi de er ganske trist at dette skjer, så takker for det. Gravideten din er utrolig spennende å lese om, lykke til :)

19.04.2013, 20:22
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er en den flinkeste skjønnhetsbloggeren jeg vet om! Jeg liker bloggen din utrolig godt og det beste er at du er dyrevennlig! Fortsett som du gjør og vær deg!

Eline Skaug Nyland
19.04.2013, 20:55
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er interresant og jeg elsker tipsene dine, og bare hele bloggen er perfekt for meg:) <333

andrea berner
19.04.2013, 21:25 , URL: http://andrea berner
jeg elsker å lese bloggen din fordi, du er ALTID i godt humør. du er super til å skrive omtaler av produkter osv.. det er utrolig interesant å se videoene din. og nå som du er høygravid gjør du en kjempe bra jobb. det er ikke mange som har stått på slikt som deg når det gjeller topp bloggere. jeg kan sitte en hel dag å se på videoene din, det er like gøy og interesant vær gang, du har mye å lære bort. og jeg og mange andre setter veldig stor pris på det!

mvh andrea

Marthe K. Halvorsen
19.04.2013, 21:29 , URL: http://gullivall.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi for det første får jeg fantastiske tips innen sminke. Jeg har tatt i mot alle tips jeg har kommet borti - noen har jeg fått til, andre ikke. Men jeg blir bare veldig fascinert og sminke interesserer meg. For det andre så er du jo dyrevennlig, og det er et stort pluss. Jeg elsker selv dyr, og er totalt i mot dyretestet produkter. Når jeg begynte å lese bloggen din fikk jeg SÅ mange tips om produkter som ikke tester på dyr - nå er jeg og dyrevennlig. Hvis jeg skal dra alt i ett, så er det fordi jeg får gode tips og du er en stor inspirasjon for meg innen sminke og velvære :)

Bjørg Tove
19.04.2013, 21:38 , URL: http://bjorgt.blogg.no
Jeg leser denne bloggen for mange grunner! Du er ikke en av de rosabloggerene, som de fleste er. Du jobber med bloggen din mye. Og du skriver gode omtaler! Jeg synes du er en ganske posetiv person, og bare ELSKER videoene dine! Klarer ikke og leve uten bloggen din!

Sara
19.04.2013, 22:27
Leser akkurat din blogg fordi du er en fantastisk person som gjør at jeg får inspirasjon! Du er kjempeflink med sminke og har nok gitt meg de fleste rådene og tipsene til hvordan jeg sminker meg. Du er veldig åpen, og flink til å nå fram, og du er flink til å ytre dine egne meninger. Du er tøff og sterk!

Stå på! <3

Fast leser :D

Marita
19.04.2013, 22:45
Jeg leser bloggen din fordi du gir meg inspirasjon i hverdagen og du er super god med sminke od du har gitt meg mange nyttige tips om sminke og om gode/dårlige produkter. Du står fram som en åpen person og sier faktisk det du mener som er bra! :)

Marte Knutsen Haukeland
19.04.2013, 22:58 , URL: http://marteknutsenhaukeland.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi den er unik, og du har inspirert meg i mange år når det gjelder sminke og skjønnhet. Hadde det ikke vært for at jeg begynte og lese bloggen din, så hadde jeg nok sluttet og blogge selv, og hadde ikke tenkt over hva parabener mieralolje og sulfat er, hadde heller ikke tenkt over at kosmetikk er dyretestet! Synst at bloggen din er så utrolig bra, og den har faktisk gitt meg mye mer selvtilit, for jeg vet hva jeg skal bruke for å få meg selv til og føle meg bra!

Thea
19.04.2013, 23:48
Jeg leser din blogg pga. at du blogger om sminke og skjønnhet, noe som intereserer meg. Du skriver omtaler om produkter og lager videor, noe som jeg synes er veldig kjekt.

Cecilie
20.04.2013, 00:03
Jeg leser bloggen din fordi at du får meg i bedre humør, når jeg ser på videoene dine smiler jeg :) du er veldig flink innen for sminke, og du er ikke såm alle andre bloggere såm bare blogger får pengene og sier i hvert innlegg at di blogger ikke for pengene mens nederst på innlegget dems står dette (//sponset)

Du er en voksen person såm jeg tar råd og tips fra og du lærer meg og alle såm leser bloggen din utrolig mye !!

Å IKKE MINST, DU ER DYREVENNLIG <3

Emilie
20.04.2013, 00:14
Jeg trenger virkelig ny foundation børste, min har jeg brukt i ca 3 år nå og kan ikke bruke pengene jeg har på sminke nå for tiden..

Ina Charlotte
20.04.2013, 00:30
Har lest bloggen din i flere år nå, og blir ikke lei! Over årene har jeg fått en slags følelse av tillit til deg og dine meninger/tanker er veldig nyttige. Kvaliteten på videoene dine måler seg med mange av de større amerikanske skjønnhetsbloggerne som deler filmer på Youtube. Setter ekstremt stor pris på hva du legger i tingene du publiserer.

Ann-Elin
20.04.2013, 00:37
Hei! grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi den er veldig rådgivende. Jeg har lært super masse av deg og vi intresserer oss for akkurat det samme!

Du er MITT forbilde og du er ei super sprudlende jente :)

Derfor leser jeg akkurat din blogg.

Håper du skjønner hvor mye du hjelper meg! du må aldri slutte å bogge!

Jenny
20.04.2013, 00:56
Hei, Lisa!

Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi du er en utrolig sprudlene og glad person. Jeg lærer masse av deg og koser meg med å lese bloggen din. I tillegg føler jeg meg 100% sikker på at du kommer med dine egene meninger og ikke er noe "kjøptogbetalt" -blogger.

Har lest bloggen din utrolig lenge og har ikke planer om å slutte med det ;-)

20.04.2013, 09:19
Jeg leser bloggen din siden den er best! Du kan veldig mye og det er morsomt og lese og høre om! Du er best!

20.04.2013, 10:11
Jeg skriver bare at jeg er fan av din blogg vill ikke vinne noe

Anna
20.04.2013, 10:26
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sminke, den er en veldig god dyrevenn og du er en super flink blogger!!

Første gang jeg så en av dine videoer var da jeg søkte på sminkesamling på YouTube!! Du er verdenst flinkeste blogger synes jeg. Hilsen din største fan, Anna

Ingrid Skrede
20.04.2013, 10:36
Jeg leser akkurat din blogg fordi du er en super blogger og du gir meg tips og råd om hvordan jeg skal sminke meg, om hva jeg burde kjøpe, hva jeg ikke burde kjøpe osv. Du er flink til å blogge, til å sminke deg, lage videoer, og du er kjempepen!! Du er et forbilde for meg. Vanskelig å beskrive bare 1 bra ting om deg fordi det finnes så mange positive ting! Stå på å ikke gi opp! :-)

Hilsen stoooooooooooor fan:

Ingrid

Camilla G
20.04.2013, 10:42
Jeg elsker bloggen din fordi jeg er veldig sminkeintrisert og jeg elsker dine sminkelooker! Jeg elsker også dine svangerskaps oppdateringer og dine omtaler.

20.04.2013, 10:59
Jeg leser bloggen din fordi du er så flink til å omtale produkter. Jeg liker også veldig godt videoene dine og svangerskapsoppdateringene. Jeg begynte å lese bloggen din når jeg fant videoene dine på youtube.

Janne
20.04.2013, 11:04 , URL: http://jannelove.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg har lett lenge etter en dyrevennlig blogg, men ikke funnet en. Jeg søkte på YouTube og fant deg. Jeg så på videoene dine, begynte å abonere og har sett alle videoene dine. Jeg ble helt forelsket i deg og bloggen din:-)

Karoline
20.04.2013, 11:45
Jeg leser bloggen din fordi jeg er GANSKE interresert i sminke som ikke er dyretestet. Derfor velger alltid din blogg! Du er flink til å sminke deg og du gir mange gode tips!

May Ling
20.04.2013, 12:14
Jeg leser bloggen din først og fremst for du er pen :D

Du gjir innspirasjon,tips du er veldig flink til det du gjør nå er jeg blitt helt hekta på sminke etter jeg leste bloggen din håper du fortsetter med det du gjør

andrea
20.04.2013, 12:25
Jeg leser bloggen din fordi jeg får gode råd av å lese den! Og lærer mye nytt og råd som jeg ikke visete jeg kunne gjøre:)

Malin
20.04.2013, 12:42
Jeg leser bloggen din fordi vi har utrolig mye til felles, du er et godt forbilde og jeg er UTROLIG sminkeinteressert.Og noen jeg kjenner er i samme "graviditetsuke" som deg, så hun følger også med deg.Jeg synes det er kjempe interresant å se på innleggene dine og youtube videoene, når jeg er inne på nettet så klikker jeg meg ALLTID først inne på lisalilleseth.blogg.no :) Mvh, Malin.

Helene Smith
20.04.2013, 12:59
Hei!

Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sminke og skjønnhet! og syns du har en av de beste skjønnhetsbloggen i Norge! + At jeg digger gravid videoene dine!

Ina Sofie
20.04.2013, 14:53
jeg leser din blogg siden det er du som gir meg tips om, ja nesten alt. Du har altid noe nytt og lære bort og videoene dine hjelper virkelig. du har en kunskap som hjelper andre og det er jo det en blogger burde ha<3 derfor leser jeg din bloggv siden den gir meg kunskap som faktisk hjelper <3

20.04.2013, 14:57
Jeg leser din blogg fordi jeg lærer mye nytt og intresangt av deg. Du blogger om noe av det som intereserer meg mest,sminke og hudpleie. Jeg har lest bloggen din i mangen år nå og blir utrolig inspirert av deg :)

20.04.2013, 16:48
Komentar 44 er ikke med i konkurransen jeg bare skriver at jeg er fan av dæm og du e flink te å sminke

Torhiild
20.04.2013, 17:00
Det er mange grunner til at jeg leser bloggen din daglig. Etter min mening, er det det at du jobber mot noe av det viktigste innen kosmetikk idag, nemmlig å fjerne all dyretesting, Etter at jeg starter å lese bloggen din har jeg nesten byttet ut hele sminke kolleksjonen min. Du er en stor inspirasjon for meg og sikkert mange andre! Du har lært meg masse, samt gitt meg inspirasjon og selvtillit! stå på videre :)

Maren
20.04.2013, 17:42
det jeg liker med bloggen din er masse! Jeg liker hele helheten på bloggen din! Du er en av de få som er ÆRLIG med produktene!! du sier hva du virkelig mener om dem, ikke sier de er bra bare fordi du vill få tilsendt produkter. du er så fantastisk ærlig med leserne dine, i forhold til mange av toppbloggerne :) jeg E L S K E R videoene dine, tror jeg har sett hver av dem minst 10 ganger :D kan sitte en kveld og bare se på videoene dine og kose meg Max :) ikke minst!!! du har lært meg og sikkert flere 1000 der ute så utrooooolig mye om sminke, hud osv.. Du gir supre tips og har en skikkelig erfaring med sminke og skjønnhet! Elsker bloggen din masse, Lisa :)))

Marte
20.04.2013, 17:47
Hei! Jeg leser bloggen din fordi du gir meg så mye tips og informasjon! Du er så utrolig glad og morsom du får meg alltid i godt humør :) du tar også så godt vare på dine lesere og oppdaterer stadig. Du er så flink med å uttale dine meninger og det med dyretesting. Det var du som fikk meg til å bry meg om dyretesting og uten deg hadde jeg ikke visst hva det var engang! Elsker videoene dine og du forklarer veldig bra om forskjellige ting! Jeg synes at det er bra at du er såpass ærlig som du er, og at du sier din mening selv om den er dårlig eller ei, selv om du blir sponset av det firmaet. Du gir meg så mye inspirasjon og jeg har sett absolutt alle videoene dine og jeg elsker å se på dem! Jeg digger når du har omtaler og første inntrykk! Du er så positiv og jeg liker alt med deg! Takk for de gode tipsene og at du gjorde slik at jeg ble imot dyretesting! Tusen hjertelig takk kjære Lisa min favoritt blogger og YouTuber <3333

Amalie
20.04.2013, 18:38
Hei Lisa!

Jeg leser din blogg fordi du har virkelig peiling. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har lest bloggen din i mange år, men på de månedene jeg har gjort det har jeg virkelig fått oppdatert både hudprodukter, sminkeprodukter mm. INGENTING har blitt kastet, og alt har blitt faste produkter som gjør huden min godt! Huden min har blitt _mye_ bedre, og det hjelper så på selvfølelsen. Jeg synes også du har en mye større kredibilitet som blogger enn mange andre - dette gjør at jeg kjøper ting du anbefaler uten å nøle fordi jeg stoler på din dømmekraft. Jeg har fortsatt ikke blitt skuffet, selv om jeg mest sannsynlig er verdens mest kresne. Jeg synes også du virker som en ålreit person med veldig sunne verdier og det er ingen tvil om at du blir en super mamma. Du er også kjempeflink til å oppdatere med varierte og fine innlegg, noe som gjør at jeg alltid sjekker din blogg først! Til slutt vil jeg ønske deg og kjæresten din alt godt med den lille som kommer :-) Stor klem!!

20.04.2013, 19:18
Heii:)

Jeg leser din blogg fordi du er så flink med sminke og jeg liker spesielt godt at du legge så mye vekt på at du ikke kjøper sminke som er testet på dyr! Du er mitt forbilde innen sminke og hud pleie! Du blogger meningsfulle innlegg, og du er bare sykt fantastisk!!

Agathe
20.04.2013, 19:32
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sminke:)og jeg elsker at du finner gode sminke merker som ikke tester på dyr

Maren andreassen
20.04.2013, 20:10
Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig flink til dem med sminke. Du er også veldig flink til å inspirere andre. Jeg har kjøpt en del av det du har anbefalt, og de er jeg utrolig fornøyd med. Du er også utrolig pen!

Henriette
20.04.2013, 20:30
Jeg leser din blogg fordi jeg synes det er interesangt å lese alt du skriver. Fra videoblogger til innlegg. Du er veldig inspirerende. Jeg gleder meg sykt til du skriver innlegg om å være mamma også :-D Jeg er sykt glad i sminke jeg og, så det er kjempe gøy å se på dine sminkevideoer.

Lise
20.04.2013, 21:10
Hei!

Da jeg først fant bloggen din var da jeg søkte på gravidvlog på youtube. Er selv gravid og lurte på masse rundt det. Du fenget meg fra første stund, og da jeg tittet innom bloggen din var det bare helt perfekt for meg. Du inspirerer til å føle meg fresh, og det er så deilig nå med den voksende magen..Jeg jobber som frisør og makupartist. Veldig deilig at du hovedsakelig skriver om skjønnhet og velværeprodukter, det kan jo bli litt mye babysnakk til tider i disse klassiske gravidbloggene. I hvertfall har din blogg blitt min faste adresse å besøke daglig. :) stå på, takk for en kjempeblogg jeg kan kose meg med mens jeg venter... :)

Louise
20.04.2013, 21:14
Jeg liker å lese bloggen din fordi jeg er interessert i skjønhet og sminke! Jeg liker også veldig godt å se på vidionene dine, fordi jeg syns du snakker på en morsom måte og du snakker om interessante temaer! <3

Benedicte
20.04.2013, 21:22
Jeg leser bloggen din, fordi jeg synes du skriver veldig bra. Og du vet hva du snakker om. En annen grunn til at jeg leser bloggen din er at videoene er veldig lærerike. Jeg gleder meg alltid til neste innlegg eller video kommer!! <3 <3 =D

Anja
20.04.2013, 21:30
Jeg leser bloggen din fordi du kommer med så utrolige mange gode tips og triks når det gjelder alt egentlig! Mange ting jeg har kjøpt har jeg kjøpt fordi du ambefaler de og legger til bilder osv...

Ragni Johanne Hansen
20.04.2013, 22:03
Hei, Lisa! Jeg leser bloggen din fordi jeg får en god følelse av å komme inn hit, og spesielt av å se videobloggene dine. Du er så koselig, og så får jeg inntrykk av at meningene du kommer med faktisk er dine egne, og ikke kjøpte og betalte!

Stine Camilla
20.04.2013, 22:04 , URL: http://www.makeupbysc.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker å lese om sminke. Jeg synes du er en utrolig flink blogger og elsker videoene dine :) Det eneste negative er at det blir litt dyrt innimellom å følge med her, hehe

Helene
20.04.2013, 22:20
Jeg leser bloggen din fordi jeg blir så inspirert av deg! Jeg er og har vært fast leser i snart et år, og det kommer jeg fortsatt til å være! Du gir så mange gode sminketips osv! Du er ei solstråle, når jeg ser på videoene dine og er i dårlig humør blir jeg fort glad igjen! Jeg digger deg, Lisa!

Kristin00
20.04.2013, 22:24
Hvorfor jeg leser bloggen?

Det er ikke vanskelig å svare på, du er en utrolig flink blogger og du er til stor hjelp. Jeg elsker dyr og er imot dyretesting. På grunn av deg har jeg nå sluttet å kjøpe sminke som er testet på dyr. Du er utrolig dyktig og du sitter med så mye kunnskap som burde komme ut til verden. Elsker bloggen din, håper du fortsetter i lang tid framover.

Synne
20.04.2013, 22:49
Leser bloggen din fordi du har mange gode omtaler og tips. Har lært mye om sminke etter jeg startet å lese bloggen din!

thea
20.04.2013, 23:00
Eg leser din blogg fordi eg er opptatt av sminke og hud! Du er også eit forbilde:) DERFOR

Pernille
20.04.2013, 23:01
Grunnen til at jeg leser akkurat din blogg er fordi jeg blir så utrolig inspirert av deg. Du har alltid ærlige meninger, slik at det blir lettere for meg og finne ut hva jeg vil ha og hva som er verdt og kjøpe :) uansett så elsker jeg alle videoene dine! lovelove

Helene
20.04.2013, 23:06
Jeg opplever at det du skriver er din ærlige mening og at du ikke er "kjøpt og betalt". Jeg liker at du blogger om skjønnhetsprodukter og at du er opptatt av produkter som inneholder gode ingredienser og at du er imot dyretesting (liker veldig godt at du handler på iherb). Liker også at innleggene er hyppige. Liker det aller meste faktisk! :)

silje marie
20.04.2013, 23:10 , URL: http://siljemariesm.blogg.no
Grunnen til at jeg leser bloggen din er at jeg selv har interesse for sminke og prøver å holde meg til ting som ikke er testet på dyr, synes det er en enkel måte å gjøre det på og for hver gang jeg finner noe jeg har lyst på så sjekker jeg dyreteste listen din før jeg kjøper produktet. Liker også å se på videoene du legger ut fordi at jeg synes det er veldig inspirerende samtidig som du gir meg gode råd og tips til forskjellige ting. :)

hanne
20.04.2013, 23:14
Hei! Først må jeg si at du er utrolig inspirerende:-) Setter pris på at du alltid er så blid og humørspredende! Grunnen til at jeg leser din blogg og ser videoene dine er at du er så utrolig oppriktig. Jeg tror på deg og meningene dine, jeg vet at du alltid er ærlig. Om du mener et produkt er DRITT, så sier du det som det er. Jeg kan ikke fordra bloggere som i et innlegg sier at de har brukt feks rens fra Ole Henriksen fast i tre år, for så å skrive i et nytt innlegg om en rens fra decleór og at de har brukt den fast de to siste årene. Det du formidler er ekte, du legger ikke skjul på noe og er en pålitelig kilde for oss lesere. I tillegg har jeg kjøpt mange gode produkter som jeg er veldig fornøyd med etter å ha lest/sett hva du mener om dem, og på den måten unngått store bomkjøp. Når man alltid er på utkikk etter nye og spennende produkter gjør det at jeg alltid kommer tilbake til bloggen din.

Rebecca
20.04.2013, 23:34
Hei! Leser bloggen din fordi jeg er opptatt av sminke og hudpleie:) meen det er få makeup blogger som faktisk fanger oppmerksomheten min..er innom de fleste bare en gang eller to,før det blir..janei,vet ikke,ialf ikke interessant. Men da jeg kom over deg,ble jeg sittende og lese i noen timer! Jeg digger produkt anmeldelsene dine, ærlige og veldig informative:)) også har du så fantastisk humør og utstråling!! det elsker jeg:D Spennende,variert og veldig god blogg! lovelove^^

21.04.2013, 00:05
Eg leser bloggen din fordi du virker som ei seriøs jente som veit ka ho gjør på og kommer alltid med gode svar og anbefalinger

anonym
21.04.2013, 00:18 , URL: http://anonym
hei, jeg leser blogggen din på grunn av

-Du er veldig flik/dyktig med sminke, hud osv! jeg er 100% sikker på de tipsene jeg får fra deg-

-Du er jordnær

-jeg lærer utrolig mye

- du er intressant å høre på

-du er flink til å svar på komentarer om jeg spør om noe"

- blid

Og ikke minst du er ærlig mot "oss" som lesere :)

Madelen
21.04.2013, 00:52
Jeg leser bloggen din for det første er du veldig fink og liker at du blogger om sminke og skjønnethet for det er noen jeg syntes er morsomt å lese og teste ut produkter som du liker:)

Camilla Hoff Johnsen
21.04.2013, 09:03
Jeg lese bloggen din fordi den er inspirerende, du er utrolig flink med sminke og hudpleie, du er dyrevennelig (!!!!) og fordi jeg bare elsker å høre ol hva andre syntes om produkter de har prøvd ut. Jeg har heller aldri prøvd noen koster fra Sigma så jeg har utrolig lyst til å prøve de ut!!

Email: camilla.hoff.johnsen@live.no

Ida Oline
21.04.2013, 09:04
Jeg leser bloggen din fordi: du lærer bort nytige sminke tips og triks, jeg så første gangen i en sminkevideo som du hadde lagd om hva man burde bruke til verdags bruk.. jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle lege foundation, pudder, maskara o.s.v du hjalp meg veldig mye.. Etter å ha sett på alle videoene dine klarer jeg nå å legge sminken pent i stede for å se ut som ett spøkelse ;)

Tusen millioner takk Lisa :)

hannah
21.04.2013, 09:56
Jeg leser bloggen din fordi du er kjempe flink med sminke og skjønnhet. Jeg har lært utrolig mye av deg og du lager veldig fine videoer. Du er kjempe pen og jordnær og du er alltid så ærlig. Det at du ikke bruker noen produkter som er testet på dyr gjør også st jeg liker bloggen din enda bedre!

Elin
21.04.2013, 10:40 , URL: http://wella.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi det er litt ''morsomt'' å lese en kjent,bra blogg som kommer fra det lille stedet som ikke har noen storblogger bortsett fra deg. Du blogger ofte og skriver lange,fine og brae innlegg. Du kommer ofte med videoer om alt fra A-Å(det liker jeg!). Du bruker kun dyrevennlige produkter og er nøye på det. Du er kjempe pen med et pent smil. Håper vi en dag kan møtes igjen:) (hvis du lurer på hvem jeg er så er jeg den eldste av to døttre til en du har gått sjukepleien med. Fornavnet er hennes Runa....)

21.04.2013, 11:12
Jeg begynte å lese bloggen din, fordi jeg hadde sittet en dag å sett på en del av videoene dine på youtube, så jeg tenkte at jeg måtte inn å se, og jeg har alltid likt blogger som er litt mer over på sminke, produkter osv :)

Amanda
21.04.2013, 11:14
Leser bloggen din fordi du tester produkter og det liker jeg å lese:) du sier ærlige meninger og det er bra!

Ser også alle videoene dine (abonnerer på YouTube) mange nyttige videoer.

Også bruker du bare dyrevennlige produkter som er utrolig bra!:D

sofie
21.04.2013, 11:19 , URL: http://L00000ve.blogg.no
sofie-aasb@live.no jeg leser bloggen din fordi jeg elsker måten du sminker deg på og pluss du er utrolig vakker <3 det med dyre testing på sminke synest jeg er utroligt domt.å utsette dyr på den måten synest jeg er grusomt .... jeg elsker bloggen din leser den hver dag og jeg skryter til alle vennene mine om hvor super søt og snill du er<3 håper d får en fin dag videre<3

Seline Moen
21.04.2013, 11:26 , URL: http://venhus.blogg.no/
Det jeg liker best med bloggen din er at innleggene/ videoene har god kvalitet og du sier alltid din ærlige mening. Og du er dyrevennlig! Noe som er et pluss, ahaha!

E-posten er i e-postfeltet :-)

Vilde
21.04.2013, 11:32
Jeg leser bloggen din fordi den i hovedsak bare handler om sminke og at det da er greit og gå inn på bloggen og lett kunne finne det jeg ser etter uten og bla side opp og side ned med hva du har spist til middag den siste uken. Jeg har vel lest bloggen din de siste 3 årene og har lært utrolig mye mer om sminke på denne tiden!!

Martine
21.04.2013, 12:09
Jeg leser bloggen din siden sminke er min lidenskap og du er utrolig flink. Jeg syntes også videoen dine er veldig underholdene og lærerike!

Sol Nygaard
21.04.2013, 12:14
Jeg leser bloggen din fordi du er fresh, du er norsk og viktigst av alt, du er opptatt av å være en bevisst, dyrevennlig forbruker. Hos deg finner jeg produkter jeg vet er dyrevennlige - som jeg også er opptatt av :)

Lilly kaldestad
21.04.2013, 12:25
Eg leser din blogg for bloggen din har hjulpet meg med sminke og hud. Før eg begynte med å lese din blogg har eg slitt med huden min. Huden min har blitt sunnere og bedre etter dine tips , og sminketipsene dine har hjulpet meg masse gjennom årene.

annabell
21.04.2013, 12:27
jeg leser din blogg siden du er inspirerende og en stor del av min sminkerutine.

du lærer meg mye .

:)

Selma
21.04.2013, 12:29
Fordi du er så utrolig flink når det gjelder sminke og hud! Tipsene dine har hjulpet meg langt på vei! Før hadde jeg problemer med å vite hva slags sminke som var bra og ikke, men etter at jeg begynte å lese bloggen din har det blitt mye enklere! :) Tusen takk!

Christina Eftevand
21.04.2013, 12:43
Jeg leser din blogg fordi du er så utrolig flink til å skrive, du er dyrevennlig og bryr deg om merkene tester på dyr, og du er kjempe flink med sminke :D

My Filippa
21.04.2013, 12:44 , URL: http://Myfilippa.blogg.se
jag läser din blogg för att den är den bästa jag någonsin läst. Jag har läs den i ungefär 3år och jag älskar den lika mycket nu precis som jag gjorde för 3 år sen :)

lollisop
21.04.2013, 12:48 , URL: http://lollisop.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi du skriver om sminke, og jeg synes det er så koselig å se på dine videoer :-D

Rikke Stensnes
21.04.2013, 13:47
Hei! Jeg kikket rundt på youtube en dag i sommerferien og en av dine videoer kom opp. Jeg så fort at du drev med blogging og så mange av dine videoer. Nå har jeg fulgt deg nesten hver dag og sett alle videoene dine! Håper du leser dette for du er en stor inspirasjon for meg!

Charlotte Margrete
21.04.2013, 13:52
Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i sminke og hudpleie. Det er viktig for meg å unngå produkter som er testet på dyr og jeg er veldig glad for at du kun bruker dyrevennlige produkter. Jeg liker alt du skriver. Omtalene dine er nyttige og videoene dine er hjelpsomme og inspirerende. Jeg begynt faktisk å følge deg på Youtube før jeg begynte å lese bloggen din.

ingrid madelen
21.04.2013, 13:52
Jeg lester bloggen din fordi du er en stor inspirasjon for meg og jeg lærer utrolig mye av å lese og se på videoene dine! Jeg oppdaget deg sommerferien 2012 og har fulgt deg på bloggen og youtube siden det! digger både deg og det du gjør! stå på videre:)

Sunnikh.blogg.no
21.04.2013, 15:02 , URL: http://sunnikh.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi du er så god til og blogge og lage videoer å med sminke og sjkønnhet, men det jeg liker best med deg er at du alltid muntrer meg opp, hver gang jeg er sur eller lei meg ser jeg på videoene dine og da blir jeg gla med engang!! Aldri slutt og blogge og lage videoer lisa!

Sunnikh.blogg.no
21.04.2013, 15:04
Jeg glemte epost! sunnivah4@gmail.com

Louise
21.04.2013, 15:06 , URL: http://picturemee.blogg.no
jeg leser din blogg for du har lært meg så utrulig masse og sminke, hår ol. Jeg leser den også for innleggene er bra skrevet, Mange bilder og opfyller mine krav.:-)

Vibeke
21.04.2013, 15:20
Jeg leser bloggen din for du skriver det som intriserer meg! Jeg elsker når du lager videoer og skriver omtaler på nye produkter.

miriam
21.04.2013, 16:22 , URL: http://miriambambiriam.blogg.no
Je leser bloggen din fordi du er så utrolig flink til å skrive, du vet hva du snakker om og sier det du mener. Du er flink til å lære bort og er inspirerende. Har fulgt bloggen din i mange år å kommer til å fortsette. ser videoene og leser innleggene om og om igjen. blir aldri lei.

Nora Marianne
21.04.2013, 16:56
Jeg leser bloggen din for vi har samme interesser. Du er mitt forbildet. Du er utrolig flink til å forklare og lage vidioer. Er utrolig misunnelig på deg. Du er kjempe vakker og kommer til å bli en UTRoLiG mamma ♥♥ Ønsker deg all lykke i livet!

Donald
21.04.2013, 16:57
Hei jeg liker din blogg for den er bra og det var du som lærte meg å sminke.

Du er Mit forbilde og jeg ser på videoene dine og de er sinnsykt brae. Du er flink til å sminke deg og skrive et innleg på bloggen din.❤❤

Vilde
21.04.2013, 17:04
Hei jeg liker din blogg for den er bra og det var du som lærte meg å sminke.

Du er Mit forbilde og jeg ser på videoene dine og de er sinnsykt brae. Du er flink til å sminke deg og skrive et innleg på bloggen din.❤❤SORY JEG HETER IKKE DONALD JEG SKREV FEIL MEN JEG HETER VILDE

Sandra <3
21.04.2013, 17:05 , URL: http://sansol.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg blir inspiret av deg . Sminke din . du er bare rå kul <3

mathilde
21.04.2013, 17:36
Hei! Jeg leser din blogg fordi jeg synes den er interessang. Du har masse bra innlegg og fine videoer. Jeg synes du tipser bra om hva man bør kjøpe og ikke. Jeg er også veldig glad i sminke og skjønnhet så derfor blir bloggen din topp for meg. Klem

Marika
21.04.2013, 18:08 , URL: http://marika.blogg.no/
Hei! Bloggen din er dyrevennelig og fylt med masse nyttig informasjon. Du har gitt meg masse gode sminketips, og du er en super blogger! :-) Du bruker så mye tid på å hjelpe oss, og det setter vi veldig pris på! ♥

Marte
21.04.2013, 18:26
Heii :)

Jeg leser bloggen din i evigheter nå, og kommer til å fortsette med det. Grunnen jeg leser din blogg er at den har klart å fanget oppmerksomheten min. Den gir masse nyttig informasjon, og det er bare perfekt at den er en dyrevennlig blogg. Det var faktisk etter jeg begynte å lese denne, at jeg begynte med dyrevennlige produkter. Så tusen takk for at du deler all den informasjonen med oss <3

Takk :-)

21.04.2013, 18:36
hei:) jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er gøy å lese blogger som handler om sminke og skjønnhet. Jeg er stor fan av filmene dine og får insperasjon til å kjøpe de rette produktene:)

Heica Og Shahina lover :) Ulrikke
21.04.2013, 18:49 , URL: http://hest.no
Hei <3 jeg leser bloggen din for jeg er kjempeinterisert i alt du gjer og at du er så flink med sminke og kosmetikk! Du gir meg masse inspirasjon som eg kan ta med meg videre i livet:D Du er berre eit fantastisk menneske! Du gir oss meningen med sminke og kosmetikk! Alt du gjer betyr noe... Du gir oss informasjon fra produkt til produkt og hjelper oss å ikkje kaste vekk penger på tull<3 skjønner ikkje at noken klare å komentere stygt om videoene dine og klage og sånt , men heller si ka di ikkje likte med den tingen på en fin måte. Di folka som gjør sånn er eit dårleg menneske..! men uansett er takknemeleg for at du blogger for oss<3 Keep going<3<3

Karina
21.04.2013, 18:52
Jeg leser bloggen din fordi jeg selv interesserer meg for sminke og skjønnhet, og jeg synes det er utrolig gøy å se hvilke produkter du anbefaler og ikke. Det er også gøy å se deg lage videoer og fange opp litt teknikker og små triks :)

Lise
21.04.2013, 19:28
Jeg leser.bloggen din fordi jeg liker å lese om produkter som ikke er testet på dyr, i tillegg til at jeg elsker sminke. Digger at du lager så mange videoer, og at du tester ut nye ting. Du blogger om ting jeg liker å lese om, derfor liker jeg bloggen din så godt :)

Lise
21.04.2013, 19:29
Jeg leser.bloggen din fordi jeg liker å lese om produkter som ikke er testet på dyr, i tillegg til at jeg elsker sminke. Digger at du lager så mange videoer, og at du tester ut nye ting. Du blogger om ting jeg liker å lese om, derfor liker jeg bloggen din så godt :)

Helena
21.04.2013, 19:49
Jeg leser akkurat sin blogg, fordi du har så mange bra tips du deler. :)

Therese L
21.04.2013, 20:41
Jeg fulgt bloggen din i flere år fordi du inspirerer meg innen sminke, gir gode anbefalinger og rett og slett fordi du ikke er kjøpt og betalt som andre bloggere!

Anna
21.04.2013, 21:09
jeg leser bloggen din fordi du ikke anbefaler noe for å få penger og du inspirerte meg til å kjøpe dyrevenlige produkter<3

Ingrid - kommenterer tilbake !
21.04.2013, 21:33 , URL: http://inglife.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg interesserer meg mye for sminke, og da er det greit å se på deg med masse erfaring, som tester ut mye produkter, i hva som er verdt å kjøpe og ikke. Elsker spesielt videoene dine :)

21.04.2013, 21:35
Hei, jeg elsker å lese bloggen din, det er en dyrevennlig blogg, det er kvalitet i innlegg og videoene dine fordi det ser ut som

Om du legge mye arbeid i de. Kort fortalt jeg liker bloggen din fordi den er en blogg med mye kvalitet. +sminke og skjønnhet er også min greie og jeg lærer utrolig mye av å lese bloggen :)

marte
21.04.2013, 21:38
jeg leser bloggen din fordi at du er så utrolig flink med sminke og jeg syns det er veldig gøy og lese bloggen din !! <3<3

camilla
21.04.2013, 21:57
hie lisa, jeg leser bloggen di på grunnav at jeg syntes det du skriver om er utrolig bra og spennende og utrolig bra. du har skapt noe til hverdagen min som ikke var der før. tusen takk. jeg elsker måten du gjør alt på og har sett alle videoene dine, de er de beste videoene jeg har sett som handler om makeup++. har skaffet deg mange lesere fra venne mine blant annet og håper du fortsetter etter barnet er født. lykke til.

21.04.2013, 22:08
Jeg har vært fast leser av bloggen din siden i begynnelsen av 2012, da jeg fant bloggen din igjennom en annen blogg. Og det er jeg Super glad for! ❤Du har virkelig vært en stor inspirasjon for meg (og sikkert mange andre). Dine tips har hjulpet meg såå mye. ❤ Jeg syntes det var såå stas at du la ut videoer,siden du var den eneste jeg visste om fra Norge på det tidspunktet som la ut gjevnlig med videoer.Er så deilig med litt avkobling og bare tenke jenteting!Du har vært litt farlig og klikke innom også. Da jeg har blitt fristet til å bestille så mye sminke etter å ha sett dine innkjøp og anbefalinger..he he..Gud veit hva jeg brukte som sminke før jeg oppdaget deg..😃 Så jeg må si at du virkelig ha hjulpet meg, du er oppmuntrende og ei utrolig søt jente :)Tusen takk for at du gir meg (og mange andre) en utrolig flott blogg og underholdning:)Jeg vil også sende en hilsen til Rambogutten! ha ha.. Jeg syntes han er såå kjekkas, og ble betatt første gangen jeg så han. Jeg ønsker deg og den kommende lille familie alt godt ❤❤

Martine
21.04.2013, 22:12
Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg til å prøve nye ting! Du er flink til å ofte legge ut videoer på YouTube og det er derfor jeg abonnerer på deg! Du er veldig flink til å snakke og forklare om hvert enkelt produkt og linke til alt under videoene dine! Du har inspirert meg til å bli dyrevennlig! Før tenkte jeg at det ikke gjorde noe om jeg kjøpte sminke som var testet på dyr men, etter at jeg har sett på alle videoene dine du hadde da du skulle bli dyrevennlig har jeg gått igjennom dyrevennlig listen din og kastet all sminke som var testet på dyr! Du inspirerer meg til å gjøre nye ting, prøve nye looker og prøve nye produkter! Det er det jeg elsker ved deg! Du er itillegg veldig flink til å skrive om produktene skriftlig og snakke om dem i videoene dine! Det er også veldig gøy nå som du har blitt gravid! Jeg elsker å se på hvor stor mange din har blitt for hver uke og produktene du anbefaler for magen, som jeg kan prøve når jeg blir gravid :) tusen takk :)

Grete
21.04.2013, 22:25
Jeg leser din blogg for du er så flink til å forklare, du bruker de produktene jeg drømmer om, og du er så utrolig søt :) stemmen din er utrolig beroligende ;)

Stine
21.04.2013, 23:07
Jeg leser din blogg fordi jeg syntes du skriver veldig bra, du skriver om interessante emner, og jeg liker stilen din og sminken du bruker. Jeg leser ogå bloggen din fordi jeg liker det inntrykket du gir av det seg på bloggen, til tross for at det er en skjønnhetsblogg :)

Martine Leine Rafteseth
21.04.2013, 23:26
Innlegg: Vinn den perfekte foundation børste!

Grunnen til at jeg leser din blogg:

Du er en stor inspirasjon for meg! Jeg elsker å lese om sminke og teste sminke! Derfor ser jeg på youtube-kanalen din, og på bloggen for å finne inspirasjon til nye ting! Denne bloggen er fantastisk!! Jeg vet ikke om andre blogger som skriver for det meste om sminke, men din blogg er garantert bedre enn de andres! :D Stå på!

PernilleStubberud
21.04.2013, 23:50
Hei, jeg leser din blogg fordi du alltid har gode tips å komme med og fordi jeg er generelt interessert i sminke! Jeg synes også det har vært spennende å høre om svangerskapet :)

jeanett
21.04.2013, 23:52
Jeg leser bloggen din fordi du er real, du skriver gode, verdifulle og seriøse omtaler om produkter. Du har morsomme, behagelige og gode videoer, faktisk så gleder jeg meg til en video fordi du gir meg ro. Jeg vet ikke om det er måten du snakker eller hva det er, men jeg føler meg rolig og behagelig etter å ha sett dine videoer!

TonjeElskarKviLiviSivi
22.04.2013, 02:56
Jeg leser bloggen din for etter jeg kom over bloggen din for et år siden har jeg blitt mer og mer intirisert i sminke og har prøvd å kjøpe dyrevennlige produkter etter jeg begynte å lese bloggen din. Du skriver bra innlegg og gir gode tips så jeg vett hva jeg skal se etter og prøve når jeg kjøper sminke.

Marthine
22.04.2013, 08:42 , URL: http://marthinekjosmoen.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg får masse inpirasjon og samtidig lærer utrolig masse og sminke og kosmitikk. Også er du jo helt utrolig søt noen ganger! :))

Tina
22.04.2013, 08:58
Hei!

Jeg leser din blogg fordi den er veldig informativ og god. Du er veldig flink til å skrive og forklare hvordan produktene fungerer, lukter, føles osv. Første gang jeg så deg fant jeg en av filmene dine på Youtube, og siden den gang ble jeg hektet. Endelig hadde jeg funnet en norsk beauty-guru!

En annen grunn til at jeg leser/ser på bloggen din er fordi du lager filmer, noe som er helt strålende for meg som ikke er så stor fan av å lese!

- Tina

Oda
22.04.2013, 10:23
Jeg leser din blogg fordi den er interessant, jeg interesserer meg veldig for sminke. Og du lager gode omtaler og filmer. Dessuten er du flink med leserene dine også :)

Oda

22.04.2013, 12:04
Jeg leser bloggen din for å finne dyrevennlige produkter og for at du forklarer så bra hva du liker og ikke liker ved produktene

Ps. Du lager veldig bra videoer

natalie
22.04.2013, 13:56 , URL: http://natalieabounouar.blogg.no
jeg leser Bloggen din fordi du kan så mye om sminke og er utrolig flink med det.jeg lærer så mye jeg ikke kunne fra før.Det var faktisk du som inspirerte meg til og lage min egen blogg :)

marthe
22.04.2013, 16:37
hallo!!

jeg leser din blogg fordi jeg ELSKR sminke å jeg syntes du gir meg veldig gode tips til hva slaks sminke som ikke er testet på dyr. jeg liker også veldig godt videoenedine og omtale på tinga du har kjøpt.

22.04.2013, 16:41
Jeg leser bloggen din for tips om sminke og hudpleie, du gir utrolig gode råd! Jeg har kjøpt flere av produktene du har anbefalt :-)

Tion
22.04.2013, 17:16 , URL: http://tioon.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg har en interesse innen skjønnhet og det er det du blogger om. Jeg liker også at du har anbefalinger.

Lene Kolnes
22.04.2013, 17:21
Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg. Både til å prøve ut nye ting og til å prøve ulike sminke-looker. Du er utrolig flink og det er rett og slett gøy og lese bloggen din. Det er jammen ikke ofte jeg syns det er gøy å lese blogger, men din synes jeg er gøy!

emma
22.04.2013, 17:24
Jeg leser din blogg for du er utrolig flink med sminke og gir meg massr tips,og jeg synes det er bra at du skriver ambefalinger sånn at vi `lesere`får se om vi burde kjøpe det produktet eller ikke

Henriette
22.04.2013, 17:33
Jeg leser din blogg fordi du inspirerer meg! Elsker alle sminketipsene dine og ikke minst alle hudpleie tipsene dine! Jeg følger deg også på youtube og hver gang du skriver ett nytt innlegg eller legger ut en videoblogg blir jeg så utrolig glad!!<3 lykke til med lille babyen og bloggen videre! Hilsen en stoooor fan!!! :)

Kristin
22.04.2013, 17:45 , URL: http://kristinanders1.blogg.no
jeg leser bloggen din fordi jeg er sminkeintresert, og vil ikke bruke sminke som er testet på dyr. på bloggen din finner jeg mange gode annbefalinger om sminke å andre produkter som ikke er testet på dyr. liker også videoene dine utrolig godt.

Jeeeg!
22.04.2013, 17:57
Jeg leser bloggen din fordi du er flink til å forklare ting muntelig og skriftelig !!! Også var det din blogg så jeg innså at jeg likte smike! Jeg har egentelig ikke blogger noe særlig men det er noe spessielt jeg liker ved din blogg!!

Kristine
22.04.2013, 18:01 , URL: http://kristinekl.blogg.no
Jeg leser bloggen din først og fremst fordi jeg digger bloggen din. Man kan se at du legger ned mye tid i det du skriver. Jeg elsker at du lager videoer ofte, fordi det er kjekkere å se video enn å lese. Jeg syns at du er flink til å tipse om gode produkter, og jeg får dermed selv lyst til å prøve de ut. Bloggen din er interesang å lese fordi du skriver kun om sminke og sjønnhet, noe som skiller seg ut i fra de andre bloggerne.

Miriam
22.04.2013, 18:54
Jeg leser bloggen din fordi du gir meg mange tips og råd innen sminke og skjønnhet. Jeg lærer mye av deg, og du viser meg hvilke produkter jeg durde kjøpe og hvilke produkter jeg ikke durde kjøpe. Før jeg begynte å lese bloggen din viste jeg ikke hva dyretesting var en gang, og nå er jeg ganske flink til å holde meg unna produkter som er testet på dyr fordi jeg har lært meg hvem merker som tester på dyr og hvem som ikke tester på dyr. Elsker bloggen din og det kommer jeg alltid til å gjøre.

victoria
22.04.2013, 19:18 , URL: http://victoriabuggesin.blogg.no/
Jeg leser bloggen din fordi jeg lærer så mye om skjønnhet fra bloggen din, spessielt fra videoene som jeg kan sitte å se på i flere timer! Du har hjulpet meg mye, og jeg setter stor pirs på det! Du har også inspirert meg til å kun bruke dyrevennlig sminke. Når jeg leser innleggene dine, merker jeg med en gang at du legger mye arbeid i det, og uansett sponsor er du alltid ærlig med oss lesere!

22.04.2013, 20:51
Hei! Jeg leser bloggen din fordi jeg er helt i mot dyretesting og har kun funnet deg som både på instagram og blogg.no svarer og gir veldig gode tilbakemeldinger! Jeg er upersonlig av hildechritsina også, og syntes dere er utrolig like og morsomme! :)

Thea<3
22.04.2013, 21:02
hei Lisa<3

Jeg leser akkurat din blogg siden den er spennende og jeg får mange gode tips av å lese den:)

Jeg syntes at du burde fått mye mer positive kommentarer<3 du kommer til å bli en super duper mamma<3

klemz:)

Eirin Larssen
22.04.2013, 21:22
jeg leser bloggen din fordi: - jeg elsker at du har s mange omtaler osv som sier hva som er bra og ikke :)

- dyretesting

- mange videoer

- og deg som person :)

Linnea
22.04.2013, 22:23
Jeg leser din blogg fordi jeg lærer utrolig mye om sminke og skjønnhet :)

22.04.2013, 23:44
Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er en utrolig flink blogger og jeg lærer veldig mye om sminke og hva man burde og ikke burde bruke av sminke osv:)

Amalie <3
23.04.2013, 09:49
Jeg liker bloggen din fordi du er en av sminkebloggerene jeg faktisk kan stole på at sier sin ærlige mening, jeg liker også bloggen din fordi du er veldig morsom og se på :) stå på videre!

🎀Diana🎀
23.04.2013, 11:39
Hei Lisa!

Jeg er innom bloggen din hver dag og flere ganger daglig .. I bloggen din finner jeg alt av det jeg er interessert i skjønnhet, sminke, hudpleie, masse produkt test jeg elsker bloggen din.. Du er flink og veldig detaljert når du forklarer ting.. Jeg leser bloggen din fordi jeg finner alt som jeg er interresert i her ..

kristinelife
23.04.2013, 13:05 , URL: http://kristinelife.blogg.no
Jeg leser bloggen din daglig fordi jeg får inpirasjon. Jeg elsker også videoene dine!

SIlje
23.04.2013, 13:17
Hei Lisa

Jeg leser bloggen din fordi, du er en veldig ærlig person og elsker og se dine tips og dinne innkjøp osv. du har hjulpet meg med å bli mer bevisst på produkter jeg kjøper, å takk for det! :)

jeg kommer til å lese bloggen din så lege du holder på, ønsker deg lykke til med barnet, du blir nok en fantastisk mor:)

Hilsner og klemmer

Malin
23.04.2013, 13:43
Hei! Jeg leser bloggen fordi jeg er liker sminke og skjønnhet som deg og jeg vil lære mer. Du er en ærlig person som er veldig flink i du gjør og du gir inspirasjon!!

Selma
23.04.2013, 14:39
Jeg leser bloggen din fordi du er helt fantastisk flink til alt!♥ Du gir meg insperasjon som gir meg bedre selvtillit♥ Og det betyr veldig mye for meg♥

Benedikte Haugen
23.04.2013, 15:09 , URL: http://mlsbh.blogg.no
Jeg leser din blogg fordi du kommer ofte med oppdateringer og du gir meg inspirasjon til å blogge på min egen blogg! Du forklarer godt hva du gjør i videoene dine, og du er veldig flink til å blogge selv om du er gravid<3

Camilla<3
23.04.2013, 15:33
Eg leser din blogg for å få sminketips og andre tips! Også fordi du tester veldig masse bra og du gir omtale om produktene du tester. Du er også veldig flink i det du gjør.

Aida Cemalovic
23.04.2013, 15:52 , URL: http://acx.blogg.no
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg er veldig interessert i sminke, hudpleie og slike ting. Jeg elsker å lese omtaler om produkter som du skriver. Synes det er veldig spennende at du er imot dyretesting og ikke bruker produkter som har blitt testa på dyr. Liker dyrestesting svært lite selv... Synes det er veldig greit at du vet så mye om det og at du har den lista over alle de merkene. Da kan jeg bare gå inn der å sjekke om det er noe jeg lurer på. I tillegg til alt så skriver du utrolig bra!

Martine Kommenterer alltid tilbake!
23.04.2013, 17:02 , URL: http://whatiwillbuyinlondon.blogg.no
jeg har fulgt med på bloggen din helt siden du begynte og har vært en fast leser siden da. jeg har nettopp blitt dyrevennlig og av deg får jeg veldig mange tips innen hudpleie og sminke. jeg ser at det er veldig mange som ikke bryr seg om nettopp dyretesting. du har virkelig stått på når det gjelder dette og du har så bra beskrivelser når det gjelder omtaler, stå på!

dette var da grunnen.

Vilde
23.04.2013, 18:39
Har lest bloggen din og sett på youtube videoene dine i evigheter nå. Du er en stor inspirasjon å lært meg så mye om sminke! Du er så søt og morsom. Jeg og noen andre venner pleier og snakke om deg(positivt) og se på videoene dine. Du har fått meg til og tenke på hva dyretesting gjør og derfor slutter med såkalte sminkemerker som ikke er dyrevennlige! Du er en utrolig god blogger, du skriver lange fyldige innlegg og forklarer godt.

Celine Helene <3
23.04.2013, 18:40
Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg elsker sminke, og du er forbilde mitt innenfor dette!! ♥ Håper jeg vinner selv om jeg er sein med kmt!! <3 Ser på videoene dine MAANGE GANGER!!!! ♥♥♥

Ingrid Berre
23.04.2013, 19:38
Jeg leser bloggen din fordi du blogger om sminke og skjønnhet og du kan mye om det. Syntes også det er gøy og følge med på svangerskapsoppdateringene dine :)

hedda
23.04.2013, 20:24
hei!

jeg leser bloggen din fordi jeg liker å lese sjønnhets blogger og sminkebloggr.du blogger velig bra.

23.04.2013, 21:11
jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig bra om sminke du er 100% ærlig å anbefaler bra sminke ! som ikke trenger være dyrt, ps. ELSKER videobloggene dine! de var slik jeg fant bloggen din.

23.04.2013, 21:14
jeg leser bloggen din fordi den inneholder masse om sminke! og jeg er veldig opptatt av sminke og elsker sminke så denne bloggen er rett i blinken for meg :D + at du er en kjempeflink blogger og blogger variert :D stå på videre og lykke til med resten av svangerskapet :)

Lill Kaja
23.04.2013, 21:36
Jeg leser bloggen din fordi den er informativ og samtidig søt. Dessuten dyrevennlig!

Trine
23.04.2013, 21:40
Hei! Jeg leser bloggen din fordi jeg synes føst og fremst det er intressant, og jeg må hele tiden klikke inn for å se hva nytt kjekt du har å komme med. Du er en sånn person man bare må like, for du er så bestemt og ekte. I tillegg er du engasjert i dyretesting og ingredienser generelt. Å flink å pen!

synne
23.04.2013, 21:44
hei jeg liker bloggen din veldig godt synes du har god smak for klær og du har inspirert meg masse. jeg har lyst og bli som deg håper jeg blir det og bloggen din elsket jeg og det som jeg ikke liker er dem som gjentar spørsmål men mest av alt liker jeg deg og jeg leser om morgen og kveld, kanskje midt på dag å "love it <3" jeg har deg på instagram ser der hver dag :)

Bloggjenta
23.04.2013, 22:42 , URL: http://Sevilda.blogg.no
Hei!

Grunnen til at jeg leser bloggen din fast, er fordi jeg alltid har interessert meg for sminke, men har aldri forstått det! Haha! Men etter jeg begynte og lese bloggen din, har jeg forstått mye mere og etter at jeg begynte og lese den har jeg bare kjøpt sminke med økologiske ingredienser og sminke som ikke er dyretestet! Jeg leser bloggen din hele tiden for og se om du har funne noe nytt og spennende! Må bare si takk skal du ha! Kommer til og være fast leser på bloggen din til du ikke blogger mere! (Som jeg håper er en stund til!) stå på!! :)

Victoria Mørch
26.04.2013, 17:51 , URL: http://vmjn.blogg.no
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker sminke og nekkelakker....osv.... Alt som du blogger om!❤ Du er min favorittblogger. Fordi du kan såååå mye om sminke og skjønnhet. Og jeg elsker å se på videoene dine❤

Derfor leser jeg bloggen din❤

Lisa Lilleseth
26.04.2013, 18:52 , URL: http://lisalilleseth.blogg.no/
Victoria Mørch: Denne konkurransen er avsluttet.


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


   
Velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på 24 år som bor på Skarnes i Hedmark. Jeg skriver stort sett om sminke og skjønnhet, men også litt om andre ting som interiør og livet mitt. Jeg skriver, deler bilder og lager videoer. Kontakt meg gjerne på lisalilleseth@gmail.comhits